Dodaj do ulubionych

Kto idzie na fizjoterapie?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 20:29
Napiszcie gdzie idziecie, co zdajecie na maturze? Jakie mieliście świadectwo?
Pogadamy, wymienimy się ciekawostkami?
Obserwuj wątek
    • Gość: heh Re: Kto idzie na fizjoterapie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 21:22
      mam trochę bardziej ambitne plany , germanistyka , albo jakaś inna filologia
      • Gość: paweel Re: Kto idzie na fizjoterapie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 09:52
        no to rzeczywiscie wielce "AMBITNE" plany:D:D:D
        buahahaha...sluchaj...kazdy robi to co lubi..i moze tak byc ,ze kogos bardziej
        zainteresowala fizjoterapia niz "germanistyka" ...zadna praca nie hanbi!
        • Gość: re Re: Kto idzie na fizjoterapie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 09:56
          paweel - racja !!!
          • Gość: FIZ Re: Kto idzie na fizjoterapie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 10:44
            Dobrze mówi, polać mu.
            • Gość: y1986 Re: Kto idzie na fizjoterapie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 10:54
              germanistykaaa??? bleh...
              nie dla mnie przyjazn Polsko-niemiecka,
              ja niemcow,
              nienawidze od dziecka!!
              ;)
        • Gość: heh Re: Kto idzie na fizjoterapie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 11:00
          u mnie największe głąby idą na fizjoterapie więc wiesz , dla mnie to jest
          ambitniejsze , tym brdziej ,że na uniwerek mam tak zajebiste wymogi ,że nie
          pogadasz ,niemiec rozszerzony 80 % , polak rozszerzony 70 % mata rozszerzona 50
          % , no z niemca i maty nie boję się , ale polak ;/
          • Gość: madziunia Re: Kto idzie na fizjoterapie? IP: *.crowley.pl 12.05.05, 11:40
            Ja sie wybieram na fizjoterapie:) To jest jednya rzecz która mnie i interesuje
            i co bym chciała robić w przyszłości... Ale jak sie nie dostane to nie wiem co
            bedzie... :( A jesli sie wyvbieracie to do jakiego miasta?
            • Gość: dziubas Re: Kto idzie na fizjoterapie? IP: *.core.lanet.net.pl / 62.111.181.* 12.05.05, 11:59
              ja sie wybieram na lekarski, ale jak nie wyjdzie to na fizjoterapie. ale nie
              wiem do konca jaka jes rekrutacja??? w informatorze jest napisane, ze mamy
              przystapic do testów z bio fiz i plywania. czy u was tez tak jest>?? matura sie
              nie liczy???
          • Gość: **** Re: Kto idzie na fizjoterapie? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.05.05, 12:19
            do: "Gosc:heh" to ze u ciebie najwieksze głąby ida na fizjoterapie to nie znaczy
            ze sie dostaną, ponieważ wymagania sa wysokie, wiec samo "chcę" nie wystarczy!!
            Pozatym wydziały fizjoterapi sa na A medycznej, Awf i wcale ni etak łatwo jest
            sie dostac.
            Ja juz od dawna wybieram sie na ten kierunek mam nadzieje ze bedzie dobrze.
            Zdaje u siebie w szkole tylko biologie (podst i roz) ale reszte mozna zdac na
            uczelni.
            Zycze powodzenia wszystkim maturzystom a szczegolni etym co zdaja jutro biologie:):)
            • magziia Re: Kto idzie na fizjoterapie? 12.05.05, 12:32
              Głąby nie mogą liczyć na fizjoterapie!!!!
              Nie wiem kto to Ci powiedział ale na fizjoterapie w Warszawie nie jest wcale
              sie tak łatwo dostać!!!!! Trzeba zdać na poziomie rozszerzonym trzy przedmioty
              i miec bardzo dobry wynik bo limit miejsc jest ograniczony!

Ja osobiście wybieram się na am na stomatologie, ale jak mi nie wyjdzie to
              pujde na fizjoterapie na AWF-e!

Aha i rehabilitacja jest bardziej przyszłościowa niż germanistyka!!!!!Mondralo!
          • Gość: paweel Re: Kto idzie na fizjoterapie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 19:59
            a kogo uwazasz za glaba? kogos kto nie jest bogaty w wiedze szkolna? czesto
            takie osoby sa inteligentniejsze niz zaqwacze! i wlasnie takie osoby czesto
            sobia wlasnie radza w zyciu...wiem bo widze. mysle,ze fizjoterapia jest
            bardziej przyszlosciowym zawodem...o ile ktos ma zamiar opuscic ten kraj. ale
            jakzdy ma inne perspektywy...i upodobania. chyba Ci to nie przeszkadza,ze ktos
            wybral fizjoterapie dla "tumanow" a nie "boska" germanistyke! to ich wybor!
    • Gość: emcia Re: Kto idzie na fizjoterapie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 12:09
      ja sie wybieram na am w bialymstoku na fizjoterapię, na dziennych jest 60
      miejsc, nowi maturzyści musza zdac bilogię i fizę na poz. podstawowym
      przynajmniej. ja nie zdaje fizy na maturze to bede zdawać egzamin wewnętrzny,
      nie wiem jeszcze czy w białym na am są zaoczne z fizjoterapii. jesli sie nie
      dostanę na am to idę na 2-letnie studium masażu, potem bede mogła dalek coś z
      tym robić. PS.a dla tego ambitnego co pisał o germanistyce to powiem ze
      fizjoterapeuci mają bardzo duże szanse na znalezienie dobrze płatnej pracy za
      granicą i w kraju , a ty nauczysz sie niemca i bedziesz uczył dzieci w
      gimnazjum albo dawał korepetycje za 30 zł,z ressztą każdy lubi robić coś
      innego:)
      • mada63 Re: Kto idzie na fizjoterapie? 12.05.05, 14:25
        ja tez skladam na fizjoterapie,na pielegniarstwo i na zdrowie publiczne!zdaje
        biologie pods. i roszerz.trzymajcie sie jutro na biologii!!!!
    • Gość: aaaaaaaa Re: Kto idzie na fizjoterapie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 12:57
      aaaaaaaaaaa
    • Gość: ww Re: Kto idzie na fizjoterapie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 13:48
      ja, ale nie jestem jeszcze pewien
    • Gość: 44 Re: Kto idzie na fizjoterapie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 14:51
      43333333333rrrrrrrrr
      • Gość: mirel ja mam informacje:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 20:30
        ja chciałam iśc na fizjoterapię i biologie zdawaz na uczelni gdyż na maturze
        wybrałam mate niestety sadze że maty nie zaliczyłam więc z marzeniami mogę się
        pozegnać:(( życze jutro powodzenia zdającym biologie:NIE DAJCIE NERWOM DOJŚĆ DO
        GŁOSU, BO SĄ ZŁYM DORADZCA!!
        a oto stronki na których zbajdziecie info o rekrutacji na
        fizjoterapię:www.univ.rzeszow.pl(wydział pedagog-instytut fizjoterap.)
        www.po.opole.pl (wydział wych fizycznego i fizjoterap)
        www.pu.kielce.pl(wydział pedagog i nauk o zdrowiu)
        www.amb.bydgoszcz.pl(wydz bauk o zdrowiu)
        www.awf.katowice.pl (wydział wych fizycznego)
        www.awf.krakow.pl(wydział rehabilitacji ruchowej)
        www.am.lublin.pl(wydział pielęgniarstwa i nauk o zdrowiu)
        www.awf.poznan.pl(wydział wych fizycznego)
        www.umed.lodz.pl(wydz fizjoterapii)
        www.kk.jgora.pl(instytut edukacji medycznej)
        www.ppwsz.nowotarski.pl(instytut fizjoterapii)
        www.univ.rzeszow.pl(wydz pedagogiczny)
        www.amb.edu.pl (wydz lekarski i fizjoter)
        www.slam.katowice.pl(wydział opieki i oświaty zdrowotnej)
        www.cm_uj.krakow.pl(wydział ochrony zdrowia)
        www.amwaw.edu.pl
        A NAJŁATWIEJ SIĘ DOSTAĆ NA NIEPAŃSTWOWE WIĘC KTO ZAINTERESOWANY
        TO :www.wssp.edu.pl
        www.osw.olsztyn.pl
        www.bwst.hg.pl
        mam nadzieję że wam te stronki pomoga, bo wszędzie prawie biola i pływanie a na
        awf jeszcze sprawnościówka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka