Dodaj do ulubionych

Jak myślicie zrobią nam kanapki??

IP: 82.160.7.* 04.05.05, 09:56
oczywistym jest, że nie można na sali mieć jedzonka, ale tak zastanawiam sie,
czy może w czasie przerwy nas szkoła uraczy jakimś piciem i jedzonkim,
najlepiej batonikiem :) w chwilach stresu takie jedzonko jest bardzo pomocne,
zresztą to jest parę godzin... ja zwykle mało jem, ale na maturze to bym
sobie schrupała jakieś kanapki :) :) :)
Obserwuj wątek
    • Gość: ddddddddddddddd Re: Jak myślicie zrobią nam kanapki?? IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 04.05.05, 09:58
      A składliście się? bo umnie o jakimś jedzonku od szkoły to ani słychu i widu
      pewnie nie będzie.
      • Gość: gosiaqus Re: Jak myślicie zrobią nam kanapki?? IP: 82.160.7.* 04.05.05, 10:00
        niby część składki ze studniówki miała iść na "maturalny catering", ale nie
        wiem, czy tylko dotyczyło ustnych, czy pisemnych też, sądząc jednak po
        organizacji studniówki to raczej będę jutro głodować :(
        • kanapkazserem Re: Jak myślicie zrobią nam kanapki?? 04.05.05, 10:05
          To przepraszam na ustnych mieliscie jakies kanapki przygotowane przez szkole?
          • Gość: gosiaqus Re: Jak myślicie zrobią nam kanapki?? IP: 82.160.7.* 04.05.05, 10:19
            no pewnie- była woda mineralna dla każdego, ciastka i kanapki full-wypas- ze
            wszystkim, i teraz wiem, dlaczego na studniówce prawie nie było jedzenia :)
        • Gość: ddddddddddddddd Re: Jak myślicie zrobią nam kanapki?? IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 04.05.05, 10:06
          ja rano pewnie nawet nie zdąże zjesć,a jak się zestresują to nawet nic w
          siebie nie wcisnę,a na przerwie lecę do sklepiku szkolnego-bułka z wedliną i
          gorący kubek.a tak wogóle to ile trwa przerwa? 20min.?
    • Gość: ;) Re: Jak myślicie zrobią nam kanapki?? IP: *.icpnet.pl 04.05.05, 10:08
      U nas moja być :-) Rada rodziców o to zadbała. Kanapki z szynką lub serem, kawa
      lub herbata, czy standard :D A to wszystko w czasie przerwy pomiedzy czescia
      podst. a rozszerz., która trwa podobno 30 min. :)
      • Gość: dddddddddddd do kanapki z serem IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 04.05.05, 10:11
        chodzi chyba o poczestyunek dla komisji, a tak w ogóle to co robisz na przerwie
        miedzy podst.a roz.? bo wiesz,ja uwielbiam kanapki z serem, jak ci trochę
        ubędzie to nic się nie stanie ;-) Jestem z(e) (Z)DOLENGO ŚLĄSKU jakbys się
        zdecydowała.
        • Gość: anna Re: do kanapki z serem IP: 82.160.102.* 04.05.05, 10:21
          przerwa będzie trwać 45 minut więc czasu wystarczy na jedzonko a nawet WC
    • kaja86 Re: Jak myślicie zrobią nam kanapki?? 04.05.05, 10:26
      No mi to nawet powinni. Mysmy na ten cel zapłacili po 140 zł. Na ustnych
      wszystko było i na pisemnych na pewno też będzie ;)
      • kanapkazserem Re: Jak myślicie zrobią nam kanapki?? 04.05.05, 11:05
        No nie! A ja czekajac 3 godziny na wyniki nawet szklanki wody nie dostalam!
        • Gość: ddddddddddddd my nie mieliśmy amciu na ustnych,bo unas to inacze IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 04.05.05, 11:47
          inaczej wyglądało-wyniki były po każdej osobie ,a wiec czekało się ok.1-3 min.
    • myrtana Dowiedziono naukowo, iż... 04.05.05, 13:01
      ...na głodzie lepiej się myśli!Ale nie podam źródła,bo aktualnie wczytuję się w
      dorobek polskiej literatury współczesnej :D. pEaCe
      • Gość: dddddddddddd sceptycyzm dddddddddddddd IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 04.05.05, 13:06
        nie wierzę-dlaczego? Bo nasz mózg na glodzie pracuje gorzej i myślimy o tym aby
        coś zjeść anie o tym aby wykonac dane zadanie.
      • Gość: gosiaqus Re: Dowiedziono naukowo, iż... IP: 82.160.7.* 04.05.05, 13:28
        też mi się nie chce wierzyć, przecież mały batonik dodaje energii, a kanapka z
        nowalijkami to same witaminki, czujecie ten koncert burczących brzuchów na
        sali?? :)
    • Gość: Wojtek Re: Jak myślicie zrobią nam kanapki?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 14:31
      A składaliście się na te kanapki?? W moim liceum uczniowie nie złożyli sie
      nawet na kanapki dla Komisji, a potem mieli pretensje dlaczego nauczyciele im
      nie zasponsorowali.
      • Gość: kasia Re: Jak myślicie zrobią nam kanapki?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 15:06
        no nie wiem mi sie chyba lepiej bedzie myslalao jak zrezygnuje z kanapek w
        przerwie jesli juz wezme jakies migdaly czy orzechy bo z tego co wiem
        wegowodany rozleniwiaja a ja wole nie mobilizowac mojej glowy do pracy pol
        gdziny;)choc i tak nie wiem czy to duzo da <lol>

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka