Dodaj do ulubionych

ludzie nie przejmujcie sie podawanymi wynikami

29.06.05, 13:56
ludzie nie przejmujcie sie wynikami które inni podają na tym forum, bo część
na 100% jest wymyślona). Sam muszę się przyznać ze wchodzę sobie na różne
wątki i wymyślam fikcyjnych użytkowników i ich wyniki z matur, oczywiście
skręcam im na jana bardzo wysokie wyniki, ale takie w ganicach uwierzenia. Bo
jak si teraz podołujecie, że jest dużo lepszej wiary od was, to jak już się
dostaniecie z łatwością tam gdzie chcecie, to bedziecie jeszcze bardzie
szczęsliwi "że przecież tyle geniuszów na necie było".
Obserwuj wątek
    • poline Re: ludzie nie przejmujcie sie podawanymi wynikam 29.06.05, 14:03
      Co prawda ja nic nie zmyślam ,ale moim zdaniem masz dużo racji .Uczyłam się w
      najlepszej klasie w mojej szkole ,a przyznam ,że wyniki z rozszerzonej historii
      są tragiczne !(15-30%)Z podstawą jest niewiele lepiej i w ogóle wyniki są
      przeciętne ,co mnei bardzo zdziwiło .Moje także ,ale będę próbować,nie mam nic
      do stracenia .
      A wyniki mam poniżej 70%,tylko niemiecki(podstawa) prawie 90%
      Pozdrawiam!
    • Gość: dzidka Re: ludzie nie przejmujcie sie podawanymi wynikam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 14:09
      też mi się coś wydaje że ludzie z trzema olimpiadami są mało wiarygodni, choć
      zawsze są jakieś wyjątki
      • pamparampam3 Re: ludzie nie przejmujcie sie podawanymi wynikam 29.06.05, 14:12
        olimpiad jeszcze nie wymyślałem w wynikach :P
    • Gość: dzidka Re: ludzie nie przejmujcie sie podawanymi wynikam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 14:39
      -.-'
      • drorka Re: ludzie nie przejmujcie sie podawanymi wynikam 29.06.05, 14:43
        yyy, okropna jesteś;)

juz sie nie boje;D

pozdrawiam!
        • drorka Re: ludzie nie przejmujcie sie podawanymi wynikam 29.06.05, 14:43
          okropny, sorry ;)
    • ankaone hahhhaha ja robię taka samo jak ty :) 29.06.05, 18:57
      załóżmy grupę konspiracyjną :D
    • 7u8 hem? 29.06.05, 19:25
      to może powiedz jakie nicki wymyśliłeś ;)
      • Gość: pamparampam Re: hem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.05, 21:05
        ok zdradzę jeden :). to był nick ojojoj na jakimś wątku od PW. reszte sami
        musicie wykryć :). Dodam że kombinowałem w wielu kategoriach nie tylko u ścisłowców.
        • kaja86 Re: hem? 29.06.05, 21:08
          heheheh, ale jesteś fajny :) ja też tak zacznę robić, niech się ludzie jeszcze
          trochę podołują :D
        • yavanna86 Re: hem? 29.06.05, 21:08
          można i tak.to co? ktoś w ogóle NAPRAWDĘ miał jakiś wynik powyżej 90%? :P
          • cailte Re: hem? 29.06.05, 21:12
            no wiecie...bo ja tu z moim polskim podst. wychodzę na niewiarygodną..;)
            • kaja86 Re: hem? 29.06.05, 21:22
              heheh, no ja tez, bo napisałam go NAPRAWDĘ na 100%, ale reszta całkiem przeciętna ;)
        • Gość: ja Re: hem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 21:18
          mydlcie sobie oczy,chociasz ja mam wyniki po 60% to w mojej klasie z matmy i z fizy 4 osob ma powyzej 90% i z podstawy i z rozrzeszenia,w calej szkole takich osob ze 24 spokojnie jest,czyli okolo 15%,i sie nie dziwcie,ku.. w jakim wy urojonym swiecie zyjecie??kto sie uczyl w szkole(normalne liceum),to mial super wyniki powyzej 80%,kto sie nie uczyl tylko byl uczniem :) albo ledwo zdal albo mial sredni wynik. i jeszcze jedno,szczerze zeby nie zdac matury to trzeba byc debilem,czyli zero myslenia,inteligenji,interpretowania albo czyste kujonstwo,ja sie uczylem na polaka,angola ,matme i wos 2 dni przed matura i zdalem,a szkole skonczylem ze srednia ledwo powyzej 3.00 i w dupe mozna wlozyc texty ze ktos mial piatki a matura zle poszla bo za trudna,oczywiscie,bo to matura dla myslacych a nie dla kujonow co tylko ryja,
          • nightdream Re: hem? 29.06.05, 21:22
            to widać musisz być zdolny ale cholernie leniwy....;)
            a tak na serio.. to myśle, ze faktycznie sporo jest osób z dobrymi wynikami,
            nawet z bardzo dobrymi, ale z drugiej strony - skoro wszyscy narzekają, że ta
            matura poszła tak słabo to skąd nagle te wszystkie 100%, 90% itp?
            moje wyniki są nawet, nawet, ale jak poczytałam wypowiedzi na tym forum to się
            szczerze przeraziłam...;) sami geniusze...;)
          • Gość: LubięSpoconeOdwło Re: hem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.05, 21:26
            człowieku daj se siana na wstrzymanie bo ci sie odwłok spoci
            • nightdream Re: hem? 29.06.05, 21:29
              szkoda że biologii jeszcze nie zdawałes........ :P
              no i polski to chyba tak sobie poszedł, prawda..?
      • pamparampam3 Re: hem? 29.06.05, 21:19
        kurcze nie zalogowało mnie eh nawet nie zauważyłem , w każdym razie potwierdzam
        swój poprzedni post (ten na gościu:pamparampam :) )
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka