Dodaj do ulubionych

Alternatywa dla ArchiCAD

IP: *.blast.pl 11.08.14, 14:34
Witam, potrzebuję kupić do firmy program do projektowania architektonicznego. Zastanawiałem się nad Archicadem, ale cena jest dla mnie troche wygórorowana. Istnieje jakieś dobre, tańsze rozwiązanie?
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: marconi Re: Alternatywa dla ArchiCAD IP: *.play-internet.pl 22.08.14, 13:23
      Sprawdź EliteCAD. Jest ok. 2 razy tańszy, a moim zdaniem pod względem możliwości nie ustępuje Archicadowi i jest dla niego dobrą alternatywą. Tutaj znajdziesz demo www.elitecad.pl/wersja-testowa.html Pozdrawiam
      • Gość: MariolaK Re: Alternatywa dla ArchiCAD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.16, 15:48
        Także polecam sprawdzić EliteCAD przede wszystkim ze względu na cenę i takie same możliwości jak ArchiCAD czy Revit. Moje zdanie jest takie że bez sensu wyrzucać pieniądze w błoto skoro można tyle zaoszczędzić kupując EliteCAD tego sie trzymałam i nie załuje ;)

Pozdrawiam
    • Gość: Kris Re: Alternatywa dla ArchiCAD IP: *.gdynia.mm.pl 18.02.15, 00:02
      Sprawdź przede wszystkim Allplana. Program jest mało popularny ale możliwości ma ( moim zdaniem ) większe niż Revit. Cena za to wiele niższa.
    • Gość: MarekT Re: Alternatywa dla ArchiCAD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.16, 16:36
      Potwierdzam odpowiedzi poprzedników moim zdaniem dla Ciebie najlepszy będzie Elitecad tani i bardzo dobry program!
    • piotrus3213 Re: Alternatywa dla ArchiCAD 11.02.17, 14:41
      A sprawdzałeś ZWCAD 2017. Według mnie jeden z lepszych cadów dla architektów, masz u nich pełną wersję testową dostępną na 30 dni, wiec możesz wypróbować. Jestem kompatybilny z innymi programami, więc to nie stanowi problemu z rozpoczętymi projektami

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka