Dodaj do ulubionych

matematyka - UWr

30.06.05, 15:58
ktoś idzie? piszcie wyniki.
ja mam
PP 92%
PR 40% (slabo choc i tak myslalam, ze bedzie mniej)
do tego w podaniu zaznaczyłam angielski ;-)
Obserwuj wątek
    • Gość: ola Re: matematyka - UWr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 18:07
      mnie tez to interesuje! Piszcie.
      ja matma 86% i 48%
      • Gość: grzesuav Re: matematyka - UWr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 20:05
        90 i 42
        co tam trzeba wysłac pocztą i na jaki adres ?? i do kiedy ??
        • Gość: droga2 Re: matematyka - UWr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 23:12
          ja nic nie wysyłam poczta. dzisiaj sie zarejestrowałam i zanosze do nich
          teczke. tylko nie wiem co ma w niej byc.
          wiadomo podanie, dowod wpłaty ale czy zdjecia tez? albo to zaświadczenie
          lekarskie?
          • Gość: grzesuav Re: matematyka - UWr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.05, 05:43
            a jak złozyszy to napisz co musialas, ok ??
            • Gość: droga2 Re: matematyka - UWr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 14:58
              dzisiaj skłądalam
              wzieli tylko podanie i dowód wpłaty. bez teczki. w ogole bardzo sympatycznie
              tam, tylko troche zamieszane. nie idzcie do dziekanatu tylko do pokoju 602 albo
              612, nie pamietam... chyba to pierwsze. w dziekanacie was tam odeślą ;-)
              • Gość: grzesuav Re: matematyka - UWr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.05, 16:28
                spoko, ja chyba wysle tam pocztą (3 godziny drogi mniej :P)
                a nie wiesz czy duze zainteresowanie tam jest, ile os/miejsce i jakie srednie wyniki z matur, pytalas tam moze ?
                • Gość: droga2 Re: matematyka - UWr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 19:44
                  pytałam sie czy duzo osob, ale facet zbytnio nie umial powiedziec. widziałam
                  kupkę podan na jakie wskazal, na około bylo około 100, tylko, to są i na infe i
                  na matme więc wiesz...
                  ciezko określić
                  a o wyniki się nie pytałam
                  ale spoko sie tam dostaniemy. az tak duzo ludzi nigdy tam nie chce.
                  • grzesuav Re: matematyka - UWr 02.07.05, 09:45
                    hmmmmmmm a w sumie to mam im wysłać też dowód wpłaty ? bo niektórzy mówią że tajk, a niekiedy słyszę że nie, jak to jest w końcu ?
                    • Gość: droga2 Re: matematyka - UWr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 12:22
                      wiesz co? na pewno zrob sobie jego ksero, zeby w razie co. i wyślim im, na
                      pewno to nie zaszkodzi. w razie co zaoszczędzisz na znaczku jeśli mialbyś im go
                      dosłać ;-)
                      mam nadzieje, ze do zobaczenia 12 lipca, oboje z uśmiechniętymi mordkami (ze
                      się dostaliśmy) i do października ;-)
                      • Gość: grzesuav Re: matematyka - UWr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.05, 18:56
                        a złożyłaś je w teczce opisanej według wzoru ze stronki ?? (sorki ze tak Cię męcze ;))
                        • Gość: droga2 Re: matematyka - UWr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 19:35
                          nie, w ogole facet nie chcial teczki. Wziął same podanie i ten świstek z
                          dowodem wpłaty, spiął to spinaczem i koniec. Teczkę mogłam zabrać ze sobą ;-)
                          A tam nie męczysz ;-)
                          Tylko w razie co, tej nocy wyjezdzam, to odpisywac nie bede ;-)
          • elafan Re: matematyka - UWr 01.07.05, 08:02
            Co do dokumentów to spójrz tutaj: www.rejestracja.uni.wroc.pl/wmi.php

Powodzenia,
    • Gość: droga2 Re: matematyka - UWr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 13:23
      Dostałam się ;-)
      A wy jak? ile mieliście pkt?
      • Gość: elafan Re: matematyka - UWr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 18:27
        Są już wyniki na UWr? Co prawda mnie interesuje chemia ale może wyniki są
        gdzieś w necie? A tak z ciekawości to jaki był próg na matematykę?
        No i oczywiście gratulacje! Niekażdemu dane jest studiować tak prestiżowy
        kierunek :)
      • Gość: Demonogrom Re: matematyka - UWr IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 12.07.05, 18:36
        Gratuluje,
        ja co prawda nie na matme, ale tez na ten sam wydzial - na infe. Mialem 194 pkt :)
      • Gość: grzesuav Re: matematyka - UWr IP: 80.48.1.* 12.07.05, 18:42
        nie dostałem się, nie wiem czemu tam są ludzie co mieli po 120 punktów, ja
        miałem 132 czyli na bank powinienem byc,:/
        jutro dzwonie sie spytac czemu mnie nie ma, może dokumenty nie doszły kochaną
        pocztą ?
        • Gość: droga2 Re: matematyka - UWr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 19:07
          niom przyjmowali od 120. powinienes byc. ja tez mialam 132. pisz odwołanie to
          na pewno cie przyjma. kolezanka moja rezygnuje, wiec juz jedno miejsce jest
          pewne ;-)
          • Gość: grzesuav Re: matematyka - UWr IP: 80.48.1.* 13.07.05, 17:28
            dzwoniłem dzisiaj po wyjaśnienia, było więcej takich przypadków, tylko tamci goście mieli coś z formularzami. Ten dziekan czy rektor powiedział ze mam zadzwonić jeszcze po wtorku ale bede prawdopodobnie przyjety ;)
            wzieli dlatego tak dużo (ponad 400) bo część może zrezygnować.
            • Gość: droga2 Re: matematyka - UWr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 19:53
              tak, na pewno część zrezygnuje i na pewno nie będą przyjmować tych z odwołan
              (co mieli mniej od 120 pkt, chocby nawet 118), ani nikogo na miejsce tych co
              zrezygnują. co nie zmienia faktu, że i tak odsiew będzie.
              A mam prośbę, napisz do mnie na GG to pogadamy ;-)
              1474647
    • Gość: malwina Re: matematyka - UWr IP: 62.148.80.* 13.07.05, 22:39
      hej, jak moge sie dowiedziec czy sie dostalam? czy musze jechac do wroclawia?
      odpowiedzcie!
      • Gość: Kasia Re: matematyka - UWr IP: *.daminet.pl / *.daminet.pl 13.07.05, 22:40
        na stronie bodajże instytutu matematyki w pliku pdf jest lista wstępnie
        przyjętych :) moja koleżanka się dostała
        • Gość: droga2 do mawliny ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 22:44
          www.math.uni.wroc.pl/~buchholz/rekrutacja/kwalifikacja/znm.pdf nowa
          matura

www.math.uni.wroc.pl/~buchholz/rekrutacja/kwalifikacja/zsm.pdf stara
          matura ;-)
        • Gość: droga2 do Malwiny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 22:45
          PS. przepraszam za literówkę
          • Gość: Malwina Re: do Malwiny IP: 62.148.80.* 13.07.05, 22:50
            dziekuje Ci bardzo za informacje:) zaraz sprawdzam:)
            • Gość: droga2 Re: do Malwiny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 22:54
              i jak? widzimy sie w paździeniku ? ;-)
              • Gość: Malwina Re: do Malwiny IP: 62.148.80.* 13.07.05, 23:11
                nie widzimy sie;) ale matematyka to byla tylko tak:) mam tylko nadzieje ze z tym
                priorytetowym bedzie dobrze:) troszke rozczarowana, nio ale zabraklo mi az 8
                punktów;( trudno:) powodzenia:)
                • Gość: droga2 Re: do Malwiny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 23:13
                  dla mnie matma tez byłą zapleczem. ale sie nie udalo na to co chciałam to
                  wyszla na przód. ale moze we wrzesniu sie uda i jednak matmy nie bedzie ;-)
                  • Gość: Malwina Re: do Malwiny IP: 62.148.80.* 13.07.05, 23:18
                    :) czyli pełen entuzjazm:D a na co się nie udało jeśli mogę spytać?
                    • Gość: droga2 Re: do Malwiny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 23:21
                      gospodarka przestrzenna na pwr. a ty na co jeszcze probujesz?
                      • Gość: Malwina Re: do Malwiny IP: 62.148.80.* 13.07.05, 23:23
                        hmm, nio to wybrałyśmy te same uczelnie:) ja na chemiczny biotechnologie;) ale
                        też myślałam o gospodarce:)
                        • Gość: droga2 Re: do Malwiny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 23:26
                          ja zawaliłam rysunek na gospodarce. zabrakło mi kilku pkt, ktorych niestety nie
                          mozna nadrobic matematyką i fizyką ;(
                          powodzenia ;-)
                    • Gość: droga2 Re: do Malwiny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 23:21
                      a entuzjazm bo plany mialam takie, ze teraz GP, a za 2 lata drugi kierunek
                      matma. najwyzej postaram sie zeby było na odwrot ;-)
                      • Gość: malwina Re: do Malwiny IP: 62.148.80.* 13.07.05, 23:28
                        tak tez mozesz:) zycze powodzenia:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka