29.06.05, 19:32
Ludzie a jak wam poszedl jezyk rosyjski???????????? Ja PP 90% PR 79%
Obserwuj wątek
    • Gość: Robert Re: ROSYJSKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 14:02
      Haha noo to gratuluje:)) w takim razie powiedz mi jak napisac slowo "kartka" w
      liczbie mnogiej:) Tak naprawde potrzebuje napisac "20 kartek" i o ile wiem jak
      jest "kartka" po rosyjsku o tyle jak napisac "kartek" nie mam pojecia:)
      • onlinka Re: ROSYJSKI 30.06.05, 14:31
        20 kartociek...??? :P hmmm w sumie nie wiem o jakie kartki Ci chodzi!
        • Gość: Robert Re: ROSYJSKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 14:39
          tak naprawde robie opakowanie na papier fotograficzny ii musze napisac w 4
          jezykach m.in.w rosyjskim text "20 kartek" jako ze w srodku znajduje sie 20
          arkuszy papieru
          aaa te kartoczki to z mikkim znakiem po cz??
          przepraszam ale nie znam rosyjskiego troszke pamietam ze szkoly podstawowej...:)
          • onlinka Re: ROSYJSKI 30.06.05, 15:00
            No bez znaku miekkiego,ale nie mam rosyjskiej klawiatury :P i spolszczylam to :)
            Alfabet moze znasz :) bo tam wejdzie jedna taka nieznana nam polakom literka :)
            CIA ;) hehe
            • Gość: Robert Re: ROSYJSKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 15:08
              noo alfabet pamietam... aaa zerknij tu czy tak jest poprawnie? tzn tam jest na
              pewno dobrze ale czy w kontekscie w jakim chce tego uzyc...

traduko.lib.ru/mw_collegiate_lingvo.html
              Patrzeć przy liczbie 119769

aaa i dzieki bardzo ze poswiecasz mi czas
              • onlinka Re: ROSYJSKI 30.06.05, 15:14
                Poprawie :) Nie ma za co :P
                • Gość: Robert Re: ROSYJSKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 15:19
                  hehe dzieki noo i jak to nie ma za co.
                  no i jeszcze raz gratuluje maturki:))
    • kinder_bueno Re: ROSYJSKI 30.06.05, 15:54
      PP 98% a PR 96% ;D a gdzie idziesz na studia?:)
      • onlinka Re: ROSYJSKI 30.06.05, 16:00
        UMCS,a TY???
        • Gość: kinder_bueno Re: ROSYJSKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 16:13
          US ;D
          • Gość: monia_zmc Re: ROSYJSKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 18:00
            o kurde to duzo bueno miales... :/ wezcie mnie nie zalamujcie:/ bo ja bym
            chciala na lingwistyke i mam 96% i 89%... co o tym myslicie?:P
            • onlinka Re: ROSYJSKI 30.06.05, 18:51
              Raczej mnie nie załamujcie..:/ Mialam tylko 79% z rozszerzonej.Wszystko
              stracilam na gramatyce i pisaniu :P
              • Gość: kinder_bueno Re: ROSYJSKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 18:54
                ale wasze wyniki przeciez sa dobre ;) znam osoby ktore z rozszerzenia mialy po
                40%, a tez sie wybieraja na filologie rosyjska...wiec my mamy wieksze szanse ;)
                • onlinka Re: ROSYJSKI 30.06.05, 19:10
                  40% na f.rosyjska heheh no to niezle :) zycze powodzenia im ;) Kurde a WY
                  zyczcie mi bo coraz marniej to widze...Dobrze ze na umcsie nie mam takich
                  konkuretnow jak TY kinder bueno ;)
                  • Gość: kinder_bueno Re: ROSYJSKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 19:49
                    a na umcsei jest rozmowa kwalifikacyjna czy jakis test? bo na USiu niestety 6
                    lipca mnie czeka rozmowa ehh...a chcialabym juz rzucic te ksiazki i zaczac
                    szalec ;)
    • Gość: aa Re: ROSYJSKI IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.05, 19:59
      p 96% r 89%. Pocieszam się tym że to dlatego, ze zdawałam 2 języki. Ang p 98% r
      89%.Chcę na lingwistykę.
      • Gość: monia_zmc Re: ROSYJSKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.05, 15:28
        dasz radę :p ja mam tyle samo z ruska :) a z angola 100 i 92... i probuje na
        lingistyke na umcs i akademie bydgoska :) a reszte anglistyka ale nie wiem czy
        mam szanse ;(
    • Gość: lukas Re: ROSYJSKI IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 01.07.05, 23:19
      ja 88% i 72%
    • onlinka Re: ROSYJSKI 03.07.05, 17:26
      Ej no przeciez tyle osob zdawalo rosyjski :P Napiszcie cos...!
      • Gość: mery Re: ROSYJSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 22:15
        moze naprawde sie przestraszyli.... waszych wynikow :)
        ja miałam pp96% pr78% szkoda ze rozszerzony nie wyzej, ale i tak jestem zadowolona:)
        nie bede robiła konkurecji na umcsie, ide na filologie,ale na inną uczelnie, kórcze, jak ja bardzo juz chce znac wyniki i oczywiscie dostać sie na tą uczelnie gdzie chce!!
        czego sobie i wam zycze:)
        pozdro
    • onlinka Re: ROSYJSKI 09.07.05, 21:37
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka