Dodaj do ulubionych

WORD wrocław-proszę o opinię

10.03.07, 14:53
j/w /t
Obserwuj wątek
    • Gość: Krzysiek Re: WORD wrocław-proszę o opinię IP: *.e-wro.net.pl 10.03.07, 15:11
      a na jaki temat?
      ja zdalem za pierwszym razem. nazwiska egzaminatora nie pamietam,
      ledwo co nie spoznilem sie na egzamin [moze i dobrze bo nie udzielila
      mi sie panujaca przedegzaminowa 'goraczka'].
      • Gość: obserwator Re: WORD wrocław-proszę o opinię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 18:12
        uciekaj ,....
    • u-kochana Re: WORD wrocław-proszę o opinię 10.03.07, 23:17
      najbardziej przeraża mnie łuk do tyłu, i parkowanie równoległe- koszmar =(
      nie potrafię....na 10 prób- raz zrobie dobrze i to z ledwością...
      o rany....
      • Gość: Krzysiek Re: WORD wrocław-proszę o opinię IP: *.e-wro.net.pl 11.03.07, 01:47
        przede wszystkim nie przejmuj sie :)
        zawsze mozesz wykupic godziny w jakiejs innej firmie niz ta, w ktorej jezdzisz.
        moze obecny instruktor sie nie przyklada?
        lub tanszy sposob: znalezc kogos z autem oraz pusty plac :)

kopf hoh!
        • u-kochana Re: WORD wrocław-proszę o opinię 13.03.07, 11:09
          instruktora mam ok. , tylko,że bardzo długo muszę czekać na jazdy bo dużo chętnych, a godzin wyjeżdzonych mam dopiero 6 !
          • a5a5ello Re: WORD wrocław-proszę o opinię 13.03.07, 20:48
            szkoda, ze masz taka sytuacje. tez chodzilem do kursanta i bylo tak samo. na
            poczatku czekalem nawet po 2 tygodnie pomiedzy jazdami. drugi raz bym sie tam
            nie zapisal.
    • u-kochana Re: WORD wrocław-proszę o opinię 14.03.07, 15:50
      co tak mało osób z wrocławia?????
      • Gość: flautka Re: WORD wrocław-proszę o opinię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.07, 16:09
        nie udziele odpowiedzi na Twoje pytanie, gdyż z wrocławia nie jestem
        skoro masz za sobą tak mało godzin, to nie ma się czym przejmowac;)
        wszytsko przyjdzie z czasem!
        powodzenia;)
        • Gość: ada Re: WORD wrocław-proszę o opinię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 21:13
          ja zdałam za 1 razem u pana Nyczyńśkiego(jakoś tak)na łuku ruszyłam na
          ręcznym,kazał zatrzymać się i jak będę gotowa to zacząć,na górce 1 raz
          zgasł,ale miasto super!bałam się parkowania i łuku najbardziej ale udało
          się.RADA!łuk-b.powoli,światła-opanowane na 100%-włączanie igdzie które są na
          wyrywki,jazda opanowana,dynamiczna,zdecydowana zmiana pasów,zawracanie-gdzie
          wolno,jak z WORD-u w prawo to zawrócić wolno za skrzyżowaniem,potem po
          zawróceniu na skrz. Armii Krajowej/hubska a potem dopiero za wieżą
          ciśnień.POWODZENIA!
          • Gość: oo nie Re: WORD wrocław-proszę o opinię IP: *.212.200.89.otvk.pl 07.04.07, 01:00
            z wrooo uciekajj i nie zdawaj tam !!!!
    • Gość: olo Re: WORD wrocław-proszę o opinię IP: *.knc.pl 07.04.07, 20:30
      jest ok
      • Gość: ania Re: WORD wrocław-proszę o opinię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 21:40
        MOZE NIE JEST TAK ZLE..ALE SADZE ,ZE EGZAMINATORZY ZA SZYBKO PODEJMUJA DECYZJE
        NEGATYWNE DLA RACZKUJACYCH..NIESTETY NIKT NIE JEST ASEM PO 30-40 GODZ JAZDY...
        WIERZE ,ZE UDA MI SIE ZDAC W KONCU..JUTRO PODCHODZE 4 RAZ..ALE ZDROWIA MNEI TO
        KOSZTUJE DUZOOOOOOOOOO...
        • Gość: u-kochana Aniu zdałaś ??? IP: 80.54.200.* 25.04.07, 13:31
          odezwij się jak było ????
          • Gość: Ania Re: Aniu zdałaś ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.07, 18:05
            Nie zdalam....oblalam na parkowaniu rownoleglym,gdzie czulam juz koniec
            egzaminu ,gdzie nigdy a nigdy nie mialam z tym problemu...szok!.do dzis jestem
            w szoku.najmniej sie spodziewalam tego co zrobilam wjezdzajac dwa razy na
            chodnik..21.05 nastepny egzamin.
            Nadmeinie ,ze mialam rowniez przemila Pania egzaminator,szkoda tylko ,ze sa
            dwie szanse..:)Pozdrawiam
            • Gość: u-kochana Re: Aniu zdałaś ??? IP: 80.54.200.* 25.04.07, 18:27
              ale szkoda...
              ja zdaje 2 maja i powiem ci szczerze zew też mam problemy z parkowaniem równoległym i łukiem do tyłu- czuje ze nie zdam w 100%.. tylko cud sie może zdarzyć....
              jeszcze trafiłam na taką szkołe.... szkoda gadać- nie wycofałam sie bo było już za pożno
              ale zobaczymy- juz dziś się stresuje!!
              za tydzień o tej porze albo bede skakać z radości albo.....
              aa słyszałam ze te baby są jędzowate a ty mówisz ze fajna była
              a która miałaś- tą czarną czy młodą blondyneczkę??
              • Gość: Ania Re: Aniu zdałaś ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.07, 21:29
                Wiem,ze egzaminatorki sa okropne,wyobraz sobie ze mialam zrezygnowac, gdy
                zobacze ze ma zamiar mnie egzaminowac Pani..ale w koncu mowie nie mam nic do
                stracenia..skoro juz jestem...
                Pani egzaminator nazywa sie Dominika Fedorczuk,naprawde kobieta zna chyba
                zycie..a moze inaczej,MA SERCE!!!bo te o ktorych nadmienilas a jest ich
                wiecej...sa... z opowiadan okropne...coz ja Ci zycze powodzenia..ale ja go nie
                mam..poprostu to jak totolotek...takie wyciagnelam wnisoki..bo nie jezdze
                zle...po drugie nie wiem ile razy bede podchodzic..ale rekordy bija..albo oni
                kase na nas......napisz wogole czy tez zjada cie stres???jak twoja
                psychika,jestes zapewne mlodsza..Pozdrawiam
                • Gość: u-kochana Re: Aniu zdałaś ??? IP: 80.54.200.* 26.04.07, 10:14
                  oj zebys wiedziała sters mnie zjada strasznie- jak tylko sobie pomysle juz musze do kibla lecieć =D z bólem brzucha itd...
                  ja mam 20 lat =)
                  o matko to już w środę... w pt mam ostatnią jazdę 4 godzinną po wrocławiu- zobaczymy co będzie
                  aaa i nadmieniam, ze za kazdym razem robie jakiś głupi błąd- jeszcze nigdy nie udało mi sie pojechać dobrze, bezbłednie=(
                  wiem, ze to bedzie wielka porażka, czuje to
                  • Gość: Ania Re: Aniu zdałaś ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 06:43
                    Wspolczuje ci..wiem co przechodzisz...ja podobnie podchodze,za nim nie zalicze
                    placu..pozniej stres mija..ale na miescie ciagle cos mi wyskoczy...ja mam ponad
                    40 lat..i myslalam ,ze bede bardziej odwaznie podchodzila do tego..ale coz..tak
                    juz bywa..newry zjadaja nas i wtedy maja nad nami wladze..ale moze Tobie uda
                    sie zdac za 2 x ..tego ci zycze..ja mam dosc dlugi termin wiec w ciagu dnia tym
                    sie nie martwie..ale przed egzaminem bede podobnie przezywac...
                    Pozdrawiam
                    • Gość: Kura Re: Aniu zdałaś ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 09:44
                      ja dzis zdaje po raz trzeci. dwa pierwsze razy zawalilam na placu. tragedia.
                      moze to male usprawiedliwienie, ale dwa razy zdawalam u tej czarnej. byla
                      okropnie oschla, wzniosla i pytala sie o wsyztko co tylko mogla-_- licze na to,
                      ze trzy razy z rzedu nie da sie trafic na ta sama egzaminatorke..... zycze
                      szczescia i powiodzenia wszystkim!
                      • Gość: ania Re: Aniu zdałaś ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 07:27
                        Witam...
                        Jak tam wyszlo po raz trzeci?/ja dzis zdaje po raz 5..tylko 5 ..wiec chyba
                        nawet juz sie nei stresuje..bedzie co ma byc...zawsze jak chca to do czegos sie
                        przyczepia...maja sople lodu..wiec nie przejmuj sie czarna wdowa..ona to sopel
                        LODU...Trzymajcie sie i powodzonka wszytskim:))
                      • Gość: ania Re: Aniu zdałaś ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 21:05
                        Zdalam..za 5 razem...radosc laczona z lzami:))ale jestem szczesliwa..wszytskim
                        tego zycze..a wy zdaliscie??nikt nie odpowiada:)
                        • Gość: Kacha Re: Aniu zdałaś ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.07, 13:46
                          Kto to jest czarna wdowa? Ta blondyna? Widziałam dwie baby ostatnio.
                          Mama jeszcze pytanie: czy ostatnia osoba wyjeżdza czasami z placu i parkuje
                          przed WORDem? Tam ponoć trzeba uwazać, bo jakies dziwne oznakowanie jest.
                          • Gość: laroska Re: Aniu zdałaś ??? IP: *.e-wro.net.pl 23.05.07, 18:27
                            Czarna wdowa,ma czarne krótkie włosy, na oko ok.50 lat, podobno straszna
                            jędza:), ale naszczęście nie miałam "przyjemności" u niej zdawać.
                            Raz oblała mnie taka młoda lalunia,czepiała sie byle czego-arogancka, wyniosła
                            poprostu bitch;).
                            A u blondynki udało mi się zdać- jak dla mnie to naprawdę kobieta jest
                            wporządku, chociaż też różne plotki chodzą na jej temat.
                            • Gość: obs. Re: Aniu zdałaś ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 22:37
                              Wdowa czaarna to dobrze po 50. Okropnie wyniosła, niecierpi młodych dziewczyn,
                              czepia się wszystkiego, a przede wszystkim przed ruszeniem na łuku wchodzi do
                              auta i zaciąga po cichu ręczny. Nie dajcie się na tym złapac!!! również naciska
                              city czyli podwójne wspomaganie, aby szybko potańczyć na łuku , czyli wypaść
                              poza linie, jest dobrze pzrygotowana na LANIE kursantów. Lepiej iśc do domu i
                              nie podchodzić do egzaminu gdy ona jest. Wtedy płacicie za egzamin tylko połowę
                              i nie jest stracony egzamin. Po 3 egzaminach trzeba wybrać 5 godzi. A swoją
                              drogę to bardzo dziwię się dlaczego Dyr. WORD nadal ją trzyma, wszak jest na
                              nią dużo skarg i trzeba opłacić jej mieszkanie, gdyą jest z poza Warszawy.Kiedy
                              to wszystko się we Wrocku skończy.
                              • agast3 Re: Aniu zdałaś ??? 25.05.07, 17:01
                                etam wcale nie prawda!! ja zdawałam niedawno u "czarnej wdowy" i jak widać z
                                opowiadań to też byłam do niej uprzedzona (nawet instruktor jak zobaczył że
                                wyszłam u niej z placu to mi pogratulował i powiedział "że jak na pierwszy raz
                                to gorzej trafić nie mogłam" ) i wiecie co...??!! zdałam miasto a to wszystko
                                za "pierwszym" podejściem!! nie powiem czepiała się troszkę i badzo siekała na
                                placu;-) ale nie dałam się - miałam wrażenie że u niej trzeba być pewnym
                                siebie.. dodam że mam 21 lat więc reguła że młodych dziewczyn nie puszcza
                                odpada!!
                                • u-kochana Re: Aniu zdałaś ??? 25.05.07, 17:15
                                  ciekawe na kogo ja trafie tym razem.... ?? !! poprzednio miałam super egzaminatora=) już na 6 dni egzamin.
                                  • Gość: Magdaalenka Re: Aniu zdałaś ??? IP: 83.15.80.* 26.05.07, 10:57
                                    A ja słyszałam,że egzaminatorki w soboty nie pracują...Mój instruktor mnie
                                    uprzedzał przed egzaminatorkami,ale szczególnie przed rudą.
                                    • Gość: laroska Re: Aniu zdałaś ??? IP: *.e-wro.net.pl 26.05.07, 11:56
                                      no wlaśnie ta ruda mnie oblała
                                      • Gość: Magdaalenka Re: Aniu zdałaś ??? IP: 83.15.80.* 26.05.07, 13:09
                                        A kiedy zdawałaś?Pamiętasz jej nazwisko(mój instruktor nazwiskami nie chciał
                                        sypać).I jeżeli mogę wiedzieć to na czym oblałas??To przykro mi ale mam
                                        nadzieję,ze juz na nią nie trafisz...
                                      • Gość: kazek Re: Aniu zdałaś ??? IP: *.wro.vectranet.pl 04.06.07, 22:53
                                        a na czym?
    • Gość: paula Re: WORD wrocław-proszę o opinię IP: *.lanet.net.pl 26.05.07, 19:40
      ,,Wiedźm" w WORDzie jest 5. Czarne: Hanka, Magda, Dominika, blond Krystyna i
      ruda Sylwia. Nie są takie złe.
      • Gość: laroska Re: WORD wrocław-proszę o opinię IP: *.e-wro.net.pl 26.05.07, 21:25
        Magdalenkaa, nie pamiętam jak ta ruda miała na nazwisko...cos na "J"-ale w
        każdym razie na imię Sylwia. A oblałam za brak kierunkowskaza przejeżdżając
        koło zaparkowanego samochodu i najechanie na ciągłą( chociaż tego błędu
        szczerze nie pamiętam).Już sie więcej z nią nie spotkam na egzaminie, bo zdałam
        22.05 u blondynki.
        • Gość: Magdaalenka Re: WORD wrocław-proszę o opinię IP: 83.15.80.* 26.05.07, 22:23
          No to Ci dobrze.Też tak chce:-).A to zrobiłaś mój ulubiony błąd.Też zapominam
          dawać kierrunkowskazu gdy cce wyminąć samochód.Ale dzięki za informacje:-)
        • Gość: Magdaalenka Re: WORD wrocław-proszę o opinię IP: 83.15.80.* 26.05.07, 22:47
          Laroska,to może ja Cię widziałam??22.05 miałam teorie i jakaś dziewczyna
          jechała z blondynką L.Wyjeżdżała właśnie z wordu,a to gdzieś było o 13.40 czy
          coś koło tego:-).W każdym razie to i tak pozdrawiam,ale sama chyba wole,żeby
          mnie facet egzaminował...
        • Gość: jędza Re: WORD wrocław-proszę o opinię IP: *.171.16.19.crowley.pl 27.05.07, 21:35
          Ta cała pani Sylwia to ma nieźle nasrane w głowie - odjedziesz 10 cm w lewo i
          już masz oblany egzamin bo nie włączyłaś kierunkowskazu. A atmosfera na
          egzaminie jest taka że najlepiej to nie wsiadać do auta bo się dowiesz że nic
          nie umiesz.
          • Gość: Magdaalenka Re: WORD wrocław-proszę o opinię IP: 83.15.80.* 28.05.07, 14:46
            O też z nią miałaś egzamin??Fajnych rzeczy się dowiaduje.To ja już się modlę by
            na nią nie wpaść przypadkiem.Choć mój instruktor stwierdził,że mam sznse u niej
            zdać,to wole trzymac się od niej zdala(lubie nie włączać kierunkowskazów).Ja
            jestem ciekawa jak jest u innych instruktorów...
            • Gość: laroska Re: WORD wrocław-proszę o opinię IP: *.e-wro.net.pl 28.05.07, 17:03
              Magdalenka, chyba rzeczywiście mnie widziałaś, bo jak wsiadłam do auta i
              spojrzałam na zegarek była 13.45;).
              A propo rudej, to trzymam kciuki, żebyście nigdy na nią nie trafiły.
              Aroganckie, wyniosłe babsko.W ogóle nie ma szacunku do zdających.
              • Gość: Magdaalenka Re: WORD wrocław-proszę o opinię IP: 83.15.80.* 28.05.07, 17:08
                O to dzięki...Normalnie fajnie wyszło,bo patrząc na Ciebie nie spodziewałam
                się,że to jakaś osoba,która później będzie mi dawać wskazówki czy informowac o
                egzaminatorach. No ale dobrze było się dowiedzieć.To życze szerookiej drogi i
                braku mandatów:-)
                • Gość: jędza do Magdalenk Re: WORD wrocław-proszę o opinię IP: *.171.16.19.crowley.pl 28.05.07, 21:22
                  Życzę Ci, żebyś nigdy więcej nie trafiła na to wredne babsko. Pociesz się, że
                  gdy już będziesz czekała na egzamin a ta s*** bedzie chodzić po placu to
                  znsczy, że nie trafisz na nią, bo już się pastwi nad innymi. Życzę faceta-
                  egzaminatora, bo oni są chyba jednak spokojniejsi od nas ;)
                  • Gość: Ania Re: WORD wrocław-proszę o opinię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 21:59
                    Wiecie co ja juz mam prawko i jezdze....dzis zagladnelam z
                    ciekawosci...poniewaz zdawalam 5 razy ,,to koszmar byl..to prawda,ze czepiaja
                    sie o duperele...ale im za to placa ,za oblany egzamin tez,wiec co im zalezy
                    oblac kogos,tz..powiem wam ,ze nas karaja za wszystko...ale ja napisalam skarge
                    na pana A.M,gdzie tez mam zal do niego..ale juz dalam sobie spokoj,szkoda mi
                    jednak tych ktorzy zdaja a on nadal kaze im zawrocic tam gdzie nie wolno..wiec
                    wtedy kaze skrecic w lewo i na stacje paliw na ul tarnogajskiej...Nie tak ma
                    wygladac egzamin..a pozneij zlozyc podpis..ale nie dajcie
                    sie..przedewszytskim ..zero nerwow..Oni maja sie za cos..ale my nie jestesmy
                    byle kim.BO ICH UTRZYMUJEMY!!!
                    • Gość: Magdaalenka Re: WORD wrocław-proszę o opinię IP: 83.15.80.* 29.05.07, 15:04
                      Dzięki.Chciałabym się dowiedzieć jeszcze jedno...Jak przyjde na egzamin
                      praktyczny,to gdzieś się tam trzeba zgłosić czy jak??Wchodze na teren wordu i
                      co dalej mam zrobić???(Może jestem tępa,ale nikt mi takich rzeczy nie
                      powiedział:-()...Z góry dziękuję za odpowiedź:-)
                      • Gość: Maga Re: WORD wrocław-proszę o opinię IP: *.magma-net.pl 29.05.07, 17:05
                        Stajesz pod wiatą (tą obok wejścia do WORDu) i czekasz.
                        Przyjdzie taki śmieszny facet z wąsikiem i zacznie jak nakręcony wygłaszać formułkę która chyba mu sie sni po nocach z przyzwyczajenia.
                        Na kartce co dostałaś jak się zapisywałaś jest grupa i on w trakcie tego nakręconego wywodu mówi na jakim stanowisku jaka grupa ma być.
                        Idziesz na to stanowisko i zaczyna sie egzamin praktyczny .
                        • Gość: krs Re: WORD wrocław-proszę o opinię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 17:19
                          a ja jutro zdaje :))
                          • Gość: Magdaalenka Re: WORD wrocław-proszę o opinię IP: 83.15.80.* 29.05.07, 17:36
                            To bardzo dziękuję.Myślę,że wszystkie moje wątpliwości rozwialiście...Mój
                            kolega też jutro zdaje-ma łączony:-)
                    • ula19872 Re: WORD wrocław-proszę o opinię 29.05.07, 21:53
                      Ja też zdałam za piątym razem, wykupiłam mnóstwo godzin, ale będzie się
                      opłacało, jak w końcu odbiore prawko. A co do egzaminatorów, to słyszałam, że
                      im nie płaci się za oblany egzamin. Oni mają codziennie do przetestowania X
                      osób, ale jeśli każdą obleją po 10 min jazdy, to skończą np 2h wcześniej. Czy
                      odwoływanie się od wyniku egzaminu coś by dało? Wątpię, bo jak wiadomo 'ręka
                      rękę myje' i tak byś powtórny egzamin oblała. Z kolei nie rozumiem, o co chodzi
                      Ci z tym zawracaniem. Na egzaminie masz zawrócić na najbliższym MOŻLIWYM
                      skrzyżowaniu, jeśli więc ktoś nie zna przepisów to nie dziwie się, że ma oblany
                      egzamin. Nie bronię ich, bo często specjalnie wymyślają takie zadanie związane
                      np z pakowaniem, że nie wiem, czy Kubica na spółę z Hołowczycem by tam
                      wjechali, ale czasami zdarzają się ludzie, którzy widzą, że w takim stresie
                      nietrudno o mała pomyłkę (zgaśnięcie auta czy nie opuszczenie ręcznego ;).
                      • Gość: ania Re: WORD wrocław-proszę o opinię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 19:02
                        Nie nie to nie tak,,zle mnei zrozumialas,im nie wolno tak robic,ze mowia prosze
                        zawrocic gdzie nie ma mozliwosci..ale na tym mnie nie oblal..bo nie naleze do
                        tepych blondynek..ale juz nie mam checi pisac za co..to co zrobil to
                        karygodne..ale wierze w to ze keidys powiem mu to osobiscie....aponadto...to
                        fakt reka reke myke..nawet w odwolaniu napsiali,ze dal mi mozliwosc skrecenia w
                        prawo..gdzie nei bylo czegos takiego,,ale neich mu bedzie,pan arkadiusz
                        M ..moze ma plecy..nic pozatem...
                        • ula19872 Re: WORD wrocław-proszę o opinię 30.05.07, 22:10
                          zresztą nawet po pozytywnym rozpatrzeniu sprawy miałabyś conjawyżej możliwość
                          kolejnego zdawania egzaminu, ale wspomniany przez Ciebie facet już by się
                          postarał, żebyś i tak go nie zdała.
                          PS. Gdy ok 17 wejdziesz do biura obsługi klienta WORDu to zobaczysz, że na
                          kasie jest nr 800 lub wyższy. Pomnóż sobie 800*112 zł (średnio)= prawie 90 000
                          zł/dzień ładnie co? a część egzaminatorów odnosi się do kursantów jakbyśmy ich
                          sługami byli :/
                        • Gość: Aga Re: WORD wrocław-proszę o opinię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 19:52
                          Hej ja tez mam niedługo egzamin. duzo słyszałam o panu A. powiedz cos wiecej o
                          twoim egzaminie bo troche sie boję na niego trafić. o co chodzi z tym skrętem w
                          prawo? co faktycznie kazał ci zrobić a co zrobiłas? jaki był własciwie powód
                          negatywnego wyniku? (ale plecki to ma ok :) )
    • u-kochana Re: WORD wrocław-proszę o opinię 30.05.07, 13:21
      a ja już jutro mam egzamin =(
      • Gość: instruktor Re: WORD wrocław-proszę o opinię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 18:10
        atmosfere w WORD psuje nadzorujacy L G . dopuki on tam bedzie nic sie nie zmieni
        .to on odrzuca skargi i manipuluje jak dawniej .ciekawe czemu dalej tam jest ?
        dyrektorze zmiłuj się WAŚĆ!!!
      • ula19872 Re: WORD wrocław-proszę o opinię 30.05.07, 22:11
        Życzę powodzenia i uważaj na rowerzystów bo przy ładnej pogodzie będzie ich
        dużo na ścieżkach i niemal teatralnym ruchem głowy rozglądaj się przed
        przejściami dla pieszych
    • lolerai Re: WORD wrocław-proszę o opinię 30.05.07, 18:36
      Strasznie długo czeka się na egzamin - pierwszy wolny termin na teorię 25
      czerwca, masakra!!!!
      • Gość: Magdaalenka Re: WORD wrocław-proszę o opinię IP: 83.15.80.* 30.05.07, 19:57
        u-kochana to trzymam kciuki,ale nie dziękuj bo zapeszysz...Ja mam dopiero 20.06
        (ale sama taki termin wybrałam,bo nie chciałam szybciej)..A swoją drogą nie
        wiedziałam,że tyle się czeka na teorie,jak się ludzie na początku maja
        zapisywali to czekali z 3 dni,
        • Gość: gosi.a Re: WORD wrocław-proszę o opinię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 15:06
          ja bylam się dzis zapisać i piewszy wolny termin na łączony... 29 czerwiec(!) co
          mi sie pokrywa z egzaminem licencjackim hmm.tzn pojawił sie jeszcze termin
          jutrzejszy, ale raczej chciałam dokupić kilka godzin bo mój intsruktor ,
          delikatnie mówiąc nie ma daru do tego co robi(nie pytajcie czemu go nie
          zmieniłam bo sobie tez pluję w brodę..). a w lipu wyjeżdżam, takchciałam szybk
          skończyć jazdy żeby sobi w czerwcu próbować zdać i nie wiem:(
          Myslicie, że te terminy z dnia na dzień się dość często pojawiają ze względu na
          to, że ktoś rezygnuje??
          • Gość: xxx Re: WORD wrocław-proszę o opinię IP: *.wro.vectranet.pl 04.06.07, 22:03
            nie narzekaj to tylko 20 kilka dni!! w innych wordach czeka sie na cały egzamin
            ok 2 m-cy!!! to dopiero przeginka
            • Gość: Rysiu Re: WORD wrocław-proszę o opinię IP: *.lubin.dialog.net.pl 15.06.07, 18:21
              Mam pytanie... chce sie zapisac na sama teorie we wroclawiu bo neistety w
              legnicy to przeginaja z terminami :? a z tego co czyatm to we wroclawiu czeka
              sie ok miesiac... chodzi mi oto czy jak zdam teorie to bede mogl spokojnie gdzie
              indziej zapisac sie na jazde np. Legnica (slyszalem ze maja teraz szybciej jazde
              niz teorie)??
              • Gość: jajko Re: WORD wrocław-proszę o opinię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 13:32
                Na początku zdawałem w Legnicy, ale oblałem 3 razy i przeniosłem papiery do
                Wrocławia. Wypełniasz w Wordzie podanie o przeniesienie i po 3-4 dniach twoje
                dokumenty są we Wrocku. Tam czeka się na teorię nie więcej niż 3 tygodnie. Po
                zdaniu teorii we Wrocku tam wypełniasz podanie o przeniesienie papierów do
                Legnicy i znów po 3-4 dniach wybierasz się tam i zapisujesz na jazdę. Ja po
                przeniesieniu papierów zdałem tam i teorię i jazdę, bo wg mnie Word w Legnicy to
                największe bagno jakie tylko może być (i żadne skargi tu nie pomogą, oni są jak
                jedna wielka rodzina). No i te terminy, 2,5 miesiąca w Legnicy do w porównaniu
                do 3 tygodni we Wrocku to zbyt duża różnica żeby czekać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka