Dodaj do ulubionych

POLITOLOGIA UW???????????

13.06.05, 16:34
wybiera sie ktos na politologie????nie wiecie czy duze jest zainteresowanie
tym kierunkiem na UW?????
Obserwuj wątek
    • Gość: aga_86 Re: POLITOLOGIA UW??????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 16:57
      ja wybieram sie na politologię UW , ale to mój kierunek awaryjny, wolałabym
      dostać sie na prawo. nie mam zadnych informacji dotyczących zainteresowania tym
      kierunkiem, ale myślę, ze nie powinno być aż tak masakrycznie:))
      • Gość: aliceliddell Re: POLITOLOGIA UW??????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 18:08
        ja też się wybieram na politologię na Uw, ale to jeden z moich kierunków
        głównych, raczej nie awaryjnych:) z tego co wiem, to dość popularne studia i z
        roku na rok jest coraz więcej chętnych,, dlatego nie spodziewam się, że w tym
        roku będzie inaczej, zwłaszcza, że nie ma żadnych dodatkowych egzaminó i
        wystarcza tylko matura(poza CEW). wybrałam ten kierunek w zasadzie tylko dla
        specjalizacji jakie tam proponują(marketing polityczny)
    • Gość: ...... Re: POLITOLOGIA UW??????????? IP: 82.177.98.* 13.06.05, 22:54
      ile bylo w poprzednich latach osob na miejsce???
      • Gość: aga_86 Re: POLITOLOGIA UW??????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.05, 10:46
        nie mam pojęcia... ale myślę, ze gdzieś w okolicach 6- 7 osób pewnie.. ale to
        tylko moje przypuszczenia
        • Gość: m. Re: POLITOLOGIA UW??????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 10:49
          Na pewno bylo mniej niz 13, a ile to nie wiem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka