Dodaj do ulubionych

Czy ktos uważa że pominięcia chemików to chamstwo?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 14:56
bo ja tak !!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: D Re: Czy ktos uważa że pominięcia chemików to cham IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 14:59
      Nie rozumiem o co Ci chodzi?
      • Gość: M*** Re: Czy ktos uważa że pominięcia chemików to cham IP: *.149.246.27.zdnet.com.pl 21.05.05, 15:38
        popieram !!!
    • Gość: kinia Re: Czy ktos uważa że pominięcia chemików to cham IP: *.compower.pl 21.05.05, 15:42
      sorki moze jestem ciemna......ale o co chodzi???? :D
      • Gość: szyszka Re: Czy ktos uważa że pominięcia chemików to cham IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 16:42
        o to chodzi ze gazeta.pl nie interesuje sie ludzmi zdajacymi chemie i nie
        podala odpowiedzi:(
        ja tez jestem zla an nich.....
        • Gość: dsf Re: Czy ktos uważa że pominięcia chemików to cham IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 16:50
          do infy tez nie podali odpowiedzi i co z tego.. pewnie są za levi
          • Gość: nikielek Re: Czy ktos uważa że pominięcia chemików to cham IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 18:58
            Niom w sumie to woalłabym nie widziec odpowiedzi z chemii na tej stronie jak
            popatrzyłam na biologie to niektóre odpowiedzi były wrecz smieszne. Jesli
            decyduja sie na podawanie tych odpowiadek to powinni postarac sie o ludzi
            którzy sie znaja na danej dziedzinie:P
          • Gość: Ania Re: Czy ktos uważa że pominięcia chemików to cham IP: *.labedy.pl / *.crowley.pl 21.05.05, 19:29
            Ja również tak uważam , a zauwazyłam że z przedmiotów ścisłych gazeta nie daje
            odpowiedzi !!! Czyżby te przedmioty był dla nich za trudne , jak dotad nie
            pojawiły sie odpowiedzi ani z fizyki ani z chemii ??!!!!!
        • Gość: jupi86 Re: Czy ktos uważa że pominięcia chemików to cham IP: 80.50.49.* 21.05.05, 19:00
          a o FIZYKACH PAMIETLAA!!!!!!!!!!!!!!!!????????????
          • Gość: Madzik Re: Czy ktos uważa że pominięcia chemików to cham IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 19:23
            Bo chemia to badziewie!!! HAHHAHAH
            • Gość: andain Madzik napisał(a): Bo chemia to badziewie!!! IP: *.pl / 80.48.247.* 21.05.05, 19:32
              ciekawe dlaczego? przecież każdy przedmiot jest fajny jak się go rozumie nawet
              matma-chemia jest najciekawszym przedmoitem w szkole -tylko że wasi nauczyciele
              są do dupy,narx
              • Gość: natalia Re: Madzik napisał(a): Bo chemia to badziewie!!! IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 23.05.05, 19:49
                macie racje olali nas :( ja kbedziecie wiedziec gdzie sa jakiekolwiek
                odpowiedzi to dajcie zanc
                • Gość: ardona brak odpowiedzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 20:49
                  wrrrr .... trzebaczekac az do piątku na odpowiedzi cke ... eh przeginają-
                  mogliby poprosić jakiegoś nauczyciela chemii zeby rozwiązał i nie było by
                  kłopotów, ale raczej na to nie wpadli , pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka