Dodaj do ulubionych

PRACA DLA MATURZYSTÓW?????????????????????????????

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 10:22
słuchajcie, pomocy, skończylam własnie ogólniak, zrobilam mature i chciałam
jakoś dorobić przez wakacje. gdzie najlepiej dla młodych? JAK SZUKAĆ? obawiam
sie troche ofert z prasy o treści 'licealisci 420 za tydzien' albo 'mlode
dziewczyny od zaraz', jakie ogloszenia są wiarygodne? na jakie zarobki mogę
liczyć?
a może mcdonald? pracowal ktoś tam? ile można zarobić?
mam potwierdzoną certyfikatami znajomość angielskiego i niemieckiego - może
pomóc??
Obserwuj wątek
    • Gość: KINIA Re: PRACA DLA MATURZYSTÓW???????????????????????? IP: *.compower.pl 18.05.05, 10:47
      hej WIESZ...mc donald ODPADA!!!!NA PRAWDE NIE BIERZ SIE ZA TO....JEST STRASZNA
      ZARYPA I MARNE PIENIADZE !!!wiesz wydaje mi sie ze najlepiej odpowiadac na
      ogłoszenia kelnerki zatrudnie, za zbieranie owoców tez bym nie radziła sie
      zabrac....jezeli jestes z duzego miasta, to pochodz po centrach
      handlowych...sklepy odziezowe bardzo czesto poszukują pracowników...wiem, ze
      radzic jest dobrze...bo sama szukam pravcy...:D ale w zeszłym roku udało mi sie
      jako hostessa...fakt nie jest to bardzo ciekawe bo sie stoi przex 8h i głupio
      do ludzi usmiecha...ale lepsze to cos niz nic...powodzenia ..hehe i daj znac
      jak cos wyczaisz :D
      • Gość: m praca IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 18.05.05, 11:24
        w McDonalds jest 4,50 za godzine!
        • Gość: jam Re: praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 11:28
          McShity trzeba spalić !!!!!!!!
    • Gość: krom Re: PRACA DLA MATURZYSTÓW???????????????????????? IP: *.icpnet.pl 18.05.05, 13:58
      Tez bytm chciala troche popracowac... Ale na razie nie moge nic znaleźc...
    • Gość: Arissa Re: PRACA DLA MATURZYSTÓW???????????????????????? IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 18.05.05, 17:43
      Jeśli szukacie pracy nie na stałe a macie skączone 18 lat , macie aktualną
      legitymacje szkolną , NIP , ksiażeczke pracownicza do zgłoście się do agencji
      Work Service w waszym mieście adresy znajdziecie na stronie
      www.workservice.com.pl
      • Gość: :/ ksiażeczka pracownicza? IP: *.icpnet.pl 18.05.05, 17:45
        A gdzie i jak załatwia się ksiażeczke pracownicza? Bo NIP już mam ;)
        • Gość: help Re: ksiażeczka pracownicza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 00:12
          a jak się załatwia nip? i co z tą książeczką? bez tego nie można pracować? ja
          chcialam tak tylko, na wakacje, do września, to też muszę???
          • Gość: adam Re: ksiażeczka pracownicza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 01:02
            książeczka pracownicza w Sanepidzie trzeba zrobić badania ok. 50zł a NIP w urzędzie skarbowym za darmo ale na wyrobienie się czeka koło 2 tygodni (ja tyle czekałem)
      • Gość: nabrany Re: PRACA DLA MATURZYSTÓW???????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 17:52
        to oszuści!!!
    • Gość: chn Re: PRACA DLA MATURZYSTÓW???????????????????????? IP: *.tkchopin.pl 19.05.05, 00:55
      skad wzialas to ogloszenie 420 zl/tydzien?? Z dziennika baltyckiego?? Bo ja
      znalalzlem wlasnie takie w gdasnku wrzeszczu. Dzisaj bylem na dniu probnym -
      odradzam - jedno wielkie oszustwo. Po 3 godzinach poweidzialem sajonara.
      • Gość: a Re: PRACA DLA MATURZYSTÓW???????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 09:18
        w poniedziałkowej wyborczej, pewnie to samo. nawet nie dzwoniłam, bo wygladało
        na scieme. chce sie dzis po manhattanie przejsc moze szukają kogoś... a
        mcdonald, skoro 4,5 za godzine to tez nie tak źle. a wiecie ile średnio godzin
        dziennie pracuje sie w macu?

chn, jak znajdziesz coś ciekawego to krzycz ;)
    • Gość: Kasia Re: PRACA DLA MATURZYSTÓW???????????????????????? IP: *.udn.pl 19.05.05, 09:52
      Tez chcialabym sobie czyms zajac rece ale nie wiem czym:( i boje sie ze mnie
      wyroluja. Ale moze jakies zrywanie owocow albo cos w tym stylu. Jak ktos wie co
      mozna porobic i troche na tym zarobic niech doradzi. Please...
      • Gość: Luki Re: PRACA DLA MATURZYSTÓW???????????????????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.05, 10:00
        zrywanie owocow to straszna meczarnia, szczegolnie w upalne dni, wiem bo bylem w tamtym roku, mozna zarobic okolo 200-250 zl w tydzien, w tym roku jak nic nie znajde to pewnie tez pojde do tej roboty:/
        • Gość: sara Re: PRACA DLA MATURZYSTÓW???????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 10:28
          podobno kelnerzy zarabiają dużo w większych miastach, ofkors. ale ja nie wiem
          czy sie nie zabije, albo nie wyglebie niosąc żarcie ;>

a co z tymi książeczkami? wie ktoś coś?
          • Gość: s Re: PRACA DLA MATURZYSTÓW???????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 11:41
            up
          • Gość: :/ Re: PRACA DLA MATURZYSTÓW???????????????????????? IP: *.icpnet.pl 19.05.05, 11:42
            Ktos już wyzej napisal, ze niby do Sanepidu musisz sie udac... Njlepiej chyba
            zadzwonić do Sanepidu w swojej miejscowosci i się spytac.
            • Gość: Sagi Re: PRACA DLA MATURZYSTÓW???????????????????????? IP: *.net / *.net 19.05.05, 11:48
              Jestem z Trójmiasta. Jakiś czas temu w wyorczej widziałem ogłoszenie, "nawet
              450 zł/tydzień" do hurtowni do pracy fizycznej. Ale z tego co czytam to chyba
              nie wypał. Też trzeba się rozejrzeć za pieniazkami na wakacje :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka