onlinka 29.06.05, 19:32 Ludzie a jak wam poszedl jezyk rosyjski???????????? Ja PP 90% PR 79% Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Robert Re: ROSYJSKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 14:02 Haha noo to gratuluje:)) w takim razie powiedz mi jak napisac slowo "kartka" w liczbie mnogiej:) Tak naprawde potrzebuje napisac "20 kartek" i o ile wiem jak jest "kartka" po rosyjsku o tyle jak napisac "kartek" nie mam pojecia:) Odpowiedz Link Zgłoś
onlinka Re: ROSYJSKI 30.06.05, 14:31 20 kartociek...??? :P hmmm w sumie nie wiem o jakie kartki Ci chodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: ROSYJSKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 14:39 tak naprawde robie opakowanie na papier fotograficzny ii musze napisac w 4 jezykach m.in.w rosyjskim text "20 kartek" jako ze w srodku znajduje sie 20 arkuszy papieru aaa te kartoczki to z mikkim znakiem po cz?? przepraszam ale nie znam rosyjskiego troszke pamietam ze szkoly podstawowej...:) Odpowiedz Link Zgłoś
onlinka Re: ROSYJSKI 30.06.05, 15:00 No bez znaku miekkiego,ale nie mam rosyjskiej klawiatury :P i spolszczylam to :) Alfabet moze znasz :) bo tam wejdzie jedna taka nieznana nam polakom literka :) CIA ;) hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: ROSYJSKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 15:08 noo alfabet pamietam... aaa zerknij tu czy tak jest poprawnie? tzn tam jest na pewno dobrze ale czy w kontekscie w jakim chce tego uzyc... traduko.lib.ru/mw_collegiate_lingvo.html Patrzeć przy liczbie 119769 aaa i dzieki bardzo ze poswiecasz mi czas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: ROSYJSKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 15:19 hehe dzieki noo i jak to nie ma za co. no i jeszcze raz gratuluje maturki:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kinder_bueno Re: ROSYJSKI 30.06.05, 15:54 PP 98% a PR 96% ;D a gdzie idziesz na studia?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinder_bueno Re: ROSYJSKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 16:13 US ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia_zmc Re: ROSYJSKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 18:00 o kurde to duzo bueno miales... :/ wezcie mnie nie zalamujcie:/ bo ja bym chciala na lingwistyke i mam 96% i 89%... co o tym myslicie?:P Odpowiedz Link Zgłoś
onlinka Re: ROSYJSKI 30.06.05, 18:51 Raczej mnie nie załamujcie..:/ Mialam tylko 79% z rozszerzonej.Wszystko stracilam na gramatyce i pisaniu :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinder_bueno Re: ROSYJSKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 18:54 ale wasze wyniki przeciez sa dobre ;) znam osoby ktore z rozszerzenia mialy po 40%, a tez sie wybieraja na filologie rosyjska...wiec my mamy wieksze szanse ;) Odpowiedz Link Zgłoś
onlinka Re: ROSYJSKI 30.06.05, 19:10 40% na f.rosyjska heheh no to niezle :) zycze powodzenia im ;) Kurde a WY zyczcie mi bo coraz marniej to widze...Dobrze ze na umcsie nie mam takich konkuretnow jak TY kinder bueno ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinder_bueno Re: ROSYJSKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 19:49 a na umcsei jest rozmowa kwalifikacyjna czy jakis test? bo na USiu niestety 6 lipca mnie czeka rozmowa ehh...a chcialabym juz rzucic te ksiazki i zaczac szalec ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: ROSYJSKI IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.05, 19:59 p 96% r 89%. Pocieszam się tym że to dlatego, ze zdawałam 2 języki. Ang p 98% r 89%.Chcę na lingwistykę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia_zmc Re: ROSYJSKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.05, 15:28 dasz radę :p ja mam tyle samo z ruska :) a z angola 100 i 92... i probuje na lingistyke na umcs i akademie bydgoska :) a reszte anglistyka ale nie wiem czy mam szanse ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukas Re: ROSYJSKI IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 01.07.05, 23:19 ja 88% i 72% Odpowiedz Link Zgłoś
onlinka Re: ROSYJSKI 03.07.05, 17:26 Ej no przeciez tyle osob zdawalo rosyjski :P Napiszcie cos...! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mery Re: ROSYJSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 22:15 moze naprawde sie przestraszyli.... waszych wynikow :) ja miałam pp96% pr78% szkoda ze rozszerzony nie wyzej, ale i tak jestem zadowolona:) nie bede robiła konkurecji na umcsie, ide na filologie,ale na inną uczelnie, kórcze, jak ja bardzo juz chce znac wyniki i oczywiscie dostać sie na tą uczelnie gdzie chce!! czego sobie i wam zycze:) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś