Gość: b IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 22:58 bo u mnie nie daja :( moja szkola jest jedyna w polsce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Alek Re: kto z was nie dostaje jutro swiadectw??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 23:01 Ja też nie dostaję. Oficjalny powód jest taki, że nie doszły jeszcze druki. Ja i tak muszę dostać wcześniej, bo francuski zdaję w innej szkole, a w takiej sytaucji trzeba mieć świadectwo ze sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: kto z was nie dostaje jutro swiadectw??? IP: *.ssnet.pl 14.04.05, 23:03 A gdzie sa te wasze szkoły? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja tez Re: kto z was nie dostaje jutro swiadectw??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 23:04 nie dostaje bo u nas nie ma pieczatki jeszce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alek Re: kto z was nie dostaje jutro swiadectw??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 23:07 Mokotów, bardzo blisko Centrum i MENIS zwłaszcza. Odpowiedz Link Zgłoś
gdabski Re: kto z was nie dostaje jutro swiadectw??? 14.04.05, 23:26 Hmm. Też Warszawa-Mokotów i wszystko ma być normalnie. /Gdabski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alek Re: kto z was nie dostaje jutro swiadectw??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 23:39 To powiedz już dokładneij jak się tak pochwaliłeś. Ja z Konopnickiej. :::::() Odpowiedz Link Zgłoś
gdabski Re: kto z was nie dostaje jutro swiadectw??? 15.04.05, 00:11 Reytan :O /Gdabski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klo Re: kto z was nie dostaje jutro swiadectw??? IP: *.udn.pl 14.04.05, 23:15 my nie dostaniemy i mamy jutro lekcje KLO Radom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: kto z was nie dostaje jutro swiadectw??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 23:32 ok, to juz wiem ze nie tylko u mnie przepraszam za blad w tytule, mialo byc oczywiscie 'swiadectwa' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: kto z was nie dostaje jutro swiadectw??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 18:00 moze byc świadectw i jest poprawnie. dostajesz świadectwo ukonczenia LO, świadectwo ukonczenia gimnazjum ktore składałas przy rekrutacji, podanie ktore składałas, zaświadczenie o wynikach egzaminu.... wszystko co sie da ;-) oprocz maturalnego hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Re: kto z was nie dostaje jutro swiadectw??? IP: *.pkp.com.pl / *.tktelekom.pl 15.04.05, 00:10 Zakończenie miałam dzisiaj. Świadectwa daja dopiero 30 czerwca. Warszawa. Odpowiedz Link Zgłoś
justyng Re: kto z was nie dostaje jutro swiadectw??? 15.04.05, 06:36 Ja dostanę dopiero 26.04, aż po ustnych maturach, a nie uczę się już w szkole od tygodnia. Skończyliśmy siedem dni wcześniej ze względu na wymiany międzynarodowe pierwszych (Litwa) i drugich (Niemcy)klas. Jeśli chodzi o świadectwo ukończenia szkoły, to właściwie nie jest mi wogóle potrzebne. Dopiero we wrześniu, kiedy już będę odbierać indeks muszę dostarczyć moje świadectwo maturalne, by potwierdzić zdany egzamin. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: Aha... moja szkoła - Cieszyn. :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 11:41 aaaaaaaa i stad sie czeski zna ;) ahoj! Odpowiedz Link Zgłoś
gwyndhu Re: kto z was nie dostaje jutro swiadectw??? 15.04.05, 08:18 LO Połczyn (Pomorze Zachodnie) - nie dostajemy. Odpowiedz Link Zgłoś
dohaze Re: kto z was nie dostaje jutro swiadectw??? 15.04.05, 11:17 my tez nie dostajemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska- świętokrzys My nie dostajemy IP: *.jerzostrada.pl / 80.51.251.* 15.04.05, 12:02 Dzisiaj mialam normalne lekcje, chyba jedyni w miesci!!! Świadectwo dopiero w czerwcu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: My nie dostajemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 18:01 ja mialam dzis i normalne lekcje.. i rozdanie świadectw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fjord Re: My nie dostajemy IP: 82.177.97.* 15.04.05, 19:52 Tez nie dostalem - 11 LO Rzeszów (były normalne lekcje) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alek SPROSTOWANIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 20:54 Ja i jeszcze kilka osób w mojej szkole dostanie świadectwa wcześniej, bo zdajemy w innej szkołach języki obce. Reszta w czerwcu. Odpowiedz Link Zgłoś
aaannn Krakow gora :P 17.04.05, 16:18 oj to tylko u mnie zystko odbylo sie normlanie? uroczystosci, swiadectwa, kwaitki, zdjecia itp ? to moze dlatego ne widzialam nikogo w piatek ubranego na galowo, czy swietujacego koniec liceum.... wlasnie obliczylam, ze zostalo mi 18 h do matury FUCK!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś