Dodaj do ulubionych

CO WY TAK PO NOCACH NIE ŚPICIE??!!

IP: *.globsat.net / *.globsat.com.pl 13.05.05, 00:33
Heh dobrze, że nie tylko ja tak mam. Wczoraj poszłam spać o 4.30 Ciekawe jak
długo dziś wytrwam.. Co zakłóca Wasz spokojny sen? Z tego co widzę to
niektórzy pracują teraz nad buntowniczą stroną dotyczącą informatyki,
niektórzy popychają pierdoły na forum (it's me!!), a niektórzy się uczą..
Dobrze kombinuję..?
Obserwuj wątek
    • Gość: anka_19 Re: CO WY TAK PO NOCACH NIE ŚPICIE??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 00:36
      a mi sie nudzi:) caly czas czekam na oficjalny klucz z matmy:) poczekam do
      poniedzialku heh.
      • Gość: buuuka Re: CO WY TAK PO NOCACH NIE ŚPICIE??!! IP: *.globsat.net / *.globsat.com.pl 13.05.05, 00:37
        To może ja też z Tobą poczekam.. Ale na angielski.. A w międzyczasie napiszę
        maturę z geografii..
    • Gość: Mr.marm Re: CO WY TAK PO NOCACH NIE ŚPICIE??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 00:39
      Ja się na przykłąd nudzę... A najbardziej doskwiera mi perspektywa czekania 2
      miesiące na wiadomość, czy się dostanę na studia!!! No ale cóż.. Jakoś dożyję!!
      • Gość: anka_19 Re: CO WY TAK PO NOCACH NIE ŚPICIE??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 00:43
        prosze nic na ten temat nie wspominiac. ja w tym strachu tez bede zyla do 30
        czerwca:) ale codziennie jedno-dwa piwka i juz sie inaczej patrzy:) jak na
        razie trzymam sie tej teorii od poniedzialku bo inaczej nie wyrobie:( tylko
        zeby kasy wysrarczylo do 30 czerwca. no ale od przyszlego pon do pracy wiec
        jestem dobrej mysli:)
        • Gość: ja*** Re: CO WY TAK PO NOCACH NIE ŚPICIE??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 00:47
          ale od pifka brzuch rosnie to nie pij tyle :) nio a ja sobie siedze i sie
          nudze, siostra sie uczy a mi sie juz nie chce :) tak sobie czytam o przemysle
          na swiecie ale jakos nie mam do tego glowy... moze sobie pospiewam dla
          rozrywki?? <hahaha>
          • Gość: gabi Re: CO WY TAK PO NOCACH NIE ŚPICIE??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 00:59
            Ja siedze sobie,pije herbatke i rozwiazuje arkusze maturalne z francuza.
        • Gość: buuuka Re: CO WY TAK PO NOCACH NIE ŚPICIE??!! IP: *.globsat.net / *.globsat.com.pl 13.05.05, 00:56
          Też wyskakuję na piwko w ramach rozluźnienia. Tak co drugi-trzeci dzień :)
          Pomaga!! Ahh jeszcze tylko 3 dni zakuwanka i WAKACJE!! Pomyślcie - 3 głupie
          dni - możnaby się zmobilizować..
          No możnaby można.. ;(
          Ehh ciężka dola rocznika '86.
          A co do pracy to też bym chętnie się gdzieś załapała ale w mojej skromnej
          wiosce to ciężka sprawa - najwyżej do przetwórni co mnie jakoś nie pociąga.
          Pracowałam tam - owszem - i wyniosłam nie kasę ale postanowienie by nie jeść
          niczego ze słoika (ogóreczki, suróweczki i inne takie).

• Gość: anka_19 Re: CO WY TAK PO NOCACH NIE ŚPICIE??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 00:59
            hehe:) no no. do pracy ide z wlasnej woli. do sklepu. co ja bym tyle czasu w
            domu robila. a tak przynajmniej zarobie sobie. a pozniej strace na libacje i
            wakacje. no i zostawie sobie troche na urzadzenie mieszkania. mieszkania ktore
            zamierzam z misiakiem wynajac jak juz bede wiedziala ze jednak chca mnie gdzies
            na studia:) jestem dobrej mysli.
            • Gość: iwonka Re: CO WY TAK PO NOCACH NIE ŚPICIE??!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 01:04
              cze anka nie wiesz kto moze miec testy z biolii dajcie znac
              • Gość: anka_19 Re: CO WY TAK PO NOCACH NIE ŚPICIE??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 01:17
                nikt nie ma, gdzies juz o tym pisalam:)
    • Gość: primaver Re: CO WY TAK PO NOCACH NIE ŚPICIE??!! IP: *.chello.pl 13.05.05, 01:55
      jak Ci sie nudzi to zapraszam na GG 9300700 :D
    • Gość: amelia Re: CO WY TAK PO NOCACH NIE ŚPICIE??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 02:06
      niektorzy poprostu nie moga spac i szukaja czegos co zabije czas. jeszcze tylko
      14 h i bede miala wakacje to jedyne co trzyma mnie przy zyciu ale przy okazji
      spac nie daje bo nie mam pomyslu co ze soba zrobic przez 4,5 miesiaca. zamiast
      sie wyspac przed biologia zatruwam swoje biedne szare komurki wakacjami
      • Gość: iwonka Re: CO WY TAK PO NOCACH NIE ŚPICIE??!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 02:09
        amelio słyszłas moze ze testy kraza gdzies po forum z bi;oli ciekawe no nie
        • Gość: anka_19 Re: CO WY TAK PO NOCACH NIE ŚPICIE??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 02:30
          dobra dobra:) juz nie marudzic tylko isc spac:) jesli sa tu jacys biolodzy to
          niech jak najszybciej pozbeda sie nadzieji ze znajda jakies testy na jutro:)
          dobranoc kochani:)
          • Gość: iwonka Re: CO WY TAK PO NOCACH NIE ŚPICIE??!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 02:32
            kochana aniu co nas tak wypedzasz ja nie moge zasnac a przy kompie czas jakos
            leci

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka