05.07.05, 09:20
Jakie są procedury wglądu do prac w OKE WAwa? Czy ktoś kto je
teraz "przegląda" patrzy tylko na to czy pkt są dobrze podliczone czy też
sprawdza jeszcze raz pracę? Proszę o odp.
Obserwuj wątek
    • Gość: blanko Re: Procedury IP: *.chello.pl 05.07.05, 09:26
      Ja nie wiem dokładnie, ale byłem ze znajomym złożyć podanie. Więc musisz jechać
      do OKE na Grzybowska, wchodzisz na 3 pietro do OKE, ktos bierze twoje podanie i
      musisz czekac na telefon. Podobno wysylaja rowniez list. Druk podania mozesz
      wziac juz u nich albo sciagnac z netu. Dalszych informacji (gdzie i kiedy)
      dowiesz sie podobno z listu
      • aga.1986 Re: Procedury 05.07.05, 09:28
        Blanko - odezwali się do Ciebie? Bo ja złożyłam 30 czerwca i wciąż milczą...
        • ana65 Re: Procedury 05.07.05, 09:30
          nie no ja złożyłam 29. I czekam ale przeczytałam post babykasz i obudziła się
          we mnie iskierka nadzieii. Nic na razie nie dostałam i czekam..
        • Gość: blanko Re: Procedury IP: *.chello.pl 05.07.05, 09:34
          Nie do mnie, ale do mojego kumpla;-) On się do nich odezwał i powiedzieli mu,
          że wysłali list, a on składał to podanie 1 lipca
          • aga.1986 Re: Procedury 05.07.05, 09:39
            Podobno mamy siedzieć z jakimś "ekspertem" z "którym nie wolno dyskutować" LOL!
            Założę się, że gadają tak ze strachu. :] Byłam w OKE 2 razy (drugi raz właśnie z
            koleżanką) i zawsze są tłumy. I słusznie! :D Inna sprawa, że wyznaczą nam termin
            może na I poł. lipca, ale przyszłego roku ;)
            • ana65 Re: Procedury 05.07.05, 09:45
              Ale ten kolega od 1 lip tonapewno z warszawy? Sory że ciągle o jedno pytam ale
              jak do nich dziś dzwoniłam a złożyłam 29 to mi powiedzieli ze ani sprawdzać
              ani "wglądać" nie zaczęli
              • Gość: blanko Re: Procedury IP: *.chello.pl 05.07.05, 10:51
                Tak z Warszawy. Dokładnie z Żoliborza;-)
              • aga.1986 Re: Procedury 05.07.05, 10:56
                A ja mam nawet bezpośredni dojazd do OKE dzięki tramwajowi 22 :D (zresztą to
                skażony tramwaj - mija też siedzibę CKE!)
                • ana65 Re: Procedury 05.07.05, 11:01
                  no tak czyli nie wolno wierzyć w zapewnienia pań z sekretariatu... A właśnie co
                  na te wszystkie "błędy i pomyłki" CKE? Przecież oni chyba też są odpowiedzialni?
                  • aga.1986 Re: Procedury 05.07.05, 11:04
                    CKE zapewne, śladem min. Sawickiego, ocenia się na "5-"... A błędy i pomyłki?
                    Hm... Jeśli fakty nie pasują do teorii... tym gorzej dla faktów. ;)
                    • ana65 Re: Procedury 05.07.05, 11:08
                      tak ale to naprawdę trudno wytrzymać... Odkąd zobaczyłam "swoje" wyniki to
                      jestem zdołowana... mam już tego dosyć. Może oni chcą nas zniechęcić?
                      • aga.1986 Re: Procedury 05.07.05, 11:10
                        No jasne! Dokładnie o to im chodzi. Przecież gdyby teraz im się zwaliło na łeb
                        317 tys. maturzystów, zostaliby totalnie sparaliżowani a do tego reforma
                        ewidentnie okazałaby się klapą...
                        • ana65 Re: Procedury 05.07.05, 11:13
                          Bo to jest klapa. Przechodziłam przez ten tydzień kolejne etapy: płaczu,
                          obwiniania się i szukania winy po swojej stronie, niewielkiej agresji, a teraz
                          jestem przekonana że to nie ja coś pokręciłam... ale telefon milczy
                          • Gość: blanko Re: Procedury IP: *.chello.pl 05.07.05, 11:36
                            A ja to olałem;-) Mimo tego, że dostałem tylko 51% z polskiego to za
                            najważniejsze uważam sam fakt zdania tego przedmiotu. Z durgiej strony jak
                            przeglądałem klucz to wydawało mi się, że dostanę lepszy wynik. Poza tym
                            wszytskie osoby w mojej klasie, które pisały mój temat (3 osoby) dostały
                            conajmniej 85%... Z drugiej strony i tak polski nie jest mi do niczego
                            potrzebny, a gdybym złożył jakieś podanie, to jeszcze przyczepiliby się do
                            moich świetnych wyników z matmy, więc wolę nie ryzykować, ale powodzenia, mam
                            nadzieję, że Wam się uda
                            • ana65 Re: Procedury 05.07.05, 11:44
                              zgubili mi wniosek.....
    • Gość: a Re: Procedury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 12:36
      przykro mi
      • Gość: barek Re: Procedury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 14:23
        mi też
        • Gość: ty Re: Procedury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 18:17
          jak wygląda wgląd?
    • Gość: a Re: Procedury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 21:48
      ile można czekać
    • Gość: a Re: Procedury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 09:34