Dodaj do ulubionych

turystyka na sggw

28.06.05, 20:08
na tym kierunku wymagana jest geografia i angielski, wzor jest nastepujacy

Punkty SGGW =(poziom podstawowy x 1 + poziom rozszerzony x 1,5) : 2,5

moje wyniki: gegra podstawowa 55%, rozszerzona 38%
angol podstawowy 86%, rozszerzony 45%

wiec ilosc moich punktow wynosi 106,2, czy sadzicie ze mam szanse dostac sie
na moj wymarzony kierunek??
Obserwuj wątek
    • lukaz_86 Re: turystyka na sggw 28.06.05, 20:13
      czy moze lepiej skladac papiery na wat na marketing i zarzadzanie...tam mam
      55ptk na 100........????
    • olencja86 Re: turystyka na sggw 28.06.05, 20:43
      angielski - 92% i 79%
      geografia 86% i 65%

Słuchaj, a tam jak się wpisuje wyniki matur to w % trzeba podać, czy przeliczyć
      na pkt?
    • Gość: ;] Re: turystyka na sggw IP: *.aster.pl 28.06.05, 21:00
      chłopcze srawdz czy dobrze obliczyłeś najpierw bo mi sie wydajez ejednak
      nie.tam sie mnozy na turystyce wyniki
      • lukaz_86 Re: turystyka na sggw 28.06.05, 21:54
        punkty wpisuje sie w %,
        a nie wiem juz sam jak sie nalicza punkty, jest takie cos: "6.Przy kwalifikacji
        kandydatów na podstawie wyników egzaminów wstępnych i/lub egzaminu maturalnego
        uzyskane punkty są podstawą do umieszczenia kandydata na liście rankingowej
        wybranego kierunku studiów. Przy dwóch przedmiotach egzaminacyjnych wyniki są
        sumowane.
        Na kierunku ochrona środowiska sumuje się wyniki z uwzględnieniem przelicznika
        0,7 dla wyniku z języka nowożytnego.
        Na kierunku turystyka i rekreacja wyniki z przedmiotów kwalifikacyjnych są mnożone."
        • Gość: olencja Re: turystyka na sggw IP: *.aster.pl 28.06.05, 22:02
          widziewliście opcję ranking? Rany myślałam, że całkiem dobrze mi poszła ta
          matura a jestem 163 na 90 miejsc!! Powiesić się mozna ;(
        • Gość: MATURZYSTKA ! Re: turystyka na sggw IP: *.devs.futuro.pl 28.06.05, 22:03
          Wpisz sobie wyniki na swoim koncie na SGGW i wejdź na "Rankingi" i tam
          zobaczysz na której pozycji obecnie się znajdujesz na różnych kierunkach. Tylko
          niestety muszę Cię zmartwić, wiele osób marzy o tym kierunku, m.in. ja. I
          niestety, pomimo, że mam trochę lepsze wyniki od Ciebie, to znajduję się
          dopiero na 192 miejscu w tym rangingu, czyli się nie łapię :( Strasznie żałuję,
          ale trzeba będzie wymyślić sobie jakieś inne studia. Serdecznie pozdrawiam i
          życzę powodzenia w dalszej rekrutacji :]
          • Gość: o Re: turystyka na sggw IP: *.aster.pl 28.06.05, 22:20
            to jakiś koszmar jest! Tak źle niby poszła matura a tu proszę! GRRR
    • Gość: fleur Re: turystyka na sggw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 22:37
      ej lukaz_86 i co zamierzasz skladac na sggw?? a na ktorej pozycji jestes w
      rankingu?
      • Gość: olencja Re: turystyka na sggw IP: *.aster.pl 28.06.05, 22:54
        a ty na której?
        • Gość: lukaz_86 Re: turystyka na sggw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 23:49
          ja pitole, sam juz nie wiem co mam robic, ja chce do wawy...zarejestrowalem sie
          na sggw ale rankingu nie mam bo jeszcze kasy nie wplacilem, a jakie znacie
          studia z turystyka i rekreacja\hotelarstwem dzienne i panstwowe, lub cos na co
          sie dostane z moimi wynikami....
          • Gość: olencja Re: turystyka na sggw IP: *.aster.pl 29.06.05, 08:19
            na AWF jest już za późno... Pozostają tylko prywatne :( Nie sądzisz, że to
            jakaśparanoja? Tak wszyscy narzekali, a ty pozdawali na 95-100% z języków z obu
            poziomów! A podobno taki zadanie z pogodą trudne! GRRR. Myślałam, że takie
            wyniki wystarczą żeby się gdzieś dostać, a ja chyba się nawet na ukrainistykę
            nie dostanę :/
            • Gość: tośka Re: turystyka na sggw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 08:48
              przestancie, ja juz zapominam o dziennych jakichkolwiek!! na SGGW jestem 724
              <hahaha> ajj i nie bede studiowac turystyki :( ale sie nie zalamuje... ale ja
              nie moge, 724 <hahaha>
              • Gość: oli Re: turystyka na sggw IP: *.aster.pl 29.06.05, 09:26
                o rany to tyle osób juz jest?
    • mootya Re: turystyka na sggw 29.06.05, 09:38
      lukasz- niestety, masz za slabe wyniki zeby dostac sie an sggw
      zreszta zobacz sobie ten watek
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=157&w=25745536
      • Gość: gigi do mootyla IP: *.olsztyn.mm.pl 29.06.05, 09:58
        skąd jesteś? Już pare razy widziałam ciebie na podobnych kierunkach co ja na
        forum. Znasz kogoś kto studiuje cokolwiek na wydziale geografi i czegośtam na
        uam-ie?
        • lukaz_86 Re: do mootyla 29.06.05, 10:03
          a co sadzicie o wat, kierunek zarzadzanie i marketing, tam tez tylko gegra i
          angol potrzebne, mam 55 na 100ptk..hmm??
          • Gość: gigi Re: do mootyla IP: *.olsztyn.mm.pl 29.06.05, 10:16
            ja z moimi wynikami byłabym 9. Czyli mniejsza konkurencja niż na turystykę.
            pisałam to juz chyba 10 razy ale mamtakiowe wyniki angol 98 i 90, gegra 94 i 84
        • mootya Re: do mootyla 29.06.05, 15:29
          jam z łodzkiego
          skladam na turystyke na UŁ i UAM, na SGGW nie

p.s. mootya (nie mootyla) :-)
    • Gość: tom Re: turystyka na sggw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 10:03
      niem. 100 i 97
      geo. 94 i 82
      Jak myślicie mam szanse? Jak na razie która to może być pozycja rankingowa?
    • Gość: gigi opa, opa IP: *.olsztyn.mm.pl 29.06.05, 13:57
      do góry, hop

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka