Gość: Marta IP: *.leszczyny.net 12.05.04, 14:20 Wy też tak uważacie?? Tematy nie były trudne, można było napisać naprawdę fajną pracę.....Pozdrawiam i dzięki za wszystko :-)) Marta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: madziara Re: HISTORIA ŚLĄSK!!! ŁATWIZNA!! IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 12.05.04, 14:43 no fakt Marta, mój history wszystko przewidział,a ja pisałam na 1. pozdróóówy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: HISTORIA ŚLĄSK!!! ŁATWIZNA!! IP: 213.216.95.* 12.05.04, 14:50 hmm, łatwizna? A mogłabyś je tutaj zamieścić? Wdzięczna bym była ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: HISTORIA ŚLĄSK!!! ŁATWIZNA!! IP: *.leszczyny.net 12.05.04, 15:58 1. (dokładnie nie pamietam bo nikt tego nie pisał :P) Kultura i gospodarka Wpolsce w wieku XV - XVI. 2. Sprawa polska w epoce napoleońskiej. 3. Teksty źródłowe - sytuacja społeczeństwa polskiego podczas II wojny światowej. Wypracowanie: Sytuacja ziem i społeczeństwa polskiego podczas II wojny światowej Jakby ktoś nie umiał NIC, to przecież na temat tego jak nas traktowano podczas wojny KAŻDY coś wie, więc mógł robić teksty xródłowe....dla mnie to proste...Pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anolika Re: HISTORIA ŚLĄSK!!! ŁATWIZNA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.04, 16:08 temat 2 sprawa polska w epoce napoleońskiej był super... własnie go pisałam źródła nawet jezeli ktos nic nie umiał poradziłby sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: HISTORIA ŚLĄSK!!! ŁATWIZNA!! IP: *.leszczyny.net 12.05.04, 16:12 Dokładnie tak samo myśle :) Pisałam drugi temat :) Tylko mi wyleciał kongres wiedeński i kodeks napoleona ale Legiony Polskie, ksiestwo warszawskie i rozbiór polski III - wszystko mam opisane - nic więcej podobno nie trzeba było :) Pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka Re: HISTORIA ŚLĄSK!!! ŁATWIZNA!! IP: 213.216.95.* 12.05.04, 16:23 No nie przeczę, o traktowaniu w czasie wojny coś tam wiem, a reszta, hehe, no cóż - jesteśmy na późnym średnioweczu w szkole,więc do Napoleona mi daleko;p...Cieszcie się, żeście taką maturę pisali - mnie czeka nowa =( Odpowiedz Link Zgłoś
r_ewolucja Re: HISTORIA ŚLĄSK!!! ŁATWIZNA!! 12.05.04, 16:30 heh taki tema to spoleczenstwie polskim podaczas II wojny to mialam na maturze probnej... w mazowieckiM:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta r_ewolucja IP: *.leszczyny.net 12.05.04, 16:46 Noo to fajnie - wspomnienia wróciły coo?? :) Pewnie teraz napisałabyś jeszcze lepiej jak znam życie :) Pozdrawiam serdecznie już po sttresie maturowym :( Ustne mam zaliczone :) Marta Odpowiedz Link Zgłoś
r_ewolucja Re: r_ewolucja 12.05.04, 18:02 nio gdybym dostala taki temacik ot fajnei by bylo:) ale pisalam o komunizmie i nie jestem zadowolona.. tez liczylam ze z ustnych bede zwolniona ale raczej sie nie zapowiada... zobaczymy... pozdrawiam i milego relaxu:) Odpowiedz Link Zgłoś