puella20 04.07.05, 21:09 Czy jeżeli zdałam maturę ale nie jestem zadowolona z wyniku z języka (rozszerzonego) to mogę to poprawić i kiedy i czy mogę poprawiać tylko część rozszerzoną?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
delia123 Re: Walka za rok 04.07.05, 21:13 pewnie za rok w sesji wiosennej. gdybys chciala w sesji zimowej, w styczniu musialabys zaniesc podanie do swojej szkoly do 30 czerwca. wiec na to jest juz za pozno. a ja mam troche inne pytanie. czy jesli w tym roku zdawalam ang i geo i nie dostalam sie z tymi wynikami na wymarzone studia (a nie moglam zdawac egzaminow wstepnych z tych przedmiotow na uczelni) to czy za rok bede mogla zdawac egzaminy wstepne z tych przedmiotow, czy dalej liczy mi sie tylko matura? Odpowiedz Link Zgłoś
puella20 Re: Walka za rok 04.07.05, 21:16 Z tego co wiem to liczy się dalej matura chyba, że uczelnia zmieni wymagania ale to mało prawdopodobne... Zawsze zostaje ci to, co mi: poprawianie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...... Re: Walka za rok IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 04.07.05, 21:20 A jezeli poprawke napisze sie gorzej?Przeciez to tez jest mozliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
puella20 Re: Walka za rok 04.07.05, 21:23 To nic. Jeżeli się napisze gorzej albo nawet obleje (!!) to może sobie zostawić świadectwo z tego roku . Nikt nam nie odbierze tego, co już mamy!! Odpowiedz Link Zgłoś
rosquito Re: Walka za rok 04.07.05, 21:23 Wówczas zostaje wcześniejszy, lepszy wynik na świadectwie. Odpowiedz Link Zgłoś