Gość: Jarkus IP: 62.233.147.* 12.05.04, 18:41 Jak tam podobały się zadania? Moim zdaniem były beznadziejne i cholernie trudne! Mam nadzieję, że zdam!:( Kto te zestawy układał? Chyba jakiś idiota!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ratajj Re: Matma Łódzkie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.04, 19:05 podzielam zdanie mojego przedmowcy tak trudnych zadan dawno nie widzialem co tu duzo mowic jestem zalamany myslalem sobie ze napisze sobie na 4 a tu co? mam obawy o 2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ratajj Re: Matma Łódzkie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.04, 19:06 podzielam zdanie mojego przedmowcy tak trudnych zadan dawno nie widzialem co tu duzo mowic jestem zalamany myslalem sobie ze napisze na 4 a tu co? mam obawy o 2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elganja Re: Matma Łódzkie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.04, 21:41 ja miałam nadzieje na piateczke......coz.......wydaje mi sie ze zdam........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czajnik Re: Matma Łódzkie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.04, 08:38 Nie dosyc, ze rypneli zadania z kosmosu (prawdopodobienstwo to juz byl szczyt wszystkiego) to jeszcze zmienili punktacje, i zeby dostac piatke trzeba bylo miec minimum 41 punktow! Nie tak jak w latach poprzednich, wtedy wystarczylo 39 pkt. KOSZMAR! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spaiza Re: Matma Łódzkie IP: *.54net.pl / *.wielun.sdi.tpnet.pl 13.05.04, 09:30 ja zrobiłam w zasadzie wszystkie zadania, ale na czysto napisałam 2,4,5.choć w p-stwie boje sie, że może opisy mam nie wystarczające, a zadanie rzeczywiście bylo dosć 'udzióbane'. Faktem jest, że w zad 3. trzeba było skorzystać z tw. Viete'a dla wielomianu 3-go st.- czego w programie podstawowym nie ma... nie martwcie sie, będzie dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Matma Łódzkie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.04, 11:16 mam takie pytanko: jakie tzreba warunki spelnic na 2? 16p-ktow i 2 podpunkty z jednego zadania czy wogole 2 dowolne podpunkty? boje sie wynikow.. chcialam 5, a martwie sie o 2.....napiszcie...z gory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smash Re: Matma Łódzkie IP: *.toya.net.pl 13.05.04, 16:31 taa matma była świetna...Najlepsze było 1.c. Nauczyciele w ściagach kazali nam korzystać w wzorów Vieta..szkoda tylko, że nie o to chodziło. Fajna też była analityczna.szkoda słów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smash Re: Matma Łódzkie IP: *.toya.net.pl 13.05.04, 16:38 qrwa mogliby na tym forum jakąś edycje postów zrobić... Jeszcze odnośnie analitycznej to pytania typu " Określ położenie prostej względem czegoś" zawsze są dyskusyjne. Mi akurat udało się trafić, że chodzi o sięczną ale bardzo dużo ludzi pisało,że prosta ma dwa punkty z okręgiem i podawali wsp. No nic już wiem,że z matury dostałem 3... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smash Odnośnie dwójki IP: *.toya.net.pl 13.05.04, 16:33 Wydaje mi się, że trzeba mieć 2 dobrze rozwiazane podpunkty z jednego zadania i ileś tam punktów na mierke.. Odpowiedz Link Zgłoś