Gość: Krzysiek Re: WORD wrocław-proszę o opinię IP: *.e-wro.net.pl 10.03.07, 15:11 a na jaki temat? ja zdalem za pierwszym razem. nazwiska egzaminatora nie pamietam, ledwo co nie spoznilem sie na egzamin [moze i dobrze bo nie udzielila mi sie panujaca przedegzaminowa 'goraczka']. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: WORD wrocław-proszę o opinię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 18:12 uciekaj ,.... Odpowiedz Link Zgłoś
u-kochana Re: WORD wrocław-proszę o opinię 10.03.07, 23:17 najbardziej przeraża mnie łuk do tyłu, i parkowanie równoległe- koszmar =( nie potrafię....na 10 prób- raz zrobie dobrze i to z ledwością... o rany.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: WORD wrocław-proszę o opinię IP: *.e-wro.net.pl 11.03.07, 01:47 przede wszystkim nie przejmuj sie :) zawsze mozesz wykupic godziny w jakiejs innej firmie niz ta, w ktorej jezdzisz. moze obecny instruktor sie nie przyklada? lub tanszy sposob: znalezc kogos z autem oraz pusty plac :) kopf hoh! Odpowiedz Link Zgłoś
u-kochana Re: WORD wrocław-proszę o opinię 13.03.07, 11:09 instruktora mam ok. , tylko,że bardzo długo muszę czekać na jazdy bo dużo chętnych, a godzin wyjeżdzonych mam dopiero 6 ! Odpowiedz Link Zgłoś
a5a5ello Re: WORD wrocław-proszę o opinię 13.03.07, 20:48 szkoda, ze masz taka sytuacje. tez chodzilem do kursanta i bylo tak samo. na poczatku czekalem nawet po 2 tygodnie pomiedzy jazdami. drugi raz bym sie tam nie zapisal. Odpowiedz Link Zgłoś
u-kochana Re: WORD wrocław-proszę o opinię 14.03.07, 15:50 co tak mało osób z wrocławia????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flautka Re: WORD wrocław-proszę o opinię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.07, 16:09 nie udziele odpowiedzi na Twoje pytanie, gdyż z wrocławia nie jestem skoro masz za sobą tak mało godzin, to nie ma się czym przejmowac;) wszytsko przyjdzie z czasem! powodzenia;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: WORD wrocław-proszę o opinię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 21:13 ja zdałam za 1 razem u pana Nyczyńśkiego(jakoś tak)na łuku ruszyłam na ręcznym,kazał zatrzymać się i jak będę gotowa to zacząć,na górce 1 raz zgasł,ale miasto super!bałam się parkowania i łuku najbardziej ale udało się.RADA!łuk-b.powoli,światła-opanowane na 100%-włączanie igdzie które są na wyrywki,jazda opanowana,dynamiczna,zdecydowana zmiana pasów,zawracanie-gdzie wolno,jak z WORD-u w prawo to zawrócić wolno za skrzyżowaniem,potem po zawróceniu na skrz. Armii Krajowej/hubska a potem dopiero za wieżą ciśnień.POWODZENIA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oo nie Re: WORD wrocław-proszę o opinię IP: *.212.200.89.otvk.pl 07.04.07, 01:00 z wrooo uciekajj i nie zdawaj tam !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: WORD wrocław-proszę o opinię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 21:40 MOZE NIE JEST TAK ZLE..ALE SADZE ,ZE EGZAMINATORZY ZA SZYBKO PODEJMUJA DECYZJE NEGATYWNE DLA RACZKUJACYCH..NIESTETY NIKT NIE JEST ASEM PO 30-40 GODZ JAZDY... WIERZE ,ZE UDA MI SIE ZDAC W KONCU..JUTRO PODCHODZE 4 RAZ..ALE ZDROWIA MNEI TO KOSZTUJE DUZOOOOOOOOOO... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u-kochana Aniu zdałaś ??? IP: 80.54.200.* 25.04.07, 13:31 odezwij się jak było ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Aniu zdałaś ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.07, 18:05 Nie zdalam....oblalam na parkowaniu rownoleglym,gdzie czulam juz koniec egzaminu ,gdzie nigdy a nigdy nie mialam z tym problemu...szok!.do dzis jestem w szoku.najmniej sie spodziewalam tego co zrobilam wjezdzajac dwa razy na chodnik..21.05 nastepny egzamin. Nadmeinie ,ze mialam rowniez przemila Pania egzaminator,szkoda tylko ,ze sa dwie szanse..:)Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u-kochana Re: Aniu zdałaś ??? IP: 80.54.200.* 25.04.07, 18:27 ale szkoda... ja zdaje 2 maja i powiem ci szczerze zew też mam problemy z parkowaniem równoległym i łukiem do tyłu- czuje ze nie zdam w 100%.. tylko cud sie może zdarzyć.... jeszcze trafiłam na taką szkołe.... szkoda gadać- nie wycofałam sie bo było już za pożno ale zobaczymy- juz dziś się stresuje!! za tydzień o tej porze albo bede skakać z radości albo..... aa słyszałam ze te baby są jędzowate a ty mówisz ze fajna była a która miałaś- tą czarną czy młodą blondyneczkę?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Aniu zdałaś ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.07, 21:29 Wiem,ze egzaminatorki sa okropne,wyobraz sobie ze mialam zrezygnowac, gdy zobacze ze ma zamiar mnie egzaminowac Pani..ale w koncu mowie nie mam nic do stracenia..skoro juz jestem... Pani egzaminator nazywa sie Dominika Fedorczuk,naprawde kobieta zna chyba zycie..a moze inaczej,MA SERCE!!!bo te o ktorych nadmienilas a jest ich wiecej...sa... z opowiadan okropne...coz ja Ci zycze powodzenia..ale ja go nie mam..poprostu to jak totolotek...takie wyciagnelam wnisoki..bo nie jezdze zle...po drugie nie wiem ile razy bede podchodzic..ale rekordy bija..albo oni kase na nas......napisz wogole czy tez zjada cie stres???jak twoja psychika,jestes zapewne mlodsza..Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u-kochana Re: Aniu zdałaś ??? IP: 80.54.200.* 26.04.07, 10:14 oj zebys wiedziała sters mnie zjada strasznie- jak tylko sobie pomysle juz musze do kibla lecieć =D z bólem brzucha itd... ja mam 20 lat =) o matko to już w środę... w pt mam ostatnią jazdę 4 godzinną po wrocławiu- zobaczymy co będzie aaa i nadmieniam, ze za kazdym razem robie jakiś głupi błąd- jeszcze nigdy nie udało mi sie pojechać dobrze, bezbłednie=( wiem, ze to bedzie wielka porażka, czuje to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Aniu zdałaś ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 06:43 Wspolczuje ci..wiem co przechodzisz...ja podobnie podchodze,za nim nie zalicze placu..pozniej stres mija..ale na miescie ciagle cos mi wyskoczy...ja mam ponad 40 lat..i myslalam ,ze bede bardziej odwaznie podchodzila do tego..ale coz..tak juz bywa..newry zjadaja nas i wtedy maja nad nami wladze..ale moze Tobie uda sie zdac za 2 x ..tego ci zycze..ja mam dosc dlugi termin wiec w ciagu dnia tym sie nie martwie..ale przed egzaminem bede podobnie przezywac... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kura Re: Aniu zdałaś ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 09:44 ja dzis zdaje po raz trzeci. dwa pierwsze razy zawalilam na placu. tragedia. moze to male usprawiedliwienie, ale dwa razy zdawalam u tej czarnej. byla okropnie oschla, wzniosla i pytala sie o wsyztko co tylko mogla-_- licze na to, ze trzy razy z rzedu nie da sie trafic na ta sama egzaminatorke..... zycze szczescia i powiodzenia wszystkim! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Aniu zdałaś ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 07:27 Witam... Jak tam wyszlo po raz trzeci?/ja dzis zdaje po raz 5..tylko 5 ..wiec chyba nawet juz sie nei stresuje..bedzie co ma byc...zawsze jak chca to do czegos sie przyczepia...maja sople lodu..wiec nie przejmuj sie czarna wdowa..ona to sopel LODU...Trzymajcie sie i powodzonka wszytskim:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Aniu zdałaś ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 21:05 Zdalam..za 5 razem...radosc laczona z lzami:))ale jestem szczesliwa..wszytskim tego zycze..a wy zdaliscie??nikt nie odpowiada:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacha Re: Aniu zdałaś ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.07, 13:46 Kto to jest czarna wdowa? Ta blondyna? Widziałam dwie baby ostatnio. Mama jeszcze pytanie: czy ostatnia osoba wyjeżdza czasami z placu i parkuje przed WORDem? Tam ponoć trzeba uwazać, bo jakies dziwne oznakowanie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laroska Re: Aniu zdałaś ??? IP: *.e-wro.net.pl 23.05.07, 18:27 Czarna wdowa,ma czarne krótkie włosy, na oko ok.50 lat, podobno straszna jędza:), ale naszczęście nie miałam "przyjemności" u niej zdawać. Raz oblała mnie taka młoda lalunia,czepiała sie byle czego-arogancka, wyniosła poprostu bitch;). A u blondynki udało mi się zdać- jak dla mnie to naprawdę kobieta jest wporządku, chociaż też różne plotki chodzą na jej temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obs. Re: Aniu zdałaś ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 22:37 Wdowa czaarna to dobrze po 50. Okropnie wyniosła, niecierpi młodych dziewczyn, czepia się wszystkiego, a przede wszystkim przed ruszeniem na łuku wchodzi do auta i zaciąga po cichu ręczny. Nie dajcie się na tym złapac!!! również naciska city czyli podwójne wspomaganie, aby szybko potańczyć na łuku , czyli wypaść poza linie, jest dobrze pzrygotowana na LANIE kursantów. Lepiej iśc do domu i nie podchodzić do egzaminu gdy ona jest. Wtedy płacicie za egzamin tylko połowę i nie jest stracony egzamin. Po 3 egzaminach trzeba wybrać 5 godzi. A swoją drogę to bardzo dziwię się dlaczego Dyr. WORD nadal ją trzyma, wszak jest na nią dużo skarg i trzeba opłacić jej mieszkanie, gdyą jest z poza Warszawy.Kiedy to wszystko się we Wrocku skończy. Odpowiedz Link Zgłoś
agast3 Re: Aniu zdałaś ??? 25.05.07, 17:01 etam wcale nie prawda!! ja zdawałam niedawno u "czarnej wdowy" i jak widać z opowiadań to też byłam do niej uprzedzona (nawet instruktor jak zobaczył że wyszłam u niej z placu to mi pogratulował i powiedział "że jak na pierwszy raz to gorzej trafić nie mogłam" ) i wiecie co...??!! zdałam miasto a to wszystko za "pierwszym" podejściem!! nie powiem czepiała się troszkę i badzo siekała na placu;-) ale nie dałam się - miałam wrażenie że u niej trzeba być pewnym siebie.. dodam że mam 21 lat więc reguła że młodych dziewczyn nie puszcza odpada!! Odpowiedz Link Zgłoś
u-kochana Re: Aniu zdałaś ??? 25.05.07, 17:15 ciekawe na kogo ja trafie tym razem.... ?? !! poprzednio miałam super egzaminatora=) już na 6 dni egzamin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdaalenka Re: Aniu zdałaś ??? IP: 83.15.80.* 26.05.07, 10:57 A ja słyszałam,że egzaminatorki w soboty nie pracują...Mój instruktor mnie uprzedzał przed egzaminatorkami,ale szczególnie przed rudą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laroska Re: Aniu zdałaś ??? IP: *.e-wro.net.pl 26.05.07, 11:56 no wlaśnie ta ruda mnie oblała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdaalenka Re: Aniu zdałaś ??? IP: 83.15.80.* 26.05.07, 13:09 A kiedy zdawałaś?Pamiętasz jej nazwisko(mój instruktor nazwiskami nie chciał sypać).I jeżeli mogę wiedzieć to na czym oblałas??To przykro mi ale mam nadzieję,ze juz na nią nie trafisz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazek Re: Aniu zdałaś ??? IP: *.wro.vectranet.pl 04.06.07, 22:53 a na czym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: WORD wrocław-proszę o opinię IP: *.lanet.net.pl 26.05.07, 19:40 ,,Wiedźm" w WORDzie jest 5. Czarne: Hanka, Magda, Dominika, blond Krystyna i ruda Sylwia. Nie są takie złe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laroska Re: WORD wrocław-proszę o opinię IP: *.e-wro.net.pl 26.05.07, 21:25 Magdalenkaa, nie pamiętam jak ta ruda miała na nazwisko...cos na "J"-ale w każdym razie na imię Sylwia. A oblałam za brak kierunkowskaza przejeżdżając koło zaparkowanego samochodu i najechanie na ciągłą( chociaż tego błędu szczerze nie pamiętam).Już sie więcej z nią nie spotkam na egzaminie, bo zdałam 22.05 u blondynki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdaalenka Re: WORD wrocław-proszę o opinię IP: 83.15.80.* 26.05.07, 22:23 No to Ci dobrze.Też tak chce:-).A to zrobiłaś mój ulubiony błąd.Też zapominam dawać kierrunkowskazu gdy cce wyminąć samochód.Ale dzięki za informacje:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdaalenka Re: WORD wrocław-proszę o opinię IP: 83.15.80.* 26.05.07, 22:47 Laroska,to może ja Cię widziałam??22.05 miałam teorie i jakaś dziewczyna jechała z blondynką L.Wyjeżdżała właśnie z wordu,a to gdzieś było o 13.40 czy coś koło tego:-).W każdym razie to i tak pozdrawiam,ale sama chyba wole,żeby mnie facet egzaminował... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jędza Re: WORD wrocław-proszę o opinię IP: *.171.16.19.crowley.pl 27.05.07, 21:35 Ta cała pani Sylwia to ma nieźle nasrane w głowie - odjedziesz 10 cm w lewo i już masz oblany egzamin bo nie włączyłaś kierunkowskazu. A atmosfera na egzaminie jest taka że najlepiej to nie wsiadać do auta bo się dowiesz że nic nie umiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdaalenka Re: WORD wrocław-proszę o opinię IP: 83.15.80.* 28.05.07, 14:46 O też z nią miałaś egzamin??Fajnych rzeczy się dowiaduje.To ja już się modlę by na nią nie wpaść przypadkiem.Choć mój instruktor stwierdził,że mam sznse u niej zdać,to wole trzymac się od niej zdala(lubie nie włączać kierunkowskazów).Ja jestem ciekawa jak jest u innych instruktorów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laroska Re: WORD wrocław-proszę o opinię IP: *.e-wro.net.pl 28.05.07, 17:03 Magdalenka, chyba rzeczywiście mnie widziałaś, bo jak wsiadłam do auta i spojrzałam na zegarek była 13.45;). A propo rudej, to trzymam kciuki, żebyście nigdy na nią nie trafiły. Aroganckie, wyniosłe babsko.W ogóle nie ma szacunku do zdających. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdaalenka Re: WORD wrocław-proszę o opinię IP: 83.15.80.* 28.05.07, 17:08 O to dzięki...Normalnie fajnie wyszło,bo patrząc na Ciebie nie spodziewałam się,że to jakaś osoba,która później będzie mi dawać wskazówki czy informowac o egzaminatorach. No ale dobrze było się dowiedzieć.To życze szerookiej drogi i braku mandatów:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jędza do Magdalenk Re: WORD wrocław-proszę o opinię IP: *.171.16.19.crowley.pl 28.05.07, 21:22 Życzę Ci, żebyś nigdy więcej nie trafiła na to wredne babsko. Pociesz się, że gdy już będziesz czekała na egzamin a ta s*** bedzie chodzić po placu to znsczy, że nie trafisz na nią, bo już się pastwi nad innymi. Życzę faceta- egzaminatora, bo oni są chyba jednak spokojniejsi od nas ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: WORD wrocław-proszę o opinię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 21:59 Wiecie co ja juz mam prawko i jezdze....dzis zagladnelam z ciekawosci...poniewaz zdawalam 5 razy ,,to koszmar byl..to prawda,ze czepiaja sie o duperele...ale im za to placa ,za oblany egzamin tez,wiec co im zalezy oblac kogos,tz..powiem wam ,ze nas karaja za wszystko...ale ja napisalam skarge na pana A.M,gdzie tez mam zal do niego..ale juz dalam sobie spokoj,szkoda mi jednak tych ktorzy zdaja a on nadal kaze im zawrocic tam gdzie nie wolno..wiec wtedy kaze skrecic w lewo i na stacje paliw na ul tarnogajskiej...Nie tak ma wygladac egzamin..a pozneij zlozyc podpis..ale nie dajcie sie..przedewszytskim ..zero nerwow..Oni maja sie za cos..ale my nie jestesmy byle kim.BO ICH UTRZYMUJEMY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdaalenka Re: WORD wrocław-proszę o opinię IP: 83.15.80.* 29.05.07, 15:04 Dzięki.Chciałabym się dowiedzieć jeszcze jedno...Jak przyjde na egzamin praktyczny,to gdzieś się tam trzeba zgłosić czy jak??Wchodze na teren wordu i co dalej mam zrobić???(Może jestem tępa,ale nikt mi takich rzeczy nie powiedział:-()...Z góry dziękuję za odpowiedź:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maga Re: WORD wrocław-proszę o opinię IP: *.magma-net.pl 29.05.07, 17:05 Stajesz pod wiatą (tą obok wejścia do WORDu) i czekasz. Przyjdzie taki śmieszny facet z wąsikiem i zacznie jak nakręcony wygłaszać formułkę która chyba mu sie sni po nocach z przyzwyczajenia. Na kartce co dostałaś jak się zapisywałaś jest grupa i on w trakcie tego nakręconego wywodu mówi na jakim stanowisku jaka grupa ma być. Idziesz na to stanowisko i zaczyna sie egzamin praktyczny . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krs Re: WORD wrocław-proszę o opinię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 17:19 a ja jutro zdaje :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdaalenka Re: WORD wrocław-proszę o opinię IP: 83.15.80.* 29.05.07, 17:36 To bardzo dziękuję.Myślę,że wszystkie moje wątpliwości rozwialiście...Mój kolega też jutro zdaje-ma łączony:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ula19872 Re: WORD wrocław-proszę o opinię 29.05.07, 21:53 Ja też zdałam za piątym razem, wykupiłam mnóstwo godzin, ale będzie się opłacało, jak w końcu odbiore prawko. A co do egzaminatorów, to słyszałam, że im nie płaci się za oblany egzamin. Oni mają codziennie do przetestowania X osób, ale jeśli każdą obleją po 10 min jazdy, to skończą np 2h wcześniej. Czy odwoływanie się od wyniku egzaminu coś by dało? Wątpię, bo jak wiadomo 'ręka rękę myje' i tak byś powtórny egzamin oblała. Z kolei nie rozumiem, o co chodzi Ci z tym zawracaniem. Na egzaminie masz zawrócić na najbliższym MOŻLIWYM skrzyżowaniu, jeśli więc ktoś nie zna przepisów to nie dziwie się, że ma oblany egzamin. Nie bronię ich, bo często specjalnie wymyślają takie zadanie związane np z pakowaniem, że nie wiem, czy Kubica na spółę z Hołowczycem by tam wjechali, ale czasami zdarzają się ludzie, którzy widzą, że w takim stresie nietrudno o mała pomyłkę (zgaśnięcie auta czy nie opuszczenie ręcznego ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: WORD wrocław-proszę o opinię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 19:02 Nie nie to nie tak,,zle mnei zrozumialas,im nie wolno tak robic,ze mowia prosze zawrocic gdzie nie ma mozliwosci..ale na tym mnie nie oblal..bo nie naleze do tepych blondynek..ale juz nie mam checi pisac za co..to co zrobil to karygodne..ale wierze w to ze keidys powiem mu to osobiscie....aponadto...to fakt reka reke myke..nawet w odwolaniu napsiali,ze dal mi mozliwosc skrecenia w prawo..gdzie nei bylo czegos takiego,,ale neich mu bedzie,pan arkadiusz M ..moze ma plecy..nic pozatem... Odpowiedz Link Zgłoś
ula19872 Re: WORD wrocław-proszę o opinię 30.05.07, 22:10 zresztą nawet po pozytywnym rozpatrzeniu sprawy miałabyś conjawyżej możliwość kolejnego zdawania egzaminu, ale wspomniany przez Ciebie facet już by się postarał, żebyś i tak go nie zdała. PS. Gdy ok 17 wejdziesz do biura obsługi klienta WORDu to zobaczysz, że na kasie jest nr 800 lub wyższy. Pomnóż sobie 800*112 zł (średnio)= prawie 90 000 zł/dzień ładnie co? a część egzaminatorów odnosi się do kursantów jakbyśmy ich sługami byli :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: WORD wrocław-proszę o opinię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 19:52 Hej ja tez mam niedługo egzamin. duzo słyszałam o panu A. powiedz cos wiecej o twoim egzaminie bo troche sie boję na niego trafić. o co chodzi z tym skrętem w prawo? co faktycznie kazał ci zrobić a co zrobiłas? jaki był własciwie powód negatywnego wyniku? (ale plecki to ma ok :) ) Odpowiedz Link Zgłoś
u-kochana Re: WORD wrocław-proszę o opinię 30.05.07, 13:21 a ja już jutro mam egzamin =( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: instruktor Re: WORD wrocław-proszę o opinię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 18:10 atmosfere w WORD psuje nadzorujacy L G . dopuki on tam bedzie nic sie nie zmieni .to on odrzuca skargi i manipuluje jak dawniej .ciekawe czemu dalej tam jest ? dyrektorze zmiłuj się WAŚĆ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ula19872 Re: WORD wrocław-proszę o opinię 30.05.07, 22:11 Życzę powodzenia i uważaj na rowerzystów bo przy ładnej pogodzie będzie ich dużo na ścieżkach i niemal teatralnym ruchem głowy rozglądaj się przed przejściami dla pieszych Odpowiedz Link Zgłoś
lolerai Re: WORD wrocław-proszę o opinię 30.05.07, 18:36 Strasznie długo czeka się na egzamin - pierwszy wolny termin na teorię 25 czerwca, masakra!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdaalenka Re: WORD wrocław-proszę o opinię IP: 83.15.80.* 30.05.07, 19:57 u-kochana to trzymam kciuki,ale nie dziękuj bo zapeszysz...Ja mam dopiero 20.06 (ale sama taki termin wybrałam,bo nie chciałam szybciej)..A swoją drogą nie wiedziałam,że tyle się czeka na teorie,jak się ludzie na początku maja zapisywali to czekali z 3 dni, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosi.a Re: WORD wrocław-proszę o opinię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 15:06 ja bylam się dzis zapisać i piewszy wolny termin na łączony... 29 czerwiec(!) co mi sie pokrywa z egzaminem licencjackim hmm.tzn pojawił sie jeszcze termin jutrzejszy, ale raczej chciałam dokupić kilka godzin bo mój intsruktor , delikatnie mówiąc nie ma daru do tego co robi(nie pytajcie czemu go nie zmieniłam bo sobie tez pluję w brodę..). a w lipu wyjeżdżam, takchciałam szybk skończyć jazdy żeby sobi w czerwcu próbować zdać i nie wiem:( Myslicie, że te terminy z dnia na dzień się dość często pojawiają ze względu na to, że ktoś rezygnuje?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: WORD wrocław-proszę o opinię IP: *.wro.vectranet.pl 04.06.07, 22:03 nie narzekaj to tylko 20 kilka dni!! w innych wordach czeka sie na cały egzamin ok 2 m-cy!!! to dopiero przeginka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiu Re: WORD wrocław-proszę o opinię IP: *.lubin.dialog.net.pl 15.06.07, 18:21 Mam pytanie... chce sie zapisac na sama teorie we wroclawiu bo neistety w legnicy to przeginaja z terminami :? a z tego co czyatm to we wroclawiu czeka sie ok miesiac... chodzi mi oto czy jak zdam teorie to bede mogl spokojnie gdzie indziej zapisac sie na jazde np. Legnica (slyszalem ze maja teraz szybciej jazde niz teorie)?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajko Re: WORD wrocław-proszę o opinię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 13:32 Na początku zdawałem w Legnicy, ale oblałem 3 razy i przeniosłem papiery do Wrocławia. Wypełniasz w Wordzie podanie o przeniesienie i po 3-4 dniach twoje dokumenty są we Wrocku. Tam czeka się na teorię nie więcej niż 3 tygodnie. Po zdaniu teorii we Wrocku tam wypełniasz podanie o przeniesienie papierów do Legnicy i znów po 3-4 dniach wybierasz się tam i zapisujesz na jazdę. Ja po przeniesieniu papierów zdałem tam i teorię i jazdę, bo wg mnie Word w Legnicy to największe bagno jakie tylko może być (i żadne skargi tu nie pomogą, oni są jak jedna wielka rodzina). No i te terminy, 2,5 miesiąca w Legnicy do w porównaniu do 3 tygodni we Wrocku to zbyt duża różnica żeby czekać. Odpowiedz Link Zgłoś