Dodaj do ulubionych

AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA???

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 20:30
pytanie jak wyżej.

a jeśli sie tam wybieracie - to na jaki kierunek i z jakim przedmiotem
zdawanym na maturze???

prosze o odpowiedzi i pozdrawiam :)
Obserwuj wątek
    • olaaa2 Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? 17.05.05, 21:35
      zastanawiałam sie nad biotechnologią :)
      • Gość: ewcia Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 21:42
        Mysle ze tak jak 90% ludzi idacych tam biotechnologia. Albo daje biole albo
        matme, zalezy co mi lepiej poszlo, ale obstawiam raczej biole:)
        • Gość: Aga Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.promax.media.pl 18.05.05, 11:59
          No ja na biotechnologie składam i dietetyke tak na wszelki wypadek. A zdaje
          biologie i chemie i wszystko rozszerzone :)
    • Gość: sasanka Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 22:24
      ja biola.. i albo biotechnologia albo - chętniej - ochrona środowiska : )
      • olaaa2 Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? 17.05.05, 22:31
        ja matme pisałam :-)
    • Gość: llus Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 22:36
      matma i najlepszy kierunek gdzie z moją matmą mam jakieś szanse to Inżynieria
      Środowiska ...
    • Gość: sasanka Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 11:37
      a nie orientujecie się może, ile jest chętnych na miejsce na poszczególnych
      kierunkach???
      • Gość: Aga Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.promax.media.pl 18.05.05, 12:03
        Byłam na drzwiach otwartych na AR w Poznaniu i z tego co pamiętam to:
        biotechnologia - 60
        technologia żywienia - 180
        Reszty nie pamiętam bo tylko te kierunki mnie interesują :P
        • Gość: Aga Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.promax.media.pl 18.05.05, 12:06
          Jeśli chodzi o to ile osób to na biotechnologie ok 7, biologia 2,5 najmniej
          jest na technologie drewna ok 1 , ogrodnictwo ok. 4
          • Gość: sasanka Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 13:49
            dzięki :))) a jak jest z ochroną środowiska???
            • Gość: m AR IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 18.05.05, 14:59
              ja na AR, tylko ze we Wrocławiu, a kierunek Ekonomia.
            • Gość: llus Dla Sasanki :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 15:02
              www.aci.pl/uczelnie.php?id=425
              • Gość: sasanka Re: Dla Sasanki :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 17:13
                dziękuję:) zobaczymy ile bedzie wtym roku. ty też tam?
    • Gość: sasanka Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 12:56
      hej, czyzby lista kandydatów na ar poznan na tym forum sie skonczyła...? :>
      • Gość: llus Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 13:00
        Nie , na pewno sie nie skończyła... Ja się tam wybieram , ale z matma to mam
        chyba tylko szanse na Inżynierie Środowiska choć chemia podbno była prosta :/
    • Gość: Madzia Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 13:36
      ja sie wybieram na biotechnologie(ale podejrzewam ze to bedzie najbardziej
      oblegany kierunek tam:( ( w zeszlym roku 9 na 1 miejsce...)i ewentualnie na
      technologie zywnosci.zdawalam biole i chemie,ale jestem pewna ze z bioli lepiej
      mi poszlo:)
    • Gość: sasanka Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 14:26
      up
    • Gość: sasanka Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 17:34
      no ludzie, nie uwierzę ze nie ma nikogo! pytam z ciekawosci jak duza jest
      konkurencja, ile osob na miejsce - jak zlozylam papiery na ochrone srodowiska i
      mam z matury 98 i 86 %, a punktow ze swiadectwa 26

pozdrawiam
      • pina-colada Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? 01.07.05, 18:15
        Ja, na technologię żywności. Ale tylko jak się nie dostanę do Wrocławia. Aha-
        chemia 87 i 72
        • kinga1234567 Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? 08.07.05, 15:26
          JA SKAŁADAM NA LEŚNICTWO ALE JAKOS CHYBA NIKT TAM SIE NIE WYBIERA,,,
          • Gość: una Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.wroclaw.mm.pl 08.07.05, 16:14
            a ja na weterynarie ale do Wrocławia ;)
    • Gość: })i({ Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.crowley.pl 08.07.05, 16:25
      ja składam na biotechnologię i na technologię żywności :) a matura z biologii,
      bo mi lepiej od chemii poszla :D jak myślicie, jaki będzie próg punktowy?
      • Gość: asia Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.adsl.inetia.pl 09.07.05, 11:43
        Ja złozyłam na biotechnologie i mam 90/100
    • Gość: ania Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.szczecin.mm.pl 09.07.05, 12:50
      ja sie wybierm na ekonomike i organizjce uslug technicznych w rolnicztwie na
      kierunku technika rolnicza i lesna :P matme na maturze zdawalam :D pp 86 i pr
      54 srednia ocen na swiadectwie 4,13 ;P
    • Gość: cathcom Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 19:18
      ... do 10 lipca dokumentacja, kiedy wyniki rekrutacji ?????????
      • pina-colada Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? 09.07.05, 20:53
        Po 20 lipca. Ale zabronili dzwonić, więc jak masz blisko to sobie sprawdzisz, a
        jak nie, to czekasz na listonosza, bo w internecie też nie będzie listy.
        • Gość: Domi Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.05, 21:03
          Technologia żywienia. Biologia 90/82, za średnia 30 pkt.
          • Gość: cathcom Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 14:50
            Jezeli wyniki rekrutacji bedą 20 lipca to proszę mieszkających z Poznaniu o
            podanie progu punktowego! Tzn. od ilu pkt. przyjmowali:) Z góry dziękuje !
            Pozdrawiam!
            • Gość: olka Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: 80.51.242.* 11.07.05, 20:26
              ja tez prosze, plisss
          • Gość: cathcom Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 14:52
            Proszę o podanie progu na wydział technologii żywności i żywienia ... :)
            • Gość: j Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.umultowo.sdi.tpnet.pl 10.07.05, 14:58
              A skladal ktos na ksztaltowanie terenow zieleni??????i ile punktow????
              • Gość: reni Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.kaczory.net.pl / *.kaczory.net.pl 10.07.05, 15:24
                skałądał ktoś na leśnictwo??
    • Gość: romek Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 08:52
      czy wie ktoś ile jest chętnych na technologię żywności AR ???
    • Gość: ........ Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.crowley.pl 11.07.05, 15:15
      na biotechnologie jest 13 osób na miejsce...:/
      • Gość: cathcom Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 16:24
        a ile jest chętnych na technologię żywności i żywienia AR ????
        • pina-colada Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? 11.07.05, 16:36
          Dużo. Tydzień temu było 750 podań, teraz po zamknięciu na pewno więcej, ale
          może wypowie się ktoś, kto był tam w niedzielę złożyc papiery?
          • Gość: ........... Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.crowley.pl 11.07.05, 18:26
            ja byłam dzisiaj o godzinie 13, więc to, że jest 13 osób na miejsce jest
            wiadomością w 100% pewną. A na technologię żywności i żywienia jest PODOBNO coś
            koło 9-10, ale za tą informację już głowy nie daje...:/
            • Gość: cathcom Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 18:51
              Masz racje, lepiej nie używaj tych liczb jak nie jesteś pewna:))) ( Mówię o
              technologii żywności ). Maaaaaaasakra!
          • Gość: GUSIA ??dostalam sie ale juz zwolnlam miejsce!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 11:31
            Dostalam sie juz wczeniej na swoje upragnione studia wiec zaraz w poniedzialek
            odebralammiejsce aby nie zajmowac niepotrzebnie miejsca dla innych. AHA
            ZAPOMNIALAM DODAC ZE ZWOLNILAM MIEJSCE Z TECHNILOGII ZYWNOSCI
    • Gość: cathcom Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 18:57
      Przypuśćmy, że tydzień wcześniej (dokładnie w poniedziałek) było 750 chętnych a
      teraz ... jeżeli na jedno miesce jest 9 kandydatów liczba wzrosła do 1620 osób!
      Coś mi tutaj śmierdzi !!! Mnie interesuje jaki jest próg punktowy do hoya
      wafla !!!
      • Gość: hi Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.crowley.pl 11.07.05, 19:13
        progów punktowych na razie nie ma...bo PANIE Z KOMISJI REKRUTACYJNEJ dopiero
        zaczynają układać wnioski......;p
        • pina-colada Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? 11.07.05, 21:07
          W ogóle to jeden wielki bajzel tam mają. Dwie osoby na całą uczelnię przyjmują
          dokumenty i tak na prawdę tez za wiele nie wiedzą. I jeszcze prosza żeby do
          nich nie dzwonić, czekac na list. Paranoja, mam nadzieje, ze jednak dostane się
          do Wrocławia.
          • Gość: :> Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.crowley.pl 11.07.05, 21:12
            dokładnie...nic dodać nic ująć...nawet nie chce im sie w necie wyników
            umieścic, żeby było łatwiej...
            • Gość: @ Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: 82.177.89.* 12.07.05, 10:27
              a wie ktoś może ile jest tam osób na biologię i ochrone środowiska?
    • Gość: MOBI Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.kaczory.net.pl / *.kaczory.net.pl 12.07.05, 11:26
      HEJ, HEJ) SKAŁDAM NALESNICTWO....JAZDA BEDZIE:p:p
      • Gość: cathcom Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 14:37
        Jeżeli będziecie wiedzieć więcej na temat rekrutacji ( technologia żwyności )
        piszcie proszę. Pozdrawiam!
    • Gość: cathcom Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 18:19
      Co jest?! Wiadomo coś więcej odnośnie rekrutacji!? Niecierpliwie się ...
      wrrr !!!!!
      • Gość: Domi Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 17:46
        No przeciez kolo 20 miały być wyniki to jeszcze trochę;P
        • Gość: ooo Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.crowley.pl 19.07.05, 14:57
          podobno juz sa wyniki...
          • Gość: xyz Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.umultowo.sdi.tpnet.pl 19.07.05, 15:02
            tak juz sa
            na biotechnologie byl prog 91 na inne nie wiem
            • Gość: ... Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.crowley.pl 19.07.05, 15:10
              na projektowanie terenow zielonych ok.74pkt. Wie ktoś ile jest na technologie
              zywnosci?
    • Gość: DZidziBoo Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 15:14
      Wczoraj na tym forum odpowiedziano mi, że prog wynosi 80pkt na technologie
      zywienia
      Nie wiem na ile to prawda, a na ile nie...
      Miejmy nadzieje, że ta ososba sobie nie zartowala
      • Gość: llus Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 15:30
        Dziś podobno o 12 miały już być wyniki inżynierii środowiska. Może się ktoś
        orientuje jaki był próg, ja jutro jade zoabaczyć , ale chciałbym już dziś wiedzieć
        • Gość: ka Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.crowley.pl 19.07.05, 15:39
          ja zaraz tam jadę, so później napiszę jakie były progi każdy z kierunków :) pap
          • Gość: marta Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 16:08
            progi sa takie:
            biotechnologia - 91
            ochrona środowiska - 78
            ekonomia - 78,1
            rolnictwo - 36
            reszty nie widziałam
            • Gość: llus Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 16:18
              ehhh tzn , że nie wywiesili listy inżynierii środowiska????
    • Gość: cathcom Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 16:15
      Na technologię żywności i żywienia przyjeli 210 osób ... Próg faktycznie 80
      pkt!!! Ja osobiście miałem 75 pkt i jestem 112 na liście rezerwowych:)) Warto
      pisać odwołanie ??? Kuuuuuuuuuuuuuuuu ... a:)
      • Gość: :/ Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.crowley.pl 19.07.05, 18:38
        ja mam k**** 79,3 pkt. i pisze odwołanie...ale myślę, że mając 75, też możesz
        pisać, zawsze warto spróbować :)
        • pina-colada Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? 19.07.05, 18:44
          Też mam 79. Wyluzuj, jak zaczną medycy odpadać itp. to się dla nas zwolni.
          • Gość: :/ Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.crowley.pl 19.07.05, 23:19
            oj zwolni sie zwolni :) ja juz wsrod swoich znajomych naliczylam 5 osob ktore
            rezygnuja, wiec mam nadzieje ze sie dostane :D
          • pina-colada Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? 20.07.05, 12:20
            Co napisać w uzasadnieniu odwołania? Tzn, wiem, ze to, że mało pkt mi zabrakło,
            ale co jeszcze?
            • Gość: })i({ Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.crowley.pl 20.07.05, 12:42
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=157&w=26598674&a=26691920
              nie wiecie przypadkiem czy te listy, które oni wywiesili
              wczoraj to tylko listy tymczasowe i bedą zmienione po piątku (do piątku Ci co
              się dostali muszą potwierdzić chęć studiowania) i dopiero wtedy powstaną
              oficjalne listy przyjętych?Czy może to są już ostateczne listy i jedyne co
              pozostaje to pisać odwołanie...:/
    • Gość: noname Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.dobrzec.eni.pl 19.07.05, 19:50
      zna ktos moze prog na inzynierie srodowiska ?
      • Gość: jaga Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.kaczory.net.pl / *.kaczory.net.pl 19.07.05, 22:14
        wie ktoś jaki próg na lesnictwo..?? pozdrawiam papa
        • Gość: KAsia Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 14:27
          Czy ktos wie ile mam czasu na potwierdzenie czy chce studiowac na technologii
          zywienia i zywnosci. niestety nie zwolnie miejsca medyczna mnie nie chciala.
          • hubert13us Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? 20.07.05, 14:59
            no wlasnie sam sie nad tym zastanawiam!!
            • Gość: KAsia Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 15:03
              CHcialam sie do nich dodzwonic, ale po 10 razie wybrania numeru stwierdzilam,
              że to nie ma sensu, albo bylo zajete, albo nikt nie odbieral.. Wysłalam
              maila...hmm moze odpowiedza... a ten prog 80 to prawda??
              • Gość: })i({ Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.crowley.pl 20.07.05, 15:33
                próg to 80pkt. a czas na potwierdzenie jest do piątku 22. Tak było napisane
                przy listach z nazwiskami osób przyjętych.
                • Gość: KAsia Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 15:36
                  a mozna telefonicznie potwierdzic? jeny jaka ta uczelnia jest nie
                  zorganizowana.
                  • Gość: })i{( Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.crowley.pl 20.07.05, 15:42
                    nie dam głowy, ale wydaje mi się, że tam było napisane OSOBIŚCIE no i nie było
                    żadnych numerów telefonów, ale nie przywiązywałam do tego zbytniej wagi, bo
                    wg.punktacji jestem 5. pod kreską :( Ale na bank było napisane, że trzeba
                    orginały dokumentów dostarczyć, więc jak ich nie dawałaś to i tak tam musisz
                    jechać...
                    • Gość: KASIA Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 15:54
                      orginaly moje maja, wiec tutaj nie ma problemu
                      a cholera dodzwonic sie nie moge
                      • Gość: })i({ Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.crowley.pl 20.07.05, 15:59
                        skoro orginały mają to raczej nie powinno byc problemów, ale oni tam są tak
                        niezorganizowani, że się nie zdziwię jak pomimo to będa Ci kazali przyjechać
                        żeby potwierdzić:/ ja od 10 próbuje się dodzwonić i do tej pory mi się nie
                        udało...więc nie pozostaje nic innego jak tam jutro pojechać.
                        • Gość: ??? Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.crowley.pl 20.07.05, 16:15
                          CZY NA AR MAJĄ LISTĘ REZERWOWĄ?!?!?!
                    • pina-colada Do })i{( 20.07.05, 16:49
                      })i{( a ile masz punktów skoro jesteś 5 pod kreską, bo mi zabrakło punkta i
                      się zastanawiam czy są szanse... Odpowiedz jeśli możesz.
                      • Gość: })i({ Re: Do })i{( IP: *.crowley.pl 20.07.05, 17:17
                        ogólnie na tej super liście jestem 10. ale tam kilka osób ma po tyle samo pkt.
                        so pod względem punkacji jestem 5.(no i przede mną są dwie osoby które znam i
                        wiem, że rezygnują...) a zabrakło mi 0,7 pkt. Więc skoro Ci zabrakło punkta to
                        na bank są szanse. Zastanawiam się tylko czy pisać odwołanie czy może jest
                        jakaś lista rezerwowa i powinnam poczekać...
                      • hubert13us Re: Do })i{( 20.07.05, 17:19
                        ja pisalem do nich maila do kiedy nalezy potwierdzic chec studiowania i mi
                        odpowiedzieli ze do 5 sierpnia
                        • Gość: })i({ Re: Do })i{( IP: *.crowley.pl 20.07.05, 17:25
                          tam było napisane, że jak ktoś się dostał to musi potwierdzić do piątku 22. A
                          odwołania są przyjmowane do 5.08. Ale na wielu uczelniach jest tak, że te listy
                          wywieszone teraz są tylko listami "próbnymi" i jest lista rezerwowa. Gdy Ci co
                          się dostali potwierdzą chęć studiowania na wolne miejsca wchodzą Ci spod kreski
                          i potem jest wywieszona kolejna lista...ale nie wiem jak jest na AR...
                          • hubert13us Re: Do })i{( 20.07.05, 17:27
                            to jak ja mam to potwierdzic do piatku ja czekam na inne wyniki i maja byc
                            dopiero w poniedzilaek to bez sensu
                            • Gość: })i({ Re: Do })i{( IP: *.crowley.pl 20.07.05, 17:31
                              wiem, że bez sensu, ale tak było napisane tam gdzie są wywieszone listy
                              przyjętych...:/ i trzeba orginały dokumentów też do piątku donieść...
                              • hubert13us Re: Do })i{( 20.07.05, 17:34
                                to w takim razie mam ich gdzies!!!
                                • Gość: })i({ Re: Do })i{( IP: *.crowley.pl 20.07.05, 17:41
                                  najlepiej zadzwoń do nich jeszcze, żeby mieć pewność...
                                  • Gość: KAsia Re: Do })i{( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 18:32
                                    a zeby odbierali telefon to bym do nich zadzwonila:)
                                    • pina-colada Re: Do })i{( 20.07.05, 18:46
                                      Nie dzwon, bo i tak nie odbierają poł dnia dzisiaj wisiałam na telefonie, albo
                                      zajęte, albo nikt nie odbiera. Tylko nie wiem czy już pisać odwołanie, czy mnie
                                      automatycznie z rezerwy przyjmą?
                                      • Gość: ja Re: Do })i{( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 19:55
                                        no dobra a co z tymi ktorzy nie sa z poznania i np czekaja na listowne
                                        zawiadomienie jak do tej pory do mnie nic nie dotarlo wiec jak mam np do piatku
                                        potwierdzic ze chce studiowac skoro nawet nie wiem czy sie dostalam,a mam
                                        troche daleko zeby osobiscie spr, co to w ogole za system ehhh, zebym tak
                                        wszedzie miala kurde osobiscie spr co za ludzie!!!no i ze sie nawet dodzwonic
                                        nie mozna!!!!
                                        • pina-colada Re: Do })i{( 20.07.05, 20:00
                                          Absolutnie się z toba zgadzam. Też nie jestem z Poznania i też mnie to wkurza,
                                          że nikt mi nie chce łaskawie powiedzieć na którym jestem miejscu na rezerwowej.
                                          A mam za daleko żeby tam co chwilę jeżdzić. Ale co my, biedne żuczki możemy?
                                          • Gość: ja Re: Do })i{( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 20:06
                                            a dostales(as) zawiadomienie poczta czy jestes przyjety(a) czy nie? a w ogole
                                            to tzreba bylo im tam dac koperte zwrotna??
                                      • Gość: })i({ Re: Do pina-colada IP: *.crowley.pl 20.07.05, 21:42
                                        osoby mające ok.75-76pkt. są w okolicach 100 miejsca na liście rezerwowej ja
                                        mam 79,3 i wg. nazwiska jestem 10. więc jeśli zabrakło Ci 1pkt. lub coś koło
                                        tego no to będziesz 15 może 20...A co do odwołania mam ten sam problem, bo nie
                                        mam pojęcia czy jest jakaś lista rezerwowa i czy mnie przyjmą od razu jak się
                                        zwolnią miejsca, czy muszę to piekielne odwołanie pisać...

Właśnie rozmawiałam z moją koleżanką, która się dostała i mówiła, że jej się
                                        wydaje, że do piątku trzeba potwierdzać. Ja tam jutro rano będę, wiec jeszcze
                                        sprawdzę.
                                        • pina-colada Re: Do pina-colada 20.07.05, 22:10
                                          Boże, ale bajzel tam mają ))i((, ja już napisałam odwołanie, ale nie wysłałam
                                          jeszce, bo nie wiem nic tak naprawdę.
                                          • Gość: })i({ Re: Do pina-colada IP: *.crowley.pl 20.07.05, 22:14
                                            ja też już mam napisane...a dodajesz to tego jakieś ekstra załaczniki?czy tylko
                                            sam wniosek?
                                            • pina-colada Re: Do pina-colada 20.07.05, 22:16
                                              No właśnie chętnie bym im cos tam dodała, niech mają i się cieszą, ale nie za
                                              bardzo wiem co. A Ty coś dodajesz i jak tak to co?
                                              Jakieś kursy językowe to chyba nie, a fce dopiero robię więc nie amm jeszcze
                                              jak im dać. Nie mam pojecia.
                                              • Gość: })i({ Re: Do pina-colada IP: *.crowley.pl 20.07.05, 22:23
                                                hmm...ja mam CAE ale co to ma do technologii zywności...:/ i tak sobie myślę,
                                                że nie bardzo mam co tam włożyć, no bo osiągnięcia mam w zupełnie innych
                                                dziedzinach :] Z resztą nadal się zastanawiam, czy nie mają tej listy
                                                rezerwowej, bo najchętniej bym sobie to całe odwołanie darowała...a dodzwonić
                                                się tam za cholerę nie można, bo dzisiaj pół dnia próbowałam więc rano tam
                                                poprostu pojadę i się dowiem :)
                                                • pina-colada Re: Do pina-colada 20.07.05, 22:24
                                                  Prześlę ci meila i mam wielką prośbę, zrobisz coiś dla mnie?
                                                  • Gość: })i({ Re: Do pina-colada IP: *.crowley.pl 20.07.05, 22:26
                                                    no nie ma problemu...
                                                  • pina-colada Re: Do pina-colada 20.07.05, 22:29
                                                    Ale nie jesteś zalogowana więc nie masz gazetowego ale może masz gg, mój nr
                                                    2455983, napisz jak możesz, bo mam ogromniastą prośbę!
    • Gość: marta Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 21:10
      czy na pewno bylo napisane obok list przyjetych ze nalezy zadeklarowac chec
      podjecia studiow do 22 lipca? a nawet jesli tak to trzeba doniesc im juz od
      razu oryginal swiadectwa? niektorzy przeciez nawet go nie maja bo zostawili na
      innych uczelniach, ktore jeszcze nei oglosily wynikow....
      • Gość: monia Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.kaczory.net.pl / *.kaczory.net.pl 20.07.05, 21:11
        dokąłdnie..marta, zgadzam sie z Tobą...uczelnia jest niezorganizowana...złozyłam
        jeszcze na atr..i tam wyniki sa dopiero 28
    • Gość: MONIA Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.kaczory.net.pl / *.kaczory.net.pl 20.07.05, 21:14
      A GDZIE W OGÓLE WISZA WYNIKI?? POMOCY!!
      • hubert13us Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? 20.07.05, 21:29
        pisalem na Ar i odpowiedzieli mi ze mamy czas do 5 sierpnia ale teraz sam nie
        wiem
        • Gość: leniu Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: 217.153.136.* 23.07.05, 21:28
          Dzis dostalem list z AR.Warunkiem wpisania na liste studentow jest pisemne
          oswiadczenie o podjeciu studiow(druk do wypelnienia i wyslania), oraz
          dostarczenie oryginalu swiadectwa dojrzalosci do Dziekanatu,do 10-tego sierpnia.
      • Gość: })i({ Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.crowley.pl 20.07.05, 21:33
        wyniki wiszą tam gdzie są siedziby poszczególnych wydziałów...
        • kinga1234567 Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? 20.07.05, 21:44
          a nie sa np na wojska polskiego...chodzi mi o wszytskie wydzialy....papa
          • Gość: })i({ Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.crowley.pl 20.07.05, 21:47
            ja byłam na wojska polskiego i w tym wysokim budynku są wyniki ochrony
            środowiska, rolnictwa, ekonomii i biotechnologii...natomiast wyniki technologii
            żywności są po drugiej stronie ulicy w tym niższym budynku. Co z resztą
            kierunków nie mam pojęcia, bo mnie to nie interesowało...
            • kinga1234567 Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? 20.07.05, 21:56
              A NIE WIESZ GDZIE WYNIKI NA LEŚNICTWO??
              • Gość: })i({ Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.crowley.pl 20.07.05, 22:05
                nie mam pojęcia...ale jak tam byłam to jakas pani powiedziała mi, że wyniki są
                tam gdzie siedziby wydziałow. Ja wyników na leśnictwo nigdzie nie widziałam a
                oglądałam wszystkie listy zarówno w tym wysokim budynku jak i w tym nizszym po
                drugiej stronie ulicy. Więc to chyba musi gdzieś indziej być, najlepiej pójdź
                na wojska polskiego i zapytaj...
                • kinga1234567 Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? 20.07.05, 22:17
                  no tylko ze ja nie jestem z poznia i mam kawałek do niego...i ty jest problem...
                  • Gość: Kasia Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 22:24
                    Ja tez nie jestem z Poznania, ale chyba w piatek zrobie sobie wycieczke.
                    przymusowa i do tego samotna
                    ale coz...
                    • Gość: })i({ Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.crowley.pl 20.07.05, 22:29
                      Ci co nie są z Poznania faktycznie mają spory problem...ja na szczęście musze
                      tam tylko 0,5h tramwajem jechać :D AR za organizację powinna jakiś medal chyba
                      dostać....
                      • Gość: KAsia Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 22:34
                        I medycznej tez dajcie, bo robi sobie pkt nie waidomo skad...moze ktos wie..jak
                        z naszych wynikow z matur mozna bylo otrzymac ponad 6000pkt:)
                        • Gość: })i({ Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.crowley.pl 20.07.05, 22:50
                          głowię się nad tym od rana...i nie mam pojęcia w jaki sposób oni do tego
                          doszli, wyszło mi, że musieli liczbę pkt. przez ok.36 pomnożyć <lol>
                          • Gość: kinga Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.kaczory.net.pl / *.kaczory.net.pl 20.07.05, 22:53
                            mój orginał jest w bydgoszczy..ale bardzo chce iśc do pozniania...tzn ze bede
                            musiaął zrobic wycieczke poznań-bydgoszcz-poznań w piatek?? masakra
                            • Gość: })i({ Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.crowley.pl 20.07.05, 22:56
                              uuuuuu...faktycznie masakra...ja tam jutro będę więc dokładnie przeczytam jak
                              to w końcu jest...
                              • Gość: ja Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 23:03
                                do tych nie z poznania-jak sie dowiedzieliscie o przyjeciu lub nie? dostal ktos
                                list i czy on byl priorytet czy zwykly??
                                • Gość: kaa Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.crowley.pl 20.07.05, 23:07
                                  ja jestem z poznania i nie dostałam żadnego listu, więc chyba Ci spoza tym
                                  bardziej...:/
                                  • Gość: kinga Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.kaczory.net.pl / *.kaczory.net.pl 20.07.05, 23:23
                                    chyba to sciema z tymi listami...poszli na łatwizne i wywiesili listy...troszkę
                                    nie fair...no lae cóz...pania z dziekanatu nie chciało się kleic kopert i co my
                                    mamy teraz poczac??
                                    • Gość: ja Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 23:29
                                      no tak, chyba sie placilo to 80zl nie na nic,wiec chyba mogliby sie pofatygowac
                                      wyslac ta wiadomosc!!! kur....cze jestem oburzona!!!!

• Gość: kinga Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.kaczory.net.pl / *.kaczory.net.pl 20.07.05, 23:47
                                        oburzona to mało powiedziane...ale o co w ogole chodzi z tym dostarczeniem
                                        orginału do 22, przeceiż to bzdura..miało być powiadomienie listowne...tak było
                                        napisane wszedzie to niech teraz sie grzeją...ja czekam na list a jakby cio.!! papa
                                      • Gość: kaa Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.crowley.pl 20.07.05, 23:48
                                        ich tam w ogóle powaliło...podobno mają być listy, tylko ciekawe KIEDY...
            • Gość: kinga Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.kaczory.net.pl / *.kaczory.net.pl 21.07.05, 09:44
              wybiera ktos sie sprawdzic listy?? byłabym wdzieczna jakby ktos sprawdził mój
              wydział(nie jestem z poznania)...prosze odezwijcie sie na gg 2354311
    • Gość: kinga Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.kaczory.net.pl / *.kaczory.net.pl 21.07.05, 09:48
      dodzwoniłam sie na ar !!!!!! hura!~!~!!!!! dostałam sie!!!!!!!!!!
      • Gość: Kasia Do Kingi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 10:21
        Czy jesli sie dodzwonilas, to wiesz do kiedy trzeba potwierdzic i co z
        listami.. Mozesz sie podzielic Tymi informacjami:)
        • Gość: })i({ ODWOŁANIA I INNE PRZYDATNE INFORMAC IP: *.crowley.pl 21.07.05, 14:29
          oni wysyłają listy polecone...ja już dostałam :/ jeżeli chodzi o potwierdzanie
          chęci studiowania to tam jest napisane że trzeba to zrobić NIEZWŁOCZNIE i
          donieść orginały do sekretariatu wydziału (jakoś tak to się nazywa) ale pod tym
          jest napisane, że niby ten sekretariat jest czynny do 22.07 nie wiem do końca o
          co chodzi, więc może na potwierdzenie jest więcej czasu...a jeżeli chodzi o
          odwołania jo jak ktoś ma jakieś pytania to chętnie udzielę odpwiedzi, bo
          dzisiaj tam byłam i wiem już na ten temat CHYBA wszystko ;)
          • Gość: KAsia Re: ODWOŁANIA I INNE PRZYDATNE INFORMAC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 14:36
            I tak juz tam nie ide. dzis sie doweidzialam, że dostałam sie na UAM na
            biologie, wiec to wybieram. nie wiem tylko do kiedy moge odebrac papiery, bo
            oni maja moje orginaly, ale w przyszlym tygodniu wszytsko zalatwie. Dzis
            swietuje sobie troche;)
            • Gość: })i({ Re: ODWOŁANIA I INNE PRZYDATNE INFORMACJE IP: *.crowley.pl 21.07.05, 14:40
              papiery można odebrać w sekretariatach wydziałów w godz.11.00-13.00. A do 25.07
              gdzieś indziej, ale nie bardzo pamiętam gdzie...:/ też się dostałam na
              biologię :D ale chyba sobie ją daruję...
              • Gość: Kasia Re: ODWOŁANIA I INNE PRZYDATNE INFORMACJE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 15:32
                W takim razie i tak bede musiala szybko tam pojechac, bo wkoncu oni maja moje
                orginaly wszytskiego. Ja nie ide na rolnicza, bo odstrasza mnie organizacja
                tego wszystkiego:)
    • pina-colada Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? 21.07.05, 10:00
      Też próbuję, ale ciągle zajęte...
      • Gość: KAsia Re: AKADEMIA ROLNICZA POZNAŃ - KTO SIĘ WYBIERA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 10:19
        Ja probowalam wczoraj i wczoraj napisalm maile..olali mnie jak narzie i
        odpowiedzi nie dostalam. jutro jade i koniec... Podrzuce przy okazji odwolanie
        na medyczna
        • hubert13us potwierdzenie checi studiowania do 10 sierpnia!!!! 21.07.05, 15:44
          jw
          • Gość: kasia Re: potwierdzenie checi studiowania do 10 sierpni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 18:41
            To dobrze, że do 1 sierpnia to nie musze sie zbytnio spieszyc z odebraniem
            paierow;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka