kasia_86 03.06.05, 18:12 Matura juz za nami, stres z nami a wyniki przed nami< wiec co robicie?? Bo mi sie powoli nudzic zaczyna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pola Re: Co teraz robicie??? IP: *.olsztyn.mm.pl 03.06.05, 18:29 ja tez sie nudze.mam jakies testy predyspozycji czy cus takiego ale z takich rzeczy i tak nie da sie przygotowac wiec siedze ,nudze sie,nadrabiam zaległe ksiazki i filmy pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: Co teraz robicie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 18:34 Ja tez sie nudze.Ale musze sie wziac za nauke historii do rozmowy kwalifikacyjnej.Czytam zalegle ksiazki,spotykam sie ze znajomymi i wysypiam sie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megii Re: Co teraz robicie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 19:55 Ja żyje pełnią życia i kożystam z wakacji:))Jeżdze do znajomych,organizujemy sobie imprezy,a przede wszystkim leniuchujemy(należy się nam po cięzkim roku nauki i wszystkich stresach).Wszystkim polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Co teraz robicie??? IP: *.compower.pl 03.06.05, 21:34 HEH nio ja jak na razie nadrabiam zaległosci w imprezach spotkaniach, przypominam sobie jak wygladaja moi znajomi :D:D noi biegam.. i przygotowuje sie do egzaminów sprawnosciowych na AWF :D ---> basenik i te sprawy . W kinie byłam, na grilu.....w ogole czerwiec miesiacem rozrywki....a w miedzyczasie szukam jakiejs pracy, i chyba do Irlandii wybywam:D miłych wakacji i obijania sie:D:D PPAPA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Kimono Re: Co teraz robicie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 20:01 Ja pracuję i to ciężko. Jak nie pracuje to czytam, a jak nie czytam to śpię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia_86 Re: Co teraz robicie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 20:19 Ja się lenie jak nie wiem :) Spotykam się ze znajomymi i chodzę na kurs do ZMP, choć nawet na niego nie chce mi się chodzić :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elafan Re: Co teraz robicie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 21:28 Pablo, jak możesz to zajrzyj na GTW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala LENIUCHUJE!!!!!!!!! IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 03.06.05, 21:23 i dobrze mi z tym ;DDDD pozdro;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Co teraz robicie??? IP: *.compower.pl 03.06.05, 21:37 HEH a tak poza tym to tez mi sie nudzi czasami.....i zaczełam sie uczyc niemieckiego i postanowiłam byc dobrą kolezanka i pisze własnie kolezance referata z biologiiLDLD chyba mi przygrzał troszkę..albo sie uzalezniłam od nauki :D PAPKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diablica Re: Co teraz robicie??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.05, 20:18 mi sie ostatnio nudzi ja cholera.... znajomosci ze szkoły zaczynaja się powoli urywać, ale na szczęście na przełomie lipca/sierpnia wyjazd nad morze mi sie szykuje ale będzie odjazd, jeahhh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arczi Re: Co teraz robicie??? IP: *.compnet.com.pl 04.06.05, 20:37 NUDZI mi się jak Cholera ;P Codziennie siedze i czytam ... POSTY na tej stronie.Znajomości z klasą z szkoły średniej powoli zanikają jeszcze tylko po świadectwa i koniec .... TROCHE JEDNAK ŻAL ale powoli zaczyna się szukać tych kolejnych NOWYCH znajomych ... tak serio: -Czekam na wyniki, -Zaczynam ćwiczyć od poniedziałku ;), -Od wtorku ucze się dalej języka niemieckiego i historii, -LENIUCHUJE PO PARANAŚCIE GODZIN DZIENNIE TO NAM SIE NALEŻY :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Co teraz robicie??? IP: *.acn.waw.pl 04.06.05, 20:54 przede wszystkim ogladam wszystkie seriale:D jak wiekszosc osob chyba;) m jak milosc,pierwsza milosc,nikita,nawet o zgrozo zbuntowany anioł sie trafia:D hehe, niestety musze lazic do budy bo mam tam lekcje,gdyz czesc przedmiocikow se zdaje na egzaminie zamiast na maturce..bo za duzo by tego bylo..a tak mi sie cholernie nie chce. laze jeszcze troche na korki,ale to tylko troszke.a jak siedze w domu to nawet mi sie ubierac,czesac itp. nie chce;) widzicie co by to bylo bez szkoły...wszyscy by zdziczeli..i byli na naprawde wysokim poziomie,yeah. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belcia dobrze sie bawie :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 21:39 ja sie nie nudze nigdy [chyba ze mam czas odgornie zorganizowany- na wycieczkach :) , w szkole, ..?] ja bym tak mogla cale zycie w mysl powiedzonka: jak milo jest nic nie robic, a potem odpoczac :) Odpowiedz Link Zgłoś
elafan Re: dobrze sie bawie :D 04.06.05, 21:42 nie może być! Ta Belcia (alterego Łęckiej) ?!?!?!?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belcia Re: dobrze sie bawie :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 21:57 czemu nie moze? :P hejo, pozdrawiam kolege! {wiesz jak fajnie jest na slasku po deszczu- taka kombinacja ciezkiego do wilgoci powietrza i spalin... jak ja bym mogla bez tego zyc :D) Odpowiedz Link Zgłoś
elafan Re: dobrze sie bawie :D 04.06.05, 21:59 jak ja się za Tobą stęskniłem :D [marsz na GTW ;)] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belcia Re: dobrze sie bawie :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 22:12 dziekuje ze uprzejme zaproszenie, ale ja juz caluje moj monitor na dobranoc i bede czytac literki na prawdziwym papierze widniejace :D/ksiazka/- jakiz to bedzie musial byc niewyobrazalny luksus dla ludzi zyjacych kilka tysiacleci po nas, gdy drzew juz nie bedzie :) a wszelki papier w muzeach(?) tylko :)) hyhy pzdr! :D Odpowiedz Link Zgłoś
kaja86 Re: dobrze sie bawie :D 04.06.05, 22:14 heh, Belcia, a już myślalam, że zniknęłaś i nie powrócisz do nas ;)Ja tez nie umiałabym zyć bez tego naszego powietrza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Co teraz robicie??? IP: *.idea.pl 04.06.05, 22:19 Ja nie marnuje czasu...zaliczylam juz wypad nad jezioro ze znajomymi, teraz siedzie nad morzem a dalej zobaczymy...Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sekstil Re: Co teraz robicie??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.05, 23:16 ++++a jak siedze w domu to nawet mi sie ubierac,czesac itp. nie chce;)++++ jakbym siebie słyszała kurcze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dupa Re: Co teraz robicie??? IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 04.06.05, 23:58 a ja wreście robie prawko, czytam zaległe ksiązki, na które jesio niedawno nie miałam czasu, oglądam filmu (na co tez wczesniej nie mialam czasu), gram w bilard, imprezuje, spie ile wlezie (az mnie czasem glowa boli), spotykam sie ze znajomymi, kloce sie z fecetem mym, wariuje i nudze sie tez. kiedy te wyniki ?! :> pozdrawiam. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: Co teraz robicie??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.05, 17:37 .... Odpowiedz Link Zgłoś
jakaa Re: Co teraz robicie??? 06.06.05, 14:01 chyba zaczne sie odchudzac.... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sagi Re: Co teraz robicie??? IP: *.net / *.net 06.06.05, 14:10 Zapisałem się na siłownię. Jeżdżę go przychodniach i szpitalach i robię badania do szkoły. Czytam książki Gram na komputerze Oglądam "Przyjaciele" bo mam wszystkie 10 sezonów Od środy idę na prawko. Ale ogólnie nuuuda :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Karenina Re: Co teraz robicie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 17:07 zaoisałam się na prawko,śpię do 11 Odpowiedz Link Zgłoś