chicchita 09.06.05, 00:11 wypelniam podanie patrze..... zyciorys....:/ i co ja mam tam wpisac tylko historie mojej edukacji?? czy tak normalnie wszystko lacznie z hobby, konkursami itp:???? moze ktos wie.... moze ktos sie podzieli.... :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gosia_86 Re: POMOCY!!...AM.... IP: *.man.busko.pl 09.06.05, 00:34 nie bierz sobie tego za bardzo do serca:) urodzilam sie .... moja matka jest zawodu a ojciec...mam rodzenstwo.. szkole posdta w latach..gimnaz...srednia... w szkole sredniej zainteresowalam sie biol i chem... kiedy podjelas i dlazcego decyzje os studiach med.. zaintersowania /2-3/ i tyle wiecej nie ma miejsca i malo kto to czyta Odpowiedz Link Zgłoś
chicchita Re: POMOCY!!...AM.... 09.06.05, 14:29 dzieki:P ja wiem ze tego pewnie i tak nikt czytac nie bedzie:)) ale nawet jesli napisze to co mi zasugerowalas to i tak mam watpliwosci czy sie zmiesci.... i czy to bojetne w jakiej formie to napisze czy jakies rozplnowanie na kartce musi byc?? ehh chcialbym to dobrze zrobic:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: collenn Re: POMOCY!!...AM.... IP: *.autocom.pl 09.06.05, 17:32 Gdzie składacie podania? Słyszałam, że na niektórych uczelniach jest ok. pół strony na ten życiorys. Na CM-UJ jest cała strona i to jest straszne - ile można o sobie pisać? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taryk Re: POMOCY!!...AM.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 22:47 kurcze i mi przydlaby sie mala pomoc... moglby ktos cos przykladowego napisac dla np jana kowalskiego ale takiem calkiem serio mowie:] Odpowiedz Link Zgłoś
aanntteekk Re: POMOCY!!...AM.... 10.06.05, 11:56 Na AMG jest życiorys i tam piszesz tylko swoje dane, osiągnięcia - jak masz, umieętności - np. umiejętność pracy w grupie itp, zainteresowania - tylko nie pisz samych medycznych bo pomyślą że specjalnie piszesz zeby cie przyjeli a w zeczywistosci wcale nie masz takich zainteresowan, ja napisałam 3 zainteresowania "medyczne" i 2 "niemedyczne" - fotografowanie Odpowiedz Link Zgłoś