jelonki 02.11.07, 15:37 Witam, Czy komuś z Was zdarzyło się że kierowca minibus'a odmówił wam przejazdu ze względu na brak reszty? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kulka_easy Re: minibus - pierwszy minus 05.11.07, 09:44 a bo to raz?? oni mają to w standardzie. Odpowiedz Link
patsik Re: minibus - pierwszy minus 06.11.07, 10:35 no to ja się podczepię z pytankiem o minibusa: Ile kosztuje bilet ze Świdra do Warszawy? bo pan kierowca sprzedał mi bilet z napisem Karczew - Warszawa i ceną 4 zł. Wietrzę podstęp..... druga sprawa: czy w minibusie obowiązują zniżki dla dzieci w wieku szkolnym? bo moich dzieci zniżka nie objęła.... wszystko to przekalkulowałam sobie po opuszczeniu autobusu, więc po czasie, ale może na przyszłość będę wiedzieć.... Odpowiedz Link
grzeg_sz_1 Re: minibus - pierwszy minus 06.11.07, 11:15 Świder-Warszawa-> 4zł Zniżka jest do lat 10->50% Odpowiedz Link
mamamarcysi Re: minibus - pierwszy minus 06.11.07, 14:59 co do ceny,to chyba rzeczywiscie 4zł. A jesli chodzi o dzieci "szkolne" wielokrotnie widziałam,jak rodzic pytał o znizke,a pan kierowca tłumaczył ,ze oni nie maja dofinansowania i dzieci placa tyle co dorosli. Może to zależy od woli kierowcy? Odpowiedz Link
lamelka007 Re: minibus - pierwszy minus 06.11.07, 15:24 www.minibus.com.pl/nowa/ulgowe.html a jednak coś jest;) Odpowiedz Link
grzeg_sz_1 Re: minibus - pierwszy minus 06.11.07, 15:26 ulga na bilety jednorazowe przysługuje tylko dla dzieci do lat 10. na dzieci szkolene - do lat 24 jest tylko ulga 50% na bilety miesięczne. www.minibus.com.pl/nowa/taryfa.html Odpowiedz Link
grzeg_sz_1 Re: minibus - pierwszy minus 06.11.07, 15:26 oczywiście na dzieci szkolne, miało być:) Odpowiedz Link