Gość: Ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 14:56 bo ja tak !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: D Re: Czy ktos uważa że pominięcia chemików to cham IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 14:59 Nie rozumiem o co Ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M*** Re: Czy ktos uważa że pominięcia chemików to cham IP: *.149.246.27.zdnet.com.pl 21.05.05, 15:38 popieram !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Czy ktos uważa że pominięcia chemików to cham IP: *.compower.pl 21.05.05, 15:42 sorki moze jestem ciemna......ale o co chodzi???? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szyszka Re: Czy ktos uważa że pominięcia chemików to cham IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 16:42 o to chodzi ze gazeta.pl nie interesuje sie ludzmi zdajacymi chemie i nie podala odpowiedzi:( ja tez jestem zla an nich..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsf Re: Czy ktos uważa że pominięcia chemików to cham IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 16:50 do infy tez nie podali odpowiedzi i co z tego.. pewnie są za levi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikielek Re: Czy ktos uważa że pominięcia chemików to cham IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 18:58 Niom w sumie to woalłabym nie widziec odpowiedzi z chemii na tej stronie jak popatrzyłam na biologie to niektóre odpowiedzi były wrecz smieszne. Jesli decyduja sie na podawanie tych odpowiadek to powinni postarac sie o ludzi którzy sie znaja na danej dziedzinie:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Czy ktos uważa że pominięcia chemików to cham IP: *.labedy.pl / *.crowley.pl 21.05.05, 19:29 Ja również tak uważam , a zauwazyłam że z przedmiotów ścisłych gazeta nie daje odpowiedzi !!! Czyżby te przedmioty był dla nich za trudne , jak dotad nie pojawiły sie odpowiedzi ani z fizyki ani z chemii ??!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jupi86 Re: Czy ktos uważa że pominięcia chemików to cham IP: 80.50.49.* 21.05.05, 19:00 a o FIZYKACH PAMIETLAA!!!!!!!!!!!!!!!!???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzik Re: Czy ktos uważa że pominięcia chemików to cham IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 19:23 Bo chemia to badziewie!!! HAHHAHAH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andain Madzik napisał(a): Bo chemia to badziewie!!! IP: *.pl / 80.48.247.* 21.05.05, 19:32 ciekawe dlaczego? przecież każdy przedmiot jest fajny jak się go rozumie nawet matma-chemia jest najciekawszym przedmoitem w szkole -tylko że wasi nauczyciele są do dupy,narx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia Re: Madzik napisał(a): Bo chemia to badziewie!!! IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 23.05.05, 19:49 macie racje olali nas :( ja kbedziecie wiedziec gdzie sa jakiekolwiek odpowiedzi to dajcie zanc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ardona brak odpowiedzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 20:49 wrrrr .... trzebaczekac az do piątku na odpowiedzi cke ... eh przeginają- mogliby poprosić jakiegoś nauczyciela chemii zeby rozwiązał i nie było by kłopotów, ale raczej na to nie wpadli , pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś