padshah 17.02.04, 10:21 Z jakiego podręcznika się uczycie, uczyliście, bądź zamierzacie uczyć? Jakie są wasze ewentualne doświadczenia i opinie o trzyczęściowym podręczniku K. Pur Rahnamy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beduinka Re: pytanie oczywiste 17.02.04, 20:32 padshah napisał: > Z jakiego podręcznika się uczycie, uczyliście, bądź zamierzacie uczyć? Jakie > są wasze ewentualne doświadczenia i opinie o trzyczęściowym podręczniku K. > Pur Rahnamy? To ja się uczę właśnie z tego podręcznika - lecz jestem na etapie I tomu Odpowiedz Link
steinbock Re: pytanie oczywiste 17.02.04, 23:01 A ja znam pierwszy i trzeci tom - za to nie mogę znaleźć drugiego, nawet myślałam, że się jeszcze nie ukazał :) A co myślicie o podręczniku A. Pisowicza i M. Fracyona? ... Ech, chciałabym mieć czas, żeby wrócić do nauki perskiego! Odpowiedz Link
padshah Re: pytanie oczywiste 18.02.04, 22:24 Rzeczywiście, drugiego tomu nie ma nawet w księgarni wysyłkowej wydawnictwa... :-( Odpowiedz Link
padshah Re: pytanie oczywiste 19.02.04, 10:14 steinbock napisała: > A co myślicie o podręczniku A. Pisowicza i M. Fracyona? > Nie znam go w ogóle. Możesz podac jakieś bliższe szczegóły, np. kiedy wydany i przez kogo, czy jest do niego jakiś materiał dźwiękowy etc. Odpowiedz Link