volterekk1 14.04.07, 20:13 zlece wykonanie wizualizacji 3d do istniejacych planow (prosty uklad urb, dwa budynki o prostej formie). prosze o podanie oferty Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: autor Re: wizualizacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 09:01 podaje ofertę co do ceny to zalezy od tego w jakim formacie jest projekt sama wizualizacja to jakieś 1200zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: wizualizacje IP: *.n4u.krakow.pl 15.04.07, 14:05 hehehe!!! jak nie chcesz mieć kiosku na wizualizacji to lepiej nie daj nic zrobić k- autorowi:) Odpowiedz Link Zgłoś
volterekk1 Re: wizualizacje 15.04.07, 15:34 nie spiesze sie, bo... nie otrzymalam zadnej konkretnej oferty od tego Pana. to, co napisal, nic mi nie mowi. nie wiem, co obejmuje cena, jaka zapodal, od czego jest zalezna, czas realizacji, itd. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: wizualizacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 17:18 oferta była bardziej konkretna niz zapytanie ofertowe co ma obejmowac ta wizualizacja w jakim formacie jest ten projekt czy wizka do kompa czy do druku tom ci zapodał com wiedział 1200 za samą wizualizacje bez modelowania a czas to moze byc np 24 godziny - jak sama wizualizacja a olek z nowej huty jakie moze miec pojecie o tym co ja robie takie samo jak jego pojecie o marsjanach olku z nowej huty jesli pracowałem przy złotych tarasach - tam gdzie ciebie nawet jako klienta- kupujacego nigdy nie wpuszczą ,bo tam nie pasisz ,to co ty mozesz wiedziec o mojej robocie kmiotek jesteś i tyle Odpowiedz Link Zgłoś