Gość: sami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 22:42 wybiera sie ktoś??nie wiecie może czy trudno sie tam dostać.matura z bioli i polskiego poszła mi marnie także mam powane wątpliwości co do mojej przyszłosci na uniwer wroc, a jak u was??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sami Re: PEDAGOGIKA UNIWERSYTET WROCŁAWSKI??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 23:19 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: be Re: PEDAGOGIKA UNIWERSYTET WROCŁAWSKI??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 13:18 rok temu było chyba jakos 6 osob na miejsce... z reszta ja nie rozumiem, bo pedagogice perspektywy sa marne a i tak tłumy ludzi tam walą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sami Re: PEDAGOGIKA UNIWERSYTET WROCŁAWSKI??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.05, 17:18 może dlatego ze nie każdy mysli o pieniądzach,nie wiem czy większe perspektywy masz po anglistyce czy germanistyce.niektórzy idą na studia żeby potem robic to co sie lubi i ja tak własnie zamierzam uczynic;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaś Re: PEDAGOGIKA UNIWERSYTET WROCŁAWSKI??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 22:17 ja tez zamierzam robic to co lubie, nie licze na wielka kase, ale zeby byc gdzies zatrudnionym. teraz w szkołąch niz demograficzny, pedagogów pełno.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sami Re: PEDAGOGIKA UNIWERSYTET WROCŁAWSKI??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 10:49 a kto ci powiedział że ja chce pracowac w szkole...jak wiesz pedagogika moze miec rózne specjalności i jest kilka po których mozna pracowac w innych miejscach Odpowiedz Link Zgłoś