Dodaj do ulubionych

PEDAGOGIKA UNIWERSYTET WROCŁAWSKI???

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 22:42
wybiera sie ktoś??nie wiecie może czy trudno sie tam dostać.matura z bioli i
polskiego poszła mi marnie także mam powane wątpliwości co do mojej
przyszłosci na uniwer wroc, a jak u was???
Obserwuj wątek
    • Gość: sami Re: PEDAGOGIKA UNIWERSYTET WROCŁAWSKI??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 23:19
      up
      • Gość: be Re: PEDAGOGIKA UNIWERSYTET WROCŁAWSKI??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 13:18
        rok temu było chyba jakos 6 osob na miejsce...
        z reszta ja nie rozumiem, bo pedagogice perspektywy sa marne a i tak tłumy
        ludzi tam walą...
        • Gość: sami Re: PEDAGOGIKA UNIWERSYTET WROCŁAWSKI??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.05, 17:18
          może dlatego ze nie każdy mysli o pieniądzach,nie wiem czy większe perspektywy
          masz po anglistyce czy germanistyce.niektórzy idą na studia żeby potem robic to
          co sie lubi i ja tak własnie zamierzam uczynic;)
          • Gość: kaś Re: PEDAGOGIKA UNIWERSYTET WROCŁAWSKI??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 22:17
            ja tez zamierzam robic to co lubie, nie licze na wielka kase, ale zeby byc
            gdzies zatrudnionym.
            teraz w szkołąch niz demograficzny, pedagogów pełno....
            • Gość: sami Re: PEDAGOGIKA UNIWERSYTET WROCŁAWSKI??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 10:49
              a kto ci powiedział że ja chce pracowac w szkole...jak wiesz pedagogika moze
              miec rózne specjalności i jest kilka po których mozna pracowac w innych
              miejscach

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka