Dodaj do ulubionych

Biolodzy-gdzie wybieracie się na studia?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 19:39
Na jakie wydziały macie zamiar startować?
Obserwuj wątek
    • Gość: gazela Re: Biolodzy-gdzie wybieracie się na studia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 19:43
      ja -np psychola, pedagogika, socjologia (bo zawalam tez hire)
      • lila-julka Re: Biolodzy-gdzie wybieracie się na studia? 13.05.05, 19:52
        na farmacje, biologie
        • Gość: marlenka Re: Biolodzy-gdzie wybieracie się na studia? IP: *.info / *.info 13.05.05, 20:04
          a gdzie na farnacje, bo ja na akademie śląską??
          • lila-julka Re: Biolodzy-gdzie wybieracie się na studia? 14.05.05, 17:11
            w Gdansku albo w Bydgoszczy
        • Gość: misiek Re: Biolodzy-gdzie wybieracie się na studia? IP: *.rybnet.pl 14.05.05, 10:43
          ja sie wybieram na weterynarie do Lublina i biola podstawa poszla mi na jakies
          86% a rozszerzenie okolo 70%
        • nataliakwiat Re: Biolodzy-gdzie wybieracie się na studia? 14.05.05, 13:48
          JA chcem iść na farmacje,ale jak się nie uda to na biologie.
          Wszystko zależało od biologii ale nawet dobrze mi poszło,Jeszcze tylko chemia-
          już bezstresowa.I super długie wakacje:))
        • Gość: PAULKA Re: Biolodzy-gdzie wybieracie się na studia? IP: *.kielce.msk.pl 15.05.05, 10:17
          LEKARSKO-DENTYSTYCZNY-POZNAN
          BITECHNOLOGIA-LUBLIN
      • Gość: nina Re: Biolodzy-gdzie wybieracie się na studia? IP: *.chello.pl 13.05.05, 20:09
        A gdzie pstchologię? I na ile % z matury licztsz?
    • Gość: SG Re: Biolodzy-gdzie wybieracie się na studia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 19:57
      Na technologię żywienia
      • Gość: AGAM Re: Biolodzy-gdzie wybieracie się na studia? IP: 82.160.108.* 13.05.05, 19:58
        mój główny cel to AR Wrocła weterynaria. Ewentaulnie UJ bologia lub AR Kraków
        zootechnika.
        • Gość: vetches Re: Biolodzy-gdzie wybieracie się na studia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 20:02
          Ja studiuję weterynarię na sggw.Mogę wesprzec informacjami :)we wrocku jest
          najlepsza w Polsce
          • Gość: marlenka Re: Biolodzy-gdzie wybieracie się na studia? IP: *.info / *.info 13.05.05, 20:09
            gdzie na farmacje idziecie???
            a może ktoś na biotechnologię sie wybiera?
            • Gość: AGAM Re: Biolodzy-gdzie wybieracie się na studia? IP: 82.160.108.* 13.05.05, 20:29
              vetches - podaj jakieś namiary na siebie, a najlepiej odezwij się :) 3386995 :)
              lub dziki1959@poczta.fm
              • Gość: Gaja Re: Biolodzy-gdzie wybieracie się na studia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 21:45
                Ekhm ekhm, tez mogę skorzystać? Bo również się wybieram na weterynarię, SGGW
                lub AR Wrocławska ;)
      • Gość: WRX Re: Biolodzy-gdzie wybieracie się na studia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 21:46
        a gdzie idziesz na technologie żywienia??
    • Gość: natalia Re: do vetches, prosze o kontakt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 00:17
      moje gg 4094334, chce sie czegos dowiedziec, z gory dziekuje pozdrawiam
      • Gość: ble :( psychologia/biotechnologia/farmacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 02:10
        ja strzelam tak- psychologia na UW lub na US albo farmacja na Slaskiej Akademii
        Medycznej ( ale to raczej watpliwe) albo biotechnologia na US. Z polskiego licze
        na 80-85%, z biologii z podstawy powyzej 90% z rozszerzenia ok 70%. Ooglnie
        kiepsciutko, treaz jeszcze tylko chemia ( w sumie najgorsze :( ) i WAKACJE :D
        • Gość: vetches Weterynaria... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 07:45
          Podaje mój numer gg.Powinienem być wieczorem. 8226934
    • starla86 Re: Biolodzy-gdzie wybieracie się na studia? 14.05.05, 10:29
      psychologia uw, uksw lub uam
      • Gość: pablo Re: Biolodzy-gdzie wybieracie się na studia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 10:34
        jak myslicie jak biologia poszla mi na jakies 65% to mam szanse dostac sie na
        medycyne do gdanska?????????
        • Gość: Kacha Pablo IP: *.flux.pl 14.05.05, 14:22
          No szanse masz, ale jest na pewno sporo osob, ktorym poszlo duzo lepiej. Z
          mojej klasy ok 15 osob chce isc na AMG, wiec konkurencja jest. Powodzenia:)
          • Gość: pablo Re: Pablo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 16:10
            Kacha nie musialas tego mowic teraz to juz wogule mi sie niechce pisac fizy i
            chemi:( (chyba sie upije:()
    • edwin.sk Re: Biolodzy-gdzie wybieracie się na studia? 14.05.05, 10:36
      leśnictwo sggw:D
      • Gość: stokrotka Re: Biolodzy-gdzie wybieracie się na studia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 13:51
        pielęgniarstwo na AM Poznań
    • Gość: demolkaaa Re: Biolodzy-gdzie wybieracie się na studia? IP: *.crowley.pl 14.05.05, 13:51
      do Pablo-myślę że zależy to też od tego jak pójdzie Tobie fizyka i chemia i
      napewno nie przekreślałabym szans.
    • Gość: nina Re: Biolodzy-gdzie wybieracie się na studia? IP: *.com / *.fookygroup.com 14.05.05, 14:21
      medycyna farmacja lub biologia mysle jeszcez nad biotechnologią POZDRAWIAM!!
    • Gość: andyas Re: Biolodzy-gdzie wybieracie się na studia? IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 14.05.05, 15:28
      Medycyna (AM w W-wie)
      • Gość: chodziarka Re: Biolodzy-gdzie wybieracie się na studia? IP: *.compower.pl 14.05.05, 16:33
        ja chciałam isc na AWF kraków na fizykoterapie, albo na farmacje UJ, ale po
        biologii która mi okropnie poszła, to na pewno sie nie dostane!!!
        PS. ma ktos moze jakies info o AWF Wrocław??? jak tam jest i w ogóle?? prosze o
        cosik o tej uczelni moje gg. 7507223, bede bardzo wdzięczna...
    • Gość: Ania AR Lublin IP: *.pl / 83.238.57.* 14.05.05, 16:06
      A ja się wybieram na Akademie Rolnicza do Lublina,
      kierunek:biotechnologia,biologia lub ochrona środowiska:)
      • malaczarna_kochanka Re: AR Lublin 14.05.05, 16:13
        Kim można być po biotechnologii?
        Moja siostra zdawała mature z biologii, poszło jej dobrze i też myśli o tym
        kierunku, a cała rodzina wytrzeszcza oczy :D
        Gdzie można znaleźć pracę w Polsce po biotech?
        Szczerze mówiąc, to od niej pierwszy raz o takim kierunku usłyszałam :)
      • Gość: sylwia AR Lublin ochrona srodowiska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 17:54
        ja tez bede tam probowac:) powodzenia!
    • Gość: iwonka Re: Biolodzy-gdzie wybieracie się na studia? IP: *.sepolno-krajenskie.sdi.tpnet.pl 14.05.05, 17:06
      filologia polska :)
      • Gość: dżizas Re: Biolodzy-gdzie wybieracie się na studia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 18:17
        biotechnologia, widze, że duzo osob na to chce zdawać, bedzie konkurencja
        • diaboliada23 Re: Biolodzy-gdzie wybieracie się na studia? 14.05.05, 18:20
          Na biotechnologie zawsze była konkurencja.Nie ma co!Opłaca się zdawać na ten
          kierunek bo jest bardzo ciekawy i mozna powiedziec ze prestizowy.
          • Gość: dżizas Re: Biolodzy-gdzie wybieracie się na studia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 18:23
            a studiujesz ten kierunek? Bo ja mam pare pyatn:D
            • Gość: lauda Re: Biolodzy-gdzie wybieracie się na studia? IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 14.05.05, 18:25
              Ja skończyłam... ;-)
              • mada63 zdrowie publiczne 14.05.05, 18:28
                zdrowie publiczne na UJ,musze tylko nauczyc sie na egzamin wos-u.gdyby ktos tez
                na ten kierunek sie wybieral:4062108
              • Gość: dżizas Re: Biolodzy-gdzie wybieracie się na studia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 18:33
                tak? a odezwalabyś sie na meila? mso2@op.pl naprawde pare krociutkich pytanek,
                bo mam dylemat
            • diaboliada23 Re: Biolodzy-gdzie wybieracie się na studia? 14.05.05, 18:29
              O nie nie studiuję ale mam tam znajomych :)
              • malaczarna_kochanka Re: Biolodzy-gdzie wybieracie się na studia? 14.05.05, 20:01
                Czy ktoś mi powie co robi się po tej biotechnologii? Gdzie można pracować w
                Polsce po skończeniu tego kierunku? Bo ja osiwieje przed 30 z tą moją
                sisterką :)
    • Gość: Asica Re: Biolodzy-gdzie wybieracie się na studia? IP: *.aster.pl 14.05.05, 20:19
      Weterynaria /zootechnika na sggw.
      jak ktoś też się wybiera i ma ochotę pogadać to zapraszam: gg:1887206 :)
    • Gość: wrocławianka Re: Biolodzy-gdzie wybieracie się na studia? IP: *.kom / *.kom-net.pl 15.05.05, 00:49
      a ja słyszałam że po biotechnologii pracy w Polsce ni ma:( - z tego co sie
      dowiadywalam od absolwentów - którzy po dwóch latach nadal nie pracuja w
      zawodzie:( w polsce to ewentualnie w laboratoriach na uniwersytetach jest praca
      dla nielicznych a tak poza tym to mało... ale za granicą to sie podobno
      opłaca:):):)
      • Gość: adrija Re: Biolodzy-gdzie wybieracie się na studia? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.05.05, 10:01
        Ja na chemie na UMK,co do biotechnologii moje 2 kolezanki,uciekaja od
        pazdziernika z tego kierunku.Tak,dokladnie zgdazam sie.Kieruek dobry,ale
        persepktywy pracy s ajedynie za granica.Polska nie ma na to pieniedzy
        • Gość: lauda Re: Biolodzy-gdzie wybieracie się na studia? IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 15.05.05, 10:30
          A po jakim kierunku w Polsce jest praca?
          • mada63 Re: Biolodzy-gdzie wybieracie się na studia? 15.05.05, 13:53
            no np. po fryzjerstwie...;)niestety nie ma takich studiow:(
    • Gość: Otellina Re: Biolodzy-gdzie wybieracie się na studia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 16:37
      Medycyna (lekarski) we Wrocławiu lub biologia albo ochrona środowiska też tam
    • Gość: Ania do Sylwii IP: *.pl / 83.238.57.* 15.05.05, 22:13
      heh..kobieto odezwij się do mnie; numer gg:3060260!!!kto wie może w przyszłości
      razem bedziemy na AR studiować!!!!!!!
      • Gość: Misia Re: :) IP: *.is.net.pl 15.07.05, 10:15
        A ja zlozylam na AR Krakow na Zootechnike i sie dowiedzilaam wlasnie ze sie
        dostalam :) jesli ktos tez sie dostal tam pisac :) gg1919208
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka