Dodaj do ulubionych

****STOSUNKI MIEDZ POLITOLOGIA NA UMCS-ie*********

05.07.05, 18:47
POnawiam ten watek bo poprzednie takie watki szybko sie konczyly!! Ile macie
po pkt po przeliczeniu?? Ja dzisiaj skladalem papierki i widzialem goscia
podanie i mial od 34 z podtsawowej hist a z rozsz 18 i skladal tam wlasnie.
Podkreslam ze nie zdawal WOS-u. Jak by bylo mnostwo takich ludzi to moje
szanse bylyby wieksze hehehe. Prosze o szczere odp. POZDRO :) :) :)
Obserwuj wątek
    • Gość: paulinaaa Re: ****STOSUNKI MIEDZ POLITOLOGIA NA UMCS-ie**** IP: *.ozarow.net / *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 19:03
      Politologia 142
      SM 135,5
      • Gość: kasia Re: ****STOSUNKI MIEDZ POLITOLOGIA NA UMCS-ie**** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 19:10
        polit 126
        stosunki 129
        jak myslicie od ilu bedzie próg ?
        wiele osób nie zdało, pewnie wiele tez skałda i na stosunki i na politologie
        wiec mysle ze realnie jest koło 7 na politologie i 15 na stosunki
        dupo osób ma b. niskie wyniki
        mysle że próg przyjecia na politologie od 120 a na stosunkach od 135?
        bo nie sądze zeby ktos miał około 170
        wiec tak 120-160 politologie 135-160 na stosunki
        • Gość: don kamillo Re: ****STOSUNKI MIEDZ POLITOLOGIA NA UMCS-ie**** IP: *.ozarow.net / *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 19:47
          kasiu nie zapomnij jeszcze o jednej rzeczy: stara matura. Sorki za wyrażenie
          ale oni moga nam wsyztsko popsuc
        • Gość: dexterr Re: ****STOSUNKI MIEDZ POLITOLOGIA NA UMCS-ie**** IP: *.ozarow.net / *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 22:57
          Nie wiem czy mam szanse, ale moje wyniki to
          SM: 122,5
          POLIT 121,25
          • koontrowersyjna Re: ****STOSUNKI MIEDZ POLITOLOGIA NA UMCS-ie**** 05.07.05, 23:04
            pisze to juz po raz nty... chyba wam popsuje teorie bo mam ponad 170. dokladnie
            174,8 na POLITOLOGIE. i mam cicha nadzieje ze wystarczy bez odwolan ani nic
            • almost_perfect Re: ****STOSUNKI MIEDZ POLITOLOGIA NA UMCS-ie**** 05.07.05, 23:11
              Rzuciłam się na głęboką wodę, a na Stosunki mam tylko 136,75 ;/
              • Gość: kasia Re: ****STOSUNKI MIEDZ POLITOLOGIA NA UMCS-ie**** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 23:22
                własnie wiem don kamillo,. powinni zrobic dla nich jakis test
                tak jak na prawie i wszytsko wyszlo! hehe
                a tu? 5teczki 4reczki z maturalnego siwadeesctwa
                ale tam jest napisane " według okreslonych przeliczników"
                wiec miejmy nadzieje
                miejmy D:D::D
                • koontrowersyjna Re: ****STOSUNKI MIEDZ POLITOLOGIA NA UMCS-ie**** 05.07.05, 23:23
                  napisalam do nich w tej sprawie maila jakies 3dni temu. nie odpowiedzieli. moze
                  sami nie wiedza czy bedzie jakis limit dla staromoaturzystow czy jak leci?
                  kurcze nie dosc ze stara matura to jeszcze bez egzamow. szok
                  • Gość: niunia Re: ****STOSUNKI MIEDZ POLITOLOGIA NA UMCS-ie**** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 23:37
                    147 pkt stosunki międzynarodowe
                  • Gość: tomek Re: ****STOSUNKI MIEDZ POLITOLOGIA NA UMCS-ie**** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 23:42
                    droga kontrowersyjna!! wydajesz sie byc madra dziewczyna skoro tak ładnie
                    napisałas mature ( we wszystkich watkach o umcs znalazłam cos od ciebie)więc po
                    co tak kokieteryjnie piszesz że NIE WIESZ CZY SIĘ DOSTANIESZ???
                    Z takimi wynikami dostałabys sie na UW lub inne uniwersytety bez problemu a TY
                    sie niby przejmujesz??
                    Przestań wypisywac takie głupoty!! Bądz spokojna i nie stresuj ludzi z nizszymi
                    wynikami uzalaniem sie nad soba!!
                • Gość: porucznik Grubber Re: ****STOSUNKI MIEDZ POLITOLOGIA NA UMCS-ie**** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 23:39
                  Te "określone przeliczniki" to chyba te same co dla nas :(
                  Czyli wystarczą piąteczki na świadectie i już 180 punktów :(
                  • Gość: don kamillo Re: ****STOSUNKI MIEDZ POLITOLOGIA NA UMCS-ie**** IP: *.ozarow.net / *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 08:59
                    i wlasnie dlatego myśle że przez starą maturę się nie dostanę. Ci co mają
                    powyżej 145 to na 100% się podostają. Ja żyje ciągle w niepewności ,ale z
                    drobną nadzieją, że się może uda. Zdecydowanie większe szanse mam na
                    politolige. Na stosunki jak znam zycie z 10 miejsc bedzie juz wczesniej
                    zajetych, 30 dostanie stara matura, a my bedziemy sie bili o te resztki czyli o
                    20. Mam pytanie do tego co mial powyzej 170( sorki zapomnialem nicka) ty
                    skladales na UW albo gdzies indziej?? SM na UMCS-ie sa dla ciebie najwazniejsze
                    czy cos masz lepszego??
                    • Gość: ktos Re: ****STOSUNKI MIEDZ POLITOLOGIA NA UMCS-ie**** IP: 80.51.226.* 06.07.05, 09:18
                      Eh,przeciez starą maturę nawet trudno porównać z nową... Gdzie sie nie obejrze
                      są jakies dodatkowe egzaminy dla tych ze starą (zresztą tak bylo zawsze po
                      starej maturze, ona jeszcze nic nie zalatwiala) a tu sie okazuje za na umcs nie
                      ma nic... Troche to niesprawiedliwe, ale w końcu nie mi to osądzać...
                      • Gość: ktos Re: ****STOSUNKI MIEDZ POLITOLOGIA NA UMCS-ie**** IP: 80.51.226.* 06.07.05, 09:54
                        A tak wlasciwie moze ktos wybiera sie na dziennikarstwo i komunikacje spoleczna
                        na umcs? Przeliczaliscie juz te swoje procenty?
      • Gość: on Re: ****STOSUNKI MIEDZ POLITOLOGIA NA UMCS-ie**** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 20:58
        politologia 127
    • koontrowersyjna do tomka 06.07.05, 10:42
      Drogi Tomaszu! nigdzie nie pisalam kokieteryjnie ze sie boje ze sie nie dostane.
      Pisalama ze MAM NADZIEJE ZE SIE DOSTANE gdzys pewna moge byc dopiero po
      ogloszeniu wynikow. i nie ma w tym nic z kokieterii. Po tym jak sie dowiedzialam
      w jaki sposob "rozdawane" sa miejsca na pedagogike na UW mozna sie wszystkiego
      spodziewac, a juz na pewno moge sie spodziewac ze jest wiecej ludzi co zdali
      mature na podobnym co ja poziomie. nie kazdy przeciez siedzi na forum Gazety.
      Wiec prosze nie pisz mi ze sie nad soba uzalam bo jestem od tego naprawde daleka.
      • Gość: Sherrawedd do don kamilla;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 10:48
        Witaj kamillo, a jak tam wyniki maturki? bo nie bylo okazji zgadac sie na ten
        temat na www.matury.onet.pl... Pozdrawiam
    • koontrowersyjna do don kamillo 06.07.05, 10:46
      nie skladalam na SM tylko na POLITOLOGIe po czesci dlatego ze uwazam ze Sm to
      przedluzenie ogolniaka po czesci dlatego ze Politologia daje jednak bardziej
      konkretne wyksztalcenie. Ale najbardziej dlatego ze na politologii jest moja
      wymarzona specjalizacja czyli dziennikarstwo:) nie oplaca sie studiowac samego
      dziennikarstwa a po politologii na umcs bede miala 2 zawody:) I to jest powod
      dla ktorego UMCS jest moja uczelnia priorytetowa. Nie ukrywam ze blizej mam do
      Warszawy. Lublin to dla mnie 3h jazdy ale nie znalazlam nigdzie by na UW byla
      spec. dziennikarska (bycmoze zle szukalam), poza tym na UW liczy sie jeszcze
      Hista ktora nie poszla mi najlepiej (89,34) no i nie licza polskiego ktory
      poszedl mi rewelacyjnie. Po przeliczeniu pkt na UW wyszlo mi kolo 75%. w zeszlym
      roku progi byly od 80% i nie sadze ze beda nizej w tym roku wiec zapewne bym sie
      nie dostala na UW.
      • Gość: don kamillo Re: do don kamillo IP: *.ozarow.net / *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 12:32
        Yo !! Sorki ze dopiero teraz pisze ale nie bylem wczesniej w domku. Co do moich
        wynikow to hmmmm Nie są rewalycjne, ale..... zawsze ejst jakas nadzieja.
        Polkski 91% 45%
        Angielski 91% 60%
        WOS 80% 60%
        Mam nadzieje ze wystaczy na politologie, bo na stosunki mam chyba marne szanse.
        Nie wiem. Pozdro :)
    • Gość: kaka Re: ****STOSUNKI MIEDZ POLITOLOGIA NA UMCS-ie**** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 15:58
      ja mam takie polski 57 33, hista 71 58 wos 67 60 ang 92 66 ;/ srednio
      • Gość: Olifka Re: ****STOSUNKI MIEDZ POLITOLOGIA NA UMCS-ie**** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 16:38
        Złożyłam na SM i politologię.

j.polski 81 72
        angielski 98 94
        wos 80 78
    • Gość: Anka Re: ****STOSUNKI MIEDZ POLITOLOGIA NA UMCS-ie**** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 16:41
      ja już nie liczę ani na SM ,ani na politologię
      polski 57 55
      angielski 94 76
      wos 62 57
      historia 65 38
    • Gość: Tomek Re: ****STOSUNKI MIEDZ POLITOLOGIA NA UMCS-ie**** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 17:26
      złożyłem na politologię
      polski 87 80
      angielski 98 94
      niemiecki 91 88
      wos 86 85
    • Gość: Aga Re: ****STOSUNKI MIEDZ POLITOLOGIA NA UMCS-ie**** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 09:15
      politologia
      123
      :(((
    • Gość: E. Re: ****STOSUNKI MIEDZ POLITOLOGIA NA UMCS-ie**** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 15:13
      120 politologia
    • Gość: ala Re: ****STOSUNKI MIEDZ POLITOLOGIA NA UMCS-ie**** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 21:06
      137,7 SM
    • Gość: Ewa Re: ****STOSUNKI MIEDZ POLITOLOGIA NA UMCS-ie**** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 18:46
      120 politologia
      • Gość: M. Re: ****STOSUNKI MIEDZ POLITOLOGIA NA UMCS-ie**** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 19:39
        politologia
        polski 60 55
        angielski 90 80
        historia 77 64
        wos 78 45
    • Gość: minardi Re: ****STOSUNKI MIEDZ POLITOLOGIA NA UMCS-ie**** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 19:25
      SM 185
      Poli 186
      stara matura :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka