Dodaj do ulubionych

Jak na POLITECHNIKĘ ŚLĄSKĄ?

IP: *.localdomain / 195.116.246.* 23.05.05, 12:02
Dziś zostaną zamieszczone formularze, które trzeba wydrukować.
I co dalej?
Inne uczelniedają teczki z druczkami itp
Czy to znaczy więc że mamy sobie sami teczki zakupić? Ale skąd wtedy wziaść
druczek orzeczenia lekarskiego??

Wie ktoś ?
Obserwuj wątek
    • Gość: dzizas Re: Jak na POLITECHNIKĘ ŚLĄSKĄ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 13:10
      no wlasnie zauwazylam, że nigdzie nie ma wzoru tego zaswiadczenia. A na teczkę
      tam jest formularz do wydrukowania.
      • Gość: m3lm4k Re: Jak na POLITECHNIKĘ ŚLĄSKĄ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 13:26
        wybieram sie na PS, kumple dzisiaj byli na US i tam daja jakies osobne wzory
        drukow , z ktorymi idzie sie do lekarza i na badania...wiec pewnie sie jeszcze
        do Gliwic bede musial przejechac jak znam zycie..
        • ankhesenpaaton Re: Jak na POLITECHNIKĘ ŚLĄSKĄ? 23.05.05, 14:54
          To chyba zależy od uczelni - czy dają, czy nie. Politechnika Wrocławska
          przyjmuje zaświadczenia na jakimkolwiek druczku. UJ ma swoje. Reszta nie wiem,
          bo się nie zapatruję.
      • Gość: ola Re: Jak na POLITECHNIKĘ ŚLĄSKĄ? IP: *.localdomain / 195.116.246.* 23.05.05, 14:30
        no właśnie... przydałoby sie takie zaświadczenie, chyba tam jutro zadzwonie:/ i
        porozmawiam z przemilymi paniami, ktore chcetnie mi takich informacji udzielą hyhy

teczke to sobie podpisać tak jak na wzorze udostepnionym moge, ale zaświadczenia
        sama sobie nie wymysle:|
        • Gość: m3lm4k Re: Jak na POLITECHNIKĘ ŚLĄSKĄ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 14:46
          przy okazji spytam, na jaki kierunek Niewiasta sie wybiera bym wiedzial, czy
          bedziemy konkurowac ;-)
          • Gość: ola Re: Jak na POLITECHNIKĘ ŚLĄSKĄ? IP: *.localdomain / 195.116.246.* 23.05.05, 14:51
            na ZiIP w Zabrzu:P

ale i tak mnie pewnie nei wezmą bo matme zawalilam:] konkurencja wiec chyba dla
            nikogo nie jestem heh
            • Gość: m3lm4k Re: Jak na POLITECHNIKĘ ŚLĄSKĄ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 15:09
              matme rowniez zawalilem, wiec nie ma sie czgeo obawiac, co gorsza chemia byla
              latwiejsza i to z ludzmi glownie po zdanej chemii stane do boju ;-)
              • Gość: dżizas Re: Jak na POLITECHNIKĘ ŚLĄSKĄ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 17:04
                a na co ty idziesz, może bedziesz moja konkurencja:>
              • Gość: dżizas Re: Jak na POLITECHNIKĘ ŚLĄSKĄ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 17:05
                jak juz ktos bedzie wiedzial co z tym zaswiadczeniem to niech tu da znac i sie
                ńjusem podzieli:)
                • Gość: m3lm4k Re: Jak na POLITECHNIKĘ ŚLĄSKĄ? IP: *.opticom.pl 23.05.05, 17:09
                  a jeden z chemicznych ;-) a ktory Ty ? :)
                  • Gość: Kaja Re: Jak na POLITECHNIKĘ ŚLĄSKĄ? IP: *.ssnet.pl 23.05.05, 17:19
                    A nie może byc to zaświadczenie, które mi dali w szkole? Bo w końcu po cos mi je
                    dali. Czy koniecznie trzeba do tych Gliwic jechac? Dajcie znać...:)
                  • Gość: dżizas Re: Jak na POLITECHNIKĘ ŚLĄSKĄ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 17:24
                    no ja też:P na biotechnologie chce, jeszcze myslałam nad makrokierunkiem ale
                    wole biotech. Ja jestem z tych co chemię zdawali, no i sama uważam, ze troche
                    to bedzie nie fair porownywanie wynikow z maty fizy i chemii, no ale uczeń sam
                    w końcu wybieral co chce zdawać.
                    • Gość: m3lm4k Re: Jak na POLITECHNIKĘ ŚLĄSKĄ? IP: *.opticom.pl 23.05.05, 23:04
                      aa to powodzenia na biotechnologii ;-) ja moze sprobuje na makro, choc watpliwa
                      szansa dostania sie...ogolnie watpliwa, a jeszcze matma nie zablysnalem ;-) ale
                      coz nie ma co sie teraz zalic, i tak sie nic nie zmieni , moze nastapi jakas
                      pomylka w rekrutacji i mnie przyjma :) Pozdrawiam i jeszcze raz powodzenia....

PS. ciekawe wlasnie jak z tym zasiwadczeniem, poinformowalby ktos, gdyby
                      wiedzial, do Gliwic nie mam za blisko ;-)
                      • Gość: dżizas Re: Jak na POLITECHNIKĘ ŚLĄSKĄ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 23:24
                        hmm.. to ja złoze jednak na ten makrokierunek:P i sie dostane i ty juz nie:P
                        miesiac temu powaznie na niego chcialam isc ale zrezygnowalam, ale serio to
                        awaryjnie i tak mzoe na niego zloze
                        Pozdro moze sie spotkamy;)
                        • Gość: m3lm4k Re: Jak na POLITECHNIKĘ ŚLĄSKĄ? IP: *.opticom.pl 23.05.05, 23:46
                          jak pojdziesz ze swoim wynikiem raczej sie nie spotkamy, gdyz zasile liste osob
                          niezakwalifikowanych :) Pozdrawiam, moze sie spotkamy ;-)
                          • Gość: dżizas Re: Jak na POLITECHNIKĘ ŚLĄSKĄ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 00:03
                            skad wiesz jaki mam wynik:) ja sama do konca nie wiem... choc fajnie jakby byl
                            taki jak se obliczam (choc stac mnie na wiecej, ale takie zycie) ale jak co
                            to pewnoe i tak na biotech. pojde wiec zwolnie ci te miejsce
                            tak wogole to zartuje i badz dobrej mysli, dostaniesz sie, nie bedzie źle. na
                            makrokierunek jest nie duzo chętnych na 1 miejsce;)
                            • Gość: m3lm4k Re: Jak na POLITECHNIKĘ ŚLĄSKĄ? IP: *.opticom.pl 24.05.05, 00:13
                              ehh ;-) wiesz zartuje oczywiscie :) a chetnych 1.28 bylo, ale teraz widze duzo
                              wiecej ;-) ja jak przeliczalem punkty wyszlo mi okolo 34 w tej ich skali, a
                              Tobiee....szczerze :)
                              • Gość: dżizas Re: Jak na POLITECHNIKĘ ŚLĄSKĄ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 00:18
                                ej, no serio tylko 34? no moze i troche mało, ale nie wiadomo jak ci sprawdza,
                                głowa do góry. Mimo wszystko pewno sie spotkamy w przerwie zajec na jakiejs
                                przerwie na wydziale naszym chemicznym:) ale nieskladniowo pisze.. walic
                                a skad wiesz, ze duzo wiecej? nigdy nic nie wiadomo:P Ja msyle ze te skale sie
                                nie zmienia w tym roku fest.
                                • Gość: m3lm4k Re: Jak na POLITECHNIKĘ ŚLĄSKĄ? IP: *.opticom.pl 24.05.05, 00:20
                                  wiesz 80% z podstawy i 60% z roszerzenia cudem w moim wykonaniu zdecydowanie nie
                                  ejst....a moze sie spotkamy , przy tamtejszym automacie z kawa ;-) moze Ty
                                  ujawnisz jak sie oceniasz :):):)
                                  • Gość: dżizas Re: Jak na POLITECHNIKĘ ŚLĄSKĄ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 00:28
                                    ej, ty zdawaleś mature z maty:>
                                    to nie weim jak ci wedlug ich wzoru wyszło 34:)
                                    moze mialo wyjsc 68:>
                                    przelicz jeszcze raz
                                    Jesli chodzi o mnie to chemia podstawowa gdzies max 88% licze a rozszerzenie
                                    max 77% (tzn tak mniej wiecej...)
                                    Tam jest automat z kawa? to bardzo przydatne urzadzenie, ja bez kawy życ nie
                                    moge:) W LO dziennie chlałam ten napoj bogów:) pewno sie tam spotkamy:)
                                    • Gość: m3lm4k Re: Jak na POLITECHNIKĘ ŚLĄSKĄ? IP: *.opticom.pl 24.05.05, 00:32
                                      z maty zdawalem ;-) sam juz nie wiem bo mowia raz tak raz inaczej ;-) a
                                      gratuluje wyniku, naprawde swietny :) w ogole podam mail m3lmak@o2.pl lepiej
                                      gadac przez mail, albo gg, gdyz mniej osob to czyta ;-)

PS.a tuomat z kawa jest , bo na kurs tam jezdzilem z matmy ;-) na lewo od wejscia :)
                                      • Gość: dżizas Re: Jak na POLITECHNIKĘ ŚLĄSKĄ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 00:45
                                        meila poslalam juz jak co:)
                                        • kaja86 Re: Jak na POLITECHNIKĘ ŚLĄSKĄ? 24.05.05, 00:47
                                          Heh, a ciekawe czy oprócz mnie ktos jeszcze wybiera sie tam studiowac socjologię :)
                                          • Gość: dżizas Re: Jak na POLITECHNIKĘ ŚLĄSKĄ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 00:49
                                            pewnei nikt, bedziesz tam sama:P
                                            • kaja86 Re: Jak na POLITECHNIKĘ ŚLĄSKĄ? 24.05.05, 00:51
                                              heheh, nie ja bym chciała, żeby był tak akurat jeden kandydat na jedno miejsce
                                              :)To jest najzdrowsza sytuacja chyba. A tak na serio to licze, że socjologia na
                                              polibudzie chyba zbyt popularna nie jest ;)
                                              • marchef_w_butonierce Re: Jak na POLITECHNIKĘ ŚLĄSKĄ? 24.05.05, 01:05
                                                ja tez wybieram sie na polibude slaska:)
                                                kto na ZIP?
                                                kto na trasnport?
                                                :p
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka