Dodaj do ulubionych

piekny domek

IP: *.cable.ubr08.croy.blueyonder.co.uk 23.11.05, 18:24
Czesc!marzy mi sie nietypowy,piekny domek,podobny do tego

www.archipelag.pl/domek.php?KatID=3091200&ProjID=74
przejrzalam mnostwo stron i nic nie znalazlam!
Prosze o pomoc!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: kkk Re: piekny domek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 18:48
      ło matko!!! ratuj sie kto moze przed takimi pieknymi domkami....
    • Gość: a22 Re: piekny domek IP: *.acn.waw.pl 23.11.05, 19:07
      wiesz- on jest starszny..

ale po co szukasz nastepnego jesli jest taki jak ci marzy..:((
    • Gość: Spacedreamer Re: piekny domek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 19:15
      Piękny.
      Poniżej propozycja ogrodzenia ( min. 2m wysokości ):
      www.atal-wl.com.pl/podstrony/ogrodzenia/041.jpg
      • Gość: praktyk Re: piekny domek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 22:15
        Fred jest jakby z lekka ... przymarszczony
    • opiniodawca Re: piekny domek 24.11.05, 15:58
      Znalazlem dla Pani ciekawe domki- moze da sie skopiowac:

www.dietrich.untertrifaller.com/projects_d.html
      Polecam zwlaszcza Domek R. (Haus R.).

Pozdrawiam,

Wasz opiniodawca.
      • Gość: Łysy Re: piekny domek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 16:17
        czy nasz opiniodawca to nowe wcielenie inz. mamonia?
        • opiniodawca Re: piekny domek 24.11.05, 16:22
          ;-)
      • Gość: magda Re: piekny domek IP: *.cable.ubr08.croy.blueyonder.co.uk 24.11.05, 16:34
        Dzieki za stronke,ale szukam czegos o plynnych,falistych,nietypowych
        ksztaltach,czegos np.z polaczeniem kamienia. Nie podobaja mi sie
        budynki "kwadraty",sa puste,"umarle",nie maja w sobie niczego ciekawego.

pozdrawiam!
        • Gość: Spacedreamer Re: piekny domek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 16:51
          > Nie podobaja mi sie
          > budynki "kwadraty",sa puste,"umarle",nie maja w sobie niczego ciekawego.
          --------

Jestem zdruzgotany.
          • Gość: magda Re: piekny domek IP: *.cable.ubr08.croy.blueyonder.co.uk 24.11.05, 16:55
            Kazdy ma inny gust.I nie ma w tym nic zlego.

;)
            • Gość: Łysy piernikowy gargamel. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 17:16
              kazdy ma inny gust i nie ma w tym nic zlego. wrecz przeciwnie, to wspaniale.

problem tylko, ze niektorzy go wcale nie maja.
              • Gość: igo Re: piernikowy gargamel. IP: 83.22.82.* 24.11.05, 17:25
                Piernikowy gargamel na równi stoi z tymi betonowymi klocami, tylko z drugiej
                strony.

> problem tylko, ze niektorzy go wcale nie maja.

To już lepiej nie mieć, niźli myśleć, że ma się.
                • Gość: Łysy Re: piernikowy gargamel. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 17:32
                  nie wiem czy lepiej nie miec, ale z pierwszym zdaniem sie zgadzam.
            • opiniodawca Re: piekny domek 24.11.05, 18:11
              Pani Magdo,

gust nalezy ksztaltowac ogladajac, podrozujac, zwiedzajac, czytajac nietylko
              Diane czy Poradnik "Wnetrza" itp.
              Przed Pania daleka droga estetycznej edukacji- nie nalezy sie jednak zrazac.
              Czeste wizyty na wystawach architektury, malarstwa i rzezby pomagaja
              ksztaltowac smak i w przyszlosci pozwola na lepsze nawiazanie kontaktu z co
              bardziej wyrobionymi forumowiczami dzialu "architektura".
              Moze na pierwszy rzut Tate Modern Gallery? (wnioskuje z Pani IP, ze GB Pani
              klika, wiec do London niedaleko)
              www.tate.org.uk/modern/
              Niech wizyta w tym swietnym muzeum (znakomity budynek) jako przystawka-
              aperitif rozrusza Pani apetyty na inne architektoniczne frykasy.

Pozdrawiam ze smakiem,

Wasz opiniodawca
              • Gość: igo Re: piekny domek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 18:21
                > www.tate.org.uk/modern/

Róż w istocie wysmakowany.
              • Gość: magda Re: piekny domek IP: *.cable.ubr08.croy.blueyonder.co.uk 25.11.05, 12:49
                Moj gust jest juz uksztaltowany m.i.n. poprzez wiedze jaka posiadam o sztuce. I
                nie uwazam,zeby byla to mala wiedza.Nie jest tak,ze stoje w miejscu.Ciagle sie
                rozwijam.Jezdze na wycieczki,zwiedzam muzea,ciekawe miejsca,czytam.Jesli chodzi
                o Londyn,to zwiedzilam kilka muzeow.

;)
                • architekt22 Re: piekny domek 25.11.05, 14:04
                  i co? i nic?

to moze niech pani pooglada granddesign-jest u nas, musi byc w UK!

a ten domek to pani chce budowac tutaj czy tam?
                  • Gość: musze sie wpisac:) Re: piekny domek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 17:01
                    no zwyczajnie musze bo az mi moja rana spod Waterloo zaczela przypominac rów
                    marianski :) pani magda mnie potrafi zadziwic wyrobieniem - bywanie tu i tam nie
                    iznacza otwierania oczu a otwieranie oczu nie zawsze idzie w parze z aktwonosci
                    masy szarew pewnym narzadzie :) ale czasem warto poczytac - Pani Magdo - mniej
                    pokory :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka