Dodaj do ulubionych

Prosze oceńcie ten projekt!!!!!!

IP: *.crowley.pl 05.06.06, 15:39
Co myślicie o tym projekcie....
?????
dandys:

nowydom.onet.pl/wynik_wyszukiwania.html?send=1&slowa_kluczowe=dandys
Z góry dzięki za wszelkie uwagi!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Polin Re: Prosze oceńcie ten projekt!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 18:28
      ja jestem tylko laikiem, ale wedlug mnie jest sliczny
      • Gość: Łysy Re: Prosze oceńcie ten projekt!!!!!! IP: *.zax.pl / *.zax.pl 05.06.06, 21:14
        jak ktos nie zabladzi w drodze do pokoju dziennego to bedzie dobry...
        wyobraz sobie teraz, ze siedzisz przed kominkiem, a 1.5 nad nim zaczyna sie bieg
        schodow biegnacy w przeciwna strone... kurz, smieci, tupanie...
        i jeszcze na elewacji proponuje przesledzic gdzie kominy beda, bo cos
        architektowi umknela wiekszosc z nich i pokazal tylko jeden...
        ehhh.
        • Gość: Łysy pardon IP: *.zax.pl / *.zax.pl 05.06.06, 21:18
          pomylilem sie, drugi bieg schodow idzie nad kotlownia(? - schody zelbetowe?) i
          szafa. nie zmienia to faktu, ze schody sa w pokoju dziennym.
    • Gość: mif Re: Prosze oceńcie ten projekt!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 22:08
      Najładniejsza jest nazwa pracowni, potem nazwa projektu i ... na tym się kończy
      moja pozytywna ocena.
    • Gość: maroo yes yes yes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 23:38
      no no no.. dandys to dom dla prawdziwego Dandysa.. wystarczy spojrzec na
      fantazyjnie gięte pseudoklasyczne linie ganku.. ogólnie styl dworkowy. funkcja
      w srodku taka sobie, wg mnie jeden mankament - z kuchni (a w niej wbrew pozorom
      spędza sie duzo czasu szczegolnie jak jest duza i ladna) nie widać drogi
      prowadzcej do wejscia do budynku. troche mala kotlownia.. 5m kw z hakiem? na co
      to (na gaz/wegiel/olej?) ? czy to nie wbrew warunkom technicznym? fajnie ze jest
      spizarnia. ale czy ma swoj przewod wentylacyjny? nawiew/wywiew? w
      niewentylowanych pomieszczeniach żarcie lubi sie psuc i potem zasmierdnie
      Dandysowi caly jego dandysi dom.. no i "last but not least": jak wybudujesz ten
      dom na minimalnej dzialce jaka podaja na tej stronie sprzadawcy (czyli front
      szerokosci 22m) to bedzie wygladalo to poprostu smiesznie. dom rozsadzajacy
      dzialke. nowobogacko. ( ale tak wogole to jest fanjnie. dandysowo. kto te nazwy
      wymysla? jakies panienki niespelnione po studiach arch.?)
    • Gość: dandys Re: Prosze oceńcie ten projekt!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 23:44
      rzeczywiscie nie ma tego komina z lazienki, a bedzie widoczny na frontowej
      elewacji ktora juz nie bedzie tak po danysiemu "śliczna".. a schody nad
      kołownią faktycznie żelbet. ciekawe jaka kubatura tej kotlowni jesli wliczy
      skos schodow? no i fajny ten pokoj nad garazem. bedzie sie w nim zamykac za karę?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka