delfinek_wannowy 12.09.03, 13:02 LUDZIE!!!!!!!! w związku z przeprowadzoną rozmową z dawno nie byłą na czacie hanią37 przekazuje pozdrowienia dla całej ekipy czatowej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: annuszka Re: POZDROWIENIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.03, 13:14 odpozdrowic bardzo prosze;) Odpowiedz Link Zgłoś
gepard1 Re: POZDROWIENIA 12.09.03, 15:36 Cze człowieku, proszę re zrobić z pozdrowami :)))))))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katja10 Re: POZDROWIENIA IP: *.naenxx8.adsl.tele.dk 15.09.03, 22:30 ...pozdrowienia zawsze mile widziane..dziekuje i prosze dalej pozdrowic.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ Re: POZDROWIENIA IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 17.09.03, 17:51 Co prawda nie dane mi bylo nigdy spotkac w realu hani37, ale jest to jedna z pierwszych baaaardzo sympatycznych osob poznanych tutaj. A bylo, to bylo...oj dawno, dawno temu. Jezeli bedzie mozliwe to koniecznie prosze odpozdrowic od Jacka-Jacentego. Odpowiedz Link Zgłoś
trinka Re: POZDROWIENIA 20.09.03, 11:50 Gość portalu: JJ napisał(a): > Co prawda nie dane mi bylo nigdy spotkac w realu hani37, > ale jest to jedna z pierwszych baaaardzo sympatycznych > osob poznanych tutaj. A bylo, to bylo...oj dawno, dawno temu. > Jezeli bedzie mozliwe to koniecznie prosze odpozdrowic > od Jacka-Jacentego. dżejdżej, żałuj, że do grodu kraka nie zawitałeś! ale kiedy to było.. dwa lata temu... stare dzieje:/ hania jest starasznie miłą i ciepła osóbka:> pozdr, trinka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbeti Re: POZDROWIENIA IP: 213.241.6.* 20.09.03, 00:48 ty kutasie, kiedys spotkasz kogas kto cie glabie - zniszczy. zdradza cie wszyscy przyjaciele, bo jestes wrednych skurwysynem Odpowiedz Link Zgłoś
trinka Re: POZDROWIENIA 20.09.03, 11:47 cypisek, pozdrowienie dla hanii od córci:> a co w ogóle u niej słychać - jeśli możesz uchylić rąbka tajemnicy?:) pozdr, trinka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s_m Re: POZDROWIENIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.03, 11:55 ale to juz bylo:) i ech, te ogolniki.... Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek_wannowy Re: POZDROWIENIA? 24.09.03, 18:52 hm wypowiedz bardzo mocna tylko nie rozumiem czemu nie logujesz sie pod swoim nikiem. czy wchodzenie pod innym nikiem jest przejawem twojej odwagi. po za tym bbeti nie mieszka w Warszawie tylko gdzieś w polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: również_oszukana.. Re: POZDROWIENIA IP: *.decyst.com.pl / *.decyst.com.pl 24.09.03, 11:48 de_molka - do czego, czy też do której wypowiedzi się dołączasz? ogółu czy bbeti?..., a tak w ogóle..., a nie mówiłam bbeti? Odpowiedz Link Zgłoś
de_molka Re: POZDROWIENIA 24.09.03, 12:51 JA chciałam tylko pozdrowic Hanie a co do jakichś tam kogoś spraw prywatnych i porachunków się nie mieszam. Odpowiedz Link Zgłoś