Dodaj do ulubionych

Nie napisałam...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 12:09
Proszę, napiszcie mi, co sie stanie jeśli nie podpisałam sie XYZ, tylko
nazwiskiem i napisałam adres, a więc nie tak jak oni kazali? Jezu, przez te
stresy zupełnie sie pogubiłam i nie wiedziałam co czytam...:(
Obserwuj wątek
    • Gość: nie zdam Re: Nie napisałam... IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 06.05.05, 12:27
      niechce Cię straszyć ale mogą Ci maturę unieważnieć :((
      • Gość: yahoo Re: Nie napisałam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 12:29
        :)) Wyniki przyślą Ci pocztą do domu...
        • b_belcia Re: Nie napisałam... 06.05.05, 21:37
          hyhyhy dobre :D
          ale jesli autorka nie robi se jej to szczerze wspolczuje- raczej niezdane
    • orginalny_nick Re: Nie napisałam... 06.05.05, 12:46
      Tak apropo: trzeba bylo pisac adres w liscie (ale nie swoj, tylko wymyslony)?

Z jednej strony w poleceniu tego nie bylo, a z drugiej to w koncu list wiec
      chyba jakis adres powinien byc. Poza tym na probnej bylo napisane cos w
      stylu "nie pisz zadnych adresow" a tym razem takiej "rady" nam nie udzielono...

Boje sie wiec, ze odejma mi jakies punkty za forme listu z powodu braku tego
      adresu (a przeciez na angielskim kazdy punkt liczy sie podwojnie).
      • Gość: Remedios Re: Nie napisałam... IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.05, 12:58
        nie martw sie, bylo napisanie, zeby nie podawac zadnych adresow:) Pewnie nie
        doczytales...
        • Gość: Ania Re: Nie napisałam... IP: 81.219.113.* 06.05.05, 13:45
          a ja napisalam adres bo nie doczytalam:(((((((((czy ktos tez tak zrobil??mysle
          jednak ze oni to ocenia
          • Gość: SL Re: Nie napisałam... IP: *.icpnet.pl 06.05.05, 15:45
            jesli to jest adres w stylu ul. Glogowska 64/23 to masz oblane bo nie mozna
            podawac zadnych, nawet wymyslonych adresow ani danych osobowych, bo skad maja
            wiedziec, ze to nei sa twoje ??

wiec oblalas
        • Gość: gabi Re: Nie napisałam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 14:15
          Ja sie pytałam całkowicie powaznie, nie róbcie sobie żartów, że zaraz nie zdam
          itp. Może ktos jeszcze sie wypowie, albo ma podobny problem?
          • Gość: ada Re: Nie napisałam... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 14:53
            no to niezle, moze ktos znajomy dostanei Twoja prace i Cie inaczej oceni a noz
            widelec , szczerze niezly spspob wybralas. masz jakas rodzinke wsrod
            egzaminatorow ??

zartowalam, nei moga Ci uniewarznic pracy z powodu jednego glupstwa, na pewno
            to ocenia , na pewno nei jestes jedyna osoba ktora tk anpsiala, moja kumplea
            tez tak napsiala i sie tym tak nei martwi a poza tym jak sama wiesz naradzaja
            sie ciagle a ta nasza cala matura to jedno wielkie gów... pozdrawiam nie martw
            sie bedzie dobrze :)
          • Gość: ae Re: Nie napisałam... IP: *.chello.pl 06.05.05, 18:32
            teoretycznie powinni unieważnic bo rozkodowalas pracę. ale moze trafisz na
            wyrozumialego egzaminatora...
      • pyza0204 Re: Nie napisałam... 06.05.05, 18:05
        Co piszesz za glupoty!!??trza czytac polecenia uwaznie po to one sa aby sie do
        nich dostosowywac..a wiec ja jakos wyczytalam ze nie mamy podawac zadnych
        adresow i podpisac sie jako XYZ!!naucz sie uwaznie czytac!!a matury za to nie
        oblejesz!!
    • Gość: ADA Re: Nie napisałam... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 15:01
      a teraz radze Ci sie wyluzowac, idz na piwo z przyjaciolmi albo na jakies disco
      i nie mysle o tym w koncu nei bedziesz sie zadreczac do konca czerwca, zapytaj
      jakiegos znajomego nauczyciela i odstresuj sie przed trzecim dodatkowym
      przedmiotem :)
      • zia86 Re: Nie napisałam... 06.05.05, 15:21
        Ja naprawde nie chce straszyć i cię martwić ale mnie się wydaje, że moga cię
        oskazrżyć o złamanie procedury i o to, że specjalnie się podpisałaś. Matura ma
        być anonimowa, po te naklejki, kody i inne duperele. Mówie teraz poważnie, za
        wczasu zadzwoń do CKE, bo może byc nieciekawie.
        • Gość: KAHA KIEPSKO... IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.05, 15:46
          UWAŻAM ŻE ONI PO PROSTU UNIEWAŻNIĄ TWOJA MATURĘ, BO O TO CHODZI, ŻEBY NIKT NIE
          WIEDZIAŁ KIM JESTEŚ PRZYKRO MI :(((((
        • Gość: SL Re: Nie napisałam... IP: *.icpnet.pl 06.05.05, 15:48
          dzwonienie nic nie pomoze, a za wpisanie adresu jest uniewazniona matura.
          Takie sa procedury, a one sa po to zeby je wreszcie w tym kraju zaczeto
          przestrzegac...
    • Gość: Mwk_rdx Re: Nie napisałam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 17:59
      Niestety , procedura to procedura , była znana nam wszystkim od września ,
      Przykro ale unieważnią ci maturą i to nie jest żart !!!
    • pyza0204 Re: Nie napisałam... 06.05.05, 18:04
      Bylo napisane ze nie mamy pisac zadnych adresow i podpisac sie XYZ!!ale nie
      obleja cie za takie glupstwo!!jedynie moze jakis dupek odjac jakies punkty!!ale
      tylko tyle na pewno NIE MOZE cie oblac!!pozdrawiam
    • Gość: ja Re: Nie napisałam... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.05, 18:39
      po prostu bedą wiedzieć z jaką idiotką mają do czynienia....
      • Gość: nauczyciel Anonimowość IP: 82.160.110.* 06.05.05, 18:44
        Po to podpisujemy sie XYZ zeby byc anonimowym a ni swoim prawdziwym imieniem i
        jeszcze moze agdresem a najlepiej bylo zostawic swoj numer telefonu??? Teraz
        przykladowo moze egzaminator zkontaktowac sie z toba, a chodzi o wykluczenie
        łapowek itp.
    • Gość: pozytyw nic sie nie stalo....:) IP: *.olsztyn.mm.pl 06.05.05, 18:49
      eeeeeeee hehe :) nie wiem gdzie wyczytaliscie ze za podanie adresu oblewaja. co
      najwyzej nie dostaniesz punkta za styl.... i po krzyku. a WY przestancie pisac
      pierdoly bo az zal sciska cos tam i tylko dziewczyne straszycie
      • Gość: Kamil Re: nic sie nie stalo....?? co ty pie....sz IP: 82.160.110.* 06.05.05, 18:54
        Co ma styl do adresu, nam tu chodzi o to ze nie wolno podawac danych osobowych
        by prace byly anonimowe. Po to sa te nalepi i kody klasowe zeby sprawdzajacy
        nawet nie wiedzial z jakiej szkoly, a co dopiero znal imie i nazwisko i
        adres!!! Choć nie twierdze ze Ją obleja moze nic jej nie zrobia moze nie
        uznaja listu a moze jeszcze co innego....
    • Gość: ziom Re: Nie napisałam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 20:04
      gabi, ja Cie nie hce straszyc..na probenj zrobilam to samo.. dowiedzialm
      sie ,ze gdybym to zrobila na normalnej to by mi uniewaznili mature...na
      szczescie to byla probna.Zadzwon do CKE w wawie ,tam Ci powiedza co i
      jak.pozdro i 3 mam kciuki ,zeby Ci sprawdzili mature !!
    • orginalny_nick Re: Nie napisałam... 06.05.05, 20:10
      Najlepiej zadzwoń w tej sprawie do CKE (albo napisz im na maila) - będziesz
      wiedziała na czym stoisz. Po co masz przez miesiąc żyć w niepewności.
      • Gość: gabi Re: Nie napisałam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 21:26
        Hm.. miłe te wasze teksty, nie powiem... Nie trzeba mnie zaraz obrzucać od
        idiotek, no ludzie, jakby wam sie cos takiego zdarzyło, to nie wiem, co byście
        zrobili. a tak na marginesie, to ja tam napisałam wymyslone imię i to w dodatku
        jakiegoś Marka z Oxford Street, więc żadnych WTYKÓW nie mam i nie zrobiłam tego
        specjalnie jak niektórzy sobie myslą. Dzięki wszystkim za wyrozumiałość.

Oraz całej reszcie za pocieszenie...:) ...:( Piszcie dalej co o tym myslicie.
        • b_belcia Re: Nie napisałam... 06.05.05, 21:43
          dobrze ci radza, skontaktuj sie z CKE albo OKE - mejla lub tel. i jazda! nie
          pytaj na anonimowym forum netowym, raz ze malo tu osob kompetentnych, zadnych
          konkretow tylko domysly, a dwa ze niepotrzebnie cie zwzywaja i tyle.
          po co masz sie meczyc w niepewnosci? dzwon i juz!
          moze bedziesz mogla np pisac raz jeszcze w termionie dodadkowym, no nie wiem
          im szybciej to zrobisz tym lepiej! zycze ci dobrze, pozdrawiam
        • ronja_curka_zbujnika Re: Nie napisałam... 15.05.05, 18:14
          Myślę, że jeśli Twój adres był ewidentnie fikcyjny, to nie powinni robić z tego problemu. Przynajmniej
          tego Ci życzę :) Nie martw się, będzie dobrze!!!
    • Gość: triskel Re: Nie napisałam... IP: *.netcontrol.pl 15.05.05, 15:23
      mam ten sam problem bo nie pamiętam czy napisałam xyz czy swoje imie i nazwisko przez nieuwagę, mam nadzieję że cke mówi prawdę ale i tak chce juz miec ten wynik na papieże :)
    • Gość: Julia Re: Nie napisałam... IP: *.centertel.pl 07.05.23, 18:51
      Mam ten sam problem widzę że od czasu dyskusji już trochę minęło na razie pytałam nauczycielki która jest egzaminatorką i mówiła że raczej nie ma z tym problemu i uznają to za fikcyjne imię i nazwisko jutro zadzwonię do OKE i napisze co mi powiedzieli bo w internecie nie da się znalesc zbyt wielu odpowiedzi na to pytanie.
      • Gość: Julia Re: Nie napisałam... IP: *.dynamic-1-kat-k-5-1-0.vectranet.pl 08.05.23, 18:42
        Dzwoniłam do OKE, zostałam przekierowana do koordynatorki matur z angielskiego.Pani powiedziała mi, że nie ma się czym przejmować i wiele osób popełnia ten błąd.Matura będzie normalnie sprawdzana nawet punktów wam za to nie odejmą😊
        • Gość: Julia Re: Nie napisałam... IP: *.dynamic-1-kat-k-5-1-0.vectranet.pl 08.05.23, 18:43
          Nie przejmujcie się i pamiętajcie, że jak macie jakiś problem czy pytanie to DZWONCIE DO OKE lub CKE i pytajcie kompetentnych ludzi.Ja na forach internetowych przez weekend przeczytalam, że grozi to uniewaznieniem matury i niepotrzebnie się stresowałam więc uwieżcie mi w takich sprawach nie warto pytac ludzi w internecie!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka