droga2 30.06.05, 15:58 ktoś idzie? piszcie wyniki. ja mam PP 92% PR 40% (slabo choc i tak myslalam, ze bedzie mniej) do tego w podaniu zaznaczyłam angielski ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ola Re: matematyka - UWr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 18:07 mnie tez to interesuje! Piszcie. ja matma 86% i 48% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesuav Re: matematyka - UWr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 20:05 90 i 42 co tam trzeba wysłac pocztą i na jaki adres ?? i do kiedy ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: droga2 Re: matematyka - UWr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 23:12 ja nic nie wysyłam poczta. dzisiaj sie zarejestrowałam i zanosze do nich teczke. tylko nie wiem co ma w niej byc. wiadomo podanie, dowod wpłaty ale czy zdjecia tez? albo to zaświadczenie lekarskie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesuav Re: matematyka - UWr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.05, 05:43 a jak złozyszy to napisz co musialas, ok ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: droga2 Re: matematyka - UWr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 14:58 dzisiaj skłądalam wzieli tylko podanie i dowód wpłaty. bez teczki. w ogole bardzo sympatycznie tam, tylko troche zamieszane. nie idzcie do dziekanatu tylko do pokoju 602 albo 612, nie pamietam... chyba to pierwsze. w dziekanacie was tam odeślą ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesuav Re: matematyka - UWr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.05, 16:28 spoko, ja chyba wysle tam pocztą (3 godziny drogi mniej :P) a nie wiesz czy duze zainteresowanie tam jest, ile os/miejsce i jakie srednie wyniki z matur, pytalas tam moze ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: droga2 Re: matematyka - UWr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 19:44 pytałam sie czy duzo osob, ale facet zbytnio nie umial powiedziec. widziałam kupkę podan na jakie wskazal, na około bylo około 100, tylko, to są i na infe i na matme więc wiesz... ciezko określić a o wyniki się nie pytałam ale spoko sie tam dostaniemy. az tak duzo ludzi nigdy tam nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
grzesuav Re: matematyka - UWr 02.07.05, 09:45 hmmmmmmm a w sumie to mam im wysłać też dowód wpłaty ? bo niektórzy mówią że tajk, a niekiedy słyszę że nie, jak to jest w końcu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: droga2 Re: matematyka - UWr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 12:22 wiesz co? na pewno zrob sobie jego ksero, zeby w razie co. i wyślim im, na pewno to nie zaszkodzi. w razie co zaoszczędzisz na znaczku jeśli mialbyś im go dosłać ;-) mam nadzieje, ze do zobaczenia 12 lipca, oboje z uśmiechniętymi mordkami (ze się dostaliśmy) i do października ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesuav Re: matematyka - UWr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.05, 18:56 a złożyłaś je w teczce opisanej według wzoru ze stronki ?? (sorki ze tak Cię męcze ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: droga2 Re: matematyka - UWr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 19:35 nie, w ogole facet nie chcial teczki. Wziął same podanie i ten świstek z dowodem wpłaty, spiął to spinaczem i koniec. Teczkę mogłam zabrać ze sobą ;-) A tam nie męczysz ;-) Tylko w razie co, tej nocy wyjezdzam, to odpisywac nie bede ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
elafan Re: matematyka - UWr 01.07.05, 08:02 Co do dokumentów to spójrz tutaj: www.rejestracja.uni.wroc.pl/wmi.php Powodzenia, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: droga2 Re: matematyka - UWr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 13:23 Dostałam się ;-) A wy jak? ile mieliście pkt? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elafan Re: matematyka - UWr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 18:27 Są już wyniki na UWr? Co prawda mnie interesuje chemia ale może wyniki są gdzieś w necie? A tak z ciekawości to jaki był próg na matematykę? No i oczywiście gratulacje! Niekażdemu dane jest studiować tak prestiżowy kierunek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Demonogrom Re: matematyka - UWr IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 12.07.05, 18:36 Gratuluje, ja co prawda nie na matme, ale tez na ten sam wydzial - na infe. Mialem 194 pkt :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesuav Re: matematyka - UWr IP: 80.48.1.* 12.07.05, 18:42 nie dostałem się, nie wiem czemu tam są ludzie co mieli po 120 punktów, ja miałem 132 czyli na bank powinienem byc,:/ jutro dzwonie sie spytac czemu mnie nie ma, może dokumenty nie doszły kochaną pocztą ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: droga2 Re: matematyka - UWr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 19:07 niom przyjmowali od 120. powinienes byc. ja tez mialam 132. pisz odwołanie to na pewno cie przyjma. kolezanka moja rezygnuje, wiec juz jedno miejsce jest pewne ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesuav Re: matematyka - UWr IP: 80.48.1.* 13.07.05, 17:28 dzwoniłem dzisiaj po wyjaśnienia, było więcej takich przypadków, tylko tamci goście mieli coś z formularzami. Ten dziekan czy rektor powiedział ze mam zadzwonić jeszcze po wtorku ale bede prawdopodobnie przyjety ;) wzieli dlatego tak dużo (ponad 400) bo część może zrezygnować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: droga2 Re: matematyka - UWr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 19:53 tak, na pewno część zrezygnuje i na pewno nie będą przyjmować tych z odwołan (co mieli mniej od 120 pkt, chocby nawet 118), ani nikogo na miejsce tych co zrezygnują. co nie zmienia faktu, że i tak odsiew będzie. A mam prośbę, napisz do mnie na GG to pogadamy ;-) 1474647 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malwina Re: matematyka - UWr IP: 62.148.80.* 13.07.05, 22:39 hej, jak moge sie dowiedziec czy sie dostalam? czy musze jechac do wroclawia? odpowiedzcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: matematyka - UWr IP: *.daminet.pl / *.daminet.pl 13.07.05, 22:40 na stronie bodajże instytutu matematyki w pliku pdf jest lista wstępnie przyjętych :) moja koleżanka się dostała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: droga2 do mawliny ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 22:44 www.math.uni.wroc.pl/~buchholz/rekrutacja/kwalifikacja/znm.pdf nowa matura www.math.uni.wroc.pl/~buchholz/rekrutacja/kwalifikacja/zsm.pdf stara matura ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: droga2 do Malwiny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 22:45 PS. przepraszam za literówkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: do Malwiny IP: 62.148.80.* 13.07.05, 22:50 dziekuje Ci bardzo za informacje:) zaraz sprawdzam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: droga2 Re: do Malwiny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 22:54 i jak? widzimy sie w paździeniku ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: do Malwiny IP: 62.148.80.* 13.07.05, 23:11 nie widzimy sie;) ale matematyka to byla tylko tak:) mam tylko nadzieje ze z tym priorytetowym bedzie dobrze:) troszke rozczarowana, nio ale zabraklo mi az 8 punktów;( trudno:) powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: droga2 Re: do Malwiny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 23:13 dla mnie matma tez byłą zapleczem. ale sie nie udalo na to co chciałam to wyszla na przód. ale moze we wrzesniu sie uda i jednak matmy nie bedzie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: do Malwiny IP: 62.148.80.* 13.07.05, 23:18 :) czyli pełen entuzjazm:D a na co się nie udało jeśli mogę spytać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: droga2 Re: do Malwiny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 23:21 gospodarka przestrzenna na pwr. a ty na co jeszcze probujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: do Malwiny IP: 62.148.80.* 13.07.05, 23:23 hmm, nio to wybrałyśmy te same uczelnie:) ja na chemiczny biotechnologie;) ale też myślałam o gospodarce:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: droga2 Re: do Malwiny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 23:26 ja zawaliłam rysunek na gospodarce. zabrakło mi kilku pkt, ktorych niestety nie mozna nadrobic matematyką i fizyką ;( powodzenia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: droga2 Re: do Malwiny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 23:21 a entuzjazm bo plany mialam takie, ze teraz GP, a za 2 lata drugi kierunek matma. najwyzej postaram sie zeby było na odwrot ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malwina Re: do Malwiny IP: 62.148.80.* 13.07.05, 23:28 tak tez mozesz:) zycze powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś