Gość: martyna_lub@wp.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 16:42 Hejo drodzy maturzyści zdający Wiedze o Społeczeństwie! Gdzie i na co się wybieracie?? Jak tam maturki próbne wam poszły??Buziaczki dla wszystkich!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
n_nicky Re: Matura WOS 28.04.05, 17:38 Hej:) Zdaję WOS,ale nie jest mi potrzebny na studia;) Na próbnej podstawowej z WOSu miałam 85%,na rozrzeszonej 89 albo 90%,nie pamiętam już:)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bw.com Re: Matura WOS 29.04.05, 08:19 Wybieram sie na europeistyke i politologie. Na ten drugie kierunek w.o.s. mi jest potrzebny, wiec go zdaje. Na probnej z podstawowego mialam chyba 80%, z rozszerzonego 70%, ale duzy mankament byl w tym, ze nie przerobilismy do tego czasu duzej ilosci programu. --Mężczyznę od dziecka odróżnia przede wszystkim to, że się goli-- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leelou Re: Matura WOS IP: *.76.classcom.pl 29.04.05, 11:18 zdaje na stosunki na UJ, probna rozszerzona poszla mi super, bo tam trzeba bylo sie orientowac tylko w biezacych wydarzeniach, podstawowa gorzej, poniewaz wos mialam w zakresie podstawowym tylko przez rok ( w 3 klasie) totez nie moglo pojsc lepiej, ale juz to nadrobilam wszystko z pania z UJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martyna_lub@wp.pl Re: Matura WOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 15:36 No to świetnie, bo może spotkamy się na Uj:-) Z tym że ja wybieram się na dziennikarstwo i komunikacje społeczną:-) Odpowiedz Link Zgłoś