Dodaj do ulubionych

Matma Łódzkie

IP: 62.233.147.* 12.05.04, 18:41
Jak tam podobały się zadania? Moim zdaniem były beznadziejne i cholernie
trudne! Mam nadzieję, że zdam!:(
Kto te zestawy układał? Chyba jakiś idiota!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ratajj Re: Matma Łódzkie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.04, 19:05
      podzielam zdanie mojego przedmowcy
      tak trudnych zadan dawno nie widzialem
      co tu duzo mowic jestem zalamany
      myslalem sobie ze napisze sobie na 4 a tu co?
      mam obawy o 2
    • Gość: ratajj Re: Matma Łódzkie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.04, 19:06
      podzielam zdanie mojego przedmowcy
      tak trudnych zadan dawno nie widzialem
      co tu duzo mowic jestem zalamany
      myslalem sobie ze napisze na 4 a tu co?
      mam obawy o 2
      • Gość: elganja Re: Matma Łódzkie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.04, 21:41
        ja miałam nadzieje na piateczke......coz.......wydaje mi sie ze zdam........
    • Gość: czajnik Re: Matma Łódzkie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.04, 08:38
      Nie dosyc, ze rypneli zadania z kosmosu (prawdopodobienstwo to juz byl szczyt wszystkiego) to jeszcze zmienili punktacje, i zeby dostac piatke trzeba bylo miec minimum 41 punktow! Nie tak jak w latach poprzednich, wtedy wystarczylo 39 pkt.
      KOSZMAR!
      • Gość: spaiza Re: Matma Łódzkie IP: *.54net.pl / *.wielun.sdi.tpnet.pl 13.05.04, 09:30
        ja zrobiłam w zasadzie wszystkie zadania, ale na czysto napisałam 2,4,5.choć w
        p-stwie boje sie, że może opisy mam nie wystarczające, a zadanie rzeczywiście
        bylo dosć 'udzióbane'. Faktem jest, że w zad 3. trzeba było skorzystać z tw.
        Viete'a dla wielomianu 3-go st.- czego w programie podstawowym nie ma... nie
        martwcie sie, będzie dobrze!
    • Gość: madzia Re: Matma Łódzkie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.04, 11:16
      mam takie pytanko: jakie tzreba warunki spelnic na 2? 16p-ktow i 2 podpunkty z jednego zadania czy wogole 2 dowolne podpunkty? boje sie wynikow.. chcialam 5, a martwie sie o 2.....napiszcie...z gory dzieki
      • Gość: Smash Re: Matma Łódzkie IP: *.toya.net.pl 13.05.04, 16:31
        taa matma była świetna...Najlepsze było 1.c. Nauczyciele w ściagach kazali nam
        korzystać w wzorów Vieta..szkoda tylko, że nie o to chodziło.
        Fajna też była analityczna.szkoda słów...
        • Gość: Smash Re: Matma Łódzkie IP: *.toya.net.pl 13.05.04, 16:38
          qrwa mogliby na tym forum jakąś edycje postów zrobić... Jeszcze odnośnie
          analitycznej to pytania typu " Określ położenie prostej względem czegoś" zawsze
          są dyskusyjne. Mi akurat udało się trafić, że chodzi o sięczną ale bardzo dużo
          ludzi pisało,że prosta ma dwa punkty z okręgiem i podawali wsp. No nic już
          wiem,że z matury dostałem 3...
      • Gość: Smash Odnośnie dwójki IP: *.toya.net.pl 13.05.04, 16:33
        Wydaje mi się, że trzeba mieć 2 dobrze rozwiazane podpunkty z jednego zadania i
        ileś tam punktów na mierke..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka