Gość: Nika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 10:41 hej, kto sie wybiera na Am do Poznania? jak Wam poszly matury? jak sądzicie jaka będzie poprzeczka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: paulka Re: AM Poznan IP: *.kielce.msk.pl 19.05.05, 10:59 ja sie tam wybieram...na lekarsko-dentystyczny.Hmm licze na 80 % z bioli a chemii to nie wiem bo nie jestem zbyt dobra:(( a ty?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika Re: AM Poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 19:49 no zobaczymy bo nie jestem pewna jak to wsyzstko będize sprawdzane, przeciez naprawde duzo zalezy od egzaminatora:( na razie wszystkie egzaminy z przdmiotow scislych byly trudne, wiec byc moze chemia tez taka bedzie, oby nie... Odpowiedz Link Zgłoś
ankaone duża bedzie poprzeczka bo tam nie ma fizy w wymog 19.05.05, 19:52 duża bedzie poprzeczka bo tam nie ma fizy w wymogach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: duża bedzie poprzeczka bo tam nie ma fizy w w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 19:55 a ktos sie orientuje jakie byly progi punktowe w ubieglych latach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekarski Re: AM Poznan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.05, 19:56 ja tez dalem papiery.. na lekarski. ludzi bedzie chyba duzo :/ a jak maturki to jeszcze nie wiem .. zdaje wszystkie 3 wczoraj bylo troche masakrycznie ;] wiec jutro pewnie tez latwo nie bedzie.. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: AM Poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 19:57 heh no wlasnie myslicie ze jesli zdawalo sie 3 przedmioty, a tam wymagane są tlyko dwa, to będa z tego jakies profity?? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolka:D WYSOKA POPRZECZKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 22:18 mysle że bardzo dużo ludu idzie na poznań na AM ja jestem z białegostoku czyli z pod wschodniej granicy jeśli by ktoś nie wiedział gdzie to jest :) i też tam sie wybieram bo nie wymagają fizyki i z tego co wiem moje 2 inne koleżanki tez tam idą a to tylko jedna klasa więc dodaj se osoby z innych klas pomnóż przez liczbe szkół a następnie przez liczbe miast i zaokrąglij granica pomyłki 500 osób więc rzycze powodzonka LOL i nie martwcie sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulka Re: AM Poznan IP: *.kielce.msk.pl 19.05.05, 23:12 ale w bialymstoku na medycyne wymagaja fizyki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkiniaaa Re: AM Poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 23:45 mysle ze w poznaniu postawia wysoka poprzeczke, bo jednak ta fizyka :/ mam nadzieje ze jakies 80% z bioli, i 65% z chemii wystarczy :) a jak nie to sobie licze na poprawke, bo co jak co, ale na medycyne sie dostac musze!! i zycze jutro powodzenia na chemii :) bedziemy razem lamac glowy ... :) i sie na pewno dostaniemy!! bo kto jak nie my??:> ;) Odpowiedz Link Zgłoś
m.mietus Re: AM Poznan 22.05.05, 16:29 Mam pocieszające wiadomości :-) W zeszłym roku na AM Poznań było 5 osób na miejsce. Natomiast dnia 19 maja 2005, o jedno z dwustu miejsc na poznańskiej AM (stopniuje napięcie) ubiegały się... dwadzieścia trzy osoby (23 osoby). Odpowiedz Link Zgłoś
m.mietus Re: AM Poznan 22.05.05, 16:30 i zapomniałem dodać - terminy składania dokumentów zostały przedłużone do 31 maja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: try Re: AM Poznan IP: *.man.busko.pl 22.05.05, 17:04 dlaczego siejesz panike .. czy ty wiesz co mowisz? BZDURY Odpowiedz Link Zgłoś
m.mietus Re: AM Poznan 23.05.05, 17:28 #1 w sprawie liczby osób na miejsce zadzwoń na AM Poznań #2 w sprawie przesunięcia terminu składania dokumantów zajrzyj na www.usoms.poznan.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: AM Poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 17:48 Wbrew waszemu straszeniu- przedluzyli terminy skladania papirow w Poznania bo mieli za malo chetnych !!!! To pewne bo osobiscie dzwonilam !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
m.mietus Re: AM Poznan 23.05.05, 18:06 w dziekanacie ? ta wieść o 23 osobach to z dziekanatu na Fredry :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: astrid Re: AM Poznan IP: *.wisla.sdi.tpnet.pl 23.05.05, 20:23 23 osoby na jedno miejsce? Dziwne , bo słyszałam ze na roku jet 200 osób-no takiego ruszenia nie spodziewałam się ...:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wszechwiedzacy Re: AM Poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 20:55 Wiecie ale jestescie smiesni jakby byly 23 osoby na miejsce to by nie przedluzali o 2 tygo terminu skladania paieprow a tak z pewnego zrodla bylem 20 maja o 14 na fredyry zawiezc papiery i sa uwaga..... 5 osob na jedno miejsce wiec sijacym ferment mowie wy..........dalaj ;d;d;d dozobaczenia na medycznej w poznaniu ;d;d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia Re: AM Poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 21:00 jacy wy naiwni:)przeciesz dla nich kazde podanie to kasa to nie ma znaczenia czy sa 23 czy 5 osob na miejsce dla nich im wiecej tym lepiej i beda tak dlugo przedluzac jak dlugo beda mieli chetnych:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: AM Poznan IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 23.05.05, 21:11 nie moga miec nawału ne kumacie , a ja tam skłądam papiery bo gdyby nie przedł ozyli to bym nie zdazyła i ide z fizyka i biologia Odpowiedz Link Zgłoś