Gość: justine IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 16:10 Swoja drogą ciekawe co będzie, znając życie kosmiczne zadania chyba dla ufolutków:D:D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rodzynia Re: Jutro WOS - Obstawiamy pytania 18.05.05, 16:27 Moje typy po przejrzeniu różnych testów... * agendy ONZ prace.sciaga.pl/9703.html (tutaj są bardzo dobrze opisane) * jakieś pisma urzędowe www.jmc.icpnet.pl/tato/wzory.htm * konflikty na świecie po II wojnie światowej * Unia Europejska - dla mnie temat nieciekawy, ale raczej pewniak :/ * Podział administracyjny Polski - może wskazać na mapie jakieś województwa * Życiorysy polityków - nie no :-) mam nadzieję, że nie... * Coś z ziemniakiem :D, ponieważ to oto warzywo pojawia się na prawie każdej maturze :> (choć na matmie nie było) Pomoce naukowe dla WOS-owiczów Testy z WOSU eduseek.interklasa.pl/artykuly/artykul/idd/590/ EUROPA - kraje, języki urzędowe, stolice, ustroje polityczne, prezydenci i premierzy poszczególnych państw rodz.republika.pl/europa.htmŚciągi rodz.republika.pl/doce.rar Odpowiedz Link Zgłoś
sopelsiasty Re: Jutro WOS - Obstawiamy pytania 18.05.05, 16:42 Naprawdę nie wiem o co wam chodzi. Pytania jakie widziałem w gazecie wyborczej wyglądają na absolutnie banalne. Pyta się o rzeczy naprawdę łatwe. Samych organów UE (dokładnie) można nauczyć się w godzinę, ONZ to druga godzina, NATO 3-cia i jednego dnia robicie organizacje międzynarodowe. 2 miesiące nauki po 5h dziennie i nie widzę jakichkolwiek problemów z maturą z WOS-u. Przesadzacie, naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzysta Re: Jutro WOS - Obstawiamy pytania IP: *.ligota.eu.org / *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 16:52 2 miesiace ? Ty chyba sobie jaja robisz, co najwyzej 2 dni <lol> Ja nic sie nie uczylem na WOS, ale jestem pewny siebie, mysle ze jesli ktos interesuje sie polityka to nie bedzie problemow ze zdobyciem 70, 80 procent. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antzyk.. Re: Jutro WOS - Obstawiamy pytania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 16:53 ja obstawiam takie; -kto oberwie za nowa mature? -ile komisji śledczych po nich powstanie, i kto będzie im przewodniczył? -co za POJ*B układał pytania do fiz. rozsz.?!?!?!?!?!?!?!?!?! /załam;(/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E-e Re: Jutro WOS - Obstawiamy pytania IP: *.chello.pl 18.05.05, 17:10 Wy Wyborczej G*** było, a nie pytania z WOSu. Popatrz na maturę próbną w województwie mazowieckim (i na kulcz odpowiedzi), to pogadamy. Odpowiedz Link Zgłoś
korulka86 Re: Jutro WOS - Obstawiamy pytania 18.05.05, 17:43 a mógłbyś podac linka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka Re: Jutro WOS - Obstawiamy pytania IP: *.acn.waw.pl 18.05.05, 17:49 ratujcie mnie,ja nie chce,ja juz widze te zasrane pytania,,najgorsze ze wszyyystkich matur!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
korulka86 Re: Jutro WOS - Obstawiamy pytania 18.05.05, 17:51 spokojnie...jakoś to będzie najgorsze jest to,że ja wos zdaje jako p.obowiązkowy....jak zrobią coś gorszego od histy,to nie wiem czy te 30% bedzie..:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E-e Re: Jutro WOS - Obstawiamy pytania IP: *.chello.pl 18.05.05, 17:52 Na stronie Gazety są chyba no i na www.oke.waw.pl Odpowiedz Link Zgłoś
korulka86 Re: Jutro WOS - Obstawiamy pytania 18.05.05, 17:54 dzięki...no się za niego biorę...i zobaczymy jak mało wiem... bo raczej optymistycznie jestem nastawiona :) 3majcie się wosowicze! nie damy się im! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E-e Re: Jutro WOS - Obstawiamy pytania IP: *.chello.pl 18.05.05, 17:55 Tam jest ponad 20 błędów w zadaniach i kluczu, więc ostrożnie :> Odpowiedz Link Zgłoś
korulka86 pytanko 18.05.05, 17:57 ok,będę ostrożna...ale mam pytanie innej natury...jakie formy pism mogą się pojawić na podst? Odpowiedz Link Zgłoś