Dodaj do ulubionych

Polski:-((((((((((((((((((((((

IP: *.tkchopin.pl 08.05.05, 17:37
Czy ktos jest zalamany polskim podobnie jak ja,nie odwolalam sie do calosci
lektur o mezu napisalam ze byl wladca:-(((co mam zrobic:-((( a z testu licze
tak na okolo 10 punktow bo najpierw zaczelam prace i nie zdazylam dokonczyc
testu:-(((jak tam wy????
Obserwuj wątek
    • Gość: jaa Re: Polski:-(((((((((((((((((((((( IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 08.05.05, 17:39
      ja tez jestem zalamna polskim bo boje sie ze napislam nie na temat prace:(((
    • sephinroth Re: Polski:-(((((((((((((((((((((( 08.05.05, 20:33
      luz ja też nie zdam ;P czymw y sie przejmujecie - nie teraz to następnym razem.
      A tak poważnie to teśż jestem podłamana polakiem, strasznie mi na nim zalezało
      a pewnie wypadnie najgorzej. Cóż zyciowy pech dał o sobie znać ;-) Trzymajcie
      sie - jakoś to bedzie BO MUSI BYĆ! pozdrawiam
      • Gość: xyz Re: Polski:-(((((((((((((((((((((( IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 08.05.05, 20:36
        ja też się trochę podłamałam tym polskim i boję się że zostanę zakałą klasy...;)
        • Gość: tosamo Re: Polski:-(((((((((((((((((((((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 22:32
          nie jesteście sami!!!u mnie w klasie nawet najgorsze kolki pozaliczaja a ja
          nie:/ zaje.... głupio bedzie:/
    • sephinroth Re: Polski:-(((((((((((((((((((((( 08.05.05, 22:34
      ..... jak ja was rozumiem....
      • Gość: kelly Re: Polski:-(((((((((((((((((((((( IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 08.05.05, 22:37
        Widze ze nie jestem sama :( Lipa naprawde takie szczescie moglo mi sie
        przytrafic.. :/ 3majcie sie licze na wyrozumialosc sprawdzajacego.. chociaz
        polak mi jest potrzebny na studia a co sie z tym wiaze... wole nie konczyc
        JESTEM ZALAMANA!!! ;(
        • Gość: melcia Re: Polski:-(((((((((((((((((((((( IP: *.olsztyn.mm.pl 08.05.05, 22:40
          Widze, ze nie jestem sama i inni mają ten sam problem.....:(((( KOszmar!!!
          • Gość: ona Re: Polski:-(((((((((((((((((((((( IP: 80.51.184.* 08.05.05, 22:48
            ja tez napisalam ze Maz byl wladca? a nie byl??? kurcze:(( ja tez pisalam tylko na podstawie tego tekstu, nie odwolalam sie do calosci lektury, zreszta u mnie tak wiele osob tylko z tekstu pisalo, tej lektury nie przerabialismy, moze z jedna lekcje mielismy o tym tylko:/ nikt sie nie spodziewal ze ta lekture dadza:/ coz...boje sie wynikow strasznie:(((
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka