Dodaj do ulubionych

Prezes Kaczyński to ma głowę.

IP: *.ols.vectranet.pl 26.08.06, 09:16
Co by tu nie mówić, ma człowiek głowę na karku. Jestem absolutnym fanem
prezesa. dawno nikt mi tak nie imponował. Aż chce się po prostu żyć.
Obserwuj wątek
    • Gość: figa Re: Prezes Kaczyński to ma głowę. IP: *.160.232.48.olsznet.ec.pl 26.08.06, 12:13
      mam nadzieję że piszesz szczerze ,bo ja też go podziwiam i wierzę że jest to
      mąż opacznościowy dla Polski.
      • Gość: kika Re: Prezes Kaczyński to ma głowę. IP: *.ols.vectranet.pl 26.08.06, 15:17
        szczerze,bez wzgledu na sympatie polityczne,rozgrywa partię szachów po mistrzowsku.
        • Gość: zyz Re: Prezes Kaczyński to ma głowę. IP: *.olsztyn.mm.pl 26.08.06, 15:26
          Tak, święta racja, to jest partia szachów. Taka jak w drugim tomie "Alicji w
          krainie czarów" - "Po drugiej stronie lustra".

Oj, dowiemy się, kto te ciastka skradł. ściąć mu głowę!
        • kecawy Re: Prezes Kaczyński to ma głowę. 26.08.06, 15:26
          Mamy więc męża stanu . Długo musieliśmy na to czekać

kecaw fan prezesa
          • nekroskop88 Re: Prezes Kaczyński to ma głowę. 26.08.06, 15:29
            Nie mamy męża stanu i jeszcze długo nie będziemy mieć. Niestety.
            • kecawy Re: Prezes Kaczyński to ma głowę. 26.08.06, 20:45
              A Ty prorok jaki czy co ?

kiedyś słyszłem taki tekst od pewnego pana

pozdrawiam kecaw
              • nekroskop88 Re: Prezes Kaczyński to ma głowę. 26.08.06, 20:53
                Nie trzeba być prorokiem. Po prostu na razie nie mamy takich polityków, który
                mogliby się stać mężami stanu.
                • kecawy Re: Prezes Kaczyński to ma głowę. 26.08.06, 20:54
                  Myślę iż się mylisz

kecaw
                  • Gość: aa Re: Prezes Kaczyński to ma głowę. IP: *.ols.vectranet.pl 26.08.06, 21:00
                    KTO popira pis?Zapytajcie statystyków.Takie mamy społeczenstwo.
                    • taras70 Re: Prezes Kaczyński to ma głowę. 26.08.06, 21:02
                      przypadkowe :)
                    • kecawy Re: Prezes Kaczyński to ma głowę. 27.08.06, 08:47
                      popatrzciejakich mamy statystyków- ostatnie wybory

kecaw
                • Gość: fan Re: Prezes Kaczyński to ma głowę. IP: *.ols.vectranet.pl 26.08.06, 21:04
                  A ty nekroskop88 to kim jesteś, że masz taką wiedzę i doświadczenie? Byłym
                  ministrem spraw zagranicznych, ambasadorem RP w USA, czy byłym prezydentem?
                  Pleciesz aby pleść. Zniesmaczony fan Prezesa.
                  • nekroskop88 Re: Prezes Kaczyński to ma głowę. 26.08.06, 21:17
                    To proszę - wskaż mi polityka, który godnie będzie reprezentował Polskę.
                    • Gość: aa Re: Prezes Kaczyński to ma głowę. IP: *.ols.vectranet.pl 26.08.06, 21:35
                      Kwaśniewski Romaszewski Górecki-rektor Cimoszewicz Wszyscy byli ministrowie
                      spraw zagranicznych i wsielu innych.
                      • Gość: bb Re: Prezes Kaczyński to ma głowę. IP: *.ols.vectranet.pl 26.08.06, 21:40
                        aa litości!!!
                        • Gość: loco Prezes Kaczyński to niewłaściwy skrót myślowy IP: *.olsztyn.mm.pl 26.08.06, 22:00
                          !
                          • Gość: kasia Dla Prezesa IP: *.ols.vectranet.pl 26.08.06, 22:39
                            Dedykacja dla Prezesa od kasi
                            www.all-yours.net/c/gallery/34635.html
                      • nekroskop88 Re: Prezes Kaczyński to ma głowę. 26.08.06, 22:45
                        Zgoda, ale - Kwaśniewski już był "i nie wróci więcej", Cimoszewicz wycofał się
                        z polityki, reszta też chyba jakaś taka mało aktywna.
                        • Gość: kasia Re: Prezes Kaczyński to ma głowę. IP: *.ols.vectranet.pl 26.08.06, 22:50
                          Dla Prezesa od kasi

www.all-yours.net/c/gallery/33663.html
        • Gość: kasia Re: Prezes Kaczyński to ma głowę. IP: *.ols.vectranet.pl 26.08.06, 22:58
          Dla mojego Prezesa

www.all-yours.net/c/gallery/34333.html
          • Gość: aa Re: Prezes Kaczyński to ma głowę. IP: *.ols.vectranet.pl 27.08.06, 01:07
            Głowę k..czki.
    • Gość: uuu Re: Prezes Kaczyński to ma głowę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 02:22
      www.iskry.pl/modules.php?name=TV2
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka