Dodaj do ulubionych

Psychologia UJ

16.06.05, 17:29
Nie wiecie może ile osób jest tam na jedno miejsce teraz? i gdzie odbywają
sie egazminy? Piszcie kto sie wybiera! może sie spotkamy:)pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • fal_len Re: Psychologia UJ 16.06.05, 19:02
      ja się wybieram.. ludzi jest pewnie dużo.. nie chcę wiedzieć ile a egzamin 11
      lipca o 8.45.Podr.
      • Gość: anusiaa Re: Psychologia UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 20:09
        fal_len a mozesz mi powiedzieć kiedy sie tak kase wpłaca na ten egzam? bo ja
        chce na psychologie stosowana, ale juz sie pogubiłam w tej rekrutacji, z tego
        co wywnioskowalam to jak juz beda wyniki to wtedy rejestrujemy sie w necie, a
        co z papierami i wpłatą? ehh zamieszanie tylko
        • fal_len Re: Psychologia UJ 17.06.05, 07:47
          wiesz.. możesz zapłacić już teraz tylko kwestia jest, że płacisz a nie wiesz
          czy jest sans.. chociaż w sumie.. nie wiem jak na stosowaną, ale na tą "zwykłą"
          psychologię 3/4 limitu miejsc jest "zapełniane" przez tych którzy egzaminy tam
          u nich zdają.. pozdr.
        • Gość: ewa Re: Psychologia UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.05, 11:31
          anusiaa=> a widziałaś może testy z ubiegłych lat na stosowaną? to jest dopiero
          porażka. masz 15 minut na przeczytanie tekstu psychologicznego (3 strony a4), i
          odpowiedzenie na 15 pytań do niego. nie wiem jak inni ale ja nie daję rady :\
          • sasanka_86 Re: Psychologia UJ 17.06.05, 12:56
            do ewy: piszesz że posiadasz takie przykładowe testy. czy byłabyś tak miła i
            uprzejma i przysłała mi choć kilka takich testów? byłabym bardzo ale to bardzo
            wdzięczna. pozdrawiam.
            mój mail: sasanka_86@gazeta.pl
          • elilamasabahtani Re: Psychologia UJ 17.06.05, 13:00
            O ile wiem, w Krakowie informator na psychologie UJ z przykładowymi testami robi
            furore, z tym ze troche on kosztuje... Nie chcecie sobie kupic i opowiedziec, co
            w nim jest? ;) Ja startuje na UAM, wiec nie jestem dla was zagrozeniem, a z
            ciekawosci zobaczylabym :)
          • Gość: anusiaa Re: Psychologia UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.05, 15:22
            Cholera juz sama nie wiem...ale spróbowac zawsze warto, a gdzie sie kupuje
            dokładnie ten informator???????
            • Gość: ewa Re: Psychologia UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.05, 23:57
              anusiaa=>testy kupuje się w sekretariacie IPSu, ul. Józefa 19.

sasanka_86=>wybacz, ale nie byłabym tak miła. choćby z tego względu, że nie
              posiadam tak wspaniałego urządzenia jakim jest skaner. ale te 2 testy które
              mam, z 2003 i 2004 roku, wyglądają mniej wiecej tak: 2003 składa się z dwóch
              części, I sprawdza podobno rozumienie czytanego tekstu (jak już pisałam-15
              minut=3 strony a4 + 15 pytań {mocno szczegółowych}), II to test logicznego
              myślenia (15 zadań, 30 minut). 2004 natomiast, to "test rozumienia i analizy
              tekstów psychologicznych": 2 teksty psychologiczne (po ok 6 stron a4 każdy), na
              których przeczytanie i na odpowiedź na pytania z mimi związane (po 45 do
              każdego) masz 2 godziny.
              nie wiem na ile podobny do tych testów będzie tegoroczny.
              mam nadzieję, że chociaż trochę wam pomogłam, ja już podjęłam decyzję, że
              psychologia nie w tym roku :\

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka