Gość: sasanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 20:30 pytanie jak wyżej. a jeśli sie tam wybieracie - to na jaki kierunek i z jakim przedmiotem zdawanym na maturze??? prosze o odpowiedzi i pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olaaa2 Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? 17.05.05, 21:35 zastanawiałam sie nad biotechnologią :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcia Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 21:42 Mysle ze tak jak 90% ludzi idacych tam biotechnologia. Albo daje biole albo matme, zalezy co mi lepiej poszlo, ale obstawiam raczej biole:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.promax.media.pl 18.05.05, 11:59 No ja na biotechnologie składam i dietetyke tak na wszelki wypadek. A zdaje biologie i chemie i wszystko rozszerzone :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasanka Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 22:24 ja biola.. i albo biotechnologia albo - chętniej - ochrona środowiska : ) Odpowiedz Link Zgłoś
olaaa2 Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? 17.05.05, 22:31 ja matme pisałam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: llus Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 22:36 matma i najlepszy kierunek gdzie z moją matmą mam jakieś szanse to Inżynieria Środowiska ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasanka Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 11:37 a nie orientujecie się może, ile jest chętnych na miejsce na poszczególnych kierunkach??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.promax.media.pl 18.05.05, 12:03 Byłam na drzwiach otwartych na AR w Poznaniu i z tego co pamiętam to: biotechnologia - 60 technologia żywienia - 180 Reszty nie pamiętam bo tylko te kierunki mnie interesują :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.promax.media.pl 18.05.05, 12:06 Jeśli chodzi o to ile osób to na biotechnologie ok 7, biologia 2,5 najmniej jest na technologie drewna ok 1 , ogrodnictwo ok. 4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasanka Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 13:49 dzięki :))) a jak jest z ochroną środowiska??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m AR IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 18.05.05, 14:59 ja na AR, tylko ze we Wrocławiu, a kierunek Ekonomia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: llus Dla Sasanki :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 15:02 www.aci.pl/uczelnie.php?id=425 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasanka Re: Dla Sasanki :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 17:13 dziękuję:) zobaczymy ile bedzie wtym roku. ty też tam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasanka Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 12:56 hej, czyzby lista kandydatów na ar poznan na tym forum sie skonczyła...? :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: llus Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 13:00 Nie , na pewno sie nie skończyła... Ja się tam wybieram , ale z matma to mam chyba tylko szanse na Inżynierie Środowiska choć chemia podbno była prosta :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 13:36 ja sie wybieram na biotechnologie(ale podejrzewam ze to bedzie najbardziej oblegany kierunek tam:( ( w zeszlym roku 9 na 1 miejsce...)i ewentualnie na technologie zywnosci.zdawalam biole i chemie,ale jestem pewna ze z bioli lepiej mi poszlo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasanka Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 14:26 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasanka Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 17:34 no ludzie, nie uwierzę ze nie ma nikogo! pytam z ciekawosci jak duza jest konkurencja, ile osob na miejsce - jak zlozylam papiery na ochrone srodowiska i mam z matury 98 i 86 %, a punktow ze swiadectwa 26 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pina-colada Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? 01.07.05, 18:15 Ja, na technologię żywności. Ale tylko jak się nie dostanę do Wrocławia. Aha- chemia 87 i 72 Odpowiedz Link Zgłoś
kinga1234567 Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? 08.07.05, 15:26 JA SKAŁADAM NA LEŚNICTWO ALE JAKOS CHYBA NIKT TAM SIE NIE WYBIERA,,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: una Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.wroclaw.mm.pl 08.07.05, 16:14 a ja na weterynarie ale do Wrocławia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: })i({ Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.crowley.pl 08.07.05, 16:25 ja składam na biotechnologię i na technologię żywności :) a matura z biologii, bo mi lepiej od chemii poszla :D jak myślicie, jaki będzie próg punktowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.adsl.inetia.pl 09.07.05, 11:43 Ja złozyłam na biotechnologie i mam 90/100 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.szczecin.mm.pl 09.07.05, 12:50 ja sie wybierm na ekonomike i organizjce uslug technicznych w rolnicztwie na kierunku technika rolnicza i lesna :P matme na maturze zdawalam :D pp 86 i pr 54 srednia ocen na swiadectwie 4,13 ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cathcom Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 19:18 ... do 10 lipca dokumentacja, kiedy wyniki rekrutacji ????????? Odpowiedz Link Zgłoś
pina-colada Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? 09.07.05, 20:53 Po 20 lipca. Ale zabronili dzwonić, więc jak masz blisko to sobie sprawdzisz, a jak nie, to czekasz na listonosza, bo w internecie też nie będzie listy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Domi Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.05, 21:03 Technologia żywienia. Biologia 90/82, za średnia 30 pkt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cathcom Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 14:50 Jezeli wyniki rekrutacji bedą 20 lipca to proszę mieszkających z Poznaniu o podanie progu punktowego! Tzn. od ilu pkt. przyjmowali:) Z góry dziękuje ! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: 80.51.242.* 11.07.05, 20:26 ja tez prosze, plisss Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cathcom Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 14:52 Proszę o podanie progu na wydział technologii żywności i żywienia ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.umultowo.sdi.tpnet.pl 10.07.05, 14:58 A skladal ktos na ksztaltowanie terenow zieleni??????i ile punktow???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reni Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.kaczory.net.pl / *.kaczory.net.pl 10.07.05, 15:24 skałądał ktoś na leśnictwo?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romek Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 08:52 czy wie ktoś ile jest chętnych na technologię żywności AR ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.crowley.pl 11.07.05, 15:15 na biotechnologie jest 13 osób na miejsce...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cathcom Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 16:24 a ile jest chętnych na technologię żywności i żywienia AR ???? Odpowiedz Link Zgłoś
pina-colada Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? 11.07.05, 16:36 Dużo. Tydzień temu było 750 podań, teraz po zamknięciu na pewno więcej, ale może wypowie się ktoś, kto był tam w niedzielę złożyc papiery? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........... Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.crowley.pl 11.07.05, 18:26 ja byłam dzisiaj o godzinie 13, więc to, że jest 13 osób na miejsce jest wiadomością w 100% pewną. A na technologię żywności i żywienia jest PODOBNO coś koło 9-10, ale za tą informację już głowy nie daje...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cathcom Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 18:51 Masz racje, lepiej nie używaj tych liczb jak nie jesteś pewna:))) ( Mówię o technologii żywności ). Maaaaaaasakra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GUSIA ??dostalam sie ale juz zwolnlam miejsce!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 11:31 Dostalam sie juz wczeniej na swoje upragnione studia wiec zaraz w poniedzialek odebralammiejsce aby nie zajmowac niepotrzebnie miejsca dla innych. AHA ZAPOMNIALAM DODAC ZE ZWOLNILAM MIEJSCE Z TECHNILOGII ZYWNOSCI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cathcom Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 18:57 Przypuśćmy, że tydzień wcześniej (dokładnie w poniedziałek) było 750 chętnych a teraz ... jeżeli na jedno miesce jest 9 kandydatów liczba wzrosła do 1620 osób! Coś mi tutaj śmierdzi !!! Mnie interesuje jaki jest próg punktowy do hoya wafla !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hi Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.crowley.pl 11.07.05, 19:13 progów punktowych na razie nie ma...bo PANIE Z KOMISJI REKRUTACYJNEJ dopiero zaczynają układać wnioski......;p Odpowiedz Link Zgłoś
pina-colada Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? 11.07.05, 21:07 W ogóle to jeden wielki bajzel tam mają. Dwie osoby na całą uczelnię przyjmują dokumenty i tak na prawdę tez za wiele nie wiedzą. I jeszcze prosza żeby do nich nie dzwonić, czekac na list. Paranoja, mam nadzieje, ze jednak dostane się do Wrocławia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :> Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.crowley.pl 11.07.05, 21:12 dokładnie...nic dodać nic ująć...nawet nie chce im sie w necie wyników umieścic, żeby było łatwiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: 82.177.89.* 12.07.05, 10:27 a wie ktoś może ile jest tam osób na biologię i ochrone środowiska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MOBI Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.kaczory.net.pl / *.kaczory.net.pl 12.07.05, 11:26 HEJ, HEJ) SKAŁDAM NALESNICTWO....JAZDA BEDZIE:p:p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cathcom Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 14:37 Jeżeli będziecie wiedzieć więcej na temat rekrutacji ( technologia żwyności ) piszcie proszę. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cathcom Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 18:19 Co jest?! Wiadomo coś więcej odnośnie rekrutacji!? Niecierpliwie się ... wrrr !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Domi Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 17:46 No przeciez kolo 20 miały być wyniki to jeszcze trochę;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooo Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.crowley.pl 19.07.05, 14:57 podobno juz sa wyniki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.umultowo.sdi.tpnet.pl 19.07.05, 15:02 tak juz sa na biotechnologie byl prog 91 na inne nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.crowley.pl 19.07.05, 15:10 na projektowanie terenow zielonych ok.74pkt. Wie ktoś ile jest na technologie zywnosci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DZidziBoo Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 15:14 Wczoraj na tym forum odpowiedziano mi, że prog wynosi 80pkt na technologie zywienia Nie wiem na ile to prawda, a na ile nie... Miejmy nadzieje, że ta ososba sobie nie zartowala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: llus Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 15:30 Dziś podobno o 12 miały już być wyniki inżynierii środowiska. Może się ktoś orientuje jaki był próg, ja jutro jade zoabaczyć , ale chciałbym już dziś wiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.crowley.pl 19.07.05, 15:39 ja zaraz tam jadę, so później napiszę jakie były progi każdy z kierunków :) pap Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 16:08 progi sa takie: biotechnologia - 91 ochrona środowiska - 78 ekonomia - 78,1 rolnictwo - 36 reszty nie widziałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: llus Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 16:18 ehhh tzn , że nie wywiesili listy inżynierii środowiska???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cathcom Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 16:15 Na technologię żywności i żywienia przyjeli 210 osób ... Próg faktycznie 80 pkt!!! Ja osobiście miałem 75 pkt i jestem 112 na liście rezerwowych:)) Warto pisać odwołanie ??? Kuuuuuuuuuuuuuuuu ... a:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :/ Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.crowley.pl 19.07.05, 18:38 ja mam k**** 79,3 pkt. i pisze odwołanie...ale myślę, że mając 75, też możesz pisać, zawsze warto spróbować :) Odpowiedz Link Zgłoś
pina-colada Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? 19.07.05, 18:44 Też mam 79. Wyluzuj, jak zaczną medycy odpadać itp. to się dla nas zwolni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :/ Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.crowley.pl 19.07.05, 23:19 oj zwolni sie zwolni :) ja juz wsrod swoich znajomych naliczylam 5 osob ktore rezygnuja, wiec mam nadzieje ze sie dostane :D Odpowiedz Link Zgłoś
pina-colada Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? 20.07.05, 12:20 Co napisać w uzasadnieniu odwołania? Tzn, wiem, ze to, że mało pkt mi zabrakło, ale co jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: })i({ Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.crowley.pl 20.07.05, 12:42 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=157&w=26598674&a=26691920 nie wiecie przypadkiem czy te listy, które oni wywiesili wczoraj to tylko listy tymczasowe i bedą zmienione po piątku (do piątku Ci co się dostali muszą potwierdzić chęć studiowania) i dopiero wtedy powstaną oficjalne listy przyjętych?Czy może to są już ostateczne listy i jedyne co pozostaje to pisać odwołanie...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noname Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.dobrzec.eni.pl 19.07.05, 19:50 zna ktos moze prog na inzynierie srodowiska ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.kaczory.net.pl / *.kaczory.net.pl 19.07.05, 22:14 wie ktoś jaki próg na lesnictwo..?? pozdrawiam papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAsia Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 14:27 Czy ktos wie ile mam czasu na potwierdzenie czy chce studiowac na technologii zywienia i zywnosci. niestety nie zwolnie miejsca medyczna mnie nie chciala. Odpowiedz Link Zgłoś
hubert13us Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? 20.07.05, 14:59 no wlasnie sam sie nad tym zastanawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAsia Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 15:03 CHcialam sie do nich dodzwonic, ale po 10 razie wybrania numeru stwierdzilam, że to nie ma sensu, albo bylo zajete, albo nikt nie odbieral.. Wysłalam maila...hmm moze odpowiedza... a ten prog 80 to prawda?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: })i({ Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.crowley.pl 20.07.05, 15:33 próg to 80pkt. a czas na potwierdzenie jest do piątku 22. Tak było napisane przy listach z nazwiskami osób przyjętych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAsia Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 15:36 a mozna telefonicznie potwierdzic? jeny jaka ta uczelnia jest nie zorganizowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: })i{( Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.crowley.pl 20.07.05, 15:42 nie dam głowy, ale wydaje mi się, że tam było napisane OSOBIŚCIE no i nie było żadnych numerów telefonów, ale nie przywiązywałam do tego zbytniej wagi, bo wg.punktacji jestem 5. pod kreską :( Ale na bank było napisane, że trzeba orginały dokumentów dostarczyć, więc jak ich nie dawałaś to i tak tam musisz jechać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KASIA Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 15:54 orginaly moje maja, wiec tutaj nie ma problemu a cholera dodzwonic sie nie moge Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: })i({ Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.crowley.pl 20.07.05, 15:59 skoro orginały mają to raczej nie powinno byc problemów, ale oni tam są tak niezorganizowani, że się nie zdziwię jak pomimo to będa Ci kazali przyjechać żeby potwierdzić:/ ja od 10 próbuje się dodzwonić i do tej pory mi się nie udało...więc nie pozostaje nic innego jak tam jutro pojechać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.crowley.pl 20.07.05, 16:15 CZY NA AR MAJĄ LISTĘ REZERWOWĄ?!?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
pina-colada Do })i{( 20.07.05, 16:49 })i{( a ile masz punktów skoro jesteś 5 pod kreską, bo mi zabrakło punkta i się zastanawiam czy są szanse... Odpowiedz jeśli możesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: })i({ Re: Do })i{( IP: *.crowley.pl 20.07.05, 17:17 ogólnie na tej super liście jestem 10. ale tam kilka osób ma po tyle samo pkt. so pod względem punkacji jestem 5.(no i przede mną są dwie osoby które znam i wiem, że rezygnują...) a zabrakło mi 0,7 pkt. Więc skoro Ci zabrakło punkta to na bank są szanse. Zastanawiam się tylko czy pisać odwołanie czy może jest jakaś lista rezerwowa i powinnam poczekać... Odpowiedz Link Zgłoś
hubert13us Re: Do })i{( 20.07.05, 17:19 ja pisalem do nich maila do kiedy nalezy potwierdzic chec studiowania i mi odpowiedzieli ze do 5 sierpnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: })i({ Re: Do })i{( IP: *.crowley.pl 20.07.05, 17:25 tam było napisane, że jak ktoś się dostał to musi potwierdzić do piątku 22. A odwołania są przyjmowane do 5.08. Ale na wielu uczelniach jest tak, że te listy wywieszone teraz są tylko listami "próbnymi" i jest lista rezerwowa. Gdy Ci co się dostali potwierdzą chęć studiowania na wolne miejsca wchodzą Ci spod kreski i potem jest wywieszona kolejna lista...ale nie wiem jak jest na AR... Odpowiedz Link Zgłoś
hubert13us Re: Do })i{( 20.07.05, 17:27 to jak ja mam to potwierdzic do piatku ja czekam na inne wyniki i maja byc dopiero w poniedzilaek to bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: })i({ Re: Do })i{( IP: *.crowley.pl 20.07.05, 17:31 wiem, że bez sensu, ale tak było napisane tam gdzie są wywieszone listy przyjętych...:/ i trzeba orginały dokumentów też do piątku donieść... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: })i({ Re: Do })i{( IP: *.crowley.pl 20.07.05, 17:41 najlepiej zadzwoń do nich jeszcze, żeby mieć pewność... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAsia Re: Do })i{( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 18:32 a zeby odbierali telefon to bym do nich zadzwonila:) Odpowiedz Link Zgłoś
pina-colada Re: Do })i{( 20.07.05, 18:46 Nie dzwon, bo i tak nie odbierają poł dnia dzisiaj wisiałam na telefonie, albo zajęte, albo nikt nie odbiera. Tylko nie wiem czy już pisać odwołanie, czy mnie automatycznie z rezerwy przyjmą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Do })i{( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 19:55 no dobra a co z tymi ktorzy nie sa z poznania i np czekaja na listowne zawiadomienie jak do tej pory do mnie nic nie dotarlo wiec jak mam np do piatku potwierdzic ze chce studiowac skoro nawet nie wiem czy sie dostalam,a mam troche daleko zeby osobiscie spr, co to w ogole za system ehhh, zebym tak wszedzie miala kurde osobiscie spr co za ludzie!!!no i ze sie nawet dodzwonic nie mozna!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pina-colada Re: Do })i{( 20.07.05, 20:00 Absolutnie się z toba zgadzam. Też nie jestem z Poznania i też mnie to wkurza, że nikt mi nie chce łaskawie powiedzieć na którym jestem miejscu na rezerwowej. A mam za daleko żeby tam co chwilę jeżdzić. Ale co my, biedne żuczki możemy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Do })i{( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 20:06 a dostales(as) zawiadomienie poczta czy jestes przyjety(a) czy nie? a w ogole to tzreba bylo im tam dac koperte zwrotna?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: })i({ Re: Do pina-colada IP: *.crowley.pl 20.07.05, 21:42 osoby mające ok.75-76pkt. są w okolicach 100 miejsca na liście rezerwowej ja mam 79,3 i wg. nazwiska jestem 10. więc jeśli zabrakło Ci 1pkt. lub coś koło tego no to będziesz 15 może 20...A co do odwołania mam ten sam problem, bo nie mam pojęcia czy jest jakaś lista rezerwowa i czy mnie przyjmą od razu jak się zwolnią miejsca, czy muszę to piekielne odwołanie pisać... Właśnie rozmawiałam z moją koleżanką, która się dostała i mówiła, że jej się wydaje, że do piątku trzeba potwierdzać. Ja tam jutro rano będę, wiec jeszcze sprawdzę. Odpowiedz Link Zgłoś
pina-colada Re: Do pina-colada 20.07.05, 22:10 Boże, ale bajzel tam mają ))i((, ja już napisałam odwołanie, ale nie wysłałam jeszce, bo nie wiem nic tak naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: })i({ Re: Do pina-colada IP: *.crowley.pl 20.07.05, 22:14 ja też już mam napisane...a dodajesz to tego jakieś ekstra załaczniki?czy tylko sam wniosek? Odpowiedz Link Zgłoś
pina-colada Re: Do pina-colada 20.07.05, 22:16 No właśnie chętnie bym im cos tam dodała, niech mają i się cieszą, ale nie za bardzo wiem co. A Ty coś dodajesz i jak tak to co? Jakieś kursy językowe to chyba nie, a fce dopiero robię więc nie amm jeszcze jak im dać. Nie mam pojecia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: })i({ Re: Do pina-colada IP: *.crowley.pl 20.07.05, 22:23 hmm...ja mam CAE ale co to ma do technologii zywności...:/ i tak sobie myślę, że nie bardzo mam co tam włożyć, no bo osiągnięcia mam w zupełnie innych dziedzinach :] Z resztą nadal się zastanawiam, czy nie mają tej listy rezerwowej, bo najchętniej bym sobie to całe odwołanie darowała...a dodzwonić się tam za cholerę nie można, bo dzisiaj pół dnia próbowałam więc rano tam poprostu pojadę i się dowiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
pina-colada Re: Do pina-colada 20.07.05, 22:24 Prześlę ci meila i mam wielką prośbę, zrobisz coiś dla mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: })i({ Re: Do pina-colada IP: *.crowley.pl 20.07.05, 22:26 no nie ma problemu... Odpowiedz Link Zgłoś
pina-colada Re: Do pina-colada 20.07.05, 22:29 Ale nie jesteś zalogowana więc nie masz gazetowego ale może masz gg, mój nr 2455983, napisz jak możesz, bo mam ogromniastą prośbę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 21:10 czy na pewno bylo napisane obok list przyjetych ze nalezy zadeklarowac chec podjecia studiow do 22 lipca? a nawet jesli tak to trzeba doniesc im juz od razu oryginal swiadectwa? niektorzy przeciez nawet go nie maja bo zostawili na innych uczelniach, ktore jeszcze nei oglosily wynikow.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.kaczory.net.pl / *.kaczory.net.pl 20.07.05, 21:11 dokąłdnie..marta, zgadzam sie z Tobą...uczelnia jest niezorganizowana...złozyłam jeszcze na atr..i tam wyniki sa dopiero 28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONIA Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.kaczory.net.pl / *.kaczory.net.pl 20.07.05, 21:14 A GDZIE W OGÓLE WISZA WYNIKI?? POMOCY!! Odpowiedz Link Zgłoś
hubert13us Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? 20.07.05, 21:29 pisalem na Ar i odpowiedzieli mi ze mamy czas do 5 sierpnia ale teraz sam nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leniu Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: 217.153.136.* 23.07.05, 21:28 Dzis dostalem list z AR.Warunkiem wpisania na liste studentow jest pisemne oswiadczenie o podjeciu studiow(druk do wypelnienia i wyslania), oraz dostarczenie oryginalu swiadectwa dojrzalosci do Dziekanatu,do 10-tego sierpnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: })i({ Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.crowley.pl 20.07.05, 21:33 wyniki wiszą tam gdzie są siedziby poszczególnych wydziałów... Odpowiedz Link Zgłoś
kinga1234567 Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? 20.07.05, 21:44 a nie sa np na wojska polskiego...chodzi mi o wszytskie wydzialy....papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: })i({ Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.crowley.pl 20.07.05, 21:47 ja byłam na wojska polskiego i w tym wysokim budynku są wyniki ochrony środowiska, rolnictwa, ekonomii i biotechnologii...natomiast wyniki technologii żywności są po drugiej stronie ulicy w tym niższym budynku. Co z resztą kierunków nie mam pojęcia, bo mnie to nie interesowało... Odpowiedz Link Zgłoś
kinga1234567 Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? 20.07.05, 21:56 A NIE WIESZ GDZIE WYNIKI NA LEŚNICTWO?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: })i({ Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.crowley.pl 20.07.05, 22:05 nie mam pojęcia...ale jak tam byłam to jakas pani powiedziała mi, że wyniki są tam gdzie siedziby wydziałow. Ja wyników na leśnictwo nigdzie nie widziałam a oglądałam wszystkie listy zarówno w tym wysokim budynku jak i w tym nizszym po drugiej stronie ulicy. Więc to chyba musi gdzieś indziej być, najlepiej pójdź na wojska polskiego i zapytaj... Odpowiedz Link Zgłoś
kinga1234567 Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? 20.07.05, 22:17 no tylko ze ja nie jestem z poznia i mam kawałek do niego...i ty jest problem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 22:24 Ja tez nie jestem z Poznania, ale chyba w piatek zrobie sobie wycieczke. przymusowa i do tego samotna ale coz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: })i({ Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.crowley.pl 20.07.05, 22:29 Ci co nie są z Poznania faktycznie mają spory problem...ja na szczęście musze tam tylko 0,5h tramwajem jechać :D AR za organizację powinna jakiś medal chyba dostać.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAsia Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 22:34 I medycznej tez dajcie, bo robi sobie pkt nie waidomo skad...moze ktos wie..jak z naszych wynikow z matur mozna bylo otrzymac ponad 6000pkt:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: })i({ Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.crowley.pl 20.07.05, 22:50 głowię się nad tym od rana...i nie mam pojęcia w jaki sposób oni do tego doszli, wyszło mi, że musieli liczbę pkt. przez ok.36 pomnożyć <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.kaczory.net.pl / *.kaczory.net.pl 20.07.05, 22:53 mój orginał jest w bydgoszczy..ale bardzo chce iśc do pozniania...tzn ze bede musiaął zrobic wycieczke poznań-bydgoszcz-poznań w piatek?? masakra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: })i({ Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.crowley.pl 20.07.05, 22:56 uuuuuu...faktycznie masakra...ja tam jutro będę więc dokładnie przeczytam jak to w końcu jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 23:03 do tych nie z poznania-jak sie dowiedzieliscie o przyjeciu lub nie? dostal ktos list i czy on byl priorytet czy zwykly?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaa Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.crowley.pl 20.07.05, 23:07 ja jestem z poznania i nie dostałam żadnego listu, więc chyba Ci spoza tym bardziej...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.kaczory.net.pl / *.kaczory.net.pl 20.07.05, 23:23 chyba to sciema z tymi listami...poszli na łatwizne i wywiesili listy...troszkę nie fair...no lae cóz...pania z dziekanatu nie chciało się kleic kopert i co my mamy teraz poczac?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 23:29 no tak, chyba sie placilo to 80zl nie na nic,wiec chyba mogliby sie pofatygowac wyslac ta wiadomosc!!! kur....cze jestem oburzona!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.kaczory.net.pl / *.kaczory.net.pl 20.07.05, 23:47 oburzona to mało powiedziane...ale o co w ogole chodzi z tym dostarczeniem orginału do 22, przeceiż to bzdura..miało być powiadomienie listowne...tak było napisane wszedzie to niech teraz sie grzeją...ja czekam na list a jakby cio.!! papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaa Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.crowley.pl 20.07.05, 23:48 ich tam w ogóle powaliło...podobno mają być listy, tylko ciekawe KIEDY... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.kaczory.net.pl / *.kaczory.net.pl 21.07.05, 09:44 wybiera ktos sie sprawdzic listy?? byłabym wdzieczna jakby ktos sprawdził mój wydział(nie jestem z poznania)...prosze odezwijcie sie na gg 2354311 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.kaczory.net.pl / *.kaczory.net.pl 21.07.05, 09:48 dodzwoniłam sie na ar !!!!!! hura!~!~!!!!! dostałam sie!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Do Kingi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 10:21 Czy jesli sie dodzwonilas, to wiesz do kiedy trzeba potwierdzic i co z listami.. Mozesz sie podzielic Tymi informacjami:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: })i({ ODWOŁANIA I INNE PRZYDATNE INFORMAC IP: *.crowley.pl 21.07.05, 14:29 oni wysyłają listy polecone...ja już dostałam :/ jeżeli chodzi o potwierdzanie chęci studiowania to tam jest napisane że trzeba to zrobić NIEZWŁOCZNIE i donieść orginały do sekretariatu wydziału (jakoś tak to się nazywa) ale pod tym jest napisane, że niby ten sekretariat jest czynny do 22.07 nie wiem do końca o co chodzi, więc może na potwierdzenie jest więcej czasu...a jeżeli chodzi o odwołania jo jak ktoś ma jakieś pytania to chętnie udzielę odpwiedzi, bo dzisiaj tam byłam i wiem już na ten temat CHYBA wszystko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAsia Re: ODWOŁANIA I INNE PRZYDATNE INFORMAC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 14:36 I tak juz tam nie ide. dzis sie doweidzialam, że dostałam sie na UAM na biologie, wiec to wybieram. nie wiem tylko do kiedy moge odebrac papiery, bo oni maja moje orginaly, ale w przyszlym tygodniu wszytsko zalatwie. Dzis swietuje sobie troche;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: })i({ Re: ODWOŁANIA I INNE PRZYDATNE INFORMACJE IP: *.crowley.pl 21.07.05, 14:40 papiery można odebrać w sekretariatach wydziałów w godz.11.00-13.00. A do 25.07 gdzieś indziej, ale nie bardzo pamiętam gdzie...:/ też się dostałam na biologię :D ale chyba sobie ją daruję... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: ODWOŁANIA I INNE PRZYDATNE INFORMACJE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 15:32 W takim razie i tak bede musiala szybko tam pojechac, bo wkoncu oni maja moje orginaly wszytskiego. Ja nie ide na rolnicza, bo odstrasza mnie organizacja tego wszystkiego:) Odpowiedz Link Zgłoś
pina-colada Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? 21.07.05, 10:00 Też próbuję, ale ciągle zajęte... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAsia Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 10:19 Ja probowalam wczoraj i wczoraj napisalm maile..olali mnie jak narzie i odpowiedzi nie dostalam. jutro jade i koniec... Podrzuce przy okazji odwolanie na medyczna Odpowiedz Link Zgłoś
hubert13us potwierdzenie checi studiowania do 10 sierpnia!!!! 21.07.05, 15:44 jw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: potwierdzenie checi studiowania do 10 sierpni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 18:41 To dobrze, że do 1 sierpnia to nie musze sie zbytnio spieszyc z odebraniem paierow;) Odpowiedz Link Zgłoś