Dodaj do ulubionych

Wasze WYNIKI-przypuszczalne a prawdziwe ;)

24.06.05, 13:38
...a mnie ciekawi na ile się mylę, i na ile inni się mylą w "kluczowych"
prognozach swoich wyników, i czy na plus, czy na minus :)
więc oszacowałam się na:
polski P70% i R80%
angielski P95% i R95%
historia sztuki P85% i R65-70%

[ustne, to już wiem:polski 95% angielski 100%]

i mam szczery zamiar porównać czy się przeceniam czy nie doceniam:>
Obserwuj wątek
    • Gość: Kulo Re: Wasze WYNIKI-przypuszczalne a prawdziwe ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 14:12
      a ja mam ze wszystkiego 99% :(
      moge zapomniec o strudiach ;(
      :D
      • Gość: Kacha Re: Wasze WYNIKI-przypuszczalne a prawdziwe ;) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.06.05, 14:17
        A ja mam ze wszystkiego 100% (podstawowy i rozszerzony) - zdawałam z 5
        przedmiotów....chyba się nie dostanę na studia... och :((((

P.S. Prowokacja :D

!!!! APEL!!!! (darujcie sobie ten wyścig szczurów!!!!)
    • sandej86 Re: Wasze WYNIKI-przypuszczalne a prawdziwe ;) 24.06.05, 14:14
      no gratulacje i nie chwal się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: jaaa Re: Wasze WYNIKI-przypuszczalne a prawdziwe ;) IP: *.trajan.pl / 217.97.141.* 24.06.05, 15:32
      prowokacja prowokacja, ale ja moge podac swoje wyniki < ktore mi wyszly z
      zestawienia z kluczem oke><bezprowokacyjne>
      polski P 60%
      hista P 75% R ze 30% hehe
      angol P 98% R ok 88%
      • zia86 Re: Wasze WYNIKI-przypuszczalne a prawdziwe ;) 24.06.05, 15:36
        Dobra to ja też podaje swoje, też nie prowokacyjnie... A wszystko okaże się w
        poniedziałek :D.
        polski PP 70%-80% PR 60%-70%
        angielski PP 90-94%
        WOS PP około 60% PR trudno powiedzieć ale koło 60%-80%
        Historia PP 60% - 65% PR 60% -70%
        Pozdrawiam wszystkich oczekujących!
        Zia
        • fal_len Re: Wasze WYNIKI-przypuszczalne a prawdziwe ;) 24.06.05, 20:27
          a ja sobię daje na wstrzymanie.. wytrzymam jeszcze weekend.. a w Krakowie
          wianki!! kto się wybiera ;P??
          • Gość: ania Re: Wasze WYNIKI-przypuszczalne a prawdziwe ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 22:25
            pol- koło 100%
            biol: podst 94-98 rozsz 100%
            che: podst 94-96 rozsz 100%
            fiz: podst 80% rozsz 70 -80%
            niem podst 100% koło, rozsz koło 96
            A i tak się martwie więc proszę bez bzdurnych i wulgarnych dopisów.
            • Gość: Kulo Re: Wasze WYNIKI-przypuszczalne a prawdziwe ;) IP: *.tkk.pl / *.tkk.pl 24.06.05, 22:56
              no ja tez sie martwie te moje 108% z polaka to malo ;(
              jak to mowila moja nauczycielka niemieckiego "teraz to nawet smieciarze znaja 3
              jezyki" a ja nawet sprzatac kup nie bede z takim wynikiem ;(
    • Gość: ktosia Re: Wasze WYNIKI-przypuszczalne a prawdziwe ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 23:25
      Ja też się boję bo te moje 120% z bioli, 110% z chemii , 105% z polaka i
      anglika nie wystarczy żeby dostać się na moje wymarzone studia!!!! chlip!!! :)
    • yavanna86 och, "prowokatorzy"...:P 25.06.05, 09:24
      Wasze "prowokacje" są cholernie dowcipne i prowokujące, normalnie tak szokują,
      że człowiek przed kompem przewraca się razem z krzesłem i leży 10 minut machając
      nóżkami...

Założyłam ten wątek na serio, jakby ktoś nie wiedział, a że akurat mam dobre
      wyniki jak na społeczność forum? bywa, są lepsi i gorsi :P
      Nie bójcie się mnie w wyścigu szczurów-i tak idę na malarstwo!

p.s. kurde, nie chce mi się wierzyć w 100% z polaka, chyba że u olimpijczyków -
      serio umiecie czytać w myślach układających klucz???:>
      • Gość: reality show Re: och, "prowokatorzy"...:P IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.05, 09:41
        polski-chyba obleję, angol moze 32-33...wos oby się udało jakieś 35 ..moje
        marzenia...
        • Gość: Kacha Re: och, "prowokatorzy"...:P IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.06.05, 10:43
          No i co Ci to da jovanna, że POCHWALISZ się swoimi tak "słabymi" wynikami? Bez
          sensu dołować ludzi. Uważam się za osobę obiektywną, bo choć nie narzekam na
          swoje przypuszczalne wyniki to i tak CHOLERNIE współczuję tym, co martwią się o
          to czy będą mieć to 30%.... zrozum człowieku, że są słabsze osoby i nie obnoś
          się ze swoimi REWELACYJNYMI wynikami.

Skromność człowieku! SKROMNOŚĆ!
          • zia86 Re: och, "prowokatorzy"...:P 25.06.05, 11:40
            Hej, spokojnie... Ja rozumiem, że są ludzie którzy boją się, że nie zdadzą ale
            nie sądze, żeby to był jakis duży odsetek. Dużo więcej będzie ludzi którzy będą
            mieć 60%-70%. Dla mnie nie jest to dobry wynik zwłaszcza na tle ludzi którzy
            będą mieć 80%-90%, czy też powyżej 90%. Także ja naprawde rozumiem ludzi którzy
            mają 70% i się martwią. Nie jest to żadną złosliwością czy też chęcią
            pochwalenia się wynikami. Jedni mają takie a inni inne podejscie do wyników.
            Życze jednak wszystkim wymarzonych wyników!
            Zia
          • Gość: yavanna do Kachy IP: 158.75.130.* 25.06.05, 19:08
            Kacha-umiesz czytać?czy ja gdzieś napisałam że moje wyniki są słabe?
            mam się potem nie przyznawać słabszym co dostałam z matur czy jak?

jeśli nie obchodzi was porównywanie wyników to PO KIEGO GRZYBA wchodzicie i
            czytacie takie wątki???

a na studia na lewo idzie dużo więcej ludzi niż ten Mr Dobry Żart :P
    • Gość: ................ Re: Wasze WYNIKI-przypuszczalne a prawdziwe ;) IP: *.man.busko.pl 25.06.05, 11:45
      a ja mam
      fiz 30%
      biol 35%
      chem 38%
      i zdaje na AM w WARSZAWIE
      nie dostane sie?

hehe sprawa juz opita przez ojca z rektorem, ten test ktory bedzie ..mam tylko
      przyjsc

witaj AM
      a jesli komus zajme miejsce..coz takie zycie
      wygrywa silniejszy. duza ryba zjada malą..
      tylko prosze bez dyrdymalow ze to nie etyczne itd
      • another_story Re: Wasze WYNIKI-przypuszczalne a prawdziwe ;) 25.06.05, 12:04
        > hehe sprawa juz opita przez ojca z rektorem, ten test ktory bedzie ..mam
        tylko
        > przyjsc

A potem tacy jak Ty częstują ludzi pavulonem.
        • Gość: ............. Daruj sobie te wstawki.. IP: *.man.busko.pl 25.06.05, 12:26
          wiem ze cie to wkurza:):)
          • Gość: ania Re: Daruj sobie te wstawki.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 13:44
            Po co te żarty czy prowokacje? Każdy dostanie takie wyniki jakie sobie
            wypracował(jak kogoś oszukają to mi bardzo przykro) i wydaje mi się że można
            wspólczuć czy szanować osobę która wpisze tu niski wynik. Ale jak nie chcecie
            to po co bzdury wpisywać ja to traktuję poważnie
          • another_story Re: Daruj sobie te wstawki.. 25.06.05, 13:52
            > wiem ze cie to wkurza:):)

Mnie? Tak, ale tylko z powodu, o którym napisałam - nie chciałabym trafić na
            lekarza bez kwalifikacji. Twoja aktualna kariera studencka jest mi absolutnie
            obojętna, bo nie wybieram się na AM.
      • Gość: miesiek Re: Wasze WYNIKI-przypuszczalne a prawdziwe ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 13:44
        gratuluje dziecku, ze w cudowny sposob dostalo sie na studia.
        nie, nie bede pisac, ze to nie etyczne,
        ale uwazaj, bo mozesz tez kiedys spotkac wieksza rybe,
        albo przestepce z nozem w przejsciu podziemnym,
        i wtedy bedziesz slabszy, nic ci ojciec nie pomoze,
        coz takie zycie...

moge tylko powiedziec, ze wspolczuje ludziom takim jak ty,
        myslacym, iz uklady zalatwia im wszystko,
        liczysz tez, ze dzieki ukladom, znajdziesz szczescie w zyciu, milosc,
        bedziesz potrafil kochac drugiego czlowieka - pewnie nie,
        a bez tego, nazwac moge cie tylko zalosna imitacja czlowieka.
        najgorsze bedzie jak kiedys dorosniesz, staniesz sie czlowiekiem dojrzalym,
        (choc niektorym zycia na to niewystarczy),
        i zorientujesz sie, ze twoja egzystencja byla niczym,
        bo to czym jestesmy mierzy sie w tym czym jestesmy dla inych ludzi.
        • Gość: ............. Re: Wasze WYNIKI-przypuszczalne a prawdziwe ;) IP: *.man.busko.pl 25.06.05, 15:27
          facet jestes po prostu smieszny!!
          co powiesz dobremu maturzyscie ktory np nie dostanie sie na UJ bioo mu braknie
          jedego punktu, podczas gdy ze swoim wynikiem dostalby sie na kada inna uczelnie
          medyczna?
          czy uwazasz ze SPRAWIEDLIWE jest ze w skali kraju osobu ktore maja wiecej
          punktow nie dostaja sie bo mialy pecha ze zlozyly paiery nie na ta uczelnie co
          trzeba?
          Tutaj nie widzisz nic nie stosownego?
          W dobie komputerow moznaby zrobic krajowy system rekrutacji na AM
          Taki kandydat okreslalby uczenie PRIORYTET i altrnatywna w wypadku gdyby mu
          braklo punktow. woczas na AM dostaliby sie rzeczywiscie najlepiej punktowani.
          Punktowani a nie NAJLEPSI. Przyznasz ze lekarze malo co wiedza o zalamaniu
          swiatla i np reakcjach lancuchowych itp

i ostatnia sprawa..Twoje idealy szlag trafi najblizsze zderzenie z
          rzeczywistoscią. Ładnie to brzmi ale nie zdaje egzaminu. Poki co nie zyje w
          panstwie prawa. To panstwo na kazdym kroku mnie rżnie i okrada..nie będe mu
          dłuzny..
          • bebe86 Re: Wasze WYNIKI-przypuszczalne a prawdziwe ;) 25.06.05, 17:11
            >To panstwo na kazdym kroku mnie rżnie i okrada..nie będe mu
            > dłuzny..

Dobre, chyba Twojego "tatusia" a nie Ciebie. Jak na razie to ty jesteś śmieszny.
          • bebe86 Re: Wasze WYNIKI-przypuszczalne a prawdziwe ;) 25.06.05, 17:11
            >To panstwo na kazdym kroku mnie rżnie i okrada..nie będe mu
            > dłuzny..

Dobre, chyba Twojego "tatusia" a nie Ciebie. Jak na razie to ty jesteś śmieszny.
            • Gość: ............. Re: Wasze WYNIKI-przypuszczalne a prawdziwe ;) IP: *.man.busko.pl 25.06.05, 17:34
              zapewniam cie ze juz zarabiam od dwoch lat na siebie
          • Gość: Scobin Re: Wasze WYNIKI-przypuszczalne a prawdziwe ;) IP: 80.53.250.* 27.06.05, 13:39
            > Poki co nie zyje w panstwie prawa. To panstwo na kazdym kroku mnie rżnie
            > i okrada..nie będe mu dłuzny...

Ładnie to brzmi: "kłamię i kradnę, bo wszyscy kłamią i kradną". Ale chodzi o Twoje sumienie, a nie zbiorowe sumienie narodu polskiego.

Zresztą cały czas mam nadzieję, że to tylko niesmaczny żart.

Serdecznie pozdrawiam
            Scobin
        • midi.max Re: Wasze WYNIKI-przypuszczalne a prawdziwe ;) 25.06.05, 15:32
          Zapewniam Cie , że każdy z uczestników tego forum chciałby mieć wejście na AM
          żeby sie dostać na studia.

Ktoś pisał ze taki lekarz to lekarz bez kwalifikacji..hahahhahah
          pzreciez dopiero sie bedzie uczyl na studiach, co maja paprotki wspolnego z
          medycyną? Chyab ze ludową..Ale na znachora sie nie uczy
      • Gość: Kulo Re: Wasze WYNIKI-przypuszczalne a prawdziwe ;) IP: *.tkk.pl / *.tkk.pl 25.06.05, 13:45
        a po co tu etyka???
        skoro to jedynie dopry dowcip :P
    • yavanna86 Re: Wasze WYNIKI-przypuszczalne a prawdziwe ;) 27.06.05, 12:31

a oto prawdziwe wyniki
      polski P89% i R88%
      angielski P98% i R98%
      historia sztuki P95% i R94%

idę się kryć przed Kachą
      • Gość: jean Re: Wasze WYNIKI-przypuszczalne a prawdziwe ;) IP: 217.17.37.* 27.06.05, 13:06
        angielski mniej wiecej tak jak sie spodziewalam - 96%
        polski - uwazam ze bylo to najgorsze wybracowanie jakie w zyciu napisalam,
        spodziewalam sie cos pomiedzy 40 a 50 % a dostalam 74!
        wos - tu niestety mniej optymistycznie - spodziewalam sie 70-80 % a dostalam 67%
        z podst i 57% z rozszez. :(

ale i tak sie ciesze, ze zdalam bo polskiego sie troche obawialam :)
      • endangered_species Re: Wasze WYNIKI-przypuszczalne a prawdziwe ;) 27.06.05, 13:07
        ja zaskoczyłam się miło, tylko wos mnie bardzo zawiódł- mam z rozszerzonego
        tylko 63% a uczylam sie od ferii solidnie i liczyłam na więcej, z podstawowego
        mam 84%, a liczylam na góra 70%....

za to na historię uczylam sie równo 5 dni (bo przedmiot dodatkowy) i z podstawy
        dostalam 81% (szacowalam 75), a z rozszerzonej 50%- musiałam dostac bardzo dużo
        za wypracowanie, bo teksty źródlowe poszły mi tragicznie. Liczylam z
        rozszerzonej historii na góra 30%....
      • Gość: mcf Re: Wasze WYNIKI-przypuszczalne a prawdziwe ;) IP: *.multicon.pl 27.06.05, 17:29
        no to nic tylko pogratulowac :D na pewno sie dostaniesz na studia tam gdzie chcesz. ja sie milo zaskoczylem z fizy rozszerzonej bo zamiast 86 mam 92%. a reszta podobnie jak myslalem :D
    • moniula18 Re: Wasze WYNIKI-przypuszczalne a prawdziwe ;) 27.06.05, 17:03
      z angielskiego ile obstawialam tyle mam (96/93). ale za to z polskiego jaka
      niespodzianka. modlilam sie zebym chociaz zdala a tu 90% z podstawowego :)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka