lek2 31.05.05, 16:06 Czy na am lublin liczą się wyniki tylko z poziomu rozszerzonego, czy też z podstawowego? Czy ktoś może wie ile osób do tej pory złożyło podanie na kierunek lekarski na am lublin? piszcie wasze przewidywane wyniki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paula Re: AM-LUBLIN, LEKARSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 18:23 jesli chodzi o dane z 30.05, to okolo godziny 11, na liscie ze stara matura bylo 29 osob, a z nowa 17. Na razie to nie jest duzo, ale termin jest do 15.06, wiec na pewno przybedzie kandydatów. A co do poziomow, to tak jak na kazda AM liczy sie tylko poziom rozszerzony.Wybierasz sie moze na tę uczelnie? jak szacujesz swoje wyniki? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: AM-LUBLIN, LEKARSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 22:38 ja sie wybieram i fizyka rozszerzona mi wcale nie poszła :> ale mam nadzieje ze nie tylko mi i jakos to bedzie, ewnetualnie pierwszy rok na wieczorowych a pozniej sie przeniosę, co do wynikow to biola i chemia w porzadku tylko moja 'ukochana' fizyka :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erwera Re: AM-LUBLIN, LEKARSKI IP: *.lublin.mm.pl 31.05.05, 22:48 tez myslalam o wieczorowych ale slyszalam ze teraz nie bedzie mozna sie przeniesc tylko 4 lata na platnych niezaleznie od stopni.nie wiecie moze jak to jest bo na te 4 lata to mnie nie stac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: AM-LUBLIN, LEKARSKI IP: 80.51.55.* 01.06.05, 14:55 ta ilość osób to wszyscy chętni czy tyle na miejsce??Sorry, ale jednych chyba za mało a drugich za dużo.Powodzenia wszystkim dla mnie niestety trochę daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
jekatryjejka Re: AM-LUBLIN, LEKARSKI 01.06.05, 15:09 w tamtym roku trzeba było zdobyć tylko koło 61%, to chyba nie tak dużo, no nie? A na stomę jeszcze mniej... Nie wiuecie, czy można złożyć na stomę, a potem się przenieść za rok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bunia Re: AM-LUBLIN, LEKARSKI IP: *.lublin.enterpol.pl 01.06.05, 15:20 hm..ja zrozumiałam,że tyle dopiero złożyło osób i jeśli tak to wcale mnie to nie dziwi.Termin składania jest do 15, to jeszcze dwa tygodnie po, co sie tak spieszyć. Przypuszczam, że za tydzień liczba kandydatów na liście nieporównywalnie wzrośnie...ja nie jestem jeszcze do końca zdecydowana na lekarski, nawet nie chodzi już o wyniki, ale czy to jest na pewno chcę być lekarzem, no,ale to mój dylemat...@_@ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: AM-LUBLIN, LEKARSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 16:04 prosze mnie zle nie zroumiec, tak jak napisala Bunia, to w sumie dokumenty zlozylo do wczoraj do okolo 11 blisko 46 osob, wiec to naprawde niezbyt duzo, ale podejrzewam, ze ta liczba wzrosnie bardzo pod koniec terminu skladania dokumentow pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lupus Re: AM-LUBLIN, LEKARSKI IP: *.lcs.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.05, 18:42 nie mozna sie przeniesc,jesli jestes na stomie np.na 2 roku nie mozesz sie przeniesc na drugi rok lekarskiego,no chyba ze zdasz egzamin i zaczniesz na lekarskim od nowa Odpowiedz Link Zgłoś