eefje 25.11.04, 15:18 hey kochani! Pozdrowienia z Alkmaar! czy ktos mi moze powiedziec co to jest zoethout po polsku?? dzieki sliczne! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cress Re: zoethout..?? 25.11.04, 15:35 slodkie drzewo.To rodzaj cukierka.Osobiscie nie polecam. Odpowiedz Link
katjad Re: zoethout..?? 20.02.05, 19:42 Pozdrowienia z Zaandam(u)! :) A ja polecam. Za to nie polecam cukierkow pt. salmiak. Slone slodycze. Ble. Czy jest w ogole jakis Polak, ktory tego probowal i mu smakuje...??? ;) Odpowiedz Link
bachatka Re: zoethout..?? 11.12.04, 04:32 Bywa w formie proszku w sloiczkach jako zwart-wit-zoet (nie kojrze jak to sie pisze) Jeden z tych holendrskich przysmakow, w ktorych nie gdy sie chyba nie rozsmakuje... Odpowiedz Link
yennefer81 Re: zoethout..?? 02.05.05, 01:50 jesli to słodycze w kolorze czarnym- to to jest lukrecja. Fuuuj!! co za paskudztwo. Kiedys podstepem wcisneli mi takie biale cukierki, tez smakowaly jak te z lukrecja :( nie mam pojecia z czego to sie robi (ignorantka ze mnie), ale nawet jak teraz sobie przypomne, to chce mi sie pluc. I jaki sens maja slone slodycze? ;) Odpowiedz Link