Dodaj do ulubionych

psychologia

14.05.05, 13:21
Kto wybiera się na studia dzienne na psychologię? Wiecie może gdzie jest
fajnie i można się dostać?
Obserwuj wątek
    • Gość: nigdzie Re: psychologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 13:35
      ja startuję na UJ a tam jest baardzo ciężko,jeżeli dostanę się na dzienne to to
      będzie tylko i wyłącznie cud.Zeby sie dostac trzeba ponoc zrobic test w
      okolicach 100%,ja zapisałam się na kurs,ale wątpię czy pomoże mi on na
      tyle,żebym tak dobrze napisała egzamin wstępny...bardzo chce studiowac
      psychologię ale w sumie to jestem prawie pewna,że się nie dostanę,mimo ze
      jestem kumatą dziewczynką:)Na UŚ chyba jest psychologia jeszcze ale ja tam nie
      próbuję bo jestem z krk i glupotą byloby gdybym poszla na studia do inego
      miasta.Na UJ na psychologię jest 18 osób na miejsce a na stosowaną 22 osoby na
      miejsce..........
      • asia2211 Re: psychologia 14.05.05, 13:39
        Dzięki za odpowiedź ja też marzę o psychologii wiem że wszędzie jest ciężko ale
        co powiesz o Łodzi albo Bydgoszczy tam chyba jest łatwiej A co zdawałaś na
        maturze żeby się dostać na UJ
        • Gość: lol Re: psychologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 13:42
          psychologia najbardziej oblegany kierunek , dostana się geniusze i Ci z rdzina w
          rekrutacji :) jeszcze jest na UWrocławskim , ale tam sa już wymogi wysokie
          zapodane z wszystkiego minimum po 80 z rozszerzonych;/
          • Gość: nigdzie-Edyta Re: psychologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 13:49
            no właśnie a ci,którzy dadząw łapę albo mają rodzinę to inna bajka....ja zdaję
            polski rozrszerzony i niemiecki rozszerzony,wlasnie we wtorek mam
            niemiecki...na uj trzeba z rozszerzonego dostac tyle pkt tak zeby odwzorowywały
            ocene 4 albo 5 tak jest na psychologii a na stosowanej nie ma progu...ja sie
            orientuje tylko w UJ ale jak masz okazję zdawać na inne uczelnie to zazdroszcze
            i zachęcam,ale na UJ tez złóż,może Ci się fartnie:)
            • Gość: Catherina Re: psychologia IP: 81.219.88.* 14.05.05, 19:10
              a ja na Wrocławski i UMCS - jak sie nie uda to przeciez do wojska mnie nie
              wezmą...:) i sprobuje za rok - ale sadze ze raczej sie uda.
              • Gość: KTOŚ Re: psychologia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 10:19
                Na UWr liczy się poziom podstawowy z trzech przedmiotów: pol,jez obcy i do
                wyboru - mat,his,biol,wos. Dodatkowo można zdawać jeden lub więcej przedmiotów
                (innych niż w częsci podstawowej)Więc nie chrzańcie o 80% wymaganiach z
                rozszerzonej...
                • Gość: jakaś Re: psychologia IP: *.forward.pl / 213.77.14.* 16.05.05, 10:38
                  dołączam się do obaw i chcęci dostania się na UJ na psychologię- ech..why ten
                  kierunek jest tak strasznie oblegany?? przecież z pracą jest strasznie trudno -
                  chyba że ludzie chca sami rozwiązać swoje problemy ale to się nie udaje po
                  psychologi <sprawdzone >
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka