Dodaj do ulubionych

REKRUTACJA NA UW...

30.06.05, 13:48
Hey! Mam pytanie - na UW wystarczy się zarejestrować w tym IRK, zapłacić,
wpisać wyniki matury i o czymś zapomniałem...? Czy jednak należy coś wysłać
przed zakończeniem rekrutacji?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ewka Re: REKRUTACJA NA UW... IP: *.chello.pl 30.06.05, 13:51
      i wybrac egzaminy na studia- ale jesli chcesz wybierac jeszcze CEW to jest za
      pozno. pzdr
    • fika86 Re: REKRUTACJA NA UW... 30.06.05, 13:51
      jesli masz po prawej'krok po kroku' i ktorys krok jest na czerwono wiec musisz
      go wykonac, trzeba jeszcze z tego dzialu EGZAMINY zanaczyc odpowiednio mature
      lub cew (cewu juz nie mozna zaznaczyc)
    • profusion Re: REKRUTACJA NA UW... 30.06.05, 13:55
      dzięki tak właśnie myślałem... a o tych egzaminach, to póki co nie myślę -
      zresztą na politologii jest brana pod uwagę matura. pozdr!
    • Gość: g Re: REKRUTACJA NA UW... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.05, 13:17
      a jak nie zdaję dodatkowych sprawdzianów,tylko to co na maturze to co powinnam
      tam zaznaczyć,przedmioty wymagane na dany kierunek,które zdawałam na maturze?
      • Gość: ewa Re: REKRUTACJA NA UW... IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 01.07.05, 15:34
        wpisujesz punkty z całej matury pisemnej
    • Gość: gość Re: REKRUTACJA NA UW... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 17:02
      ja mam jeszcze takie jedno pytanko. czy na uw jest tworzony jakis ranking (cos w
      stylu sggw) ze mozna sie dowiedziec na ktorym miejscu sie jest lub ile ludzi
      jest na miejsce?
      • Gość: A Re: REKRUTACJA NA UW... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 17:06
        raczej nie, ja nie znalazłam. wiem ze na stosunkach międzynarodowych max ilosc
        punktów to 500, a ja mam 298 , czy mam jakies szanse (to było pytanie
        retoryczne)
    • Gość: max Re: REKRUTACJA NA UW... IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 04.07.05, 10:41
      cześc!
      czy to prawda, ze 11 będą wstępne wyniki na UW?

pzdr.
      • Gość: lorka Re: REKRUTACJA NA UW... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 13:03
        chyba tak tylko ze to zalezy jeszcze od kierunku:) wydaje mi sie, ze tam gdzie nie przeprowadzano dodatkowych egzaminow wyniki powinny byc wlasnie 11go.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka