Gość: Croc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 19:24 jak w temacie... co myślicie o Kursach Sikory? Ktoś uczęszczał? Jak wrażenia? Warto czy nie? Słyszałem, że są bezkonkurencyjni... ale troszkę drodzy Croc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewa Re: Kurs Sikory IP: *.acn.pl 25.03.04, 09:27 malo powiedziane. naprawde sa bardzo dobrzy ale nie jest latwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: She Re: Kurs Sikory IP: *.is.pw.edu.pl 31.03.04, 12:35 Naprawde sa świetni :) Jestem zachwycona, bez nich moje szanse dostania sie na studia byly by o wiele nizsze. A cena.. .hmm niwatpliwie wysoka, ale za jakosc zawsze sie placi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna. Re: Kurs Sikory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 00:01 Moi kumple chodzili mieli swietne wrazenia ale tak schrzanili egzaminy ze szkoda gadac.Generalnie znam niejedna osobe która nie jest zadowolona z kursu Sikory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eiffla Re: Kurs Sikory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 22:32 ja tez chodze...i bardzo mi sie to podoba.na prawde rzetelna powtorka.przygotowanie i nastawienie na egzaminy. bardzo pomocne testy. podoba mi sie.ale wynik zobaczymy na egzaminahc.a jak zawale to na pewno nie wina kursu ale moja... poleca mimo szytsko..mimo ceny tez.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: licz_na_siebie Re: Kurs Sikory IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.04.04, 21:30 a ja wole sam sie uczyc... stawiam na siebie i swoje wlasne mozliwosci, poniewaz wychodze z zalozenia, ze kazdy jest panem swojego losu... dostane sie na studia, bede z siebie naprawde dumny... opracowalem sobie plan powtorzenia materialu, zakupilem kilka ksiazek z testami, zdobylem testy z poprzednich lat, dokupilem brakujace podreczniki, slowniki polityczne i historyczne i zabralem sie trzy miesiace temu do trudnej, ale jak wciagajacej pracy... taki system pracy jest dobry dla pracowitych kandydatow na studia, ale polecam go wszystkim, ktorzy stawiaja przede wszystkim na siebie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eiffl@ Re: Kurs Sikory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 19:29 szczerze ciebie podziwiam bo ja mam problemy z kontrola samej siebie jesli chodzi o rzetelnosc w nauce. i oczywiscie licze tylko na siebie bo przciez kurs sikory nie zda za mnie egzaminow... a kurs na prawde mi pomogl w systematycznosci, przypomnieniu materilau,opanowaniu i uzupelnieniu.mimo tego co piszesz- polecam. Odpowiedz Link Zgłoś