Dodaj do ulubionych

odpis notarialny

26.06.05, 15:55
czy ktoś z was orientuje się ile tak przyjemność kosztuje? Są zniżki jak chce
się 2 odpisy?
Obserwuj wątek
    • lillka3 Re: odpis notarialny 26.06.05, 17:25
      Odpisy kosztują kolo 12 zł(wiemj bo moja mama jest notariuszem)ale nie jestem
      pewna czy drugi odpis zrobią za niższą cenę to zależy tylko od dobrej woli
      notariusza do którego pójdziesz.W skład tej ceny wchodzą opłaty skarbowe-
      najlepiej jeśli miałabyś znajomego notariusza to odpisy mogłabyś mieć nawet za
      darmo
      • kaja86 Re: odpis notarialny 26.06.05, 18:51
        u mnie płaci sie 14 zł z groszami za jeden i nie ma żadnych znizek.
        • Gość: gigi Re: odpis notarialny IP: *.olsztyn.mm.pl 26.06.05, 18:57
          tom super, bo myślałam że mi każą z 7 dych płacić to bym im podziękowała. Dięki
          • Gość: jaaaaaaaa Re: odpis notarialny IP: 83.17.* / *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 12:27
            a ja sie taki odpis robi ??

Idzie sie do notariusza z kserem swiadectwa i oryginalem i on poswiadcza to
            ksero, czy wystarczy isc z samym oryginalem a on zrobi to ksero ??
            • endangered_species Re: odpis notarialny 28.06.05, 12:38
              ja robilam wczoraj
              idziesz do notariusza z ORYGINAŁEM, tak Ci xerują, koszt jednego (w moim
              przypadku)7,23zł

• Gość: Oliver Re: odpis notarialny IP: 213.199.201.* 28.06.05, 13:03
                Tak, potwierdzam, dzisiaj płaciłem dokładnie 7,23zł:) za odpis.
                • Gość: jaaaaa Re: odpis notarialny IP: *.aster.pl 28.06.05, 13:17
                  a nie dostaliscie od razu odpisu??
                  Ja w szkole dostałam świadectwo i odpis.
                  • Gość: kz Re: odpis notarialny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 13:19
                    Ale im jeden nie wystarczył. (Skladają na więcej niż 2 uczelnie papiery).
                    • Gość: notariusz Re: odpis notarialny IP: 80.51.55.* 28.06.05, 14:04
                      cena za strone 6 zł i 22% VAT czyli 7,32zł,można zrobić Xero jeśli kancelaria
                      nie ma kopiarki,niektórzy notariusze dają rabat bo też kiedys byli
                      maturzystami,ale koszt i tak nie jest wielki. W dużych miastach warto wcześniej
                      zadzwonic zeby dlugo nie czekać
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka