slawek_wroc 27.06.05, 17:46 Wpisujcie ile macie punktów z matmy, fizy, na jakie kierunki sie wybieracie. Tylko bez zartow prosze!!! Moje punkty: Matma PP 98%, PR 48% Fiza PP 76%, PR 50% Najchetniej wybralbym sie na informe. Sławek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slawek_wroc Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I 27.06.05, 17:53 Hej, no nikt sie nie wybiera na PWR? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim ;] Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I IP: 80.55.196.* 27.06.05, 18:32 polski : podstawowa 76% / rozszerzona 100% niemiecki: 96% / 84% angielski 96% / 84% fizyka 76% / 54 % matematyka 76% / 66% informa polibuda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdf Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I IP: 213.199.254.* 02.07.05, 17:53 asdf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaś Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 18:43 matma 92 i 40. fizyka - bede zdawac egzamin, ale nawet bym sie obeszla bez niego w czwartek bede znała wyniki egzaminu z rysunku. jesli zdalam - indeks mam w kieszeni. jest 60 miejsc a chetnych tylko 50 ;-) gospodarka przestrzenna ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roy Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I IP: 213.199.254.* 27.06.05, 19:24 Ja ide na Automatyke i Robotyke na wydziale Elektronicznym Polski 69/62 Angielski 96/70 Fiza 86/68 Matma 94/78 Studium talent z fizyki dodatkowe 20pkt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czupyt Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I IP: *.netcorp.pl 27.06.05, 20:14 mata P: 96 R: 76 Angiel P: 96 R: 92 Polak tylko P:61 Fiza bedzie na examinie wybieram sie na infe badz telekomunikacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malwinka Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I IP: 83.238.133.* 27.06.05, 20:29 oj, widzac wasze wyniki chyba sie zalamie;( ja tez wybieram sie na chemiczny i mam polski 69% niemiecki 94%/83% matma 76%/36% ;( fizyka 82%/34% ;( co o tym myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chojny Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I IP: *.jgora.dialog.net.pl 09.07.05, 01:38 Nic się nie martw, mam wyniki podobne do Twoich, tylko z talenta mam 4+ ( 30 punktów). Z fizyki egzamin zdawałem więc zobaczymy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chojny Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I IP: *.jgora.dialog.net.pl 11.07.05, 00:30 50 punktów z egzaminu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: The_Fish Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 10:50 Ja mam takie wyniki: Polak : PP 70% Niemiecki: PP 96 % i PR 76 % Mata: PP 84% PR 90% Fiza: PP 92% PR 74 % Wybieram sie na telekominikacje na wydziale elektroniki mikrosystemow i fotoniki. Co myslicie o moich szansach? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I IP: 213.199.254.* 01.07.05, 13:19 haha dobre. Przecież wiadomo, że sie dostaniesz. Z tymi wynikami mógłbyś mieć ciężko co najwyżej na informatyke, a EMiF jest jednym z najmniej obleganych tak jak chemia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: The_Fish Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 15:32 A co studenci Pwr moga mi powiedzieć o EMiF?? Zbierałem opinie od znajomych wykładowców, były raczej pozytywne, ale wiadomo - każdy chwali to co jego :) Czy fakt że jest mało oblegany świadczy o niskim poziomie czy wręcz odwrotnie - wysokich wymaganiach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roy Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I IP: 213.199.254.* 03.07.05, 11:49 Paradoksalnie może świadczyć i o jednym i o drugim. Wydaje mi się, że poziom studentów na pierwszym roku na EMiF jest niski bo łatwo się dostać. Ale dla wykładowców to nie problem i już w drugim roku po naturalnej selekcji zostaje połowa i poziom już jest przyzwoity :D Odpowiedz Link Zgłoś
neon-t Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I 01.07.05, 10:59 W sumie mam współczynnik "w" 331. Hmm i wybierma sie na teleinfromatyke, zobaczymy :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anons Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I IP: 80.55.196.* 01.07.05, 13:21 Ja 337 i na infe na kilku wydzialach... choc realnie to chyba tylko na PPT są szanse ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 23:29 333 punkty czy na Automatyke i Robotyke ida same "mózgi"? czy mam jakieś szanse sie dostać? a potem utrzymać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roy Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I IP: 213.199.254.* 02.07.05, 01:10 no chyba nie same mózgi :D Ja na przykład ide (375,7) i myśle, że jak na AiR to sporo. Najtrudniej dostać się na informatyka na elektronicznym albo IZ, choć potem podobno całkiem łatwo się utrzymać. Ale wiesz z tego co słyszałem to elektronika wogóle jest jednym z trudniejszych wydziałów. A właśnie przecież ty nie napisałeś na który wydział idziesz bo na polibudzie na 3 wydziałach jest AiR. ja ide na elektroniczny i tam najtrudniej się dostać z tych trzech a na mechaniczny najłatwiej. Chociaż może dać sobie spokój z polibudą i iść na Akademie ekonomiczną :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spartan Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 01:34 Hm, studiuję obecnie na czwartym roku INF na Wydz. Elektroniki PWr. Z tym utrzymaniem to ogólnie rzecz biorąc - zależy. Miejcie na względzie fakt, że na Elektronice i Telekomunikacji z 800 przyjętych po pierwszym roku zostaje nieco więcej niż połowa (450 osób), a absolwenci to około 200 osób. Na informatyce z blisko 300 osób ostało się nieco ponad 200 (na moim roku). Ludzie rezygnują z różnych powódów, jedni wyobrażają sobie te studia jako klikanie w WindowsieXP - Ci lecą najszybciej, inni nie dają rady (głównie na początkowej matematyce), jeszcze inni dochodzą do wniosku, że to nie to. W każdym razie nie ma się co zastanawiać jak będzie później. Jeśli idziecie na polibudę studiować i lubicie to (mając w pamięci, że instalowanie nowych kart graficznych i obsluga Windows to żadna informatyka) to utrzymacie się. Wystarczy sumiennie pracować, to i stypendium będzie ładne. Klimat na wydziale jest fajny. Mozna poznać konkretnych ludzi i sporo się nauczyć. Bardzo polecam, będziecie zadowoleni. Co do AiR, to mam tam znajomych. W moim odczuciu na AiR idą ludzie naprawdę zdecydowani na ten kierunek - to świetnie przekłada się na poziom (w odróżnieniu od niektórych idących na EiT siłą rozpędu). Uczą tam naprawdę mocni ludzie, spotkacie się z profesjonalizmem i szerokim podejsciem do tematu. To też dobra inwestycja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I IP: 213.199.254.* 02.07.05, 01:48 Fajnie, że studenci też czasem tu wpadają pomuc tym co teraz muszą zdecydować co robić przez resztę życia. Dla Spartana graomkie brawo się należy. Tylko czy ci wykładowcy naprawde tacy fajni, bo jak byłem na drzwiach otwartych to jeden mówił mniej więcej tak. "Na automatyce nie jest łatw i przyjemnie jak na przykład na filozofii czy ekonomii. praca ciekawa będzie z płacą powyżej średniej krajowej ale tylko troche powyżej a ciekawa przez pierwsze 5 lat. Jak sie chce dużo zarabiać to sie kończy bankowość i sie prezesem banku zastaje a nie inżynierem. Dużo osób musi wyjeżdżać d Malezji i (tu wmienił jeszcze pare takich egzatycznych nazw) pracować w niemieckich koncernach jak siemens." nie cytuje dokładnie ale taki był sens wypowiedzi. Normalnie ogólnie zachęcał jak cholera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spartan Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 00:06 Miał poniekąd rację. Robotyka nie jest tak bardzo popularna, również małe firmy nie zajmują się tą dziedziną. Dlatego, jeśli chesz pracować w zawodzie to W moim odczuciu trzeba się nastawić na jakiś wyjazd. Czasem na wydziale pojawiają się oferty pracy dla robotyków z dziedziny zarządzania produkcją czy podobnych. Drzwiami otwartymi się nie przejmuj. Gdy ja byłem na drzwiach otwartych, za moich czasów ;) pokazywali nam właśnie siedziby robotyków. Nijak się to miało do studiów które poznałem później, ale co tam. Jedno trzeba przyznać, goście mieli pasję w oczach. ;P To że facet zniechęcał jest zupełnie normalne na politechnice. Przynajmniej na Wydz. Elektroniki PWr. Nie łudź się, że ktoś będzie Cię tam zatrzymywał lub zabiegał o to abyś tam studiował. Przynajmniej przez pierwszy rok. Bardzo szybko dowiesz się, że ,,pan tutaj wcale nie musi studiować''. :) Robotyka to trudne studia i faktycznie perspektywa pracy może być problematyczna, ale jeśli będziesz dobry - dasz sobie radę. Grunt to zdawać sobie sprawę z tego, że same studia pracy Ci nie dadzą, musisz doskonalić się sam. Studia to coś w rodzaju motywacji i napoczęcia tematu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I IP: 213.199.254.* 02.07.05, 01:51 a mam jeszcze takie jedno pytanko. Czy po skończeniu Robotyki na elektronicznym to co sie robi? jaką prace można dostać. Ile ma to wspólnego z projektowaniem robotów w sensie ciekawych urządzeń wyręczających człowieka, a nie lutowaniem układów, klikaniem przed kompem i pisaniem oprogramowania do lini produkcyjnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: be Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 19:42 mam znajomego, co wprawdzie po studiach juz jakis czas jest (ma 29 lat), byl własnie na infie na elekronicznym, raz w sesji było tak, ze egzamin z matmy zaliczylo zaledwie 10% i to w drugim terminie. reszcie "pozwolili" się przenieść na zaoczne. Ale to był fakt, ze trafili na jakiegoś wrednego wykładowce za to dwóch kumpli, teraz skonczyli 1 rok teleinformatyki, mowili, ze bardzo fajnie jest, po semestrze odsiew byl niewielki, bo ten prawdziwy odsiew na ten kierunek byl juz przy naborze. dostali sie najlepsi i teraz dają radę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
majaodgucia Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I 02.07.05, 09:01 Mój chłopak studiuje AIR na Elektronicznym i ogólnie jest bardzo zadowolony , choć pierwszy rok bardzo dał mu w d... , z analizy do tej pory śnią mu się koszmary hihihi, ale jak sam mówi jak się przejdzie pierwszy rok to z polibudy WR nie da się raczej wylecieć jak się trochę do nauki przyłoży, no i wiele jego znajomych raczej nie ma po tym problemów ze znalezieniem dobrej pracy, więc ogólnie poleca wybór i uczelni i kierunku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 10:49 z tego co słyszałem to elektronika jest k******o ciężka, ale bardzo ciekawa. Co zaś do Automatyki i Robotyki to jak będzie wyglądała twoja praca zależy od Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
neon-t Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I 02.07.05, 11:31 No to spoko może sie okazac, że moje 331 pkt. to jednak zamało na teleinformatyke. A jakie zdania macie własnie na ten kierunek bo ja na pierwszym miejscu wpisałem właśnie teleinformatyke. z tego co słyszałem jest trudniej sie dostać ale łatwiej utrzymać ale kto wie jak jest... Piszcie co myslicie o tym kierunku jak i o innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisu Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 11:40 Polski 87% 28% Ang 94% 84% Mat 98% 66% Fiz 74% 66% Inf 63% Złożyłem dwa podania na PWr na IZ na informe i na PPT na informe w sumie 353,3 rekr (z talentem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grek Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 15:58 na biotechnologie polski 80+78 angielski 96+80 matma 100+98 chemia 93+83 i studium talent z matmy na 6, ktore da mi 2 punkty dupa dupa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Ziembiewicz Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.05, 12:02 Jestes dziewczyna? Chyba widzialem twoje swiadectwo, jak skladalas je na PPT. To Ty? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grek aaaaa! genialnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 01:21 matko, nawet tutaj mnie znajdą ;) a ja się chyba troszkę wepchałam, za co przepraszam i pewnie się dziwnie patrzyłeś, a ja marudziłam wtedy i ty się niecierpliwiłeś i mnie nie lubisz ;) kurczę, ja twojego świadectwa nie widziałam a coś za coś i pewnie idziesz na tą głupią fizykę techniczną? ;) kurczę, musimy się jeszcze kiedyś przypadkowo spotkać to by dopiero było genialne a, i wiesz, ja wtedy taka byłam, bo po imprezie całonocnej dosłownie ;) a ty zapewne jesteś porządnym uczniem i nie wypada ci się cieszyć z dobrych wyników, bo wtedy pokazałbyś, że nie spodziewałeś się takich dobrych swoją drogą to było dziwne, jak wszyscy składający wtedy świadectwa byli wypoczęci i uśmiechnięci a w końcu to było dzień po wynikach nieprawdaż? ;) ale gadam głupoty, wybaczcie gratuluję przy okazji tym, którzy dobrnęli to końca tego żałosnego wpisu odezwij się zenonie (tak się nazywa szczur mojego kolegi) będzie mi bardzo miło tzn. milej niż dotychczas bo teraz też jest całkiem miło, po tym, jak ktoś mnie zapamiętał dobranoc wszystkim pozdrawiam ozdrawiam zdrawiam drawiam rawiam awiam wiam iam am m ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Ziembiewicz Re: aaaaa! genialnie IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 22:34 Co za przypadek! Swoja droga, moje gratulacje za takie wyniki. Nie trudno bylo Ciebie z nimi zapamietac. :) A ja skladalem na matme, i na informe na Elektronice. Swoja droga, to ja jestem slawek_wroc i to ja zalozylem ten watek. :> Jesli chcesz, to mozesz sie odezwac na slawek@iv.pl Zdrowko, Slawek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grek Re: aaaaa! genialnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 12:20 a dzięki ;) może kiedyś się odezwę, ale to ma być niespodzianka, więc teraz piszę, że się nie odezwę to będziesz studiował z moimi kolegami - i tu, i tu a poza tym to jesteś troszkę humanistą, prawda? czy tak po prostu chciałeś zaszpanować tym zenonem ziembiewiczem? ;) dwa razy w poście użyłeś 'swoją drogą', a tego wyrażenia używają najczęściej ludzie oczytani, obeznani w filozofii i polityce ;) i tobie również gratuluję wyników, pozwolą ci na pewno studiowanie informatyki, bo rozumiem, że matematyka jest awaryjna ;) i wyczytałeś jak mam na imię? pozdrawiam, trzymaj się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Ziembiewicz Re: aaaaa! genialnie IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 18:03 Wyczytalem nie tylko imie (ktorego, wybacz, ale nie pamietam), ale tez to, ze chodzilas do klasy mat-fiz (do III LO, jak przypuszczam), historii uczyl Cie nauczyciel, ktory kladl nacisk na kojarzenie wydarzen, a ponadto obrazilas sie na przycisk Shift w klawiaturze. SWOJA DROGA :P to pewnie mam cos w sobie z humanisty, gdyz od 6 lat pisze artykuly do pewnego czasopisma. Ale do jakiego - nie powiem. Jak niespodzianki to niespodzianki. :) A co do Zenona Ziembiewicza, to wymyslilem go na poczekaniu, i z cala pewnoscia nie mialem ochoty nim szpanowac. :) Slawek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igrek Re: aaaaa! genialnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 19:38 oj, od dzisiaj będę się różnie podpisywać, aby utrudnić ci zdobywanie informacji do mojej biografii, tudzież do skromnego artykuliku o mojej osobie ;) a ty się obraziłeś na ctrl kurczę, jak mat-fiz, to od razu trójkowy?! ;) ale blisko byłeś ;) i jakoś nie potrafię sobie wyobrazić czasopisma, które drukuje artykuły trzynastolatka tzn. potrafię, ale zgadując, nie chcę zrobić ci przykrości ;) a wiesz, to jest takie niesprawiedliwe, że ty wiesz tyle o mnie, a ja nie wiem prawie nic o tobie i boję się tej sytuacji bardzo, bo zdaję sobie sprawę z twojej zdecydowanej przewagi pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cezary Baryka Re: aaaaa! genialnie IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 21:24 No wiesz co, jak moglas pomylic ctrl z alt-em. Co prawda leza obok siebie, ale dzialanie maja diametralnie inne. :) A co do czasopisma, to zapewniam Cie, ze na pewno nie ma ono w swojej nazwie slowa Bravo, ani nic w tym stylu. I tematyka tez nie ta. :P Mam przewage, powiadasz? Nie do konca. Ty znasz moje imie, a ja chyba musialbym poddac sie hipnozie, zeby przypomniec sobie Twoje. Mysle, ze uczciwie byloby uznac na razie remis w tej bitwie na informacje. :) Zdrowko, Slawek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziet Re: aaaaa! genialnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 08:58 o kurczę, ale pomyłka, i to jeszcze przed przyszłym informatykiem ;) wybacz panie to lekkomyślne potraktowanie problemu ;) pozwolę sobię zgadnąć (po wcześniejszym zbadaniu gruntu), że piszesz do jakiegoś czasopisma fantasy biała czcionką na czarnym tle? ;) ty masz przynajmniej możliwość przewagi uznaję to za rzeczywistą przewagę ;) jak myślisz, przyjmą mi świadectwo bez tej karteczki potwierdzającej złożenie dokumentów? poza tym jadę dziś do warszawy i może okazać się, że zostanę pozbawiona możliwości kontaktu z tobą przez kilka dni, sławku pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Onufry Zagłoba Re: aaaaa! genialnie IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.05, 13:26 Moja przewaga wzrasta. XIV LO. Namierzylem Cie. :> Fantasy to niestety pudlo (jesli chodzi o czasopismo), ale nie bede ukrywal, ze to moj ulubiony gatunek ksiazek. Moze mala podpowiedz dla Ciebie. Do mojego LO (a nawet do mojej klasy) miala chodzic pewna dziewczyna, zwala sie Ula. Ostatecznie w pierwszych dniach nauki przeniosla sie wlasnie do XIV LO. Jesli to nie pomoze, to mam pomysl na inna, ciekawa podpowiedz. :) Szerokiej drogi. Mnie osobiscie Warszawa nie przypadla do gustu, zdecydowanie wole Wroclaw. :) Slawek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: aaaaa! genialnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 13:59 a ja właśnie z ulą jadę dzisiaj do warszawy ;) czyli jeszcze dzisiaj wieczorem to ja będę górą, bo ulek ma dobrą pamięć ;) a dziesiątka znajduje się trzy minuty od mojego domu i, z tego co pamiętam, to twoja klasa nie była zbyt fajna, tzn. jej żeńska część (chociaż zdaję sobie sprawę z tego, że gusta chłopięce różnią się tutaj od dziewczęcych) ;) zatem musisz pisać do czasopisma komputerowego albo coś w stylu manga czy anime (nie mam pojęcia, czym to się różni) żeby jeszcze bardziej docenić nasze wspaniałe miasto, pobędę sobie trochę w warszawie a jaka byłaby druga podpowiedź? ;) co bardziej lubisz - nektarynki czy maliny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Soplica Re: aaaaa! genialnie IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.05, 14:50 No niezle. Ten swiat jest maly jak pudelko od zapalek. :P W mojej klasie bylo (jesli dobrze licze) 9 dziewczyn i przez cale trzy lata bylo calkiem sympatycznie (i jest dalej, czego dowodem moze byc dzisiejsza, klasowa impreza :)). Pozdrow Ule, ale chyba i tak Ci za duzo nie powie, bo do naszej klasy chodzila bardzo krotko. Ja pamietam tylko, ze byla przez ten czas klasowym sekretarzem. :) Druga podpowiedz jest jak na razie zbedna, bo doskonale rozszyfrowalas moja szkole. A jeszcze co do papierow na PWr, to przede mna stal jakis chlopak (na Elektronicznym), ktory wlasnie nie mial karteczki, i babka odeslala go mowiac, ze nie bedzie szukala jego teczki wsrod tej calej sterty innych. :) Jesli chodzi o Twoje pytanie, to wole to drugie. Czasopismo tez prawie dobrze odgadlas. A, i powiedz mi czy Twoje nazwisko (ew. imie) zaczyna sie jakos na Ma...? :> Uzdrawiam, Slawek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eł Re: aaaaa! genialnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 18:11 nazwisko i na dodatek jedno z imion ;) czyżby jednak hipnoza? czy sugerowałeś się moim nickiem odciętym od pozostałych? wiem, że miała być odpowiedzialna za dziennik i się skarżyła ;) kurczę, już jestem spóźniona na razie, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Skrzetuski Re: aaaaa! genialnie IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.05, 15:41 I co tam ciekawego opowiedziala Ci Ula? :) I czemu wlasciwie przeniosla sie z naszej szkoly? Jesli dobrze pamietam, to na Twoim swiadectwie bylo napisane tylko jedno imie, i to wlasnie to zaczynajace sie na Ma... A nazwisko moglbym mniej wiecej zgadywac, ale tak na forum to raczej odpada. :) Aha, no i co wlasciwie mialo na celu to Twoje ostatnie pytanie? :P Moja droga do dziesiatki trwala troche dluzej. Najpierw ok. 7 minut na przystanek, pozniej 15 minut jazdy i nastepnie znow kilka minut na dojscie juz do samej szkoly. Dobrego dnia, Slawek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jot Re: aaaaa! genialnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 09:56 bo ula za wszelką cenę chciała chodzić do wspaniałej, renomowanej czternastki ;) a nie powiem, co jeszcze powiedziała! kurczę, nie sprawdzałam tego świadectwa, może mnie oszukali każdy dąży do oszustwa! a być może widziałeś tylko jego prawą stronę, z tego co pamiętam stałeś po mej prawicy ;) a jechałeś tramwajem? którym? :) domyślam się, że chodzi o pytanie dotyczące nektarynek i malin otóż, jedząc ów owoce, stworzyłam sobie portret psychologiczny osoby preferującej maliny albo nektarynki ;) i dobrze wybrałeś ale nam się wątek rozwinął! warszawa przytłacza wielkością i ilością tego wszystkiego a cieszy niebywale niskimi cenami za bilety ;) kiedy te wyniki? jutro wyjeżdżam i jeszcze tego pożałują! ;) kurczę, stęskniłam się nawet pozdrawiam lubisz jeździć na rowerze? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ignacy Rzecki Re: aaaaa! genialnie IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 18:48 Ja w dziesiatce spedzilem w sumie 6 lat (3 lata gimnazjum i 3 liceum) i jedyne, co tak naprawde mialem ochote w niej zmienic, to totalnie nieudany wychowawca. Ale szkoda nawet o tym pisac. Dojezdzalem autobusem, nie tramwajem. :) Twoje swiadectwo widzialem w pelnej okazalosci, ale w takich szczegolach to go niestety nie pamietam. Chyba jak wiekszosc maturzystow tego dnia mialem problemy z koncentracja. :> Swoja droga, to w kolejce za Toba staly wtedy dwie osoby. Nie pomyslalas, ze Twoje swiadectwo mogla zobaczyc tez ta druga? :P A zeby jeszcze skomplikowac cala sytuacje, to przypomne, ze Twoje wyniki z matmy na glos przeczytala babka, przyjmujaca dokumenty. I co teraz? :> A na rowerze, chyba jak kazdy, lubie jezdzic. To moze teraz ja poprosze o jakas podpowiedz, ktora pomoze mi odgadnac Twoje imie? Pozdrawiam, Slawek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha Re: aaaaa! genialnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 09:14 wychowawca - fizyk, który nie uczył, tylko promował płeć piękną? ;) ale chyba nie miałeś najgorzej, ja miałam dwóch strasznych wychowawców, którzy wymieniali się złymi dniami autobus wszystko zmienia łe nie znam się na autobusach już nie wiem, o co chodziło z tym świadectwem ;) to dziwne, że je całe widziałeś stół był wysoki, a ty na dodatek stałeś metr za mną a, właśnie, stałeś tuż za mną? kuuurczę, świat mi się kręci dwie godziny temu wróciłam do domu, a za dwie godziny wyjeżdżam i nie mam paszportu, będą mnie musieli przemycić chyba się boję tak, na pewno to jest chyba jedyne uczucie, które potrafię teraz określić podpowiedź jest taka, że mam najbrzydsze imię spośród wszystkich mi znanych każda sylaba jest tak samo brzydka składa się z pięciu rodzajów brzydkich literek a jak tam klasowe wyjście? ;) pozdrawiam tak bardzo, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanisław Wokulski Re: aaaaa! genialnie IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 10:26 Nie do konca. To byl fizyk przepelniony przedziwnymi nawykami wychowawczymi, ktory zupelnie nie potrafil znalezc z nami wspolnej plaszczyzny porozumienia. Na dodatek to on mial zawsze racje, nigdy nie dalo sie uslyszec z jego ust slowa "przepraszam", a ponadto na koniec 3 klasy tak ladnie zrzucil wine za jego porazke dydaktyczna na uczniow, ktorzy wczesniej chodzili do tego gimnazjum (czyli m.in. na mnie). No ale dosc juz pisania o nim. :) Prawde mowiac to nawet nie wiem, jak Ty sie znalazlas w tej kolejce, ale pamietam, ze probowal sie wcisnac jeszcze jakis jeden koles. :P Ale temu nie pozwililem, chociaz jak Ty juz zaczelas konwersowac z babka od dokumentow, ja poszedlem do tej drugiej, bo zwolnilo sie miejsce. To widze, ze wybierasz sie gdzies poza granice Unii. Bo sam dowodzik nie wystarczy. :) Udanych wakacji. Mnie czeka pracowity tydzien, bo remontuje swoj pokoik. Hmmm, klasowe wyjscie? :> Imie bede zgadywal innym razem, musze sie zastanowic. :) Ta wskazowka jest do tego zaczynajacego sie na Ma...? Pozdrawiam, Slawek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cd. ha Re: aaaaa! genialnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 09:15 żeby tych pozdrowień starczyło na tydzień ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grek Re: aaaaa! genialnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 12:22 bosz, tam miało być 'na' bez 'pewno' ;) bez sensu, no Odpowiedz Link Zgłoś
maturzysssta Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I 03.07.05, 12:01 Wyskoczyłeś z tą matą 98, nie ma co. Już lepiej nic nie pisać, żeby nie dołować ludzi. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konik Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 17:46 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forsajt Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 23:27 Chce isc na informatyke na IZ. Polski 63,45 Angielski 95,80 Matma 96,70 Fizyka 84,70 Studium talent z matmy na 6. W sumie 382,3. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chojny Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I IP: *.jgora.dialog.net.pl 09.07.05, 01:32 ja też tam złożyłem ale mam "troche" gorzej. W razie czego ide na wemif :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisu Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 01:20 Jesteś z III LO? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisu A orientujecie się może jak poszedł egzamin z fizy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 13:36 A orientujecie się może jak poszedł egzamin dobrowolny z fizy? Czy Waszym zdaniem te zadania są trudniejsze czy łatwiejsze niż matura, moim zdaniem są troszkę łatwiejsze, ale niewiele (może to wina tego że wole robić zadania niż rozpisywać się jak coś sie dzieje) www.if.pwr.wroc.pl/dydaktyka/wst/f05ar.pdf pzdr Lisu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks Re: A orientujecie się może jak poszedł egzamin z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 19:50 mogę napisać, jak poszedł mojemu koledze otóż ów geniusz zrobił jedno zadanie, ale uczył się chyba jeden dzień do tego egzaminu właśnie, to zupełnie coś innego wystarczy przerobić kruczka i nie martwić się, że ktoś ci zada pytanie o działanie jakiejś maszyny ;) a tegoroczny egzam był trudniejszy od poprzednich, i dobrze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LISU JUŻ SĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 10:55 DOSTAŁEM SIĘ NA IZ, przed chwilą dzwoniłem do dziekanatu, miałem 353,3, ale pytałem też o kumpla który miał ok 260 pkt i też się dostał!! Pozdrawiam wszystkich informatyków Odpowiedz Link Zgłoś
xsaser Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I 08.07.05, 23:20 polski 51% :( angielski 98% 90% matma 98% 70% fizyka 92% 76 % Informatyka na IZ, jak byłem w dziekanacie to powiedzieli mi że "jak się nic nieoczekiwanego nie wydarzy to się jeszcze zobaczymy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisu Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 00:27 a Talent? Odpowiedz Link Zgłoś
xsaser Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I 09.07.05, 10:39 nie mam studium talent, nie wiedziałem że coś takiego jest, bo nie planowałem iść tutaj na polibudę :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisu Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 12:36 A kiedy składałeś? Sądząc po twoich wynikach ja też mam jakieś szanse (353,3 pkt). Chociaz wiele mógł zmienić egzamin dobrowolny z fizy, bo dużo dobrych osób zdawało, tak w ogóle to gdzie jeszcze składałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
xsaser Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I 10.07.05, 16:06 UMCS w Lublinie i UW tak dla jaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: busia SA JUZ WYNIKI EGZ. WSTEPNYCH !!!!! IP: *.core.lanet.net.pl 10.07.05, 17:14 Na stronie PWr sa juz wyniki egzaminow wstepnych, mozecie sprawdzac Odpowiedz Link Zgłoś
xsaser Re: SA JUZ WYNIKI EGZ. WSTEPNYCH !!!!! 10.07.05, 20:10 Wyniki nie są rewelacyjne, więc możę się dostanę. Chociaż szkoda trochę tych co zaryzykowali i pisali egzaminy zamiast matury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chojny Re: SA JUZ WYNIKI EGZ. WSTEPNYCH !!!!! IP: *.jgora.dialog.net.pl 11.07.05, 00:32 A ja mam 50 punktów i jestem w miarę zadowolony ;) Idę na informatykę na IZ albo na WEMIF Odpowiedz Link Zgłoś
xsaser Re: SA JUZ WYNIKI EGZ. WSTEPNYCH !!!!! 10.07.05, 20:13 Przeglądając wyniki egzaminów....doszedłem do wniosku że chciałbym poznać gościa o nr. rejstracyjnym 30151 na eka. Mózg jakiś, warto takich znać przed sesją :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisu Re: SA JUZ WYNIKI EGZ. WSTEPNYCH !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 00:05 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisu Re: SA JUZ WYNIKI EGZ. WSTEPNYCH !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 00:06 Sory pomyliło sie poszedł pusty, w każdym razie 98 pkt, wynik genialny.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdf kiedy wyniki?? IP: *.crowley.pl 11.07.05, 16:46 Wie ktoś kiedy ogłoszą list przyjętych, niby do 16 ale mzoe jzu konkretniej cos wiadomo, juz oglosili wyniki wstepnych to czasn na liste przyjetych. slyszalem ze mjaa rowniez wysylac powiadomienia listownei, wie moze ktos jak to wyglada od razu jak oglosza wyniki w dziekanacie wysla list polecony ?? Czy dopiero dojdzie zwykly po tygodniu bo nie wiem czy jechać do Wrocka by zobaczyc czy wystarczy poczekac i powiedzmy po 1 dniu jak oglosza wyniki przyjdzie list. Jak bylo w tamtych latach??? Niestety chyba wynikow w necie nie oglosza, bo nic nie ma na ten temat, a szkoda bo by ulatwilo wielce tak jak oglosili wyniki wstepnych swietna sprawa :) Odpowiedz Link Zgłoś
xsaser Re: kiedy wyniki?? 12.07.05, 10:19 jakby ogłosili w necie to by było super. Nie wiecie czy w dziekanaci powiedzą jeśli zadzwonię? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I IP: *.block.alestra.net.mx 12.07.05, 09:38 ehh Odpowiedz Link Zgłoś
xsaser Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I 12.07.05, 10:25 popatrzcie na listę rankingową UW. Załamałem się po prostu. Prawie same 100 czyli maxy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdf Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I IP: *.crowley.pl 12.07.05, 10:34 Ja chce żeby oglosili liste przyjetych w interneci to by bylo genialne posuniecie z ich strony, a wyników wstepnych tez chyba nie mowili ze beda oglaszac w necie a oglosili to tak samo moze zdobeda sie na gest i oglosza na swojej stronie. Nie mysle jechac specjalnie do Wrocka by dopychac sie do zobaczenia listy :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kju Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 10:37 oj, przecież to uw ale chyba fajnie studiować z prawie samymi olimpijczykami ;) i próg był jakoś 74, nie jest źle nie załamuj się ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: es Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 10:40 no, na informatykę może nie 74 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdf ???? IP: *.crowley.pl 13.07.05, 11:13 Wie juz ktos kiedy wyniki beda ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdf Re: ???? IP: *.crowley.pl 13.07.05, 12:38 A nie wiesz czy w necie tez pokaza czy tylko liste wywiesza na Polibudzie :/?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrocławianin Re: ???? IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 13.07.05, 13:18 W dziekaniacie W-11 powiedzieli mi żeby też sprawdzać w internecie, mogą być wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
xsaser Re: ???? 13.07.05, 16:08 to teraz pozostaje tylko czekać A w ramach oczekiwania może się przedstawię....Tomek jestem, możę sie spotkamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdf Re: ???? IP: *.crowley.pl 13.07.05, 17:44 Cholerka juz w niektórych szkolach maja wyniki a my musimy czekac jeszcze co oni robia od poniedzialku. Maja juz wyniki wstepnych teraz tylko wpisac do komputera i sam im pouklada, chyba ze robia to na kartce papieru to powodzenia :/ Nie zebym byl niecierpliwy ale juz mogli by podac :/ slyszalem ze ubiegalo sie okolo 9 tys. osob a przyjeli 8 tys. ale to sie tyczy na cala PWr a i tak zapewne jak co roku najbardziej oblegane kierunki byly IZ, EKA i ARchitektury :) Odpowiedz Link Zgłoś
xsaser Re: ???? 13.07.05, 19:15 na budownictwo było na mase mało, na IZ też nie za dużo. Architektura na 100 oblężona, wiem bo dziewczyna tam zdaje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anons Re: ???? IP: 80.55.196.* 14.07.05, 00:21 Ktoś potwierdzi informację, że są już listy przyjętych? Jeśli tak, to czy tylko na wydział chemiczny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: ???? IP: 62.148.80.* 14.07.05, 00:40 hej, sa wyniki na chemiczny??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdf Re: ???? IP: *.crowley.pl 14.07.05, 09:52 Z tego co wiem to EKA jak co roku oblezona byla, nawet podanie bylo trudno zlozyc godzine czekalo sie ehh, ale w TV mowili ze podobnie jak w tamtym roku na wydzial PODSTAWOWYCH PROBLEMÓW TECHNIKI: przyjmowali na Fize czy FT Inżynieria biomedyczna, FT Fotonika wszystkich chetnych :lol: Co do IZ to tam bylo tak w normie oblezone, to dlatego ze głównie na informe kazdy chcial sie dostac a marketing juz wyszedl z mody. Ja słyszałem że na wydziale Chemicznym wyniki mialy byc od 13.07.05 ale nie wiem czy byly bo nie jeste z Wrocka niech ktos sprawdzi jak wie :| Odpowiedz Link Zgłoś
puexam Re: ???? 14.07.05, 21:50 > Co do IZ to tam bylo tak w normie oblezone, to dlatego ze głównie na informe k > azdy chcial sie dostac a marketing juz wyszedl z mody. Hm... czy 2 osoby na miejsce to oblężenie? Czy złożenie od ręki papierów to oblężenie? Tak.. Tak właśnie było, składałem na IZ na Informatykę :] Odpowiedz Link Zgłoś
puexam PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA - WYNIKI REKRUTACJI 14.07.05, 10:13 Właśnie dzwoniłem do dziekanatu i dowiedziałem się, że jestem przyjęty... ;)))) ...na Informatykę na IZ. Miałem 338.8 pkt. Kto jeszcze? =] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisu Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA - WYNIKI REKRUTAC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 10:33 HEY!! To znaczy że już są? O kurde zaraz ide dzwonić, mam 353,3 pkt na Infe IZ, dowiedziałeś się może kiedy będzie lista w necie? Odpowiedz Link Zgłoś
puexam Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA - WYNIKI REKRUTAC 14.07.05, 10:54 No to się zobaczymy na rozpoczęciu :] Z tego wszystkiego zapomniałem się zapytać czy będą w necie... ale jak składałem powienieli że będą więc będą chyba :P Ale nie masz po co dzwonić, jak ja się dostałem to Ty też :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisu Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA - WYNIKI REKRUTAC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 10:56 Powiedziała że wyniki będą w piątek w necie pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisu Już SĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 10:57 OSTAŁEM SIĘ NA IZ, przed chwilą dzwoniłem do dziekanatu, miałem 353,3, ale pytałem też o kumpla który miał ok 260 pkt i też się dostał!! Pozdrawiam wszystkich informatyków Odpowiedz Link Zgłoś
xsaser Re: Już SĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.07.05, 11:09 to i ja zaraz dzwonię...możę sie spotkamy, mam ok 359 pkt. Odpowiedz Link Zgłoś
puexam Re: Już SĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.07.05, 11:18 Na pewno się spotkamy - próg wyniósł... 221 punktów :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
xsaser Re: Już SĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.07.05, 11:35 JEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!! to ja jestem Tomek i ..........kiedy pijemy ?? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisu Re: Już SĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 11:46 Miło mi Mateusz :D, swoją drogą śmieszny próg wyszedł... Odpowiedz Link Zgłoś
puexam Re: Już SĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.07.05, 11:50 Paweł =] Ja myślę, że nie wszystkie miejsca są zajęte, wskazywałby na to fakt że 221 to 50% + 1 punktów możliwycho do uzyskania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monczek Re: Już SĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 14.07.05, 17:53 Ja mam 230... moge isc dzisiaj pic czy jeszcze lepiej jutro zadzwonic i sie upewnic ;p ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika próg 50% ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 11:37 Nie kłamiecie? Jezuuu, to by było dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
xsaser Re: próg 50% ????? 14.07.05, 11:42 to jest dobre :D na informatykę się wybierasz?? :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lis Re: Już SĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.e / 217.153.109.* 14.07.05, 12:09 A nie wiecie co z informatyka na wydziale elektroniki? Dzwonie i mowia zebym przekrecil jutro. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 14.07.05, 12:15 W tym roku mniej ludzi poszlo na kierunki scisle, za to wszyscy oblegaja jakies politologie, stosunki miedzynarodowe, jak zwykle prawo i psychologie, ..... tylko ilu z nich bedzie mialo pewna prace? Pisali w prasie, ze spolecznstwo nam "glupieje" - to byl cytat - bez urazy dla humanistow, bo sama jestem humanistka, ze studia na Uniwersytecie sa latwiejsze / ja,osobiscie, sie tu nie zgadzam /. Gratuluje wszystkim nowym informatykom. Jestescie bardzo potrzebni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anons Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I IP: 80.55.196.* 14.07.05, 12:42 dzięki za ciepłe słowa ;) dzwoniłem do dziekanatu na IZ i na PPT, chyba progi są prawdziwe, bo mialem 337,6 (76%) i nie nastawialem sie na dostanie na IZ a tu ... no wlasnie. Próg 50% może być autentyczny :) też wszystkim gratuluję :) wyniki internetowe będą podobno w piątek, tak jak i listy, ale nastawcie się (w ogromnej większości) że zostaliście przyjęci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maximilian Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I IP: *.crowley.pl 14.07.05, 12:46 A co z progami na inne wydzialy i kierunki, na IZ zawsze był najwiekszy czyzby na innych kierunkach byl ponizej 50% ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I IP: 62.148.80.* 14.07.05, 12:58 hej! dzwoniłam właśnie:) dostałam się na chemiczny:) tak tylko dziele się swoim szcześciem:) powodzonka:) Odpowiedz Link Zgłoś
xsaser Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I 14.07.05, 12:59 na eka w tym roku podobno było dużo ludzi, więć progi będą wyższe. Ja tan wolę na IZ, tutaj jest informatyka która różni sięod tej na eka..i to mi pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika nie klamali :)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 13:03 Dzwonilam :)) Jestem na IZ :))))) 277 pkt :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lis Re: nie klamali :)))) IP: *.e / 217.153.109.* 14.07.05, 13:15 Ja mam 283,4 pkt i sie zdenerwuje jakbym spokojnie sie dostal na IZ a na elektornice mnie nie beda chcieli. Jebne ze zlosci chyba, kto to wymyslil 2 informatyki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisu Re: nie klamali :)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 15:25 Z jakiej szkoły jesteś? (btw witam w gronie studentów :D) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lis Re: nie klamali :)))) IP: *.e / 217.153.109.* 14.07.05, 13:17 Czym sie roznia te informatyki ? W sumie najbardziej bym chcial chyba teleinformatyke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kas Re: nie klamali :)))) IP: *.crowley.pl 14.07.05, 13:19 Infa na IZ jest bardziej jak by to powiedziec wiecej programowania jest a na infie Eka jest bardziej techniczna !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lis Nieoficjalny prog na teleinformatyke IP: *.e / 217.153.109.* 14.07.05, 14:04 Pani przez telefon powiedziala ze 250 pkt, ale to tak okolo, malo oficjalnie mowila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: Nieoficjalny prog na teleinformatyke IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 14:10 A nie powiedziala Ci nieoficjalnie progu na informatyke? :) Slawek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: nie klamali :)))) IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 14:07 Tez dlugo zastanawialem sie, ktora informatyke wybrac. Mimo, ze lubie programowanie, to doszedlem do wniosku, ze zloze na elektronice. Mam wrazenie, ze informa na elektronice jest bardziej urozmaicona i ciekawsza. Idac na IZ sam tylko przykulbym sie dodatkowo do kompa. A na elektronice dowiem sie wiecej o sprzecie, jak ta cala machina dziala, a nie tylko bede pisal programy. :) Oczywiscie to tylko moja prywatna opinia, jak najbardziej mozecie miec inna. :) Zdrowko, Slawek Odpowiedz Link Zgłoś
xsaser Re: nie klamali :)))) 14.07.05, 16:24 Nie do końca tym się powinieneś kierwoać przy wyborze wydziału, po IZ i po Eka można być zupełnie kim innym, w końcu są różne specjalizacje informatykki. Eka masz rację, jest bardziej "sprzętowa" możesz później być adminem lub kimś w tym stylu. Na PPT będziesz programistą który może pracować jedynie w jakimś ośrodku badawczym, natomiast IZ łączy w sobie po części eka i ppt, dając szerszy wachlarz możliwośćci pracy. Opinie te opieram na rozmowach przeprowadzzonych ze studentami wszyskich "informatycznych" wydziałów na polibudzie, gdyż też miałem taki problem, jak chyba większość, na jaki wydziął złożyć papiery, a nie miałem zamiaru robić tak jak mój kumpel i składać na wszystkie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisu Re: nie klamali :)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 16:30 miło że to napisałeś, chociaż wiem coś więcej. Ja sie oparłem na czymś innym mianowicie przejrzałem plany studiów i przedmioty (właściwie kursy) i widze ekonomie, a tym też sie nieco interesuje i nie specjalnie chciałem wchodzić w takie glębokie aspekty sprzętowe, więc IZ :) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: nie klamali :)))) IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 17:16 Ja az tak doglebnie nie badalem tej sprawy, ale nie zgodze sie, ze po IZ masz szerszy wachlarz mozliwosci pracy. Owszem, prawda jest, ze jesli z gory zdecydowales, ze chcesz byc wlasnie programista, to IZ jest dobrym wyborem. Natomiast pozostale specjalizacje (takie jak sieci, obsluga systemow, jakies sterowanie procesami produkcji) mniej wiecej sie pokrywaja na tych dwoch wydzialach. Natomiast po skonczeniu infy na elektronice posiadasz sporo wiedzy o sprzecie, mozesz nawet znalezc prace w bardziej "elektronicznej" dziedzinie. Programowanie, owszem, swietnia sprawa, ale doszedlem do wniosku, ze w tej dziedzinie od zawsze sam sporo sie doksztalcalem (pisalem nawet kursy programowania dla czasopism :P) i jesli nie strace zapalu, sam jestem w stanie sporo sie w tej dziedzinie nauczyc. Inna sprawa, ze na elektronice tez mozna pokierowac swoja edukacje wlasnie w kierunku programowania. Swoja droga z kilku juz zrodel slyszalem, ze na infe na elektronice trudno jest sie dostac, ale pozniej latwiej utrzymac. A to wazne, by tez miec cos z zycia. :) Ktos pisal, ze przegladal przedmioty. Owszem, ja tez. Na IZ: matma, programowanie, matma, programowanie, matma, programowanie... :) Na elektronicznym jest chyba wieksza, ciekawsza roznorodnosc. Podsumowujac, mysle, ze gdybym ja wybral IZ, a Ty elektroniczny, to po 5 latach bylibysmy rownie zadowoleni, co w przypadku odwrotnego wyboru. :) Pozdrawiam, Slawek Odpowiedz Link Zgłoś
xsaser Re: nie klamali :)))) 14.07.05, 19:39 Jednym słowem...we wrocławiu każdy znajdzie "informatykę" dla siebie :) Na IZ jak już Lisu powiedział, jest trochę ekonomii, ja otwieram swoją firmę i może się przyda kilka wykładów o ekonomii :P A tak pozatym to miło was poznać chłopaki :P (żadnych podtekstów :D) Odpowiedz Link Zgłoś
puexam Re: nie klamali :)))) 14.07.05, 21:56 > Jednym słowem...we wrocławiu każdy znajdzie "informatykę" dla siebie :) Jak najbardziej - dolicz do tego jeszcze chociażby informatykę na UWr i na AE (nad tą drugą wciąż się zastanawiam...) > A tak pozatym to miło was poznać chłopaki :P (żadnych podtekstów :D) Teraz to żadnych podtekstów :D Może jakiś kanał irc coby się lepiej poznać? :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lis Re: ....hop IP: *.e / 217.153.109.* 14.07.05, 14:11 Nie pytalem o informatyke, bo na pierweszy miejscu mam teleinformatyke :) Dzwon i wydus z niej te informacje ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maya Re: ....hop IP: *.crowley.pl 14.07.05, 14:12 To pewne ze dopiero juto bedo wyniki w necie :/ Czy moze zlituja sie nad nami i podadza jeszcze dzis ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myslak Re: ....hop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 14:47 up :) Czekam na wiesci o progach.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ech Re: ....hop IP: 80.55.196.* 14.07.05, 15:29 progi i progi, nie wygłupiajcie się, tylko tam zadzwońcie. 1 minuta rozmowy i macie wynik - przyjęty nieprzyjęty. A że w tym roku wszyscy to nagle "humaniści", więc najprawdopodobniej wynik będzie pozytywny. Simple :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myslak simple :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 15:37 Nie mogę spytac o wyniki wszystkich moich uczniów :) A wiem, ile mieli punktów. Zawału dostanę, zanim do mnie zadzwonią wszyscy :)))) (do belfra zawsze na koncu...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NEON hehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 17:50 Kurde masakra, powiedzieli mi ze 331pkt. to duzo ale czy to tak duzo na teleinformatyke?? kto skladam na ten nowatorski kierunke?? :) Teleinformatyka to cos chyba extra :) Odpowiedz Link Zgłoś
studentkamatematyki Re: hehe 14.07.05, 19:42 mam kilku kumpli, własnie skonczyli 1-rok. są zadowoloni i co ciekawsze po semestrze pierwszym odpadlo zaledwie parę osob (może 5 - nie więcej), po drugim podobnie. Rok temu cięzko było się dostać i dostali się najlepsi. Teraz nie mają problemu z utrzymaniem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: hehe IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 20:36 A masz jakieś przecieki, jak to wygląda na informatyce (na wydziale Elektoniki)? Slawek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sm Re: hehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 22:05 hehe, mam, ale chyba juz nieaktualne. pare lat temu zrobili taki egzaminw sesji, ze zdało go 10%. nad reszta sie zlotowano i zaproponowano zaoczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluse Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I IP: 62.148.80.* 18.07.05, 12:09 hej! dostaliscie juz moze zawiadomienie o przyjeciu? bo ja nie bylam sprawdzic list, tylko dzwonilam;) i tak teraz czekam by sie upewnic:) a bede wogole wyniki na stronce? wie ktos? Odpowiedz Link Zgłoś
xsaser Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I 18.07.05, 13:03 ja również listu nie dostałem jeszcze. A na stronce tylko progi są, i jak znam życie to nic więcej nie będzie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lis Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I IP: *.e / 217.153.109.* 15.07.05, 10:18 Dostalem sie na teleinformatyke ;) mrrrr ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 15.07.05, 10:41 gratulacje, a inni? kto jeszcze i na co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monczek Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I IP: *.lubin.dialog.net.pl 15.07.05, 10:54 Informatyka - ZI ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I IP: 62.148.80.* 15.07.05, 11:01 hej, ja dostalam sie na chemiczny- biotechniologia:) a sa juz wyniki na stronce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myslak Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 11:06 Będą wyniki na stronie? ktoś pytał? Proszę "miejscowych", którzy obejrzą naocznie listę, o podanie progu na IZ, pliiizz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fakir Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I IP: *.gimsat.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 12:13 wyniki beda na 100 % po weekendzie na www ale moga byc jeszcze dzis gratuluje wszystkim ktorzy sie dostali ja jestem studentem EiT na wydziale elektroniki :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisu Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 13:29 Pani w dziekanacie na PPT powiedziała że wyników w necie nie będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skjdf Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I IP: *.nysa.punkt.pl / *.punkt.pl 15.07.05, 12:17 Nie wiecie ile os było na miejsce na biotechnologi i chemii ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I IP: 62.148.80.* 15.07.05, 14:32 kiedy wyniki na stronce? wie ktos? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 15:52 Witajcie witajcie... tak jak kilka osob tu na forum mam dylemat. Dostałam sie na Informatyke na IZ i na teleinformatyke oraz rezerwa na infe na EKA... i musze sobei chyba przejrzec dokladnie jakie beda przedmioty na studiach by zdecydowac gdzie pojsc.. ale predzej na EKA.. :D pozdrawiam... Łiiiiiiii ale mam super humor po wynikach:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 17:08 Ja dostalem sie na informatyke na Wydziale Elektroniki. Osobiscie polecam wlasnie ten wydzial, ale wybor nalezy do Ciebie. :) Kto z was tez idzie na informe na elektronice? :) Pozdrawiam, Slawek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 17:14 Tak sie składa że ja też tam idę więc zapewne już niedługo się spotkamy:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NEON Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 17:36 Ile było pkt. na teleinformatyke?? NIE IWME CZY SIE DYOSTALEM MIALEM 331 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 13:41 ja jak sie uda to moze tez przeskocze na informe zamaist teleinformatyki bo jestem tam na rezerwie... ehsz... gdyby nie ta matura i afera jaką mialam w szkole.. to spokojnie bym sie dostala... ale i tak dobrze wyszlo.. dluga historia;) Wroclaw jest piekny... a ktos z Was wybiera sie na oboz adaptacyjny? Jesli chodzi o progi przyjec to sa juz na stronie pwr.wroc.pl z prawej strony. Pozdrawiam przyszlych kolegow studentow;) ps. czy jakas kobieta wybiera sie na EKA? :D:D :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 18:07 Czy wie ktoś jaki był próg na informatykę na wydziale elektroniki ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 18:47 Z tego, co mozna bylo wywnioskowac z list, okolo 270 pkt. BTW: Milo poznac przyszlego kolege. Witam. :P Z jakiej szkoly przybywasz? Pozdrawiam, Slawek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 20:37 LO2 Hajnówka, taka mała miejscowość na skraju puszczy. Cimoszewicz ma swoją daczę niedaleko. Jeśli możesz to napisz co Cię skłoniło do studiowania na PWr. Czy informatyka na tej uczelni ma odpowiedni poziom ? Mieszkam ponad 500 km od Wrocławia a mimo to zdecydowałem się tam studiować :) Mam nadzieję, że dokonałem trafnego wyboru (inne opcje to WAT i poznanska) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 21:22 Mysle, ze nie znajdziesz we Wroclawiu lepiej uczacej informatyki i tak prestizowej darmowej uczelni. A ze mieszkam we Wrocku, to byl to dla mnie chyba najlepszy wybor. :) Pozdrawiam i do zobaczenia. Slawek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 21:49 Szczęściarz z Ciebie. Mieszkasz w dużym mieście i dobrą uczelnię masz za rogiem. W moim regionie jest tylko Politechnika Białostocka, a i to dobre 60km od Hajnówki. Co prawda do Warszawy mam "tylko" 200km ale rekrutację na PW zamknęli 22 czerwca. Wrocław był 2 na mojej liście, ale przekonuje się do niego coraz bardziej. Byłem tam tylko raz, w dodatku przejazdem. Na PWr będzie tylko 1 osoba z mojej szkoły, więc miło jest zawrzeć nową znajomość, zwłaszcza z, że tak powiem, "tubylcem". Na początku będe zdany na pomoc innych, inaczej przepadne niechybnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Do Marcina IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 16.07.05, 11:04 Nie martw sie, Wroclaw to super miasto. Na pewno nie bedziesz zalowac tego wyboru. Poznasz tu swietnych ludzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Do Marcina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 13:00 Obyś miał/a rację. Teraz pozostaje kwestia mieszkania. Czy orientujecie się jaki jest zakres cen wynajmu ? Czy politechnika jest daleko od dworca PKP ? Odpowiedz Link Zgłoś
xsaser Re: Do Marcina 16.07.05, 21:39 Powracam po którtkiej przerwie, ale tylko na chcwilę...jutro wyjeżdżam nad morze :P Na obóz adaptacyjny może by się wybrać...co wy na to? :> Od dworca PKP jest ok 10 min. jazdy tramwajem do polibudy. Kurcze, zastanawiam się teraz czy przenieśc sięna EKA, bo na IZ tylko składałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: Do Marcina IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 22:09 Heh, widze, ze nie tylko ja mam dylemat co wlasciwie powinienem wybrac - IZ czy EKA. Skladalem tylko na EKA, tam sie dostalem, ale zastanawiam sie, czy IZ nie byloby lepszym wyborem. A Ty dlaczego sie wahasz? :) Zdrowko, Slawek Odpowiedz Link Zgłoś
xsaser Re: Do Marcina 16.07.05, 23:21 Wacham się bo nie wiem po którym wydziale łatwiej znaleźć pracę. Podobno na IZ nie ma teorii obwodów...kosmicznie trudna rzecz a nie potrzebna(tak twierdzą ci co się tego uczyli i już skończyli wydział), śmieszny powód do wyboru wydziału ale teraz to już sam nie wiem. I IZ ma ładniejszy budynek :P ....dobra to już był żart :D wejdźcie sobie tutaj forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=77&w=26329213&a=26529027&s=0 .....super przepisy dla studenta :D np. Tanie Wino - 3,30 PLN Bagietka- 0,80 PLN 3 plastry sera żółtego 0,90PLN To mój obiad lub ...chleb smarujemy margaryna...kladziemy plasterk sera a na niego plasterek szynki...po czym przed karzdyn gryzie przesowamy plasterek szynk i sera do przodu...po zjedzeniu chleba z margaryna plasterek szynk i sera chowamy do lodowki...do nastepnej kanapki...czynnosc ta mozna powtarzac przez co najmniej tydzien...))) ----------------------------------------------- ad. stancji - macie już coś ? :/ czy kiedy macie zamiar zacząć szukać ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisu Re: Do Marcina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 11:45 Mam pytanie, kumpel składał na infe na PPT miał 260 pkt i sie nie dostał, myślicie że jest jakaś możliwość aby się przeniósł teraz na IZ i jak to załatwić? Odpowiedz Link Zgłoś
xsaser Re: Do Marcina 17.07.05, 12:21 wątpię żeby istniała taka możliwość, ale próbować zawsze można :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Do Marcina IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 16.07.05, 22:16 www.dlastudenta.pl/index.php?id=2581 w prawym dolnym rogu szukaj :) Bedzie dobrze. Pozdrowki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Do Marcina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 14:50 ponawiam pytania... czy ktos z Was wybiera sie na oboz? i czy bedą jeszcze jakies kobeity na wydziale elktroniki? :D pozdraiwam Odpowiedz Link Zgłoś
xsaser Re: Do Marcina 17.07.05, 16:09 ja sie wybieram, ale nie wiem czy mi to wyjdzie gdyż szkolenie mogę mieć w tym czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lis Re: Do Marcina IP: *.e / 217.153.109.* 17.07.05, 22:44 Jeszcze nie wiem czy nie pojde do poznania bo mam duzo blizej. Chyba troche szkoda na oboz. Przeciez przez pierwsze dwa tygodnie nie bedzie chyba za duzo nauki i damy rade sie nieco poznac;] Odpowiedz Link Zgłoś
xsaser Re: Do Marcina 18.07.05, 16:38 mam nadzieję że będzie okazja do poznania się, ja już powoli z dziewczynami z AR się ustawiam na pierwszą imprezkę :P A co do wyboru Poznań czy Wrocław, to ja bym szedł do Wrocławia, drugiego takiego miasta w polsce nie ma :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czupyt Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I IP: *.netcorp.pl 18.07.05, 17:15 czy ktoś z was dostał juz ten cholerny list? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gregor Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 17:21 Dzisiaj przyszło z PPT. Kupa ulotek, zawiadomienie o przyjęciu i widokówka do odesłania z informacją, czy chcę tam studiowac, czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czupyt Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I IP: *.netcorp.pl 18.07.05, 17:25 to jest polecony? Odpowiedz Link Zgłoś
xsaser Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I 18.07.05, 18:17 A do mnie z IZ jeszcze nie przyszło :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gregor Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 18:37 List jest zwykły, szary. Z IZ też jeszcze nie przyszło. Tam wybrałem, kolego z wydziału :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czupyt Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I IP: *.netcorp.pl 18.07.05, 18:58 t nwte na polecony sie nie wysilili? zgarneli od kazdego po 80 zł i wyslali zwyklym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malisae Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I IP: 62.148.80.* 18.07.05, 18:43 uff... a ja mysłałam, że tylko do mnie nic nie przyszło:) a co do wyników na stronce, to chyba racje marne widoki;( a szkoda;) pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gregor Re: wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 19:00 Podali na stronie progi, to wystarczy, żeby się zorientować . Dobrze, że choć tyle ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lis Co to za wydzial podstawowych problemow fizyki ? IP: *.e / 217.153.109.* 18.07.05, 23:00 Ciekawosc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CyklOP Re: Co to za wydzial podstawowych problemow fizyk IP: 80.55.196.* 18.07.05, 23:21 Kandydaci na IZ na informę, też dostaliście list z propozycją przystąpienia do testu na Studium Podstawowych Problemów Informatyki? Z czego to w ogóle? :) Warto? :) (trzeba umotywować) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Co to za wydzial podstawowych problemow fizyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 23:28 no do mnei doszlo z IZ... nie mam pojecia co to za test.. ale jesli pojde na IZ a nie na EKA to sobie go napisze... ale chyba jednak wybiore EKA :) pozdrawiam ps. to nie wydizal tylko chyba "grupa w grupie" bo rrobisz to co wszsycy na infromie plus dodatkowo jakies rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
xsaser Re: Co to za wydzial podstawowych problemow fizyk 18.07.05, 23:31 pewnie z programowania teścik i z matmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CyklOP Re: Co to za wydzial podstawowych problemow fizyk IP: 80.55.196.* 18.07.05, 23:34 To chyba dupa, bo póki co z algorytmiki jestem cienki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CyklOP Re: Co to za wydzial podstawowych problemow fizyk IP: 80.55.196.* 18.07.05, 23:40 Znacie jakieś ciekawe forum / grupę dyskusyjną polibudy, czy trzeba coś samemu założyć? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lis Re: Co to za wydzial podstawowych problemow fizyk IP: *.e / 217.153.109.* 18.07.05, 23:56 Forum by sie przydalo, bardziej uporzadkowane. A co sadzicie o teleinformatyce? Tylko fajnie brzmi czy moze warto ? Odpowiedz Link Zgłoś
xsaser Re: Co to za wydzial podstawowych problemow fizyk 19.07.05, 00:12 co do forum to można by założyć, a co do teleinformatyki to nie wypowiadam się, chociaż myślę, że warto spróbować :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NEON Re: Co to za wydzial podstawowych problemow fizyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 09:13 Ja dostałem sie na teleinformatyke, czytałem przedmiotyjakie będą i zapowiada sie ciewkaiwe, cos o e-biznesie, sieci telefonia, prawie wsyztsko tylko jak to ogarne :) Kto wybiera sie na campus akademiski? ten od 27 sierpnia i trzy dni we wrocku na poznaiae alles :) Pozdrowienia ludzie z PWR :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdf Co z tym listem ?? IP: 82.160.110.* 19.07.05, 10:19 Dostaliście ku..a ten cholerny list potwierdzajacy ?? Zgarneli 80zl i nie mogli sie szarpnac na polecony doslownie szkoda słów. Czekam na list z EKA i Mechanicznego :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka Re: Co z tym listem ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 10:30 Z tym poleconym to chyba nie chodzi o cene, tylko koniczność wypełnienia przekazu (upierdliwej karteczki;). Kilka tysięcy sztuk. Panie w dziekanatach nie są AŻ TAKIE miłe :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisu Re: Co z tym listem ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 10:36 Cholera ja dostałem z PPT zaraz w Piątek, a z IZ-u czekam, czekam i nic kurde. Ciekawi mnie to studium podstawowych problemów informatyki, o którym pisaliście, napiszcie cosik więcej. Jaki termin potwierdzenia macie na liście z IZ? Bo u mnie na PPT jest konieczność potwierdzenia zmieniona z 5 sierpnia na 23 lipca... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
xsaser Re: Co z tym listem ?? 19.07.05, 11:39 o studium nic nie napisze bo sam nie wiem, a co do kartki z IZ to rónież wciąż czekam, mam nadzieję że otrzymam przed upływem terminu potwierdzenia podjęcia studiów :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lis Pytanie do NEONa IP: *.e / 217.153.109.* 19.07.05, 12:00 Skad miales liste przedmiotow? tez bym chcial zerknac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisu Re: Pytanie do NEONa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 12:16 sądze, że stąd www.eka.pwr.wroc.pl/dydaktyka/plan/ druty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CyklOP Studium Podstawowych Problemów Informatyki IP: 80.55.196.* 19.07.05, 14:20 Byłem w dziekanacie, ale kobietom się bardzo spieszyło i zostałem zbyty tekstem "wszystko jest na stronie wydziałowej" - wszystko, czyli nic. Wiem tylko tyle, że test na SPPI będzie testem na inteligencję ("czyli nie z matematyki?" "mogą być elementy matematyki"). Jakby się ktoś coś dowiedział to dajcie znać :) Co napiszecie w uzasadnieniu? ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Studium Podstawowych Problemów Informatyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 15:19 ja mam straszny dylemat bo zarówno ta teleinformatyka na EKA i informa na IZ mi sie podoba. z jednej strony zawsze elementy fizyki elektryki itp mnie rajcowały ale nie jestem po technikum i obawiam sie ze sobie moge nie dac rady... z drugiej strony tu mnie kuszą tym studium PPI.. i juz sama nie wiem. czy jest gdzies moze jakies info, w ktorym dokladnie opisane bylyby te dwa wydzialy... ? bo po wypisanych przedmiotach sama nie wiem czego sie spodziewac... :) Ludzie pomozcie;):) Tu fajnie i tam fajnie :D AAAAA!!! :D z drugiej strony- zeby wszyscy tak mieli takie dylematy zeby móc sobie wydzialy wybrac... zwariowany rok ehsz... Chetnych do rozmowy zapraszam na GUGU :) 1428898 Pozdrawiam przyszlych studentow PWR :D Odpowiedz Link Zgłoś
xsaser Re: Studium Podstawowych Problemów Informatyki 19.07.05, 18:54 a ja dopeiro list dostałem :/ ...ale jutro na wydział zadzwonię o kilka rzeczy zapytać, bo nie do końca jasny jest dla mnie ten test PPI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Studium Podstawowych Problemów Informatyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 18:58 Pytałam absolwenta IZ o to studium. Cytuję: "stajnia mózgów do robienia doktoratów z informatyki; dla tych, co planują karierę naukową". Próbujcie :) Odpowiedz Link Zgłoś
xsaser Re: Studium Podstawowych Problemów Informatyki 20.07.05, 09:11 qrcze, to SPPI, to tak jakby zupełnie inna specjalizacja :/ Nie chce byś profesorem w przyszłości więc chyba na to nie idę :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisu Re: Studium Podstawowych Problemów Informatyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 12:28 wiesz coś więcej (zdaje się że miałeś dzwonić...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CyklOP Re: Studium Podstawowych Problemów Informatyki IP: 80.55.196.* 20.07.05, 12:34 Właśnie, powiedzieli coś, czy też spławili? Odpowiedz Link Zgłoś
xsaser Re: Studium Podstawowych Problemów Informatyki 20.07.05, 14:43 jak narazie to wszystkie próby dodzwonienia się kończą się zajętym numerem :/ Odpowiedz Link Zgłoś
xsaser Re: Studium Podstawowych Problemów Informatyki 20.07.05, 15:04 dodzwoniłem się..i...cytuję.."czy wy nie myślicie wszyscy, boże co za rocznik, ja tych pytań nie układam, bedzie na inteligenję, ale może być pytanie, są dwie cegły, ile ich będzie jak dołożysz jeszcze 3, heheh, do usłyszenia" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CyklOP Re: Studium Podstawowych Problemów Informatyki IP: 80.55.196.* 20.07.05, 15:08 Czyli standardowa wypowiedź Pań z dziekanatu :| Tak, bo my jesteśmy jasnowidzami i od razu wiemy co to jest SPPI (jedyne co jest na ten temat WBREW zapewnieniom dziekanatu to pare ogolnikowych zdan) i z czego są na to testy :/ A np. nazwiska opiekuna - dokladnych zasad i korzysci wynikajacych z pojscia na ten kierunek to już się nie możemy dowiedzieć jak rozumiem? Poczekajcie 9 lat, zróbcie doktorat, to się przekonacie? Nie, dziękuję :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisu Re: Studium Podstawowych Problemów Informatyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 00:14 Jeżeli się czegoś dowiesz o tym studium napisz prosze... wyczytałem w necie że to tylko dla 30 osób na roku, zatem egzamin musi być niezły. Szkoda że nic nie wiadomo z czego ten egzamin itp. P. S. Dzisiaj przyszedł list z IZ ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lis Re: Studium Podstawowych Problemów Informatyki IP: *.e / 217.153.109.* 20.07.05, 02:09 Ja listu jeszcze nie mam. Do kiedy trzeba potwierdzac checi ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisu Re: Studium Podstawowych Problemów Informatyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 03:04 Tutaj piszą że do 5.08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lis Stancja vs akademik IP: *.e / 217.153.109.* 20.07.05, 12:50 Co wybieracie? Ja chyba jestem bardziej sklonny na stancje, mimo ze nikogo nie znam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Stancja vs akademik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 13:52 ja mam o tyle dobrze ze brat juz studiuje i z nim bede gdzies szukac mieszkania.. albo z kolezanka ktora dostala sie na teleinfe na EKA;] A nie wiecie moze co zrobic skoro jestem na rezerwie na infie na EKA.. i np jakbym chciala na to pojsc zamiast na IZ to czy musze rezygnowac z IZ... bo jesli nie zalape sie z rezerwy to wole pojsc na infe na IZ niz na teleinfe na EKA... complicated... :D chyba musze tam zadzwonic... POZDRAAAAWIAM:D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
xsaser Re: Stancja vs akademik 20.07.05, 14:45 ja też się właśnie waham, do akademika bym się raczej dostał bo mieszkam naprawdę daleko, ale z dugiej strony na stancji chyba lepsze warunki by były :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Stancja vs akademik IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 20.07.05, 19:29 Moze tu cos znajdziecie www.bank.stancji.pl :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: Stancja vs akademik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 19:31 www.dlastudenta.pl :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia ;] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 20:05 z IZ mam termin do 5 sierpnia a na EKA jeszcze nie dostalam..ale mysle ze tez tak moze byc bo EKA jest b. duzym wydizalem... i zanim do wszystkich info dojdzie to troche czasu minie. A ja nadal nie wiem ktory wydzial wybrac;D hehe pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
xsaser Re: ;] 21.07.05, 20:10 Chodź na IZ dziewczyno, dobry wydział i niezapomniane studiowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 20:40 Nareszcie jakieś potwierdzenie w necie: www.eka.pwr.wroc.pl/kandydaci/wyniki_rekrutacji_2005.php Odpowiedz Link Zgłoś
xsaser Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I 20.07.05, 22:43 na IZ jeszcze nie ma :(, ale co tam...wiem że sie dostałem :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 21.07.05, 00:05 dostał sie ktos na podstwaowe problemy techniczne we wrocławiu?? i kiedy bedzie lista przyjetych w necie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CyklOP Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I IP: 80.55.196.* 21.07.05, 00:27 Ja, na informę. Progi są na stronce, a jak nie pamiętasz punktów / pisałaś egzaminy na miejscu, to... listy być może nigdy się nie pojawią, ale za to powinnaś dostać LIST. Lepiej abyś go dostała szybko, bo do 23 chyba trzeba się zdecydować... (ZADZWON DO DZIEKANATU) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 21.07.05, 02:16 Zdecydowac trzeba do 5.08. Spokojnie, bez paniki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CyklOP Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I IP: 80.55.196.* 21.07.05, 09:28 Cytuje z kartki którą dostałem z PPT - oświadczenia o dalszej chęci studiowania - "odesłać lub złożyć w dziekanacie wydziału najpóźniej do (tutaj zamazane i obok nowy napis) 23-07-2005" - chyba, że to tylko na informatykę. Dziekanat telefonicznie polecam ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 10:44 A jak to jest na wydziale elektroniki (informatyka)? Dostał ktoś już list ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 21.07.05, 11:00 Moze tak jest na PPT, na IZ dostalem oswiadczenie o podtrzymaniu deklaracji "Prosze odeslac lub zlozyc w dziekanacie wydzialu najpozniej do 05.08.2005". Pewnie kazdy wydzial rzadzi sie swoimi prawami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czupyt Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I IP: *.netcorp.pl 21.07.05, 11:24 ja wciąż czekam na ten cholerny list i sie zastanawiam czy przyjdzie pozniej niz bede musial potwierdzic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malwina Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I IP: 62.148.80.* 21.07.05, 11:54 ja tez jeszcze nie dostalam listu;(a moze wie ktos, czy jest jakies potwierdzenie w necie na chemiczny, bo nie moge nic takiego znalezc. A co do wyboru pomiedzy stancja, a akademikiem, ja mam mieszkanie razem z szescioma osobami i pomimo malego tloku to chyba lepsze niz akademik, ogolnie jak sie wczesniej orientowalam, na miescie ceny sa od 200 do 350zl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CyklOP Studium Podstawowych Problemów Informatyki IP: 80.55.196.* 21.07.05, 13:16 Właśnie złożyłem podanie na SPPI, ale nie było Pani w dziekanacie, więc kazano mi położyć podanie na stole. Teraz zastanawiam się, czy przypadkiem przy dawaniu tego podania nie podawali oni jakiś informacji - więc jeśli ktoś takowe podanie złoży, to niech da znać:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisu Re: Studium Podstawowych Problemów Informatyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 17:43 Ja dziś składałem podanie o SPPI ale praktycznie niczego się nie dowiedziałem, gdy spytałem pani powiedziała tylko że spotkanie informacyjne 30 września i że "jest tam więcej chemii (!) i fizyki, że jak wolę programowanie to lepiej normalnie studiować, a tam jest bardziej interdyscyplinarnie". Po tym co usłyszałem nie wiem sam, ale złożyłem, jeżeli 30 jest faktycznie spotkanie informacyjne i dowiem się czegoś więcej to najwyżej się wycofam albo położe egzamin, zresztą i tak mam niewielkie szanse na dostanie się... . Tak poza tym wspomniała, żeby zajrzeć na dział dydaktyki na stronie, tam sie moge więcej dowiedzieć, dopiero wróciłem do domu więc jeszcze nie sprawdzałem. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NEON Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 10:42 Dostał ktoś juz list z eka? hmm dostałem sie na teleinformatyke ale listu jak nie widu tak nie słychu... Pozdrawiam koleżanki i koledzy z PWR :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malwina Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I IP: 62.148.80.* 22.07.05, 11:28 dostał ktoś juz list z chemicznego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malwina Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I IP: 62.148.80.* 22.07.05, 14:40 czy nikt nie idzie na chemiczny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czupyt Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I IP: *.netcorp.pl 22.07.05, 16:25 kiedy przyjda te piepszone listy z EKA??dostał już ktos? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lis Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I IP: *.e / 217.153.109.* 25.07.05, 17:28 Jestme z koszalina i dostalem list z wydzialy elektorniki, pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 01:29 wrocilam z wrocka... podjęłam decyzje... wybralam IZ :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisu Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 23:57 Gratuluje wyboru :). Ja też tam jestem :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lis Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I IP: *.e / 217.153.109.* 29.07.05, 11:28 Ja juz chba na pewno zdecydowalem sie na elke i teleinformatyke, rzucajac poznan. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
xsaser Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I 29.07.05, 13:14 witam na wydziale :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 00:22 terererer ale fajnie:) a tak zupelnie spontanicznie mysląc to fajny budynek i mila obsluga w dziekanacie na IZ:D powiedzcie mi jeszcze czy 30go tez trzeba na galowo i kto bedzie w tej grupie od M-Z :D pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
xsaser Re: PWR POLITECHNIKA WROCŁAWSKA WPISUJCIE PKTY I 30.07.05, 12:16 ja jestem w A-M, na galowo trzeba iść, przynajmniej tak napisali :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lis Glupie pytanie :) IP: *.e / 217.153.109.* 30.07.05, 13:30 Jak to jest? Czemu niektore studia maja typ inz/mgr a niektore tylko mgr? Czy to znaczy ze nie dostane inz ? Nie chce sie w to wierzyc na politechnice, ale pewnie cos zle rozumiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Glupie pytanie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 18:29 proste, po studiach magisterskich dostajesz tytuł mgr., z tym jednak że inż już raczej w normalnym trybie nie zrobisz, po studiach inż. dostajesz tytuł inżyniera z możliwością zrobienia tytułu magistra (czyli możesz zakończyć karierę po 3 latach i zostać przy samym inż) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lis Re: Glupie pytanie :) IP: *.e / 217.153.109.* 01.08.05, 19:27 Mi znajomy mowil ze sa trzy sciezki edukacyjne. Mozna robic w 3 lata inzyniera i skonczyc, mozna meczyc isc dalej i zrobic magistra. A jak sie wybiera odrazu studia magisterskie to i tak konczy sie z tytulem magister inzynier :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Glupie pytanie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 19:32 tak odszczekuję to;), po prostu coś mi się porąbało Odpowiedz Link Zgłoś