Gość: ona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 22:32 Dziennikarstwo w Polsce.Jakie uczelnie najlepsze i czy dużo chętnych. Wie ktoś może ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pablo Kimono Re: Gdzie jest ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 23:02 Wszędzie. Wejdź na strony pierwszego, lepszego uniwersytetu, skoro tu się dostałaś, to i tam też trafisz. Ja chciałem iść na dziennikarstwo, ale po przyjrzeniu się tej pracy z bliska i po opowieściach osób związanych z mediami szlag mnie trafił. Po samym dziennikarstwie jesteś nikim, dosłownie. Mimo, że wszyscy się chwalą, że studia, łatwe, spokojne i przyjemne bez żadnej specjalizacji nie masz nawet co szukać pracy. Próbuj! Powodzenia! Ja sam też mam na to inną obiekcję, chcę być dziennikarzem, ale zrobię to inaczej, ale to już moja słodka tajemnica. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Gdzie jest ... IP: 81.15.254.* 07.02.05, 08:22 Na kązdym większym uniwersytecie i w wielu szkolach prywatnych - poszukaj. Ale dziennikarstwo, wbrew pozorom, niewiele daje. Najlepsi dziennikarze (z gazet) to ci, którzy skończyli jakiś "konkretny" kierunek, mają jakąś wiedzę. Odpowiedz Link Zgłoś