Dodaj do ulubionych

AM-LUBLIN, LEKARSKI

31.05.05, 16:06
Czy na am lublin liczą się wyniki tylko z poziomu rozszerzonego, czy też z
podstawowego? Czy ktoś może wie ile osób do tej pory złożyło podanie na
kierunek lekarski na am lublin? piszcie wasze przewidywane wyniki.
Obserwuj wątek
    • Gość: Paula Re: AM-LUBLIN, LEKARSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 18:23
      jesli chodzi o dane z 30.05, to okolo godziny 11, na liscie ze stara matura
      bylo 29 osob, a z nowa 17. Na razie to nie jest duzo, ale termin jest do 15.06,
      wiec na pewno przybedzie kandydatów. A co do poziomow, to tak jak na kazda AM
      liczy sie tylko poziom rozszerzony.Wybierasz sie moze na tę uczelnie? jak
      szacujesz swoje wyniki? pozdrawiam
      • Gość: asia Re: AM-LUBLIN, LEKARSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 22:38
        ja sie wybieram i fizyka rozszerzona mi wcale nie poszła :> ale mam nadzieje ze
        nie tylko mi i jakos to bedzie, ewnetualnie pierwszy rok na wieczorowych a
        pozniej sie przeniosę, co do wynikow to biola i chemia w porzadku tylko
        moja 'ukochana' fizyka :>
        • Gość: erwera Re: AM-LUBLIN, LEKARSKI IP: *.lublin.mm.pl 31.05.05, 22:48
          tez myslalam o wieczorowych ale slyszalam ze teraz nie bedzie mozna sie
          przeniesc tylko 4 lata na platnych niezaleznie od stopni.nie wiecie moze jak to
          jest bo na te 4 lata to mnie nie stac
          • Gość: gaga Re: AM-LUBLIN, LEKARSKI IP: 80.51.55.* 01.06.05, 14:55
            ta ilość osób to wszyscy chętni czy tyle na miejsce??Sorry, ale jednych chyba
            za mało a drugich za dużo.Powodzenia wszystkim dla mnie niestety trochę daleko.
            • jekatryjejka Re: AM-LUBLIN, LEKARSKI 01.06.05, 15:09
              w tamtym roku trzeba było zdobyć tylko koło 61%, to chyba nie tak dużo, no nie?
              A na stomę jeszcze mniej...

Nie wiuecie, czy można złożyć na stomę, a potem się przenieść za rok?
            • Gość: bunia Re: AM-LUBLIN, LEKARSKI IP: *.lublin.enterpol.pl 01.06.05, 15:20
              hm..ja zrozumiałam,że tyle dopiero złożyło osób i jeśli tak to wcale mnie to
              nie dziwi.Termin składania jest do 15, to jeszcze dwa tygodnie po, co sie tak
              spieszyć. Przypuszczam, że za tydzień liczba kandydatów na liście
              nieporównywalnie wzrośnie...ja nie jestem jeszcze do końca zdecydowana na
              lekarski, nawet nie chodzi już o wyniki, ale czy to jest na pewno chcę być
              lekarzem, no,ale to mój dylemat...@_@
        • Gość: Paula Re: AM-LUBLIN, LEKARSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 16:04
          prosze mnie zle nie zroumiec, tak jak napisala Bunia, to w sumie dokumenty
          zlozylo do wczoraj do okolo 11 blisko 46 osob, wiec to naprawde niezbyt duzo,
          ale podejrzewam, ze ta liczba wzrosnie bardzo pod koniec terminu skladania
          dokumentow pozdrawiam
          • Gość: lupus Re: AM-LUBLIN, LEKARSKI IP: *.lcs.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.05, 18:42
            nie mozna sie przeniesc,jesli jestes na stomie np.na 2 roku nie mozesz sie
            przeniesc na drugi rok lekarskiego,no chyba ze zdasz egzamin i zaczniesz na
            lekarskim od nowa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka