asia2211 14.05.05, 13:21 Kto wybiera się na studia dzienne na psychologię? Wiecie może gdzie jest fajnie i można się dostać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nigdzie Re: psychologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 13:35 ja startuję na UJ a tam jest baardzo ciężko,jeżeli dostanę się na dzienne to to będzie tylko i wyłącznie cud.Zeby sie dostac trzeba ponoc zrobic test w okolicach 100%,ja zapisałam się na kurs,ale wątpię czy pomoże mi on na tyle,żebym tak dobrze napisała egzamin wstępny...bardzo chce studiowac psychologię ale w sumie to jestem prawie pewna,że się nie dostanę,mimo ze jestem kumatą dziewczynką:)Na UŚ chyba jest psychologia jeszcze ale ja tam nie próbuję bo jestem z krk i glupotą byloby gdybym poszla na studia do inego miasta.Na UJ na psychologię jest 18 osób na miejsce a na stosowaną 22 osoby na miejsce.......... Odpowiedz Link Zgłoś
asia2211 Re: psychologia 14.05.05, 13:39 Dzięki za odpowiedź ja też marzę o psychologii wiem że wszędzie jest ciężko ale co powiesz o Łodzi albo Bydgoszczy tam chyba jest łatwiej A co zdawałaś na maturze żeby się dostać na UJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: psychologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 13:42 psychologia najbardziej oblegany kierunek , dostana się geniusze i Ci z rdzina w rekrutacji :) jeszcze jest na UWrocławskim , ale tam sa już wymogi wysokie zapodane z wszystkiego minimum po 80 z rozszerzonych;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigdzie-Edyta Re: psychologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 13:49 no właśnie a ci,którzy dadząw łapę albo mają rodzinę to inna bajka....ja zdaję polski rozrszerzony i niemiecki rozszerzony,wlasnie we wtorek mam niemiecki...na uj trzeba z rozszerzonego dostac tyle pkt tak zeby odwzorowywały ocene 4 albo 5 tak jest na psychologii a na stosowanej nie ma progu...ja sie orientuje tylko w UJ ale jak masz okazję zdawać na inne uczelnie to zazdroszcze i zachęcam,ale na UJ tez złóż,może Ci się fartnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Catherina Re: psychologia IP: 81.219.88.* 14.05.05, 19:10 a ja na Wrocławski i UMCS - jak sie nie uda to przeciez do wojska mnie nie wezmą...:) i sprobuje za rok - ale sadze ze raczej sie uda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KTOŚ Re: psychologia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 10:19 Na UWr liczy się poziom podstawowy z trzech przedmiotów: pol,jez obcy i do wyboru - mat,his,biol,wos. Dodatkowo można zdawać jeden lub więcej przedmiotów (innych niż w częsci podstawowej)Więc nie chrzańcie o 80% wymaganiach z rozszerzonej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakaś Re: psychologia IP: *.forward.pl / 213.77.14.* 16.05.05, 10:38 dołączam się do obaw i chcęci dostania się na UJ na psychologię- ech..why ten kierunek jest tak strasznie oblegany?? przecież z pracą jest strasznie trudno - chyba że ludzie chca sami rozwiązać swoje problemy ale to się nie udaje po psychologi <sprawdzone > Odpowiedz Link Zgłoś