padshah 06.03.04, 20:44 czcibor.webpark.pl/perski.html właśnie przypadkiem trafiłem na tę stronę :) Czy może ktoś z Was działa(ł) w TPPI ? pozdro, Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buggi Re: perskie idiomy 06.03.04, 22:12 Strona zapowiada sie bycia naprawde interesujaca:) Dzieki:) Donosze , ze nie dzialam w TPPI, niemniej jednak jestem jej "owocem", ze tak powiem :) Odpowiedz Link
zahedan buggi "owoc zakazany" ????? ;-)) 07.03.04, 08:22 buggi napisała: > Strona zapowiada sie bycia naprawde interesujaca:) Dzieki:) Donosze , ze nie > dzialam w TPPI, niemniej jednak jestem jej "owocem", ze tak powiem :) ;-) Odpowiedz Link
buggi Re: buggi "owoc zakazany" ????? ;-)) 07.03.04, 12:39 mowi sie, ze to co zakazane smakuje najlepiej... w tymze miejscu urwe, by na tory boczne nie zjechac ;) Odpowiedz Link
buggi Re: Tylko nie przepisujcie 07.03.04, 18:28 tych idiomow. Zajeta studiowaniem linków o Iranie, podanych na stronie TPPI, nawet nie przeczytalam do konca tych idomów. Zrobilam to przed chwila. Masa w nich bledów ortograficznych. Czy powinnam zwrócic autorom strony uwage, by poprawili? Odpowiedz Link
padshah Re: Tylko nie przepisujcie 08.03.04, 09:38 buggi napisała: > Masa w > nich bledów ortograficznych. Czy powinnam zwrócic autorom strony uwage, by > poprawili? Sądzisz, że byłoby to nietaktem?... ;-))))) Odpowiedz Link
buggi Re: Tylko nie przepisujcie 08.03.04, 11:26 wlasnie nie wiem, czy bylby to nietakt z mojej strony, wszak idiomy te jako pierwszy opublikowal na swoich lamach "Przekrój", a TPPI jako drugie tylko je "przepisalo", bez sprawdzenia!!!! Ale tak na marginesie bylo by calkiem glupio przeczytac gdzies na stronach Towarzystwa Przyjazni Iransko- Polskiej 'ogurek', 'przczola' itd...;) Odpowiedz Link