Dodaj do ulubionych

A JA POPRAWIAM W SESJII ZIMOWEJ :D

30.06.05, 15:53
po wynikach, które zakoczyły mnie bardzo negatywnie,stwierdziłam, że nie mogę
skończyć na jakims kierunku studiow (o ile się dostanę) po którym nie mam
zadnej przyszłości, albo który mnie kompletnie nie interesuje. Dlatego też
dzisaj złożyłam deklaracje do szkoły i teraz czeka mnie sesja zimowa.Nie
robie roku przerwy, bo bym wypadła z tzw. ciągu, dlatego też staram się
gdzieś dostać... Mam nadzieję, że to się uda jak równiez wierzę, że w
styczniu lub maju osiągnę takie wyniki, że spokojnie dostanę się na moja
farmację :D Kto jescze robi podobnie?W zimie będziemy pisać egazmin w
okręgowych komisjach, tak??
Obserwuj wątek
    • amiwa Re: A JA POPRAWIAM W SESJII ZIMOWEJ :D 30.06.05, 15:54
      ups SESJI miało byc :D
      • Gość: NN Re: A JA POPRAWIAM W SESJII ZIMOWEJ :D IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 16:09
        • Gość: NN Re: A JA POPRAWIAM W SESJII ZIMOWEJ :D IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 16:09
          A czy wiesz do kiedy można składać podania o przystąpienie do matury w sesji
          zimowej ??
          • Gość: Kaja Re: A JA POPRAWIAM W SESJII ZIMOWEJ :D IP: *.ssnet.pl 30.06.05, 16:12
            do 30 czerwca czyli do dziś
    • aqua86 Re: A JA POPRAWIAM W SESJII ZIMOWEJ :D 30.06.05, 16:17
      Ja też złożyłam podanie, o poprawkę matury. jestem niezadowolona z mojego
      wyniku, jednak nie tracę nadziei, ze się gdzieś dostanę. jeśli się dostanę to
      będę studiować i nie podejdę do poprawy, jeśli nie to za rok z tym wynikiem też
      bym się nigdzie nie dostała, więc poprawiać trzeba. nie chcę zmarnować roku.
      muszę się gdzieś załapać, żeby podtrzymać tzw. ciąg. pozdrawiam
      • Gość: lila Re: A JA POPRAWIAM W SESJII ZIMOWEJ :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 18:09
        wyników z maturki nie mam złych ale wniosek o poprawie matury złożyłam na
        wszelki wypadek POZDRO WSZYSTKIM ;]jak coś to też bede poprawiać w sesji
        zimowej :) jak sie nie uda to bede miała jeszcze sesje wiosenną :) ale jestem
        dobrej myśli.
        • Gość: NN Re: A JA POPRAWIAM W SESJII ZIMOWEJ :D IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 18:14
          A na sesję wiosenną do kiedy składa się podanie ?? bo dzisiaj już chyba nie
          zdążę, a przydało by się poprawić ten mój wynik.
          • gdabski Re: A JA POPRAWIAM W SESJII ZIMOWEJ :D 30.06.05, 18:46
            Na sesję wiosenną tak, jak było ostatnio, czyli do końca września.

/Gdabski
          • Gość: frex A jak wypelniliscie podanie? IP: *.chello.pl 01.07.05, 21:18
            Ja normalnie wpisalem na ta deklaracje dane osobowe, zaznaczylem ze sesja
            zimowa, rok 2005/2006 no i co poprawiam.. Ale ze polskiego ani jezyka obcego nie
            poprawiam to pozostawilem tam puste.. Tez tak wypelniliscie ?
    • Gość: Jasmin Re: A JA POPRAWIAM W SESJII ZIMOWEJ :D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 18:15
      Ja też dzisiaj wniosek złożyłam ;) Na studia mnie raczej przyją (a może nie?)
      ale nie na moja wymarzona biotechnologię ;/Więc poprawiam.
    • another_story Re: A JA POPRAWIAM W SESJII ZIMOWEJ :D 30.06.05, 18:21
      Również złożyłam. Jeśli nie przyjmą mnie na polonistykę, będę chyba studiowała
      przez rok zaocznie, licząc na lepsze wyniki z matury zimowej. Nie podoba mi się
      to wszystko.
      • Gość: ola Re: A JA POPRAWIAM W SESJII ZIMOWEJ :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 18:45
        ja tez zlozylam Jeszcze dolozylam sobie gewre Wicedyrektor u ktorej bylam
        patrzyla na mnie jak na nienormalno(ja chce calo maturke pomrawiac):):)
        • Gość: m. Re: A JA POPRAWIAM W SESJII ZIMOWEJ :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 18:47
          Mam nadzieje, ze bedzie trudna ;)))) Bo ja sie zdecydowalam zdawac w sesji
          wiosennej ;)
          Nie no zartuje - powodzenia :)
    • Gość: m. Re: A JA POPRAWIAM W SESJII ZIMOWEJ :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 18:48
      O a moze wiecie gdzie sie poprawia? Oke wyznaczy jakas szkole czy jak?
      • Gość: zrozpaczona_ania Re: A JA POPRAWIAM W SESJII ZIMOWEJ :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 19:05
        ja poprawiam w obu i chyba coś studiuję. Muszę zostać lekarzem. Nie rozumiem co
        się stało.
        • Gość: amiwa Re: A JA POPRAWIAM W SESJII ZIMOWEJ :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 20:17
          ja tak samo też nie odpuszczę i będę poprawiać w dwóch... Powodzenia wszystkim
          życzę
    • myrtana Ja też się dziś zdeklarowałam :^) 30.06.05, 20:17
      W tej całej nowej maturze npodoba mi się tylko jedna, j e d y n a rzecz:
      możliwość poprawy. Dlatego skorzystam z tej mozliwości w styczniu. Tez dziś
      złożyłam. Pozdrawiam!
      • Gość: ada Re: Ja też się dziś zdeklarowałam :^) IP: *.aster.pl 30.06.05, 20:52
        do dzisiaj? O kurna! Głupie CKE. Tak specjalnie zrobiło. Czy wiecei jak się
        dostanie mniej % to czy liczy się ta poprawa czy można przy starej sesji poprawiać?
        • Gość: uczta rzeznika Re: Ja też się dziś zdeklarowałam :^) IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 30.06.05, 23:15
          Witam!
          Do dwóch miesięcy przed terminem egzaminu, może Pani dokonywać zmian w
          swojej deklaracji, więc również zrezygnować ze zdawania egzaminu. Jeżeli
          Pani przystąpi do egzaminu w sesji zimowej, podwyższy Pani wynik, to
          zostanie dla Pani wydrukowane nowe świadectwo, które będzie Pani mogła
          odebrać za zwrotem dotychczasowego. Wynika z tego, że kolejnej rekrutacji,
          będzie sie Pani mogła posługiwać nowym świadectwem.-taką odpowiedź otrzymałam z
          OKE

• gdabski Re: Ja też się dziś zdeklarowałam :^) 30.06.05, 23:28
            Ciekawe co by było, gdyby ktoś poprawiał dwa przedmioty, a udało mu się tylko z
            jednego ;)

/Gdabski
            • motylek_86 Re: Ja też się dziś zdeklarowałam :^) 01.07.05, 00:25
              hehe własnie dziś byłam w tej sprawie w oke - wogle ta instytucja jest chora,
              juz nigdy tam nie pójde. W każdym razie powiedzilei mi ze to zalezy od
              interpretacji przepisu ze "wpisuje sie wynik najlepszy". Aaaa i ta ustwa bedzie
              nowelizowana (nie wiadomo kiedy) wiec do stycznia kto wie jak to bedzie
              wyglądac. Tyle sie dowiedzaiłam :)
              • gdabski Re: Ja też się dziś zdeklarowałam :^) 01.07.05, 00:34
                Nieźle, trzy nowele rozporządzenia w ciągu roku. O nadmiarze uchwalanego prawa w
                tym kraju już zresztą było.

/Gdabski
          • Gość: amiwa Re: Ja też się dziś zdeklarowałam :^) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 21:03
            no własnie i teraz może się stworzyć problem, bo jak sie gdzieś dostanę, a mimo
            tego bedę poprawiać wynik to co? będe "wypożyczać" stare świadectwo z uczelni
            żeby zamienili mi na nowe?? jestem ciekawa czy taki manewr będzie możliwy...
    • Gość: bravo bardzo dobre posunięcie :D IP: 80.48.247.* 30.06.05, 23:30
      tak powinni robić wszyscy co im się nie udało, ale widać,że mamy debili w
      społeczeństwi i idą na jakiś kierunek byle iść- nie myślą o przyszłości- dla
      mnie to zera kur.wa
      • Gość: one_more ja tez :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.05, 07:52
        zlozylam wczoraj podanko o poprawe polskiego bo mam na rozszerzonym za malo ale
        jest szanse ze dostane sie na studia wiec moze nie bede musiala pisac w
        styczniu :) jakby co wyjscie awaryjne jest
    • Gość: frex Jak wypelniliscie deklaracje ? IP: *.chello.pl 01.07.05, 21:24
      Ja normalnie wpisalem na ta deklaracje dane osobowe, zaznaczylem ze sesja
      zimowa, rok 2005/2006 no i co poprawiam.. Ale ze polskiego ani jezyka obcego nie
      poprawiam to pozostawilem tam puste.. Tez tak wypelniliscie ?
      • Gość: amiwa Re: Jak wypelniliscie deklaracje ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 21:40
        ja tez tak wypełniłam. Zaznaczyłam chemię jako przedmiot obowiązkowy, bo tak
        zdawałam na maturze a biologie jako dodatkowy. Przy językach zostawiłam puste
        miejsce. To jest raczej dobrze, bo dyrektor pomógł mi wypełniać :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka