mak45 16.06.05, 17:29 Nie wiecie może ile osób jest tam na jedno miejsce teraz? i gdzie odbywają sie egazminy? Piszcie kto sie wybiera! może sie spotkamy:)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fal_len Re: Psychologia UJ 16.06.05, 19:02 ja się wybieram.. ludzi jest pewnie dużo.. nie chcę wiedzieć ile a egzamin 11 lipca o 8.45.Podr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anusiaa Re: Psychologia UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 20:09 fal_len a mozesz mi powiedzieć kiedy sie tak kase wpłaca na ten egzam? bo ja chce na psychologie stosowana, ale juz sie pogubiłam w tej rekrutacji, z tego co wywnioskowalam to jak juz beda wyniki to wtedy rejestrujemy sie w necie, a co z papierami i wpłatą? ehh zamieszanie tylko Odpowiedz Link Zgłoś
fal_len Re: Psychologia UJ 17.06.05, 07:47 wiesz.. możesz zapłacić już teraz tylko kwestia jest, że płacisz a nie wiesz czy jest sans.. chociaż w sumie.. nie wiem jak na stosowaną, ale na tą "zwykłą" psychologię 3/4 limitu miejsc jest "zapełniane" przez tych którzy egzaminy tam u nich zdają.. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Psychologia UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.05, 11:31 anusiaa=> a widziałaś może testy z ubiegłych lat na stosowaną? to jest dopiero porażka. masz 15 minut na przeczytanie tekstu psychologicznego (3 strony a4), i odpowiedzenie na 15 pytań do niego. nie wiem jak inni ale ja nie daję rady :\ Odpowiedz Link Zgłoś
sasanka_86 Re: Psychologia UJ 17.06.05, 12:56 do ewy: piszesz że posiadasz takie przykładowe testy. czy byłabyś tak miła i uprzejma i przysłała mi choć kilka takich testów? byłabym bardzo ale to bardzo wdzięczna. pozdrawiam. mój mail: sasanka_86@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
elilamasabahtani Re: Psychologia UJ 17.06.05, 13:00 O ile wiem, w Krakowie informator na psychologie UJ z przykładowymi testami robi furore, z tym ze troche on kosztuje... Nie chcecie sobie kupic i opowiedziec, co w nim jest? ;) Ja startuje na UAM, wiec nie jestem dla was zagrozeniem, a z ciekawosci zobaczylabym :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anusiaa Re: Psychologia UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.05, 15:22 Cholera juz sama nie wiem...ale spróbowac zawsze warto, a gdzie sie kupuje dokładnie ten informator??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Psychologia UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.05, 23:57 anusiaa=>testy kupuje się w sekretariacie IPSu, ul. Józefa 19. sasanka_86=>wybacz, ale nie byłabym tak miła. choćby z tego względu, że nie posiadam tak wspaniałego urządzenia jakim jest skaner. ale te 2 testy które mam, z 2003 i 2004 roku, wyglądają mniej wiecej tak: 2003 składa się z dwóch części, I sprawdza podobno rozumienie czytanego tekstu (jak już pisałam-15 minut=3 strony a4 + 15 pytań {mocno szczegółowych}), II to test logicznego myślenia (15 zadań, 30 minut). 2004 natomiast, to "test rozumienia i analizy tekstów psychologicznych": 2 teksty psychologiczne (po ok 6 stron a4 każdy), na których przeczytanie i na odpowiedź na pytania z mimi związane (po 45 do każdego) masz 2 godziny. nie wiem na ile podobny do tych testów będzie tegoroczny. mam nadzieję, że chociaż trochę wam pomogłam, ja już podjęłam decyzję, że psychologia nie w tym roku :\ Odpowiedz Link Zgłoś