Dodaj do ulubionych

Antykatalogowce rozdane

IP: 194.242.0.* 29.09.10, 19:28
pierwszy :)
Obserwuj wątek
    • stanleykubrick Re: Antykatalogowce rozdane 29.09.10, 19:39
      Ja nie głosowałem, gdyż nie podobały mi się projekty. Ten, który został nagrodzony, jako jedyny chociaż stwarzał możliwość wariantowości w kształtowaniu domu i sprawiał wrażenie czegoś innego. Pozostałe projekty to mniej udane i mało pomysłowe propozycje indywidualnych projektów.
    • Gość: a Re: Antykatalogowce rozdane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.10, 19:42
      czy do konkursu autorzy przedstawili tylko po jednej wizualce i nic poza tym?? Trochę więcej grafiki proszę.
    • Gość: BRYŁA Re: Antykatalogowce rozdane IP: *.stacje.agora.pl 29.09.10, 19:45
      Projekty zwycięskie będą publikowane w serwisie w szerszym kontekście i z wieloma wizualizacjami już od października. Zapraszamy!
    • Gość: adfad Re: Antykatalogowce rozdane IP: *.chello.pl 29.09.10, 20:07
      fajnie, że wygral mój faworyt jak i moich znajomych. Powodzenia w nastepnych konkursach ;)
    • Gość: bet Re: Antykatalogowce rozdane IP: 89.108.237.* 29.09.10, 20:40
      Gratulacje zwyciezcą! Fajna impreza, szkoda że prekfencja nie dopisała. Oby kolejna edycja miała więcej i fajniejszych projktów.
    • Gość: piter Re: Antykatalogowce rozdane IP: *.enterpol.pl 29.09.10, 20:43
      zwycięski projekt do złudzenia przypomina mi ten projekt - bryla.gazetadom.pl/bryla/1,85301,5559517,Opolski_dom_dla_kazdego.html

z formy jak i z funkcji.
    • Gość: info Re: Antykatalogowce rozdane IP: 94.230.21.* 29.09.10, 21:51
      Polscy architekci to cieniasy. System uprawnień wykańcza polską architekturę od wielu lat. Jesteś młody, masz pomysły i nic nie możesz zrobić, bo nie masz pieczątki i jesteś uzależniony od starszych towarzyszy. Jak już zdobędziesz uprawnienia i chcesz się w końcu odkuć...

praca.gazetaprawna.pl/artykuly/415297,architektem_inzynierem_budowlanym_i_notariuszem_najtrudniej_zostac_w_polsce.html
    • talking_head Re: Antykatalogowce rozdane 29.09.10, 22:02
      Niestety, dla dość mizernych prac, pani Natalia przyćmiła wszystkich i wszystko swą powalającą urodą i wdziękiem...
    • Gość: WW Re: Antykatalogowce rozdane IP: *.chello.pl 29.09.10, 22:29
      Bez komentarza.
    • Gość: użytkownik Re: Antykatalogowce rozdane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.10, 23:20
      Chorzy na głowę
    • Gość: baba Re: Antykatalogowce rozdane IP: *.acn.waw.pl 29.09.10, 23:35
      A co z wnętrzami? Czy to był konkurs na tanią bryłę,czy tani dom? Ocena po wyglądzie ,może się skończyć tym,że będziemy mieć partnera idiotę .A ten dom modułowy z pełną możliwością przestawiania segmentów jak wygląda od środka?
    • manuelpatrycki Re: Antykatalogowce rozdane 30.09.10, 00:08
      Krytyk jest tylko jeden;)
    • rorkdcr Re: Antykatalogowce rozdane 30.09.10, 00:12
      projekt który wygrał jako jedyny ma szansę rzeczywiście być alternatywą dla Kowalskiego, cała reszta to niestety jakaś pomyłka.Jak wyobrażam sobie takie "konstrukcje" postawione 4 obok siebie to mnie dreszcze przechodzą, i to bynajmniej nie z podniecenia.
    • Gość: bieda Re: Antykatalogowce rozdane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.10, 00:33
      rzyg bieda z nędzą , wali biedą.
    • wybitniemadry Re: Antykatalogowce rozdane 30.09.10, 01:19
      bezsensowne wciecia i wyciecia, za produkownie niedorozwinietych absolwentow powinni zamykc uczelnie, te "projekty" zasluguja na politownie i wyslanie ich autorow do grabienia lisci, ewentualnie zbierania butelek i surowcow wtornych
    • Gość: auteuil Re: Antykatalogowce rozdane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.10, 01:35
      Ale to nie problem z architekturą w Polsce dominuje, ale z urbanistyką!!
      Antidotum nie jest snobowanie sie na niekatalogowca. Będzie dalej sieczka w przestrzeni, niegdys kostka modernistyczna mazowiecką, potem dworek polski i gargamel plus domek z katalogu, lepszy lub grszy, teraz gazeta lansuje domki niebanalne, ale skutek będzie ten sam. jeszcze większy zgiełk w przestrzeni.
    • zelenyles Re: Antykatalogowce rozdane 30.09.10, 03:23
      w tym projekcie widzę dużo fajnych pomysłów,pewnie ludzie z nich skorzystają
    • Gość: arek Re: Antykatalogowce rozdane IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.10, 04:16
      Jak można nagradzać takie koszmarki? Fakt, że coś jest oryginalne, nie oznacza, że jest piękne. W archotekturze zaś powinno chodzić przede wszystkim o piękno, praktyczność i wygodę użytkownika.
    • szczepionkipowodujaraka Re: Antykatalogowce rozdane 30.09.10, 06:13
      a moze ktos zacznie budowac podwyzszone domy na palach
    • sleeper_in_the_grass Re: Antykatalogowce rozdane 30.09.10, 07:01
      Jestem internautą i nic mi się nie podoba.
    • Gość: ania Re: Antykatalogowce rozdane IP: *.trefl.com.pl 30.09.10, 07:16
      Gazeta obiecała, jakiś rok temu, że zaprezentuje jakiś "idealny" dom typowy jakiegoś autorytetu architektonicznego. Miał być prosty, ekonimiczny, funkcjonany, wpisujsię w polski krajobraz (osiedli domków, nie krajobraz np. górski)... Pan architekt-autorytet obiecał... termin był chyba na koniec grudnia 2010... jakoś nie odnotowałam tego projektu... Obiecanki-cacanki?
    • Gość: magda Re: Antykatalogowce rozdane IP: 217.153.125.* 30.09.10, 09:13
      vera brawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwoooooo!!!!!!!! ;D
    • Gość: ... Re: Antykatalogowce rozdane IP: *.netcologne.de 30.09.10, 10:26
      Ten na trzecim miejscu to sie na bok przewrocil. I juz niesztampowy...
    • Gość: pero Re: Antykatalogowce rozdane IP: *.chello.pl 30.09.10, 10:35
      gratulacje piana! trzeba bylo mówić ze bierzesz udział, to bym się nie pchał:) dobra rzecz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka