Dodaj do ulubionych

"""""""MEDYCYNA"""""CZASZKA"""""""""""""""""

IP: *.adsl.inetia.pl 23.05.05, 15:28
Siema! Czy ktoś orientuje się skąd wydobyć czaszke...? - nie nie to nie żart
ja pytam na serio! Wybieram się na medycynę no i mam problem z czachą bo
będzie potrzebna na 1. roku a ja nie mam zamiaru wydobywac jej z
grobowca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czy wiecie czy można ja odkupić od
absolwentów? POMÓŻCIE!!!
Obserwuj wątek
    • ankaone Re: """""""MEDYCYNA"""""CZASZKA""""""""""""""""" 23.05.05, 15:31
      może na aukcjach na allegro mają jakieś czachy
      • Gość: NIUNIA Re: """""""MEDYCYNA"""""CZASZKA""""""""""""""""" IP: *.adsl.inetia.pl 23.05.05, 15:37
        nie żartuj ze mnie -ja na serio mam problem ! No pomyśl skąd tu wytrzasnąć
        czaszkę - najprościej byłoby pewnie z cmentarza od grabarza, ale co powiem
        facetowi - "Weż pan przy najbliższym pogrzebie odrąb czaszke jakiemuś tam
        trupowi! " Brrrr -toć to gorzej niż horror - bo dzieje się naprawdę!!!!1
        • ankaone ja też idę na AM i wiem co to znaczy szukać czachy 23.05.05, 20:43
          serio mówię wam na allegro poszukajcie, pośledźcie trochę aukcje, a znajdziecie.
          Przecież tam wszystko sprzedają, i prawdziwe czaszki i plastikowe imitacje w
          skali 1:1 które też się nadają do nauki na studiach (w opisie aukcji jest podane
          czy sie nadaje czy nie)
        • Gość: fdf Re: """""""MEDYCYNA"""""CZASZKA""""""""""""""""" IP: *.udn.pl 23.05.05, 22:14
          całkowicie powaznei wiem ze studenci kradna czaski z grobów
        • Gość: Triskel Re: """""""MEDYCYNA"""""CZASZKA""""""""""""""""" IP: *.netcontrol.pl 23.05.05, 23:49
          przyszły lekarz nie powinien miec takich problemów. będziesz widziec gorsze rzeczy!! :P
    • ankaone tu są 2 stronki z allegro 23.05.05, 15:36
      www.allegro.pl/show_item.php?item=52221547 - czacha model z żywicy do
      nauki medycyny

www.allegro.pl/show_item.php?item=52239603 - też sztuczna ale model
      podobno anatomiczny skala 1:1

prawdziwych nie znalazlam ale te jak najbardziej powinny się nadawać. Najlepiej
      jest codziennie sprawdzić czy jakieś nowe oferty nie nadeszły

• Gość: tyszka Re: """""""MEDYCYNA"""""CZASZKA""""""""""""""""" IP: *.nidzica.sdi.tpnet.pl 23.05.05, 20:48
      pojebało Cię???
      • Gość: filip do tyszka IP: *.adsl.inetia.pl 24.05.05, 11:00
        pojebało w związku z czym gościu , bo jakiś nie na temat jesteś!
        BOSZE - ŚWIAT JEST PEŁEN IDIOTÓW I BRAKU OKRZESANIA!
    • Gość: asia Re: """""""MEDYCYNA"""""CZASZKA""""""""""""""""" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 21:10
      Nie ma to jak wybieraćsie namedycyne i nic nie wiedziec o studiach, wiec :
      czaszke mozna kupic, kosztuje ona ok 100 zł (u grabarza cena wynosi pół litra)
      na pierwszym roku dowiesz sie gdzie ja kupic, bo to zalezy od miejsca w ktorym
      bedziesz studiowala
    • Gość: megi Re: """""""MEDYCYNA"""""CZASZKA""""""""""""""""" IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 23.05.05, 22:03
      SORY WIELKIE . TAka pewna jestes ze sie dotaniesz na AM :> GRATULUJE
      tupetu.Wiesz slonko jak jestes taka pewna to dla mnie .... masz zalatwione.
      Gratuluje rodzicow ale co z ciebie za lekarz bedzie ;>?? Moze jeszcze brakuje
      ci czegos np. powolania i pokory zastanow sie... Troche skromnosci
    • very_martini Re: """""""MEDYCYNA"""""CZASZKA""""""""""""""""" 23.05.05, 22:16
      zajrzyj na forum studenci medycyny, po sąsiedzku.

16%VOL
      22%VAT

--
      takie tam... forum homeopatia
    • Gość: dsgas Re: """""""MEDYCYNA"""""CZASZKA""""""""""""""""" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 23:44
      jak sie gruba koperte doniesie to i czaszke dadza na wstepie, dla Ciebie to
      pewnie nie problem :P
      • Gość: meg Re: """""""MEDYCYNA"""""CZASZKA""""""""""""""""" IP: *.adsl.inetia.pl 24.05.05, 10:58
        cholera , ale wy wszyscy mili! Dziewczyna normalnie się pyta o radę a wy jej z
        takimi tekstami "że pewniara", "że za dostanie się za kasę", itp. Czy wam
        odbija - to już się do cholery nie można zapytać o nic apropo studiów bo odrazu
        byście przyłożyli nóż do gardła. Może poprostu dziweczyna nie zostawia niczego
        na ostatnią chwilę w przeciwieństwie do was!
    • Gość: titilka Re: """""""MEDYCYNA"""""CZASZKA""""""""""""""""" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 12:12
      zapytaj o to na forum studenci medycyny ( to jest forum prywatne ) lub na forum studia. Maturzyści raczej nie pomogą
      • Gość: m Re: """""""MEDYCYNA"""""CZASZKA""""""""""""""""" IP: *.icpnet.pl 24.05.05, 14:40
        Koło z głowy zaliczone.Czaszka nie była potrzebna(można wypożyczyć na
        legitym.-oczywiście na miejscu).Powodzenia-AM Poznań.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka